برای XBox 360 آرکید کدوم هارد می ارزه ؟ 20 یا 120
برای XBox 360 آرکید کدوم هارد می ارزه ؟ 20 یا 120
پدرام جون هارد هک شده چیه بن نشده میشه بازی روش نصب کرد چه فرقی با هارد تازه داره شهر شما از این هارد ها هست>
شما خودت دیدی ؟نقل قول:
نوشته made in usa ؟
من که چیزی نشنیدمنقل قول:
اگه هم باشه از این هاس که دستکاری شدست که باید جدا write بشه
ولی اگه official باشه مثل dlc میمونه و نیاز به hdd داره
هارد laptop هست که با یک پروسه حکش میکنن و البته به قاب خود هارد original نیازه که اونم 30 تومان قیمتشهنقل قول:
بازی میشه روش نصب کرد
الان تقریبا همه فروشگاه های معتبر میفروشن
برای xbox 360 آرکید چه هاردی می ارزه؟ 20 یا 120
برای xbox 360 آرکید چه هاردی می ارزه؟ 20 یا 120
منی که در حال حاضر بدون دیسک اکتیو همه ی بازیها رو اجرا می کنم آیا می تونم بعد از نصب آنتی بن با امنیت کامل وارد live بشم؟!
لطفا لینک آموزش نصب آنتی بن رو بذارید!
یه سوال هم راجع به فورزا 3 دارم این بازی دو دیسکه و منم هر دو رو تو هارد ریختم ! همون اول که وارد بازی می شیم می نویسه
آیا شما می خواهید دیسک 2 رو نصب کنید و بعد از این که yes رو میزنم می نویسه دیسک 2 رو وارد کنید! دیسک 1 رو اجکت
می کنم و دیسک 2 رو میذارم ولی بعد از این که ok می کنم بازم می گه دیسک 2 رو بذارید ! منم هر کاری کرم بازم همینو
می نوشت آخرشم گفتم نمی خواد نصب کنم ولی پیغام داد در این صورت بعضی از ماشینها و ... رو از دست میدید !
حالا چطوری می تونم دیسک 2 رو نصب کنم !؟
( نکته : منظورم از این که تو هارد ریختم اینه که از سلامت هر دو دیسک اطمینان دارم !)
انگار سوال های من جواب نداره !!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه راجع به LIVE دارم!
هر جا که حرف از XBOX LIVE و PSN وسط میاد اینم ذکر می شه که شبکه ی PS3 رایگانه که این یه برتری بزرگ نسبت به ایکس
باکس لایوه ! ولی در عوض شبکه ی XBOX LIVE بسیار بهتر و گسترده تره ! در ضمن من برای ایکس باکس لایو یه سری گلدن کارت
های گرون قیمت دیدم که اصلا سر در نیاوردم واسه چیه و روم نشد از فروشنده بپرسم ! یعنی برای وصل شدن به لایو باید حتما
باید از اون گلدن کارتای گرون قیمت داشته باشیم !
خوب معلومه هارد 120 . هارد 20 الان 50 تومن در صورتی که هارد 120 را میدن 100 تومن.نقل قول:
ما چیزی به نام انتی بن نداریم .قراره یه چند وقته دیگه یه اپدیت درایو بیاد که به وصیله اون بشه با امنیت رفت تو لایو.نقل قول:
در مورد فورزا هم بگم که شما اول از همه بازی را از روی هارد پاک کنید بعدش دیسک 1 را بزارین بعد زمانی که پیغام نصب دیسک 2 توی منوی بازی براتون اومد yes را بزنید تا دیسک 2 نصب بشه بعد که دیسک 2 نصب شد بیاین در محیط داشبورد و دیسک 1 را نصب کنید (یعنی بریزید روی هاری) . بعدش دیگه حله.
سلام دوستان من دیروز بازی Call of Duty 3 رو برا X360 خریدم همونجور که میدونید این بازی قدیمیه میخواستم بدونم حتی تو ای بازی نمیشه الان لایو بازی کرد؟یا بن میشم؟ضمنا دستگاه من رو آخرین فریم ور نیست
ضمن اینکه محلت gold من به زودی تموم میشه حیفه به نظر شما این ریسک رو بکنم؟
ممنون