با تشکر :n16:نقل قول:
Printable View
با تشکر :n16:نقل قول:
آقا البته من نسبت به شما مشتری جدید صبانت هستم ولی تا قبل از یک هفته پیش تقریبا هیچوقت سرعت شبانه ام بیشتر از 70 نمی رفت.و وقتی که شما میگی یک زمانی سرعتت تا 120 یا 230 هم بوده تعجب میکنم و به آن زمان شما حسرت میخورم.البته الان سرعت شبانه ام خوب شده و امیدوارم سرعت شبانه شما هم خیلی بهتر شود.نقل قول:
اگه شانس ما باشه که پهنای باند اون یک عده ای رو هم که میگن درست کردن باز خرابش میکنن.به درست کردن پهنای باند بقیه نمیرسه :n02:نقل قول:
اینا قبلا که توی قرارداد چیزی نگفته بودن برای هر چیزی یه جوابی داشتن ، اگه 128 باشی میگن سرعتت باید 16 باشه پس یه چیزی هم بدهکاری ، اگرم 2 مگ و 4 مگ و بالاتر باشی میگن چون ساعت شبانه ترافیک شبکه بالاست سرعتا پایین میاد !
الانم که خودشونو راحت کردن:
مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریقبستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت
نمیدونم بلخره کی یه روزی می رسه که اینترنت با سرعت خوب و قیمت مناسب و حجم نامحدود داشته باشیم؟؟؟ :sad:
دوستان امشب سرعت سرورهای خارجی(سرعت دانلود)به 150 تا 250 رسیده(ساعت 3 نیمه شب)و سرعت سرورهای داخلی به 250 تا 350 رسیده است.یعنی نسبت به چند شب گذشته حسابی کم شده.خوب دوستان ظاهرا چشمو زدن و سرعت شبانه ما دوباره داره رو به نابودی میره. :n03:
امشب سرعت شبانه منم پایین اومده 2 مگ سرعت شبانه 80 کیلو هست در صورتی که شبهای قبل 150 بود !
اینترنت شما روی چند مگ بسته شده که 300 دانلود دارین !؟نقل قول:
دوستان امشب سرعت سرورهای خارجی(سرعت دانلود)به 150 تا 250 رسیده(ساعت 3 نیمه شب)و سرعت سرورهای داخلی به 250 تا 350 رسیده است.یعنی نسبت به چند شب گذشته حسابی کم شده.خوب دوستان ظاهرا چشمو زدن و سرعت شبانه ما دوباره داره رو به نابودی میره.
سلام
این وضعیت خط دوم بنده - 2 مگ محدود - ساعت 5:50 صبح - تایم رایگان
اولی رو فرستادم برا رانژه پارس ....
ولی گفت بین 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه ...
باید یه نفر تخلیه کنه تا من جایگزینش بِشم :((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر که جدیدا در تایم رایگان حدود 2 ساعتی اصلا دانلود نمیکنه ! فقط صفحه وب باز میشه ! :n02:
امروز بر خلاف شبهای گذشته که با 2 مگ میتونستم 7 گیگ دانلود کنم، بیش از 1 گیگ عایدم نشد!
سایتها هم با فلاکت باز میشدن.
سلام.
دوستان حتماً در نظر دارید که ماه مبارک شروع شده و بخش زیادی از کاربران تا سحر (ساعت 3.5 تا 4.5 در بعضی مناطق) بیدار هستند...
(صرفاً جهت یادآوری گفتم...)
خیر ربطی ندارد !نقل قول:
بنده دیشب رو امتحان کردم تا 02:01:45 سرعت بالا بود بطور ناگهانی از اون لحظه سرعت شد یک چهارم .
این بطور واضحی نشون میده 1.ساعت سرورشون تنظیم نیست 2.عمداً سرعت رو از ساعت 2 کم می کنند
ضمن اینکه دو-سه هفته هست که اوضاع اینطوره. از این گذشته همونطور که قبلا توضیح دادم سرعت اونهایی هم که بالاست موقتیه