سلام من اهل شیراز هستم و به کمک فوری در باره ارومیه احتیاج دارم
و اطلاعاتی در مورد ارومیه لازم دارم
لطفا اگر کسی اهل ارومیه هست با ایدی من تماس بگیده و به من کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من اهل شیراز هستم و به کمک فوری در باره ارومیه احتیاج دارم
و اطلاعاتی در مورد ارومیه لازم دارم
لطفا اگر کسی اهل ارومیه هست با ایدی من تماس بگیده و به من کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بالاخره ریسک کردم و مموری اصلی رو فرمت کردم شماره ها پاک نشد ولی تغییری هم به وجود نیومد هیچ کدوم از برنامه ها یا کپی های به وجود اومده پاک نشد
فكر كنم بايد فلش كني گوشيتو. انگار مشكلش ريشه اي هستنقل قول:
سلام من از اروميه هستم ولي جاش اينجا نبود ها اينجا كلوپ K800 هست نه كلوپ دوست يابي. خواستي پيغام خصوصي بده. ببينم چي مي خواي بگي عزيزنقل قول:
تا حالا چند بار گوشیمو فلش کردم و دیگه دوست ندارم این کارو انجام بدم در ضمن فایل main و fs مربوط به گوشیمو از دست دادم و دوباره باید بگردم و همونا رو پیدا دانلود کنم که فکر نمیکنم وقتشو داشته باشم این مشکل به هیچ وجه از راه دیگه ای حل نمیشه ؟
يعني بعد اينكه فلش كدي باز اين مشكل برات پيش اومد؟
نكنه از يه فايل جاوايي استفاده مي كني كه مشكل داره و اون باعث شده اينطوري بشه
دلمو زدم به دریا فلشش کردم دیگه راهی واسم نمونده بود ممنون از کمکت :46::11:نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم چه فرقي بين k800 و k810 وجود داره .(بطور خلاصه و بدون در نظر گرفتن قيمت)
اگه شما قصد خريد داشته باشيد كدوم يك براتون ارجح تره و به من خريد كدومشون رو پيشنهاد ميدين.
اگه باز هم قيمت ملاك نباشه k850 چطوره ؟
باتشكر از راهنمايي هاتون
گوشيهاي K800 و K810 كاملا مشابه هستند. تنها فرق آنها فرق ظاهري اونا هست (اكثر متفق القول هستند K800 خوشكلتره) ولي يه تفاوت وجود داره كه به قول معروف اين تفاول رو اهل فن درك مي كنن:نقل قول:
همونطور كه كامپيوتر داراي ويندوز و سيستم عامل هست گوشي هاي سوني اريكسون هم داراي يك فريم وير هستند كه همون كار سيستم عامل رو در گوشي انجام ميده. فيرم هاي دو گوشي K800 و K810 به لحاظ ظاهري كامل يكسان و هم شكل هستند ولي تفاوتي كه دارند اينه كه فيرم 810 قويتر هست و داراي قابليت هايي مانند قبول كردن پچ هست و برخي امكاناتي داخلي كه واقعا اهل فن اونها رو درك مي كنن واسه همين هست كه K800 بسيار محبوب تر از 810 هست و الان همه 800 رو به 810 ترجيح ميدن. ولي اگه برات قيمت مهم نيست بين 800 و 810 من ميگم 810 بگير البته يه رنگبندي خوشكل (يك دست سياه) مدل هاي 2 رنگ مخلوط اين گوشيها خيلي زشته(كهنه به نظر مياد) چون مي توني از گوشي كه امكانات داخليش از K800 بيشتره لذت بيشتري ببري شايد بخواي پچ هاي جالب نصب كني روش. يه مطلب هم بگم اين 2 گوشي به قدري با هم يكسان طراحي شدند( به لحاظ سخت افزاري) كه ميتوني فريم هاشونو عوض كني باهم يعني 800 و 810 فريم هاي همديگرو ساپورت مي كنن و قابل تبديل به همديگه هستند. يعني شما اگه 800 بگيري ميتوني به 810 تبديل كني و از همون امكانات 810 بهره مند بشي. اين از 800 و 810.
K850 يك گوشي فوق العاده و در عين حال باكلاس هست وقتي داراي دوربين 5 مگاپيكسلي هست. تونسته تو جرگه گوشيهايي مثله N95 و N82 قرار بگيره اين گوشي تنها مزيتش همين دوربين قويشه. ولي از نظر ظاهري از K800 زشت تر و از K810 خوشكل تره شايان ذكر هست كه 850 داراي جوي استيك هم نيست. اميدوارم تونسته باشم تا به خوبي راهنماييت كنم تا يه انتخاب خوب و دقيق داشته باشي
بچه ها من هر موقع گوشی رو از کامپیوتر جدا میکنم توی گوشی مینویسه میخوای فرمت کنی یا نه؟ که من میزنم نه!
حتی وقتی safe هم جدا میکنم.
دوست عزيزنقل قول:
اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي بسيار جامع و كامل بود . ممنون
به احتما زياد مشكل از مموري هستش شما مموري رو عوض كنيد و دوباره به كامپيوتر وصل كنيد ببينيد بازم همون نوشته مياد :46:نقل قول:
احتمالا مموری رو یه بار با کامپیوتر فرمت کردی بهتره تمام اطلاعات رو روی کامپیوتر بریزی و مموری خالی رو با گوشی فرمت کنیو دوباره اطلاعات رو برگردونی احتمالا مشکلت حل میشه . :20:نقل قول:
دوست عزيز دكمه تشكر رو براي همين گذاشتن سعي كن مختصر و مفيد از اين كليد استفاده كني به جاي پست ممنون از توجه شما. در ضمن اطلاعاتي كه دادم اصلا قابلي نداشت و من وظيفه ام بود. حتي نيازي هم به تشكر نبود:46:نقل قول:
شک نکن که ایراد از مموریت هستش مال من هم اینجوری بود بعد از یه مدتی فایلهایی رو که روش میریزی مخصوصا ویدئو هارو خراب میکنه با فرمت هم فکر نکنم درست شه و با ید از گارانتیش استفاده کنی و عوضش کنی!:41::18::19::31::10:نقل قول:
البته بهتره قبل از اون روي يه گوشي ديگه امتحان كنه و خرابي مموري 100% مطمئن بشه
:41:agha komak konid.man mikham goshimo ke k810 hsto flash konam,ama mog flash eroor mide yejakhondam bayad uspflash ro nasb konam .plz begid tarighe in nasb in uspflash chejoriye ?
كلوپ تبديل كا800 به كا810 هست از اونجا دانلود كنيد
يوسف خان توي كلوپ پچ هم ميتوني درخواست بدي. در واقع اگه تاپيكي كه حسام خان معرفي كرد كافي نباشه.
سلام
به همگي
يه سوال داشتم ؟ گوشي من K800 براي دومين بار خود به خود صداش قطع مي شه . موزيک اجرا مي کنه اما صدا نداره . زنگ مي خورده ويبره مي کنه اما صدا نداره . کليد هاش هم هنگام کار صدا نمي دهند . کلا صداش قطع مي شه و بعد خود به خود درست مي شه .
علتش چيه ؟
کمکم کنيد
من شخصا به چنين مشكلي برخورد نكرده بودم. قبلا هم تو تاپيك مطرح نشده بود ولي احتمال زياد اشكال فيزيكي هست نه نرم افزاري يعني احتمال ميره كه روي كيت گوشي اشكالي بوجود اومده كه باعث اتصال در قسمت باند گوشي شده. البته اين احتمال هم هست كه خود باند ايراد داشته باشه ولي اينكه شما ميفرماييد بعضي اوقات درست كار ميكنه به نظر اشكالش همون اتصال باشه. اين مشكل ميتونه ناشي از ضربه به گوشي هم باشه و يا به زمين برخورد كرده بهترين كار اينه كه ببري قبل هركاري بيرون باند رو برات تست كنهنقل قول:
سلام
یه سوال برام پیش اومده!!!
پچ برای چی هست؟ کارش چیه؟
برای چی رو گوشی نصب می کنن؟
پچ براي تيونينگ موبايل هست يعني تقويت كردن مثلا پچ صدا باعث تقويت صداش ميشه يا پچ براي افزايش كيفيت فيلمبرداري و خيلي چيزاي ديگه كه توي كلوپ پچ گيرت مياد توي انجمن موبايل يرو كلوپ پچ لينك تاپيكش رو ندارم
سلام
دوستان من در امر گوشی مبتدی هستم
حالا میخام منو گوشیمو فلش کنم و نمیدونم چه برنامه ای رو نیاز داره لطفا لینک فایل اموزش و برنامه مربوطه رو برام بزراریید . گوشیم همk810هستش
ممنون
خدا خیرتون بده . ثواب داره:11:
براي فلش كردن به يه برنامه SE Tool نياز داري بعد دانلود اين نرم افزار مي توني هر پچ يا ميني كه بخواي بريزي رو گوشيتالبته اگه گوشيت CID 53 باشه حالا حالا ها بايد مثه من منتظر بموني و سماق بمكي تا ورژن جديد SE Tool بيادنقل قول:
:11:نقل قول:
یعنی با ورژن قبلی نمیشه k810 رو به قول بچه ها رو هک کنی؟
اگه Cid گوشيت از 53 پايين تر باشه ميشه . با ورژن قبلي وصلش كن ببين Cid رو چند نشون ميده
این cid که میگی چی هست و ازکجا بدونم برای گوشی من چنده؟نقل قول:
لطفا لینک برنامه رو برام بزار :10:
ممنون:11:
لينك اين نرم افزار توي كلوپ پچ و تاپيك آقاي گل محمدي هست تاپيك تبديل K800 به K810
من میخوام یکی از گوشی های کا 800 یا کا 810 را بخرم.
