خبر دارین که از کی میشه برای مرخصی اقدام کرد؟ از همون ترم یک امکانش هست یا حتما باید چند واحد گذروند؟نقل قول:
Printable View
خبر دارین که از کی میشه برای مرخصی اقدام کرد؟ از همون ترم یک امکانش هست یا حتما باید چند واحد گذروند؟نقل قول:
نقل قول:
هر وقت ثبت نامتون کامل شد . می تونید درخواست بدید
عاقا یکی به ما بگه، از تو عاموزش میتونن پیش نیاز یک درس رو حذف کنند؟
من دو ترم دیگه باقی مونده، ولی الان متوجه شدم اکثر درسام پیش نیازشون یه درسه که اون درسم پیش نیازش یه درس دیگس. پس یعنی حداقل سه ترم دیگه اجبارا باید در دانشگاه بمونم.
ولی اگر اون پیش نیاز درس حذف بشه و من بتونم این ترم اون درس رو بردارم. میتونم در 2 ترم فارغ بشم.
کارشناس رشته میتونه این کار رو بکنه؟ اصلا انجام میدن؟
نقل قول:
پیش نیاز که حذف شدنی نیست به هیچ عنوان . البته این اشتباه شما بوده که باید اول درس های پیش نیاز رو ترم های قبل بر می داشتید .
با این حال ترم آخر شما می تونید پیش نیاز و هم نیاز رو با هم بردارید به کارشناس رشته مراجعه کنید براتون درست می کنه
پرداخت الکترونیکی واسه بقیه هم ارور میده؟
من دو روزه دارم سعی میکنم از طریق پرداخت الکترونیکی شهریه رو پرداخت بکنم ولی سایت بانک سامان بعد از پرداخت خطا میده!
یه جا نوشته بود باید ورژن اکسپلورر حداقل 10 باشه که این رو هم انجام دادم ولی حل نشد
در نهایت مجبور شدم با استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت از طریق خودپرداز شهریه رو پرداخت بکنم
سلامنقل قول:
من دیروز پرداخت کردم مشکلی نداشت ولی امروز اصلا سایت گلستان بالا نمیاد
مبلغ شهریه ثابت دانشگاه پیام نور چقدره ؟؟
برا من زده ۱۲۰هزار ولی برای یکی از دوستام زده ۱۶۰هزار چرا اینطوریه؟
واسه من که سایت باز میشه ولی هنوز شهریه اعمال نشده
مبلغ شهریه ثابت هم واسه من 1498000 ریال هست
رشته : معماری سیسم های کامپیوتری
دیروز که مشکلی نبود . حالا امروز رو نمی دونمنقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
دوست تو همون دانشگاه هست؟
چون شهریه منطقه 1 و2 و 3 فرق می کنه