رقم بعدش؟ هزینه زیاد میادنقل قول:
Printable View
رقم بعدش؟ هزینه زیاد میادنقل قول:
سلام
سرعت روزانه آسیاتک کم شده ؟
3730نقل قول:
مگه میشه!!؟
آسیاتک با پهنای باند 12 مگ براتون باز میگذاریم ماهیانه4 گیگ:15000 تومان 6 گیگ:21000نقل قول:
یکساله 24 گیگ 97000
یکساله 48گیگ 146000
ارهنقل قول:
سلام
سرعت روزانه آسیاتک از 680 رسیده به 400 . این موقتیه یا دائمی ؟ بعد از تمدید مثل شرکتهای دیگه میشه یا همین جور می مونه؟
ولی قیمت هارا که توسایت آسیاتک دیدم خیلی بیشتر از اینها بود!؟
ضمن اینکه شنیدم پشتیبانی خوبی نداره؟
بدون تعصب مخابرات مشکلش چیه؟
پهنای باندتون را باز می گذاریمنقل قول:
از پشتیبانی 20نت بهتره
از کسانی که داشتند بپرسید
من از مخابرات بعد از تقريبا ٢،٣ سال جمع آوري كردم به تازگي (به دليل هزينه هاي گزافي كه روي همون قبض ميومد و دزدي ها و...)بوسيله هزار جور تبصره و.. ازتون پول ميگيرن!البته بعضي هارو هم ميشناسم كه قيمت خوبي مياد رو قبضشون!ولي خب سيستم محاسبه هزينه و ترافيكشون هم بسيار گيج كننده و مسخره هستش!نقل قول:
اما خب جدا از اين مسايلي كه گفتم قطعي خيلي كم داشتم!سرعتم هم خيلي خوب و راضي كننده بود و در مورد پشتيانيش كه شما گفتيد به نظره بنده خيلي خوب بود و هميشه جواب گو بنده از طريق ٢٠٢٠ بودن
معلوم نیست باید پیش کی شکایت کرد
به کی گفت
این شاتل در مرکز مدرس چی کار کرده که شب جمعه و جدیدا عصرها این قدر سرعت میاد پائین که گوگل هم به زور باز میشه
پس با این توضیحاتی که شما دادین اگر بصورت دستی شارژبشه دیگه نباید مشکلی پیش بیادنقل قول:
ضمنا شما که محابرات را جمع کردین کجا را انتخاب کردین؟
به نظر من اینترنت توایران همین مشکل راداره چون نظارت کافی روی کار شرکتهای ارائه دهنده این خدمات انجام نمیشه
شما به مخابرات.شاتل و آسیاتک سربزن قیمتها رامقایسه کن هرکدامشون یک قیمتی درج کردند
این یعنی بی نظمی در کارنظارت از طرف وزارت مربوطه!!!