ولی شنیدم که کار با دکمه های کا 800 سخته ، منظورم کی بوردشه.
و جوی استیک کا 810 هم سفته .
آیا اینها درسته؟
دیگه اینکه با توجه به اینکه میشه فریم ویر کا 800 را به کا 810 تبدیل کرد آیا از نظر نرم افزاری هیچ فرقی بین این دو تا گوشی باقی نمیمونه؟
با این حساب کدومشون ارجحیت داره؟
من k800 دارم ... از لحاظ خوش دستی و ... خیلی بهتر از k810 هستش ...خصوصا برای تایپ sms ... از لحاظ نرم افزاری و دوربین و ... هیچ فرقی با k810 نداره و فقط ظاهریهنقل قول:
اين 2 گوشي به قدر مشابه هستند كه ميشه به هم ديگه تبديل كرد البته بهتره 800 به 810 تبديل بشه هرچي بشه 810 يه ذره بالاتره. ولي اگه ميخواي بخري برو 810 بگير اگه پولش برات مهم نيست. پشيمون نميشي الان ديگه هركي K310 داشت فروخته رفته K800 خريده. به خدا اگه مي دونستم اينجوريه عمرا اگه K800 مي خريدم.نقل قول:
سلام دوستان
منk810 گرفتم بالای گوشی دو تا دکمه هست که بالاشون دو تا عکس ابی می خواستم ببینم اون دوتا روشن میشن؟
دستتون درد نکنه ، درست میگی پسر خاله من دوم راهنمائیه اونم کا 800 داره!
ولی من مهم ترین بخش سوالم در مورد جوی استیک کا 810 بود ، چون میگن کوچیک تر و سفت تر از مال کا 800 هست و کار کردن باهاش خیلی سخته. توی جی اس ام هم همین را نوشته. این گفته چقدر صحت داره؟
دکمه های کیبوردش که واقعا خوش دست به نظر میاد.
Tom Clancy's نظرت درباره جوی استیکش چیه؟ برای بازی و مرور فایلها و ... کار باهاش راحت هست؟
من که باهاش مشکلی ندارمنقل قول:
جوی استیکشم زیاد سفت نیست معمولی:46:
اتفاقا اگه K800 استفاده كنيد قدر k810 رو مي دونيد 2 سه هفته بعد خريدن جوي استيك 800 خراب ميشه چون اولا خيلي درازه و شل هم هست فكر ميكنيد چرا جوي استيك 510 اصلا خراب شدن نداره چون كوتاه و سفت و بادوامه. البته منم با كي پد 810 حال نميكنم به نظر مياد سخت باشه تايپ ولي بازم مونده به عادت دستشايد كسي كه 810 داره به راحتي نتونه با 800 تايپ كنه. ولي كلا ميگم 810 فريم ور قويتري هم داره
سلا خدمت دوستان
من میخواستم یکی لینک آموزش اتصال کا810 به اینترنت از طریق کامپیوتر رو بزاره یه بار تاپیک جدا باز کردم حذف شد آخه نمیشه با این همه پست سرچ کرد!!!
ممنون.
خوب 2 حالت داره اينكه از ايرانسل استفاده كني و بخواي با ايرانسلت از GPRS استفاده كني ولي دريافتيت روي كامپيوتر باشه. يكي هم اين ه بخواي از اينترنت معمولي استفاده كني و دريافتيت از گوشيت باشه شما كدوم رو ميخواي انجام بديي دوست من؟نقل قول:
يه سوال خدمت اونايي كه k810i رو دارند . ميخوام بدونم چه جور برنامه هايي را ميتونم براي تصوير زمينه انتخاب كنم؟
در مورد گوشي هاي سونس اريكسون فقط فرمت هاي عادي تصويري مثل jpg و gif و ...نقل قول:
پس این گزینه برنامه کاربردی تو تب تصویر زمینه چیه و چه کاربردی داره؟نقل قول: