na haji injori behtareنقل قول:
nazdik ham bashim jaye hamo tang mikonim
az nazare farm,target baraye noble kardan va kheili chizhaye dige
enshallah kam kam be tarafe shoma miyaym
Printable View
na haji injori behtareنقل قول:
nazdik ham bashim jaye hamo tang mikonim
az nazare farm,target baraye noble kardan va kheili chizhaye dige
enshallah kam kam be tarafe shoma miyaym
مستر یکی دو سال طول میکشه تا یک کانینت رو بگیری و نزدیک تر شیم !!
یه بار دیگه استارت اور کن ...
اگه نمیکنین یه ترایب بزنین و حد اقل اینجوری پیش هم باشیم !
اگه توی یه کانتینت بودیم میتونستیم با هم بریم توی یه ترایب ، ولی حالا یه ترایب بزنین تا دور هم باشیم و حساب همو داشته باشیم !
من بازم استارت اور کردم افتادم کا 51
181|517
zarfe 30 40 roz kenareton miyaymنقل قول:
vali bavar kon injori be nafe hame hast chon man biyam nazdiketon kambod darm peyda mikonin:d
یوزرهاتون رو بگین !
من با یوزر دیگه اومدم. F@rda تو کا51
این متن رو گذاشتم واسه خوشامد گویی :
Welcome to NOOBz.
Our motto is teamplay, activity and fun. We strive to be an open tribe and we will only be as strong as our weakest member.
As long as we all work together, we should be able to rebuild what has been stolen from us.
If you have questions please don't hesitate to ask the leadership or other tribemates. After all, we're here to help each other out.
خبر خوب برای مستر. دیگه ادامه نده و برگرد. ترایب DSDQ دیسبند شد : دی
زودی برگرد و قوی بشیم. چند تا از ممرهاشو دعوت کردیم. زودی بیا. بیا یاهو کارت دارم
اون ترایب برای چی دیسبند شد ؟!!!!!
نمیدونم، خودمم تعجب کردم چرا دیسبند شدن. شاید با NM ها مرج شدن!
شاید هم لیدرشون مشکل داشته. ولی این فرصتیه که ما قوی شیم.
Be nazar mirese vagean disband shode!
Master in behtarin shans vase mas.
بیشترشون رفتن اوزو
حالا اوزو تهدیدی برای شما هست
من همه نیروهامو از دست دادن و میلی برای ادامه با اون اکانت ندارم
دارم روستاهامو به پرشیل می دم
مستر جان، بیا یاهو کارت دارم. چند بار تو فروم گفتم. بهت هم میل دادم.
تبریک می گم ممد پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو تو زدی.
ولی این ورلد دیگه حال نمی ده.شاید من بیام بیرون.
اقا من جاسوس رو به روستاهای مجاور فرستادم ولی چه طوری اطلاعاتی رو که میاره رو ببینم
برو اون بالا تو قسمت ریپورت
برو اون بالا تو قسمت ریپورت
طبق اموزشی که اول تایپک بود دو نوع سیستم ارتقاع برای نیروها وجود داره از کجا بدونم که من از چه روشی باید برای ارتقاع استفاده کنم من ورلد 41 هستم
برای غارت هم همون attakt رو بزنیم کافیه یا مثل تراوین حمله و غارت از هم جدان
من این جاسوسارو فرستادم و نوشته بود که بعد از 12 دقیقه میرسن ولی چرا بعد از نیم ساعت خبری ازشون نیست کشته هم نشدن
قراره یکی بعد از 58 ساعت بهم حمله کنه من تو این مدت میتونم 300 تا نیزه دار یا 200 تا شمشیرزن بسازم به نظرتون کدوم یکیشونو بسازم
اومدم تو کا 51
فقط اسم اکانت را حال کنید
ImMoRtAl M@StEr
منم اومدم کا 51
black assassin 2009
برای چی حال نمیده ؟نقل قول:
به این خوبی !
