کسی نحوه فعالسازی Volte رو S7 edge بلده؟
با وجود اینکه پشتیبانی میکنه ولی هیچ گزینه ای تو تنظیمات نیست
Printable View
کسی نحوه فعالسازی Volte رو S7 edge بلده؟
با وجود اینکه پشتیبانی میکنه ولی هیچ گزینه ای تو تنظیمات نیست
TelFiنقل قول:
رو نصب کن شاید فعال بشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تمام مشترکینی که دارای تلفن همراه با قابلیت VoLTE همراه اول باشند با قرارگرفتن در پوشش شبکه LTE و برقراری تماس به صورت معمول یک تماس با کیفیت VoLTE خواهند داشت. نحوه برقراری تماس از طریقVoLTE هیچ تفاوتی با تماس عادی ندارد.
گوشی های تلفن همراه Huawei P۱۰ ، Huawei p۱۰+ ، Samsung S۸ ، Samsung S۸+ ، LG M۷۰۰(Q۶ Plus) و LG M۷۰۰(Q۶ Prime) اولین مدل های تلفن همراه با قابلیت پشتیبانی از VoLTE همراه اول هستند. تلفن های همراه دیگر با برند ها و مدل های مختلف پس از این به لیست تلفن ها با قابلیت پشتیبانی از سرویس VoLTE اضافه خواهند شد.
مشترکینی که دارای این تلفن های همراه هستند می توانند با به روزرسانی های تلفن های همراه خود و شماره گیری*۱۰*۲۴۵۱# این سرویس را فعال نمایند. در صورتیکه مشترک قابلیت اتصال نداشته باشد، این مطلب با شماره گیری*۱۰*۲۴۵۱#به وی اعلام خواهد گردید.
*10*2451#Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
سلام
دوستان اینترنت شبانه برای من هر از چند دقیقه کاملا قطع میشه .. یعنی خط مشکلی نداره ها ولی دیگه دیتا رد و بدل نمیشه .. فقط اگه با نرم افزار باند رو عوض کنم دوباره درست میشه و باز چند دقیقه بعد قطع میشه .. آیا برای شما هم همینطور هست ؟؟؟
جالبه که توی روز این اتفاق اصلا نمیفته !!!
سلام.نقل قول:
گاهی همین طوره. البته در طول روز هم هست.
گوگل پلی تو تایم شبانه اصلا ابدیت نمیکنه
چند وقت صبح میزارم ابدیت تکان نمیخوره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
ظاهرا تحریم کردهنقل قول:
بنازم اپل رونقل قول:
اپ استورش ن دیگه از ۱۱ به بعد ارور ۱۰۰۹ رو میبینم ن اینکه تو اپستور نیاز به قندشکن دارم
دمش گرم حیف کشور ما بخاطر سیاست های غلط راه برای ورودش نذاشته والا بهترین برند تو جهانه و از خدمات عالیش بی بهره ایم
استور ماکرو در چ حاله؟ من خیلی وقته از ویندوز خداحافظی کردم
ظاهرا من اشتباه کردم، و مشکل رایتل بود و الان با نت ایرانسل اوکیه :n02:نقل قول:
متاسفم که فانتزی هاتون رو خراب کردم :n16: :n11: