اره این با اصلش مو نمیزنه پشتشم زده ساخت ژاپن قیمت 180 هستش:n08:نقل قول:
هر کی خواست بگه بهش لینک خرید بدم
اره این با اصلش مو نمیزنه پشتشم زده ساخت ژاپن قیمت 180 هستش:n08:نقل قول:
هر کی خواست بگه بهش لینک خرید بدم
دوستان من الان از خیابون عباسی تهران اومدم
دنبال یک هدیونیت معمولی بودم که 4 خروجی هم باشه و فقط AUx و USB داشته باشه
که بهم پایونیر 2550 رو معرفی کردن !
دوستان مارک های دیگه ارزونتر ندارن ؟ یعنی ارزونتر از 250 60 تومن باشه ولی امکاناتش 4 خروجی و usb , aux و سی دی باشه
البته مارک متفرقه نباشه
قیمت ها بالارفته متاسفانه ...نقل قول:
پیشنهاد میکنم دست دوم تهیه کنید اینجوری مدل های بالاتر پایونییر یا کنوود رو میتونید تهیه کنید .
دوستان یه آمپلی معرفی کنید شدیداً لنگ یه آمپ هستیم که این ساب جدید رو درایو کنه
اگه دست دوم پیدا بشه که عالیه
حد اقل 700-800 rms
پایونیر mvh-155 ورودی یو اس بی و aux دارهنقل قول:
مثل 2550 دو جفت خروجی rac داره
ولی سی دی نمیخوره قیمت هم بین 205 تا 220
سلام.
دوستان این پخشهای تصویری پایونر که صفحه ال سی دی اون موتور داره و بیرون میاد رو میشه رو 405 در جای مخصوص پخش نصب کرد؟
من دنبال یه پخش مناسب برای 405 هستم .دوست دارم تصویری باشه .دور بین عقب رو ساپورت کنه.بلوتوث داشته باشه (داخلی) که بشه به موبایل وصل کرد برای صحبت حین رانندگی
بودجه ملاک اصلیم نیست . ملاکم اول امکانات دوم متناسب بودن قیمته .
لطفا چند مدل با حدود قیمت روز بگید ؟
یه سوال دیگه من فکر میکنم پایونر بهترین انتخابه موافقید ؟ البته از مارکهای دیگه که امکانات فوق رو داره هم که فکر میکنید خوبن معرفی کنید . ممنون:n01:
تو 405 میشه جا داد قاب مخصوصی داره که بعضی از لوازم صوتی فروش ها دارن. از پایونیر بهتر هم میشه انتخاب کردش بستگی به بودجه داره کیفیت صدای آلپاین یه چیز دیگست.
ولی به نظر من بی ریخت میشه با اون قابا رو 405 زیاد پخشای تصویری موتور دار جالب نمیشهنقل قول:
سلام
امپ مونو واسه mx12 plusچی پیشنهاد میدید؟
لطفا چند مدل رو با قیمت مینیمم و وسطیم:n09:و ماکزیمم بگید.
با سپاس:n16:
سلام
دوستان خوب اون تصویریهای موتور دار با ال سی دی بزرگ هیچی قرار شد مدل با حدود قیمت معرفی کنید .بودجه رو حدود 500 بگیرید برای پخش. ممنون