اخه دادا همه دیگه از ما جلوترن.اصلا کسی کنار من نیست فارمش کنم.
حداقل شما جاتون بهتره.من خیلی جام بد شده.
آقا چرا ورلد اسپیدی باز نمیشه؟
ورلد 21 هم باز نمی شه.
manam injori harstamنقل قول:
nagoftin esmam chetori hast?
immrtal m@ster
immortal=fana napazir
به m1o2o3o4:
توی اسپیدی نوبل شدی؟
خودت یوزرت رو یادت میمونه؟نقل قول:
manam injori harstam
nagoftin esmam chetori hast?
immrtal m@ster
immortal=fana napazir
سلام داشتم از این ورا رد میشدم آواتار برادر مهدی توجهم رو جلب کرد :دی
فقط یه سوال این آواتارتو آپدیت هم میکنی ؟ :دی
====
ممد خسته نشدی اینقدر اینو بازی کردی ؟ فروم تریبال چی شد درش تخته شد ؟ سینا رو میگم !
تازه دو یا سه روزه که از این آواتار استافاده میکنمنقل قول:
chera ke naنقل قول:
kheili ham asone
man ke kheili bahash hal mikonam
ImMoRtAl M@StEr
فکر کنم با دوتا ام باشه.اخه فکر کنم دیم که به یه ام امیمورتال رو نوشته بودی.کلا من از کلمه ایمورتال خیلی خوشم میاد:10: خیلی حال کردم.نقل قول:
نقل قول:
یه جورایی . ولی استارت آور کردم جیگر . اون اکانتی که بهم دادی با 300 پوینت جمش کردم دو تا هم روستا گرفتم . ولی یه خرمگس اومد مزاحم شد با رفقاش .دوتا روستا رو دیشب گرفتن آخریم داشتن میگرفتن که استارت آور کردم ( تحمل شکست نداشتم :دی ) .
نه ! فروم تریبال هم که هم اکنون برقراره !! منظورت چیه ؟نقل قول:
آخه الانم که بازی نمیکنینقل قول:
نمیخوای بازی کنی؟
نامردا همتون رفتین اسپید باز ؟؟؟؟؟
منم دلم می خواد بیام :(
من اگه بیام به شدت تحت حمایت Mr. Phelps قرار میگیرم و می تونم خیلی زودتر از شماها پیشرفت کنم : دی
فردا یه امتحان دارم پس فرداش هم یه دونه :(
این 3 شب همش تا صبح باید بیدار بمونم :(
.
نقل قول:
چرا الان دارم بازی می کنم ولی دمت گرم از جانشینی درآوردیم ترکیدم 3 تا اکانت با هم .:31:
6 تا نیوکریختم سره یه روستا.بالاخره فکر کنم کلیر شد.البته خدا کنه که بشه.چون تا یک ساعت 40 مین دیگه نوبلمن هام برسن ممکنه نیروهاش برسه.ولی خوب.به امید خدا.هیچی نمی شه.
Village: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quantity: 207200020000200500 Losses: 207200020000200500
Defender: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Village: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] None of your troops have returned. No information about the strength of your enemy's army could be collected.
من که بهت گفتم بیانقل قول:
نامردا همتون رفتین اسپید باز ؟؟؟؟؟
منم دلم می خواد بیام :(
من اگه بیام به شدت تحت حمایت Mr. Phelps قرار میگیرم و می تونم خیلی زودتر از شماها پیشرفت کنم : دی
فردا یه امتحان دارم پس فرداش هم یه دونه :(
این 3 شب همش تا صبح باید بیدار بمونم :(
.
منم دیگه زیاد حس ایپید ندارم چون اصلا حال نمیده همش بهت حمله میکنن نوبل میشی تا یه کم پیشرفت میکنی نوبل میشینقل قول:
چرا الان دارم بازی می کنم ولی دمت گرم از جانشینی درآوردیم ترکیدم 3 تا اکانت با هم .:دی
علی یه اکانت توی 21 برامون گیر بیار بیاییم بترکونیم ! : دی