دوستان این فشفشه و نیترو چیه تو سرویس های وب؟
Printable View
دوستان این فشفشه و نیترو چیه تو سرویس های وب؟
فشفشه: بسته های ترافیکی ارزان با مدت استفاده محدودنقل قول:
نیترو: با فعالسازی این قابلیت استریم دانلود شما تا 8 مگ یا 12 مگ بالا میره ... البته بازم به مدت محدود
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Enjoy
منم مثل شما سرویس محدود دارم. براتون یه آموزش حرفه ای آماده کردم تا بتونید مودمتونو تنطیم کنید ساعت 2 و 7 صبخ ری استارت بشه که مصرفه حجمتون مشخص باشه و خدا نکرده حجم دزدی براتون اتفاق نیوفته.
با ذکر منبع share کنید.
Enjoy
اقا جدیدا اینترنت شما داغون نشده الان که به کلا خط های وبم قطعه این اتفاق جدیدا میفته فقط هم شبا اینجوریه دو تا خط دیگمم اوضاع خوبی ندارن شبا یکی در میون قطعن مخصوصا شاتل که افتضاح شده. باز مخابرات قابل تحمل تره
اوضاع شما چطوریه؟؟
- - - Updated - - -
اقا جدیدا اینترنت شما داغون نشده الان که به کلا خط های وبم قطعه این اتفاق جدیدا میفته فقط هم شبا اینجوریه دو تا خط دیگمم اوضاع خوبی ندارن شبا یکی در میون قطعن مخصوصا شاتل که افتضاح شده. باز مخابرات قابل تحمل تره
اوضاع شما چطوریه؟؟
منم دقیقا این مشکلو دارم.نقل قول:
حدود ساعت 10 شب 4G ایرانسل، های وب، مخابرات، وایمکس ایرانسل همشون با هم به شدت کند میشه!
منظورم از کند شدن واقعا کنده و غیر قابل استفاده میشه.
فکر میکنم اینا از عوارض فیلترینگ مثلا هوشمنده! به طور کلی در اینترنت اختلال ایجاد کرده.
بقیه تاپیک ها رو هم بخونید همه این مشکلات رو دارن، مخصوصا شب ها.
- - - Updated - - -
منم دقیقا این مشکلو دارم.نقل قول:
حدود ساعت 10 شب 4G ایرانسل، های وب، مخابرات، وایمکس ایرانسل همشون با هم به شدت کند میشه!
منظورم از کند شدن واقعا کنده و غیر قابل استفاده میشه.
فکر میکنم اینا از عوارض فیلترینگ مثلا هوشمنده! به طور کلی در اینترنت اختلال ایجاد کرده.
بقیه تاپیک ها رو هم بخونید همه این مشکلات رو دارن، مخصوصا شب ها.
- - - Updated - - -
سرویس 256
سلام.
فشفشه 40 گیگ 30 روز رو فقط برای تابستون گذاشتن؟ بعد از تابستون حذف میکنن؟
برای فعال کردنش میشه نیترو 1 روز رو خرید که 31 روز بشه بعد فشفشه 40 گیگ رو فعال کرد؟
سوال اول اینکه از عید نوروز تا حالا این فشفشه بوده !نقل قول:
سوال دوم رو از خودشون بپرسین ولی فکر کنم نشه چون ~> فشفه ۴۰ گیگ ۳۰ روز
به خاطر این گفتم که توی توضیحات گفته برای فعال کردن حداقل باید 31 روز از زمان سرویس باقی مانده باشدنقل قول: