سلام مبین نت
دوسوال داشتم.
تعرفه ها تو پاییز قرار نیست تغییر کنند؟
نظرتون رو برای سرعت 2 مگ می خواستم، ایا محدودیتی دارند؟ چرا سرعتشون همیشه در حدود 1 مگ هست؟
توصیه می کنید از 1 به 2 مگ برم؟
Printable View
سلام مبین نت
دوسوال داشتم.
تعرفه ها تو پاییز قرار نیست تغییر کنند؟
نظرتون رو برای سرعت 2 مگ می خواستم، ایا محدودیتی دارند؟ چرا سرعتشون همیشه در حدود 1 مگ هست؟
توصیه می کنید از 1 به 2 مگ برم؟
تعرفه هام تغییر میکنه ولی در حال حاضر فقط امکان سفارش مودم های Demo موجود می باشد و مودم های طرح ویژه پس از اعلام تعرفه طرح های پاییز قابل ارائه خواهد بودنقل قول:
بستگی به شهرتون داره ، اگه شهرهایی باشید که وضعیت مطلوبه با 2مگ میتونید حداقل سرعت دانلود 400 داشته باشین ...
معلوم هست کی تغییر می کنه؟ (بعنی منتظر باشیم تو چند روز اینده یا ممکنه چند هفته ای طول بکشه)نقل قول:
من بیشتر اهواز هستم الان وضعیت اهواز چطوره شده؟ خبر دارین اقدام کردن یا نه؟
مودم خارحی قمیتش چنده ؟؟؟ وقتی یکی از طرح ها رو انتخاب کنیم مودم رو همراه با اون به ما رایگان میده یا نه هزینه مودم باید جدا باشه
مثلا اگر من بخوام 512 بخرم باید هزینه مودم رو جداگانه پرداخت کنم ؟؟؟
بچه ها دیشب زنگیدم از یه پشتیبان خیلی خوب و مودب پرسیدم.
گفت که اون شب که سراسری قطع شده بود به خاطر تغییر بوده.
بعدم گفت از ساعت 2 تا 8 فیکس بذارید برا دانلود حالشو ببرید
:دی
بعد برا اینم پرسیدم ازش که چرا وقتی تماس می گیریم کد اشتراک رو می زنیم نمی پذیره؛ گفت سیستم رو داریم عوض می کنیم. برا همینه
خوب میخواستی بپرسی ببینی الان که از 30 شهریور به بعد هر چی دانلود میکنیم تو سایت نمیزنه بعدا حساب میشه یا نه؟!
دوستان من بعضی شبها که میزارم دانلود صبح که بلند میشم میبینم دانلود وسطش قطع شده! کسی نمیدونه باید چکار کرد؟
اینطور که شینیدم بعصی وقت ها نصفه شب مبین نت ip عوض می کنهنقل قول:
که باید مودم رو خاموش روشن کنید
سلام
دو روزه که سرعت خیلی پایین اومده ویه سایت ساده را 1 دقیقه طول میده تا لود کنه، دو تا آنتنی که همیشه داشتم رو دارم ولی جراغ نارنجی مودم یه جور خاصی چشمک میزنه، سرعت کس دیگه ای هم تغییر کرده؟
این ترفند جدیدشونه تا جلوی دانلود شبانه رو بگیرند تا فشار زیادی رو سرورا نیارهنقل قول:
واقعا جای سواله که چرا روزا آی پی رو عوض نمیکنن که هیشکی دانلود نمیکنه شبا که همه در حال دانلودن با یه آپی عوض کردن راحت دانلودو میترکونن
بغیر از این فایل دانلودت به به احتمال 90 درصد خراب میشه و همچنین برای کسانی که پول برای دانلود از لینک مستقیم میدن ضرر مالیه شدیدی ببار میاره