نقل قول:
مشكل شيراز به خاطر شبكه است.
البته 100% نميشه گفت به خاطر به روز رسانيه ولي اين هم توش دخيله.
ولي وقتي وصل شد كيفيت صدا خيلي خوب تر ميشه.
نقل قول:
مشكل شيراز به خاطر شبكه است.
البته 100% نميشه گفت به خاطر به روز رسانيه ولي اين هم توش دخيله.
ولي وقتي وصل شد كيفيت صدا خيلي خوب تر ميشه.
نقل قول:
درسته اين هم ميشه.
نقل قول:
الان فقط شبكه وصل شده ولي بايد صبر كني تا BTS هاي جديد فعال بشه.
نقل قول:
زنگ بزن 140 و بگو كد پيشتازم رو مي خوام.
الان خیلی وقته که شیراز تحت پوشش ایرانسله ولی مساحت تحت پوشش ایرانسل خیلی کمه و توی این همه وقت حتی 1 سانتی متر مربع هم به این مساحت اضافه نشده!نقل قول:
این قطعی ها هم که شما گفتید 100 به خاطر به روزرسانی نیست ولی توش دخیله و کیفیت صدا خوب میشه...خوب اگه اینجوریه پس تا الان دیگه ما باید سوپر موبایل داشته باشیم!
شیراز شهر بی اهمیتیه که ایرانسل پوششو توش زیاد نمیکنه؟بابا ناسلامتی شیراز پایتخت فرهنگی و این چیزاستو یه روزایی پایتخت ایران بوده...شهر گل و بلبل و ...استان فار جزئ بزرگترین استانهای ایرانه ولی فقط شیراز اونم نصفه نیمه تحت پوششه!
بعد شهر هایی مثل قیدار که اصلا کسی نمیدونه توی کدوم استانه کاملا تحت پوششند!
4 تا استان ما اصلا تحت پوشش نیستند!
هرمزگان هم که اگه کیش توش نبود پوشش نداشت!
خوزستان هم که اهواز نیست و فقط شوش هست!
ایرانسل به استانهای جنوبی کشور اصلا توجه نمیکنه!
راستی شاهین جان یه پیشنهاد برات داشتم که برای جواب دادن هم راحتتر باشی
در زیر هر پست سمت چپ شما یه دکمهای میبینی به این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی روی این دکمه کلیک میکنی رنگش قرمز میشه . ینی اینطوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا کاری که شما باید بکنی اینه که در زیر هر پستی که میخوای جواب بدی روی این دکمه کلیک کن
ینی میتونی روی 10-- 20 پست اینطوری انتخاب کنی....
بعدش روی پست آخری که روش کلیک کردی و رنگش قرمز شد در نهایت روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن....
بعدش وارد محیط ویرایش میشی و میتونی به راحتی جواب هر سوال را زیر همون نقل قول بنویسی...
اینطوری هم تاپیک شلوغ نمیشه و هم شما راحت تری و هم بچه ها میتونن راحتتر جوابارو پیدا کنن
ممنون از شما بابت همکاریتون
(راستی من منتظرم جواب ایمیلتون هستم این ایمیل من بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تا حدودا 5 دقیقه بعد از وصل شدن کاری با شبکه نمیشد انجام داد ولی بعد درست شد!نقل قول:
راستی گفتید bts های جدید؟؟؟یعنی هدف این قطعی ها افزایش پوشش شبکست؟
به هر حال واقعا از شما ممنونم که این همه زحمت میکشید!والا خجالت میکشم ازتون سوال کنم چون از سر کار میایدو خسته اید!:11:
فرق این چند تا شماره ای که ایرانسل داره چیه؟نقل قول:
هر کدوم چه خدماتی رو میدن ؟
با تشکر:11:
مشكله تماس با 150 و پوشش دهي در جنوب كشور.
به طوره كلي سيستم پيامگير صوتي مشكل داره.
تا 4 روز پيش تماس با 120 رايگان بود ولي الان حتي مثل 130 و 140 نيست كه 1 دقيقه مكالمه محسوب بشه يهني اگه با اعتباري 120 رو بگيري و 10 دقيقه پشت خط باشي 620 تومان از حسابت كسر ميشه.
درمورد طرح هاي تشويقي هيچ چيز معلوم نيست.
استفاده كن حالش رو ببر.:31:
قطعي شبكه و مشكل شهر هاي جنوبي در اصل مشكله ايرانسل با دولته (TCI).
شهرهايي چون اصفهان ، شيراز ، اهواز ، آبادان و.... از شهرهايي هستند كه اگه ايرانسل به طوره كامل پوشش دهي كنه TCI باره جمع كنه بره باقالي بفروشه.
اينه كه ميگم بچه بازي شده.:41:
به اين ميگن رقابت سياه:18:
قبلاً ما اپراتور ها 5 دسته بوديم.نقل قول:
اول - 120 : مخصوص ثبت نام و به هيچ سؤالي پاسخ نمي ديم.
دوم - 130 : پاسخ فقط به مشتري هاي پرداخت ماهيانه(قبضي)
سوم - 140 : پاسخ فقط به مشتري هاي پيش پرداخت (اعتباري)
چهارم - Bill : بررسي مشكلات قبض كه توسط 130 اين انتقال صورت مي گرفت.است.
پنجم -160 : پاسخفقط به فروشندگان(پشتيباني فروشندگان)
-----------------------------------------------
اما الان 120 و 130 و 140 با هم ادغام شده است.
نقل قول:
ممنونم از راهنمايي شما.
آخه توي ايم زمينه من اطلاعاي نداشتم.
در هر صورت شرمنده اگه برخلاف مقررات عمل كردم.
اگه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدي من تا 24 تير دسترسي ندارم.
پس ممنون ميشم كه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزني.
خواهش میکنمنقل قول:
ممنونم از راهنمايي شما.
آخه توي ايم زمينه من اطلاعاي نداشتم.
در هر صورت شرمنده اگه برخلاف مقررات عمل كردم.
اگه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدي من تا 24 تير دسترسي ندارم.
پس ممنون ميشم كه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزني.
دوباره براتون ایمیل کردم
من الان مسج سنترمو کردم تالیا ولی به اون شماره ها دسترسی ندارم اگه یه برنامه ببینم که شماره sms بده تستش میکنم ولی به بقیه شماره ها هم میشه اس ام اس فرستاد...یعنی میشه از مسج سنترش استفاده کرد.
کسی میدونه من به چه شماره ای از اون شماره ها که با 3000 شروع میشه میتونم اس ام اس بزنم و بفهمم که اس ام اسم رسید یا نه؟
رادیویی تلوزیونی...یه چیزی که بفهمم این روش کار میکنه یا نه!
[QUOTE=MTNIrancell;1299321]جواب هاي شما:
1. اصفهان تا چند روز ديگه مشكلش بر طرف ميشه. تا حد اكثر يكشنبه. البته مشكل اصلي با شهرداري است كه نمي گذراره ايرانسل آنتن كار بزاره. :19:
یعنی یکشنبه اصفهان تحت پوشش رسمی میره:18: با این مشکلاتی که من در تماس برقرار کردن دارم بعید میدونم:13:
واسم دیگه مثه یه رویا شده که توی خونه با اولین تماس وصل شه :19: به هر هال ما همچنان امیدواریم:46:
سلام آقا شاهين خسته نباشي ، اخبار امشب 20:30 گزارشي از وزير مخابرات پخش كرد كه گزارشگره ازش پرسيد
سرويس mms براي 912 ها كي فعال مي شه ؟ وزير گفت كه بيشتر تجهيزات آماده شده و در 6 ماه دوم امسال وصل
مي شه . ولي هيچ صحبتي در مورد ايرانسل نكرد مي بينيد تو رو خدا وزير فقط به فكر ارتباطات سياره :41:
حالا به نظر شما وقتي مي خوان برا 912 تا چند ماه ديگه وصل كنن برا ايرانسل هم بايد وصل بشه ديگه نه خبر
جديدي در اين مورد نداريد؟
راستی چرا نقل قول های من مثه بقیه نیست؟
یعنی فقط با mms ایرانسل عکس مستهجن و غیر اخلاقی فرستاده میشه؟
با mms دولتی فرستاده نخواهد شد؟؟؟؟؟!
بابا این دیگه نوبره!
اولاً كه من اينجا عضو شدم كه جواب هاي واقعي رو به شما بدم. چون توي كال سنتر كه هستيم تماس هاي ما ضبط مي شه و نميشه زياد راست گفت. پس شرمندگي نداره. شرمنده بايد كساني باشند كه به جاي اينكه مشكل مردم رو حل بكنند با رقابت هاي بچه گانه به مردم ضرر وارد مي كنند.نقل قول:
ثانياً مشكل شيراز براي آنتن گزاري بوده. (80%)
------------------------------------------------------------------------
نقل قول:نقل قول:
مهدي جان جوابه شما را براتون ميل كردم.
