-
برو ای نُوا که بی نَوا شدم
برو ای مایه ننگ
برو ای هوی و هوس
برو ای تحجر و عقب ماندگی
برو ای اندیشه کهنه
برو ای گناه نابخشودنی
برو که آخرین خطایم باشی
برو که دیگر بازنگردی
حیف عمر و جوانی ام که به جای بندگی پروردگارم به بازی با اسباب بازی های آهنی گذشت
ایکاش قلبم آلوده آهن و تیر و تخته نمیشد
خداوندا توبه ام را بپذیر
خداوندا مرا پاکیزه بپذیر
در کودکی بازی در جوانی مستی در پیری سستی پس کی خدا پرستی
آمدنمان بهر این بازی ها نبود
امام علی علیه السلام می فرماید: خداوند رحمت کند کسی را که بداند از کجا آمده و در کجاست و به کجا خواهد رفت.
روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
-
-
-
-
-
-
سلام خدمت دوستان عزیز
درادامه تعمیر گیربکس th350 درمورد پمپ روغن توضیحاتی میدم ---
ببینید دوستان هر قطعه ای که در این گیربکس یا گیربکس کادیلاک و کاپریس استفاده شده هر کدوم بحث تست و اندازه گیری .فیلرگیری و ...باید انجام بشه این موارد هم علم میخواد وهم زمان بر هست -اینطوری نیست که مثلا پمپ روغن یا کاسه کلاچها و...باز بشه وما 4تا اورینگ یا 10 تا صفحات وکلاچ نصب کنیم خیر ---همین درام کاسه کلاچ اگه بخواهیم کیت صفحه نصب کنیم نباید صفحات کلاچ داخل کاسه زیاد یا بکم بازی کنه چون در عملکرد عمر صفحات تاثیر گذاره
این پمپ کلاچ دار هست وقتی باز کنیم باید با ابزار کولیس و فیلر اندازه گیری کنیم =طول فنرها+قطر دو چرخدندها و فیلر گیری از چند جهت بین چرخنده ها و طول عمق محل نصب چرخدنده ها +تست نشتی ساچمه+تست رینگهای پمپ +خرابی سطح پمپ +خرابی محل نصب چرخدنده ها
+تست خلاصی یا خرابی بوش های پمپ که شفت ورودی عبور میکنه
-
سلام دوستان
خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم خیلی بهم کمک کرده خودم دیگه یه استاد کار شدم با این راهنمایی های توی انجمن
اخه هر جا میرم هیچکسی دست نمیزنه میگه بلد نیستم من تمام کارهارو خودم انجام میدم از طریق انجمن
دوستان کسی میدونه سیم کشی کمربند به شکله مال من کلا قطه ولی بیزر سویچ فعاله میخوام چراغ کمربند با امکاناتش فعال کنم نمیدونم چطوره اخه داشبورد باز کردم دارم سیم کشی تمیز میکنم میخوام یا بازسازی تمیز انجام بدم