بله درسته رنج آی پیم همینهنقل قول:
ولی هرچی مودم رو خاموش روشن می کنم باز هم رنج آی پی همینه و تغییر نمیکنه
Printable View
بله درسته رنج آی پیم همینهنقل قول:
ولی هرچی مودم رو خاموش روشن می کنم باز هم رنج آی پی همینه و تغییر نمیکنه
دوستانی که مشکل سرعت و باز نشدن سایت ها و ... دارن با دست روی دست گذاشتن چیزی درست نمیشه
الان بیشتر از 10 روزه وضعیت واقعا افتضاح شده و پشتیبانی مخابرات هم جواب قانع کننده نمیده
تنها راه پیگیری اینه که میتونین برید توی سامانه 195 شکایت کنید و مشکلات خودتون را کامل بنویسید
دوستان چند دقیقه بیشتر وقت نمیگیره ولی مطمئن باشید پیگیری میشه و تاثیر داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکس شکایت کرد نتیجه را اینجا گذارش بده
سلام دوستان پیش شماره من 229 هست مرکز ولیعصر ، با هر شرکتی تماس میگیرم میگن هیچ ISP مرکز ولیعصر پورت آزاد نداره.
میخواستم بدونم از خود مخابرات هم نمیشه سرویس گرفت؟
ممکن است پیش شماره شما DLC باشد و فقط مخابرات سرویس بدهد
- - - Updated - - -نقل قول:
ممکن است پیش شماره شما DLC باشد و فقط مخابرات سرویس بدهد
نقل قول:
DLC نیست تو سایت خود شاتل و صبانت و ... زده ساپورت میشه تماس هم که میگیرم میگن پورت خالی نیست و اکثر شرکت ها توی ولیعصر توقف فروش سرویس دارند.نقل قول:
- - - Updated - - -
DLC نیست تو سایت خود شاتل و صبانت و ... زده ساپورت میشه تماس هم که میگیرم میگن پورت خالی نیست و اکثر شرکت ها توی ولیعصر توقف فروش سرویس دارند.نقل قول:
یعنی همه شرکتها با هم توی ولیعصر پورت پر کردند؟؟!!!نقل قول:
مگه میشه؟؟مگه داریم؟؟
آسیاتک را چک کردید؟؟
اینکه امروز فروم متن نوشته را دوبار دوبار پست میکند بدجور ناجور است
مدیران به این مشکل فروم رسیدگی کنند :
کد:Fatal error: Call to undefined function tapatalk_push_reply() in /home/forump3/public_html/includes/functions_newpost.php(814) : eval()'d code on line 6
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله چک کردم اونم گفت پورت خالی نیست.نقل قول:
پارس آنلاین تماس گرفتم میگه پورت خالی داریم اما محدود.
اطلاعی از کیفیت پارس آنلاین ندارم که چطوریه.
شما اطلاعی دارید؟
- - - Updated - - -
بله چک کردم اونم گفت پورت خالی نیست.نقل قول:
پارس آنلاین تماس گرفتم میگه پورت خالی داریم اما محدود.
اطلاعی از کیفیت پارس آنلاین ندارم که چطوریه.
شما اطلاعی دارید؟
من پارس آنلاین نداشتم ، طبعاً نمی توانم نظری دربارش بدهمنقل قول:
عزیز من شما مگه نمیگی پورتای همه شرکتا پر شده ؟ خب همین پارس آنلاین رو بچسب که خربزه آبه ! بگو رانژه کنن ، یه سرویس یک ماهه ازشون بگیر ، راضی نبودی از رانژه درش بیار ! یه وقت دیدی نجنبی همینم میپره !نقل قول:
این مخابراتم آش دهنسوزی نیست . یه نگاهی به باقی صفحات بندازی گوشی میاد دستت . البته بسیاری فحشها به مخابراتی چی ها توسط مدیریت پاک شده وگرنه خیلی بیشتر گوشی میومد دستت :)
ما هم که میبینی از مخابرات سرویس میگیریم مجبوریم ! میفهمی ؟ مجبوریم :|
- - - Updated - - -
عزیز من شما مگه نمیگی پورتای همه شرکتا پر شده ؟ خب همین پارس آنلاین رو بچسب که خربزه آبه ! بگو رانژه کنن ، یه سرویس یک ماهه ازشون بگیر ، راضی نبودی از رانژه درش بیار ! یه وقت دیدی نجنبی همینم میپره !نقل قول:
این مخابراتم آش دهنسوزی نیست . یه نگاهی به باقی صفحات بندازی گوشی میاد دستت . البته بسیاری فحشها به مخابراتی چی ها توسط مدیریت پاک شده وگرنه خیلی بیشتر گوشی میومد دستت :)
ما هم که میبینی از مخابرات سرویس میگیریم مجبوریم ! میفهمی ؟ مجبوریم :|