خوشحالم که یکی اینجاست که سعی داره واقعیات رو رو کنه
و همچنین از این خوشحالم که مشکل شیراز برای آنتن گذاری بوده!!...موفق باشید
[quote=meshkiposh2200;1299744]نقل قول:
اگه تونست تا 6 ماه ديگه MMS رو راه بندازه.
مگه الكيه؟
MTN با اين همه تجربه داره توي 22 كشور فعاليت ميكنه. حالا آقاي وزير براي اينكه بتونه فروش سيم كارتشو ببره بالا يك شبه به اين فكر افتاده كه MMS راه بندازه.
طي بحثي كه ما با گروه نت ورك MTN داشتيم وقتي كه ارزيابي كردند TCI رو اين نظر رو اعلام كردند كه اگه اين كار رو بخواهد شروع كند حد اقل 1 سال طول ميكشه.
تازه با اين آنتن ها بعيده.
اين هم يك بلف ديگه مثل بقيه بلف هاشونه.
بعد از 12 سال هنوز خيلي از دهات ها آنتن نميده.
من تا ساعت 24 ميرم يك استراحتي بكنم.
سلام اقا شاهين اين cell info كي براي تبريز فعال ميشه ؟خبري دارين در اين مورد؟
یه مشکلی هست که من تا حالا چند بار باهاش مواجه شدم...اونم اینه که وقتی شماره میگیرم به جای اینکه به شماره مورد نظرم وصل شه من صدای خودمو میشنوم...یعنی صدای منو به خودم برمیگردونه!
شما هم این مشکلو تجربه کردید؟! خیلی بده وقتی سلام و احوال پرسی میکنید بعد میفهمید صدای خودتون بوده!!!!!!!!:31:
سلام انايي كه ذخيره شماره براشون فعال نيست مي تونن با اين روش بدون اينكه با 140 يا 130 زنگ بزنن فعال كنن
كافيست تو گوشيتون گزينه دايورت كه وقتي گوشي خاموشه يا در دسترس نيست به شماره 0935101 دايورت كنين حالا گوشتون رو خاموش كنين تست كنيين ببيند ميفته ذخيره شماره
سلام براي انايي كه از گوشي سايت p30 رو نشون نميداد
كافيه از موبايلتون بريد mini.opera.com و برانامشو دانلود كنيد رو گوشيتون ديگه حال كنيد
بخصوص اونايي كه p990 دارن
از این ماشین ها بروشور گرفتم توش نوشته تا 11 مرداد پوشش کامله برای تهران. آ قا شاهین شما خبر نداری کی کامل میشه؟
راستیا چرا پوشش شیراز این شکلیه ؟! خیلی کمه پوششش ! آدم پوشش مشهدا که میبینه کفش میبره اونوقت شیراز این شکلیه !نقل قول:
ایول من امتحان نکردم اما مرسی!نقل قول:
:18: ببینم شاهین جان راست میگی ؟!!؟!؟!؟!؟ مگه میشه !؟؟!؟ یعنی 3 روز دیگه اصفهان افتتاح میشه ؟!:18: جدی میگیی؟!؟!؟ :18: من اصلا باورم نمیشه !!!! اینجا هنوز خیلی ثابت ها از جمله پیش شماره 668 به ایرانسل وصل نمیشه !!! شـــــاهین 1شنبه افتتاح میشـــه؟!؟!!نقل قول:
آقا شاهین از تلفن ثابت اصفهان به سختی میشه با ایرانسل تماس گرفت تازه از خیلی پیش شماره ها اصلا تماس نمیشه گرفت ، این مشکل به چه علت هست و کی برطرف میشه ؟؟!
وقتی اصفهان افتتاح رسمی بشه این مشکل برطرف میشه ؟؟
اصلا اینجا یه مدتم هست وضع سیم دولتیا هم گند شده ! موقع حرف زدن همه صدایی میاد جز صدا طرف ! اگه ایرانسل بیادش حتما میخوره تو کاسه کوزه دولتیا !
اقا شاهين من 4 شنبه شماره رزرو کردم و 2 روز زمان واريز پول من مي شه جمعه اگر شنبه بريزم مشکلي برام پيش نمياد؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
نه هيچ مشكلي پيش نمي آيد.
چون شما 48 ساعت كاري وقت داريد اين مبلغ را پرداخت كنيد.
جمعه كه روز كاري نيست
ببخشيد که زياد سوال ميکنم طرح تشويقي من امروز تمام شدش ولي هر کاري کردم که دوياره فعال کنم نميشه شما ميدونيد دليلش چي هست از خود ايرانسل مشکلي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شب بخير آقا شاهين
چرا توي كنترل حساب اينترنتي كه ميرم نوشته ريز مكالمات براي اعتباري فعلا در دسترس نيست
خواستم ببينم كي براي اعتباريها فعال ميشه
خيلي ممنون
بچه ازتون خواهش مي كنم تا تمام درخواست هاي خود از قبيله:
فعال كردن E-Care , Voice Mail , MMS , GPRS , Fax mail, تغيير آدرس ، ارسال ريز مكالمات و ... را فقط فقط فقط به آدرس shahin.shahraki@gmail.com ميل كنيد.:10:
نكته مهم اينكه در هنگام درخواست خود براي GPRS , MMS حتماً شماره خود و مدل گوشي را (مثلاً 0935******* - SonyEricsson W900 ) را به من اعلام كنيد. نيازي به شماره سريال گوشي نيست. اگر هم سرياله گوشي شما اصلي نيست و هنگام تماس با 140 و زدن شماره 3 و 6 پيغام مشخصات گوشي شما در سيستم موجود نمي باشد را شنيديد اصلاً نگران نباشيد. چون من تخصص ويژه در اين زمينه را دارم و اين ترفند را به كسي به غير از همكاران شيفت شب (تازه اونم به 5 نفر از 20 نفر) ياد ندادم.
من توانايي اين رو دارم كه اين تنظيمات رو براي تالي و 912 نيز ارسال كنم. :21:
مي دونيد مزيت اين كار چيه؟
شما الان سيم كارته ايرانسل ت توي 1100 است و 912 توي P990 من تنظيمات رو براي 912 ارسال مي كنم و شما توي گوشيتون Install ميكنيد. وقتي سيم كارت رو عوض كرديد خيلي راحت مي تونيد وارد GPRS بشيد.:27:
نقل قول:
بله مشكل از سيستم محاسبه ايرانسل است.
بعضي از دوستان 40 روز است كه از اين طرح دارن استفاده مي كنند.
ولي اگه اعتباري هستيد حتماً هر 6 ساعت يك بار يك sms به خودتون بزنيد ببينيد پول كم مي كنه يا نه؟
نقل قول:
در حال حاضر تنها راه دسترسي شما به ريز مكالماتتون اينه كه 140 رو بگيري و براتون فرم درخواست پر كنيم و توي درخواست هر دوره اي كه شما خواستيد رو براتون به آدرس پستي كه در پرونده شما ثبت شده است ارسال ميشه.
براي هر دوره (دوره هاي ايرانسل 1 ماه است) 1000 تومان ار اعتبار شما كسر ميشه و اگر فرضاً اعتبار شما صفر باشد اعتبار شما 1000 - ميشود و پس ار اولين شاژ اين مبلغ محاسبه مي شود.
خيلي ها ميگن كه مگه ميشه اعتبار منفي همبشه؟
بله - مشتركي بوده كه 5 يار طرح كد قرمز را پشت سره هم وارد كرده و اعتباره وي از 2500 تومان به 000 20 - تومان رسيده است.
البته اشتباه نكنيد كه اين وسط شركت متضرر ميشه ها !!!!!
چون تا اين مبلغ را به 600+ تومان نرساند از طرح نمي تواند استفاده كند.
ایرانسل فکر کنم که دیگه کلاهبرداری خودش رو کرد چون من در روز 6 تیر رفتم تویه یکی از نمایندگی های معتبرش و یه سیم کارت خریدم و همون روز 500 تومان هم مصرفش کردم ولی سیم کارت هدیه برام صادر نشده !
ميتوني همين الان شمارت رو برام SMS بكني؟نقل قول:
اسمت رو هم بنويس
برای تنظیمgprs شما از ایرانسل sms دریافت کردید
من یه هفتس که سیمکارت خریدم
نقل قول:آقا شاهین با سپاس از احساس مسولیت شما واینکه این تاپیکو برای این کار در نظر گرفتین . بنده که مدتهاست دیگه دور call center شما چه هز طریق Email . و تلفنی خیط قرمز کشیده بودم . چنان دوستان شما چه در جواب email و چه تلفنی رسمی و ماشینی و نا مطمئن جواب میدن که آدمو از سوالش پشیمون میکنننقل قول:
فقط امیدوارم که دوستان با سوالهای تکراری وبی مورد شما رو در این کاری که در پیش گرفته اید پشیمون نکنند
از دوستان هم خواهش میکنم آقا شاهینو از داشتن احساس مسئولیت که داشتنش در این زمان غنیمته را پشیمان نکنند
بنده هم سوالهای زیادی دارم که فعلا به ذهنم نمیاد ولی باعث زحمت خواهم شد . باز هم ممنون