يعني از اين 20 گيگ که ميگی دانلود کردی حدود 5 گيگ با قندشکن بوده ؟ چه مدليش رو استفاده کردی ؟ هنوزم واسه تا روز 11 ام 23 گيگ توی ecare ثبت شده ؟ (خيلي مهم) آخه سيستم اينا بعضي وقت ها تا 24 ساعت طول ميکشه تا ميزان مصرف رو توی ecare ثبت کنه.(حتی اگه شما بعد از دانلود مودم رو reboot کنی)
يک چيزی راجع به اينکه اگه سرور رو با استفاده از اينترنتشون استفاده کنی بود که البته فکر نميکنم کاری که واسه تورنت کرده باشی نمونه ی اين کار باشه چون این کار فقط يکجوری ميشه گفت مستقيم کردن تورنت توی سرور واسه خودت باشه که من هم بعضی وقت ها انجام ميدم(البته من سرور ندارم).
23 گيگ اصلا چيزی نيست واسه 11 روز اونم واسه اينترنت 1مگ ولی اگه بتونی دقيق تر بگي خيلي عالي ميشه.
اينترنت 1 مگ ايده آل دانلود يک روزش ميشه حدود 10.5 گيگ. حالا اگه شما توی 6-5 روز اول مثلا حدود 2 گيگ دانلود کرده باشی و توی چيزی کمتر از 3 روز 23 گيگ دانلود کرده باشی (مثلا چيزی حدود 2.5 روز يعنی چيزی کمتر از 60 ساعت) يعنی از حدود %80 ظرفيت روزانه ميشه گفت استفاده کردی که ممکن هست باعث اين اخطار شده باشه.
البته يک راه ديگه هم واسه اين سيستم خط مشی هست که البته فکر نکنم باشه و فعلا بايد چيزهای ديگه رو حساب کرده.
=====
نظر حود من اينه که کلا سيستم خط مشی مصرف کاملا مسخره و بيخود هست چون وقتی به شما اينترنت ميدن که ميگن نامحدود هست يعنی اينکه به هيچ کس حتی خودشون هيچ ربطي نداره که چقدر دانلود ميکنی. اسمش نامحدود هست و يعنی هرچقدر دوست داری استفاده ميکنی. حالا ميخواد 1مگابايت باشه يا 200 گيگابايت.
اين سوال هایی که ميکنم و روش هایی که ميگردم که اخطار رو توجيح کنم فقط واسه اينه که از سيستم اينا بشه سردرآورد تا ببينيم چطوری هست و تا چقدر ميشه دانلود کرد و که بشه بهترين استفاده رو کرد و يا اينکه اصلا ارزش داره يا نداره و اگه کاربر جديدی هم خواست اضافه بشه بدونه با چی طرف هست.