اگه منظورتون از دستگاه اورجینال اینه که کپی خور نشده باشه باید بگم که بله پیدا میشه.نقل قول:
اگه منظورتون از دستگاه اورجینال اینه که کپی خور نشده باشه باید بگم که بله پیدا میشه.نقل قول:
سلام
اطلاعات کامل در مورد هارد 20 گیگ میخواست وچقد بازی میشه روش نصب کرد نازش قیمتش چنده یه دونه دست دوم 30 تومن خوبه بخرم؟؟
با اومدن dashboard جدید و فشرده شدن بازی ها باز هم بستگی به بازی داره ولی معمولا 2 تا بازی نصب میشه چون 13 گیگ free دارهنقل قول:
و بازی هایی مثل borderlands و halo odst چون 3 گیگ میگیرن اگر از این دست بازی ها باشه بیتشر نصب میشه
اکش الان اصلا نیست چون حتی 60 هم پیدا نمیشه ولی اخرین جایی که داشت اک میداد 45
به نظر من 30 خوبه به شرط سالم بودن ولی میتونی با 60 تومان هارد 120 گیگ هک شده بخری خیلی به صرفه تره
ممنون سونیکساس عزیز (اینم شد نام کاربری:31:)نقل قول:
ولی من نتونستم دقیق بفهمم چی به چی هست اگه ممکنه یه کوتاه خودت زحتمشو بکشی به ما بگی.
2...3 تا مهمش باشه کفایت میکنه.؟؟
من XBox 360 آرکید جاسپر دارم .هر DVD بازی رو توی درایور می ذارم صدا هایی مثل چرق چرق از درایور می شنوم .مخصوصا قسمت های سنگین بازی ها .آیا تعمیر میشه ؟ چه قدر میگیرن درستش می کنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من هم چینیه ولی مال یکی از دوستان که باهاش دعوام هم شده ، ساخت آمریکاست .نقل قول:
سلام
جدیدا یه پچ از بازی Pes2010 واسه 360 اومده میخواستم بدونم چجوری میشه ریختش تو بازی...تو تاپیک خودش پرسیدم گفتن بیام بخش کنسولا... بدون داشتن هاردم میشه؟؟
من تلوزيون samsung lcd 40 inch full hd دارم ولي هر چي تنظيمات تصوير را تغيير مي دم به كيفيت دلخواه نمي رسم يعني يا خيلي تصوير تيره هست يا--- و كلا بگم هنگام بازي كردن يك بازي مثل آندركاور حالتون از هر چي كنسوله به هم مي خوره و ترجيح مي ديد كه بريد با موبايل بازي كنيد-در حالي كه تصوير اين بازي روي مانيتور كامپيوتر خيلي هم بد نيست- كابل HD هم دارم - بهترين تنظيمات از نظر CONTRAST AND BRIGHTNESS AND COLOR AND SHARPNESS براي اين كنسول چيه؟
برای XBox 360 آرکید کدوم هارد می ارزه ؟ 20 یا 120
دوست عزیز شما اول از همه تو تنطیمات خود کنسول برید در قسمت Display سپس قسمت Reference Levels بعد به سه گزینه برخورد میکنین که باید ازین سه تا گزینه intermediate را انخاب کنید تا محیط بازی از نظر تاریکی متعدل بشه. در مورده تنظیمات tv ها با هم فزق میکنن اما شما اگه میبینید محیط بازی تاریکه می تونید contrast را افزایش بدید.نقل قول: