مشتری مداری شون کشته منو! اصلا ما یه چیزایی توی ایران داریم که هیچ کُجای دنیا یافت نمیشه!نقل قول:
Printable View
مشتری مداری شون کشته منو! اصلا ما یه چیزایی توی ایران داریم که هیچ کُجای دنیا یافت نمیشه!نقل قول:
چه بلایی به سر مبین نت اومده قبلا خیلی بود ولی 2 ماهی است افت سرعت قطعی زیاد داره میتونه از چه باشه
1 سیاست دولت
2اینترنت ملی
3 امنیت کشور
4 مشکلات مبین نت
تازه جدیدا پشتبانی هم جواب نمیده همش میگه مشغول است ودر دسترس نیست فکر کنم یه ریگی توی کفشون است
سزای کم فروش و گران فروش نخریدنه! به هر کسی ثابت شد که داره اذیت میشه سرویسش رو عوض کنه بره طرف ADSL یاه هر چیز دیگه ای فعلا واسه بنده سرعت روزانه و شبانه 1 mb روی 125 KB ثابته! اذیت شد سریع عوض میکنم
البته ببخشید اینجا جای تعریف نیس
این حرف در مورد سرویسهای adsl صادق است چون می توان از مودم adsl برای هر شرکت adsl دیگری استفاده کرد ولی در مورد وایمکس ( مبین نت ) عملی نیست چون مثلا یک مودم جیبی 180 هزارتوماننقل قول:
قیمت دارد ( یعنی تقریبا سه برابر یک مودم adsl )و فقط هم در شبکه مبین نت کار می کند و به علت قیمتش نمی توان آن را دور انداخت پس اجبارا باید از آن استفاده کرد!
دوستان کسی نمیدونه سرعت 1مگ هنو لیمیته یانه؟
خوب اول توجه داشته باشین ما ریسک کردیم اومدیم طرف وایمکس ! بنده دانشجو هستم سالی یکی دوبار هم خونم عوض میشه پس ریسکم قابل قبوله!! به قولی چاره نداشتم! نهایتشم قید دانلود شبانه رو میزنم ایرانسل میگیرم!نقل قول:
در کل مبین نت رو به کل کل کردن برای سرویس ADSL دردسراش (البته برا بنده) ترجیح میدم!
الان ساعت 10 هنوز حجم کم نمیکنه معلوم نیست چی شده ؟
دوستانی که اعتبار زیادی ندارن (مثل اون دوستی که 400 تومن اعتبار داشت)، باید ازین فرصت نهایت استفاده رو ببرن. خوش به سعادتشون. خدا قوت:31:
دادا خیالت راحت.بد دانلود کردیم. 40 گیگ فک کنم بشه.
پناه بر خدا:42:نقل قول:
چه خبره؟ من میگم یه جایی مخفی شو. عنقریب است که کماندوهاشونو بفرستن دستگیرت کنن!