آقا این رنج آی پی 5.220 البته پینگ بهتری نسیت به 37.255 و 37.254 داره ولی قطعی زیادی داره و مرتب ارتباط بازی با سرور قطع میشه.علت دقیق چیه ؟ حالا ربط این UDP با بازی های آنلاین چیه ؟
Printable View
آقا این رنج آی پی 5.220 البته پینگ بهتری نسیت به 37.255 و 37.254 داره ولی قطعی زیادی داره و مرتب ارتباط بازی با سرور قطع میشه.علت دقیق چیه ؟ حالا ربط این UDP با بازی های آنلاین چیه ؟
سلام..... کسی این مشکل را اخیر نداره ..... وقتی دارم دانلود میکنم برای چند لحظه سرعت متوقف میشه و بعد مجدد شروع میشه به دانلود ...قطع نمیشه .... مثلا سرعت 250 میاد روی 40 (برای 1 تا 3 ثانیه ) بعد دوباره میره بالا و تکرار میشه ..... کسی نداره این مشکلو؟؟؟
در مورد ربط وی چی ان با قطع ارتباط بازی با سرور سوال بنده هم هست . اما در مورد udp بنده از پروتکل tcp استفاذه میکنم و اون هم همین مشکل رو داره . و حتی مشکل من خیلی کلافه کننده تر و عجیب تره . به این شکل که وقتی چند دقیقه بازی آنلاین انجام میدم کلا وی چی ان از کار میفته مگه اینکه دیسکانت و دوباره کانکتش کنم !!!!!نقل قول:
من یکی دوبار مشکل شبیه این برام پیش اومد اما با خاموش و روشن کردن مودم و تغییر آی پی حل شدنقل قول:
تست سرعت سرویس 10 مگ حرفه ای
ساعات رایگان شبانه
سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور فرانکفورت
پس از ساعت رایگان
سرور پاریس
دوستان این لینکه واقعا جواب میده ! حداقلش اینه که شکایت رو پیگیری میکنه هر چند پروسهاش زیاد جالب نیست . چون شما شکایت میکنید و اینها شکایت رو ارائه میکنند به شرکت مربوطه و نمایندهٔ اون با شما تماس میگیره و ممکنه فقط توجیه کنه و کار خاصی انجام نده . بنده دو سه روز پیش در مورد عدم دریافت تریجی ایرانسل در منزلم شکایت کردم . امروز خانمی از ایرانسل تهران تماس گرفت و هفت دقیقه توضیح داد اما تنها حرف ایشون این بود که ایرانسل داره تلاشش رو میکنه پوشش رو گسترده کنه و باید صبر کنید ! اما بنده دوباره به همین لینک بالا مسیج میدهم و به همسایه ها هم لینکش رو میدم تا اونها هم شکایت کنند بلکه ایرانسل به خودش بجنبه و پشت گوش نندازه :) البته این بار از همراه اول هم شکایت خواهم کرد :) خیلی خوبه . میشینی تو خونهت شکایت میکنی و پیگیری میکنن :)) حتی به نتیجه هم نرسی باز دلت کمی خوشه :)))نقل قول:
شماها هم هر کدوم مشکل اینترنتی و مخابرانتی دارید و پول ۱۰ مگ به مخابرات دادید و داره بهتون سرعت کمتر میده و یا پینگ بالا و ... به همین لینک برید و شکایت کنید .
سلام به همه دوستان
من قصد دارم از مخابرات سرویس بگیرم می خواستم بدون فرق بین این دو تا سرویس چیه؟
در قسمت طزح اینترنت اعتباری حرفه ای ها - شباهنگ (بدون مودم) :
اینترنت پیش پرداخت طرح شباهنگ 3 ماهه - 12G
و
اینترنت اعتباری 3 ماهه 8 گیگ مخصوص حرفه ای ها 93 - بدون مودم و IVR
البته به غیر از حجم که یکی 8 هست و یکی 12 تفاوت دیگه ای هم دارند؟
در کل فرق بین طرح شباهنگ با طرح حرفه ای ها چیه؟
وضعیت پینگ ما با وی چی ان :
time=935 ms, average=935 ms
time=1017 ms, average=976 ms
time=940 ms, average=964 ms
time=549 ms, average=860 ms
time=730 ms, average=834 ms
time=659 ms, average=805 ms
time=812 ms, average=806 ms
time=1046 ms, average=836 ms
time=456 ms, average=793 ms
time=927 ms, average=807 ms
:))))))
آقا حتما سرویس مخابرات رو بگیرید . خیلی خداس . اصلا یه وضعی :)))
از نظر بعضی کاربرا نشستن در خانه و شکایت از اپراتورهای مختلف نتیجه بخش و مسیر پیشرفت است ، البته در عالم واقع هیچگاه یک اپراتور (چه موبایل ، چه تلفن ثابت و ADSL ) برنامه های گسترش و ارتقاء تجهیزات فنی اش را بخاطر شکایت مشترکین تغییر نمی دهد.
و صد البته قطعاً اینگونه شکایتها کمکی به بهبود روابط مابین شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات ایران و پرداخت بدهی مخابرات ایران به زیرساخت نمی کند
ولی شکایت کردن هم قطعاً و مسلماً حق همه مشترکین است
دوست عزیز تفاوتی ندارند و سرعت هردو یکی می باشد. شباهنگ چند وقت پیش همزمان در نمایشگاه مخابرات فروخته میشد.شما اول یک سرویس یک ماه بگیر راضی بودی بعدا سرویس های یکساله با تخفیف بیشتر و مودم رایگان هم ارایه میدننقل قول: