ممنون ... اقا static ... اقایی به خدا
Printable View
ممنون ... اقا static ... اقایی به خدا
بهترین ترکیب همینه!!! (البته تو بازی های تیمی اول باید wind walk برید!!! حتما!!! ) هیروی منه نا سلامتی!!! :31:نقل قول:
سلام من رفتم یه دی وی دی گرفتم که اینا توش بود : وارکرافت 1 و 2 و 3 + پچ + مپ ... ولی یه مشکلی دارم
من وارکرافت 3 + فروزن ترون رو نصب میکنم سپس میرم که پچ ها رو نصب کنم ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه ؟ چون پچ هایی که توش هستند خیلی زیادن من اسم پچ هارو میگم شما ترتیب نصبش رو بهم بگید (خیلی زیاده من که سر در نیاوردم )...البته یه بار تونستم نصب کنم تا پچ 1.20 ولی تو بازی نمیره و این ارور رو میده : please isert the original disk یا its WRONG disk
ولی در کل من عاشق dota allstars هستم و اونم فقط رو پچ 1.20 میاد خواهشا بگید چی کار باید بکنم .. اینم عکس از لیست پچ هام : (اول عکس رو سیو کنید بعد ببینید
کد:http://www.tinypic.ws/download.php?file=ub4j6fvf8lbnuemac8jz.jpg
Brain جان لطفا پچ 1.18 به بعد رو نسب كن اون قبلي هارو نسب نكن
brain عزیز سلام ... منم همین dvd رو دارم و اولش واسه نصب همین مشکل رو داشتم و همین ارور ها هم به من میداد ... تنها راهش رو اقا static نشونت داده و منم تایید میکنم ... منم همین کار رو کردم تا بازی اجرا شد ... pach 1.18 به بعد رو نصب کن کارت راه میافته
سلام عزیزان
یه سوال فنی !
دقیقا سه روز هست که ADSL به شهر ما هم اومده (خوش اومد)
که سه نوع خدمات ارئه می ده »
64 kb\s
128 kb\s
256 kb\S
و چون برای اولین بار و تک است و مردم هم یه مشت ندید بدید هستند قیمت های سرسام اوری داره ( مودم چهل هزار تومنی رو هفتاد تومن می ده)
خواستم ببینم با 64 کیلو بایت می تونم توی جی جی, دوتا الستار رو بازی کنم بدون اینکه گیر کنه ؟؟
بابا دمت گرم عجب حالی دادی بقیشم بذار plzنقل قول:
از دست این دویتمونم ناراحت نشو منظوری نداشت
تایید میشه:46:نقل قول:
ببین اگه یوزر کم باشه اره ولی چون به اشتراک میزارن خی رو 128 هم یه جاهایی کم میاره ولی اگه 64 واقعی باشه فقط مخصوص خودت میتونی فقط بری تو هاست بقیه و نمیتونی هاست شی:10:نقل قول:
ممنون از راهنماییت :11:
اگر 128 بگیرم چی ؟؟
کاملا موضوع حل میشه ؟؟
می تونم هاست هم بشم بدون گیر کردن ؟
سلامی دوباره :
من اینا که علامت زدم رو نصب کردم ولی بازم مشکلم حل نشد و ارور داد : ) اگه اشتباه کرده بودم بهم بگید
Please make sure your Frozen trone disc is in your CD-ROM drive , then clic on RETRY
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه این دو فایل رو برای من آپلود کنه :
war3.exe
worldedit.exe
فکر کنم مشکل از اینا باشه .... اگه آپلود کنید ممنون میشم ..... با تشکر
دوستان سلام ... اقا akharwarbaz من معذرت میخوام ... نه 1 بار بلکه 100 بار ... قصد من کم نشون دادن زحمت شما دوست عزیزم نبوده باور کن اتفاقا از داستانت خوشم اومد و تشکر هم کردم و باز هم تشکر میکنم ... به خدا قصدم این نبوده که بخوام به منبعت سر بزنم که ببینم راست میگی یا دروغ ... من فکر کردم این مطلب رو که گذاشتی شاید داستان هروهای دیگه هم حتما توی اون منبع باشه ... باور کن سوء تفاهم شده واست و اگر نه من که فقط چند روزی بیشتر نیس که در انجمن عضو شدم و هیچوقت به خودم اجازه بی احترامی رو به شما قدیمی ها نمیدم ... من فقط منبع رو خواستم که خودم برم و داستان هیرو ها رو بخونم همین ... بازم از تو عزیز که ناراحتت کردم معذرت میخوام ... امیدوارم این سوء تفاهم رو فراموش کنی ... ( واسه بار دوم هستش از همه به خصوص اقا akharwarbaz معذرت خواهی میکنم ... دوستان چرا یه موضوع رو اینقدر کش میدین )</p>
سلامی دوباره :
من اینا که علامت زدم رو نصب کردم ولی بازم مشکلم حل نشد و ارور داد : ) اگه اشتباه کرده بودم بهم بگید
Please make sure your Frozen trone disc is in your CD-ROM drive , then clic on RETRY
کسی میتونه این دو فایل رو برای من آپلود کنه :کد:http://www.tinypic.ws/download.php?file=6nc9vrkv7g0g22p3fojp.jpg
war3.exe
worldedit.exe
فکر کنم مشکل از اینا باشه .... اگه آپلود کنید ممنون میشم ..... با تشکر
برای این دو تا پست دادم که هرچی رو ویرایش زدم باز نمیشد ( شرمنده )
این ایس فروگ هم کله اش سوراخه
اگه بخواد همینجوری پیش بره کم کم تو نسخه های بعد دیگه دوتا شبیه همه چیز هست الا دوتاهر روز هیروها دارن مسخره تر می شن
یا دمیجشون کم می شه یا هلثشون یا درصد لول هاشون
بچه ها بیاین بریم رییس ایس فروگ رو ترور کنیم !!!
اتفاقا پچ 6.52d كه جديد اومده باگهائي كه داشته رو گرفتند
و قرار هستش كه اين پچ پچ آفيشال بشه (پچ مسابقات)
بابا همش 6 مگ هستش دیگه ..... zip کنید بعدشم آپلود...انتقدر بی معرفت نباشید ..... ( نه که خودم خیلی دارم :31:)
این دو تا فایل :
war3.exe
worldedit.exe:40:
من اينجا ندارم اگر داشتم دريق نميكردم
من دارم اما سرعت اینترنتم وحشتناک پایینه
اخه از اینترنت ایرانسل داخل کامپیوتر (رایانه)استفاده می کنم (اینترنتش مفتیه )
شرومنده
----------------------------------------------------------------------------------------
داخل 6.52d اسپکتر 250 تایی رو دراپ می کنه
ولی 6.48 دراپ نمی کنه
سلامنقل قول:
دوستان سلام ... اقا akharwarbaz من معذرت میخوام ... نه 1 بار بلکه 100 بار ... قصد من کم نشون دادن زحمت شما دوست عزیزم نبوده باور کن اتفاقا از داستانت خوشم اومد و تشکر هم کردم و باز هم تشکر میکنم ... به خدا قصدم این نبوده که بخوام به منبعت سر بزنم که ببینم راست میگی یا دروغ ... من فکر کردم این مطلب رو که گذاشتی شاید داستان هروهای دیگه هم حتما توی اون منبع باشه ... باور کن سوء تفاهم شده واست و اگر نه من که فقط چند روزی بیشتر نیس که در انجمن عضو شدم و هیچوقت به خودم اجازه بی احترامی رو به شما قدیمی ها نمیدم ... من فقط منبع رو خواستم که خودم برم و داستان هیرو ها رو بخونم همین ... بازم از تو عزیز که ناراحتت کردم معذرت میخوام ... امیدوارم این سوء تفاهم رو فراموش کنی ... ( واسه بار دوم هستش از همه به خصوص اقا akharwarbaz معذرت خواهی میکنم ... دوستان چرا یه موضوع رو اینقدر کش میدین )</p>
دوست عزيز خواهش ميكنم ..من ناراحت نشدم فقط يكم دبرس شدم(حالا همون:31:) حالا اين داستان هم اينقدر چيز قابل داري نبود :11: اينقدر شرمندم نكن
سهراب جون ممنون از نظرت حتمان ميزارم بقيرم :11:
راستي نظرتون راجع به باگ 6.52c چي بود ؟ اصلا كسي ديد ؟ باگ جالبه ها نبينيد از دستتون ميپره ..اينم لينك ريپلي كه تو صفحه هاي قبل دنبالش نگرديد :40:
کد:http://www.dota-allstars.com/replay/47355
اين باگ رو ما رفتيم با يه كلن بازي كنيم تو تهرانسر اونا بلد بودن
راستي مسابقات شهرداري شروع شده ميتونيد از سايت cyberg.ir تو قسمت پائين صفحه خودم تاپيكش رو گذاشتم ببينيد
تا 2 روز ديگه هم مهلت ثبت نام داره
سلام به همهنقل قول:
9کرم حاجی من دیدم بگ جالبی بود کلی حال کردم
ممنون میشم اگه داستانارو پی دی اف کنی چون خیلی حال میکنم بدونم قضیه این هروها چیه:10:
بیا جیجی ما رو یه کمی ببر ما حال کنیم:46::11:
ببین اگه میخوای هاست خوب بشی که همه بیان تو هاستت باید 256 یا 512 داشته باشینقل قول:
سلام به عزیزان دل
یه سوال از اونا که توی جی جی موهاشون سفید شده !! !
سوال :
فعلا تا اینترنت پر سرعت بخرم دارم با دایل اپ بازی میکنم
بازی پنج به پنج نمی تونم بازی کنم اما دو به دو می شه
امروز که داشتم بازی می کردم حریفم مدام برام پیام می داد که منو تونل کن !
من که نفهمیدم چی کار کنم ؟؟
منظورش چی بود ؟؟
می گفت اگه این کار کنی سرعت بالاتر می ره و دیگه لگ نمی زنه
راستی اگه می خواین با یه مبتدی بازی کنید و همش فرست بلاد رو بگیرین بیاین بامن بازی کنید !!!
اینم ای دی من توی جی جی :
Alien-HERO
سلام مجید جان از اینکه میبینم دوباره شرو.ع کردی خیلی خوشحالم . تو که میدونی ما هستیم . فقط الان درگیر درسام هستم و تهران نیستم و هر وقت اومدم خیلی دوست دارم با هم بازی های زیادی داشته باشیمنقل قول:
دوباره به بازگشتت تبریک میگم .:31::31::20::20:
x:
چاكريييييييييييييييييييم مجيد جان ايشااله ميبينمت
داستان "انتي ميج"
اينم بگم كه من تلفظ درست magina رو نفهميدم ولي فك كنم همون مگينا درست باشه نه مجينا (حالا اگه مجينا هست به بزرگي خودتون ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..در ضمن منظور از مگينا همون anti magi و منظور از ترور بليد همون soul keeper هست..يه چيز ديگه اين كه قسمت اخرش هموني نيست كه در متن بود ولي منظور متن همين بود كه نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"مگينا" و "تروربليد" پسر هاي دو قلو يك پيامبر بزرگ بودند كه با اختيارات خدايي كه داشتند خوشحال بودند.."ترور بليد" با توانايي تغيير در نيروهاي حياتي و "مگينا" با توانايي دستگاري انرژي..تمرين بيش از حد "مگينا" توانايي هاي او(سحرها) را به تدريج افزايش داد و مقاومتهاي بنياديش بالا رفت به طوري كه به او توانايي منحصر به فردي اعطا شد كه ميتوانست سريع تر از نور (خودش) حركت كند..در همان موقع ها "ترور بليد" به سمت نيروهاي تاريكي سقوط ميكند.."مگينا" صداهاي نيروهاي اهريمني را با يك قيمت مناسب جواب ميدهد تا بتواند برادر خود را دوباره باز گرداند(بخرد)..تمام نيروهاي خودي به خاطر اين حادثه تلخ خود را مجازات ميكنند.
به اوج رسيدن "مگينا" در اخر و مجبور كردن دشمن خودش را براي بيدار كردن هيچ و پوچ و گرفتن برادرش از دست انها همچنان ادامه دارد ...
دستت درد نكنهنقل قول:
اين رفيقمون زبانش خيلي خوبه
اونايي كه زبانشون خيلي خوبه و مثله من طاقت ندارن كه داستان بقيه هيرو ها را بشنون مي تونن از سايت
h t t p ://www.dotastrategy.com
استفاده كنند
البته اگه قوي نيستيد به ترجمه اين دوست عزيزمون توجه كنين
اين يه نمونه از سطح زبان در انجا:
Twin sons to the great Prophet, Terrorblade and Magina were blessed with divine powers: Terrorblade granted with an unnatural affinity with life forces; Magina gifted with energy manipulation. Magina's eventual overexposure to the magics gradually augmented his elemental resistances and bestowed him the unique ability to move faster than light itself. Now, broken by Terrorblade's fall to the dark side, Magina answers the Sentinel's call in a desperate bid to redeem his brother. Every bitter strike turns the Scourge's evil essences upon themselves, culminating in a finale that forces his enemy to awaken to the void within and spontaneously implode.
1-سلام ..يه قضيه اينه كه كه من اصلا زبانم خوب نيست ..پس علكي حرف دهن مردم نندازيدنقل قول:
دستت درد نكنه
اين رفيقمون زبانش خيلي خوبه
اونايي كه زبانشون خيلي خوبه و مثله من طاقت ندارن كه داستان بقيه هيرو ها را بشنون مي تونن از سايت
h t t p ://www.dotastrategy.com
استفاده كنند
البته اگه قوي نيستيد به ترجمه اين دوست عزيزمون توجه كنين
2-اين ترجمه رو هم من خودم اصلا دوس نداشتم بزارم ..چون خودمم ميدونم كه با متن كمي(كمي نه خيلي) فرق داره ولي اونجور كه من فهميدم اينا بود (مخصوصا دو تا خط اخر) ...
در اخر اونجور كه من فهميدم شما زبانت خيلي خوب هست پس اگه شما هم بزاريد ممنون ميشم ..
ااينم بگم كه همهي اين حرفا دوستانه بودا..كسي يه وقت ناراحت نشه ..ولي بازم من متوجه نشدم هدف شما از اين پست چي بود («خصوصا اين كه متن اينگليسي داستان هم گذاشتيد)
بابا یکی کار مارو را بندازه
:
امروز که داشتم بازی می کردم حریفم مدام برام پیام می داد که منو تونل کن !
من که نفهمیدم چی کار کنم ؟؟
منظورش چی بود ؟؟
می گفت اگه این کار کنی سرعت بالاتر می ره و دیگه لگ نمی زنه
جواب بدین
عزيز چيز خاصي نبود ناراحت نشونقل قول:
من مي دونم كه عده ي زيادي كنجكاو هستن داستان بقيه ي هيرو ها را بدونن و طاقت صبر كردن هم ندارن
براي اونا گذاشتم
متن را هم براي اين گذاشتم كه با دانش خودشون بسنجن و ببينن كه ايا مي تونن ترجمه كنن يا نه
در ضمن زبان من به اندازه شما قوي نيست حاجي و يه چيز ديگه من براي دو سه ماه غير فعال مي شم
بنابراين بهترين گزينه خودتي و بس . از ما هم دلگير مباش
قصد بدي نداشتم:10:
سلام به همهنقل قول:
یعنی اینکه پینگت بالاست و دهن اونایی که بهت جوین شدن *****خوشبو شده بوده تو که هاست بودی نمیفهمیدی اونا چی میکشن همش لگ و دیلی بوده
واسه تونل کردن الت وتب رو میزنی اسم اون رو تو جی جی پیدا میکنی کلیک راست تونل میکنی:10::31:
سلام بچه های گل چند وقتی هست نبودیم خوش گذته. آقا از void که نا امید شدیم رفتیم سراغ دراگون.واقعا قوی شده بود
پیشنهاد میکنم همش ورش دارین چون خیلی بهتر شده.البته عالی بود :d
آقا تو این سایت دوتا استراتژی داستان بعضی هیرو هاس که من نمیشناسم اینا کین؟
تو بخش آیتم هاشم آیتم های حدیدی گفته بود اینا قراره اضافه شن؟>
التماس دعا
جمعه کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــکور دارم
برام دعا کنید
سلام دوستان......:31::31:آقا من نمیتونم این replay رو ببینم.:37::37:.یکی ممکنه بگه اصلا قضیه ی چی هست و چطور میشه این باگ رو زد:15::15::34::34::16:نقل قول:
سلام بچه ها .
برید به این آدرس و ورژن جدید مپ دوتا رو دانلود کنین :
کد:http://xonix.org/index.php?newsid=17
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . این کار شدن نداره چون خیلی سخته:41::3:نقل قول:
سلام
لطفا اساتید محترم نظرشون رو در مورد مپ Stable جدید، یعنی 52d بفرمایند تا ما استفاده کنیم.
با تشکر
تو این دو مپ جدید یه هیرو جدید اومده به اسم zeus واقعا هیرو قدرتمندی و وقتی یه blood stone و یه رینگ میگیری دیگه هیچ هیرو یی نمیتونه باهاش مقابله کنه جونشو میتونی تا 3500 برسونی !!!!!!!!!
ببخشید تو کدوم دو مپ؟!نقل قول:
همونه که تو گیم نت بهت گفتم من تو 1 بازی زدم شد و بله ...نقل قول:
مرسی بابا جواب ما رو نمیدین؟
تو این سایت دوتا استراتژی داستان بعضی هیرو هاس که من نمیشناسم اینا کین؟
تو بخش آیتم هاشم آیتم های حدیدی گفته بود اینا قراره اضافه شن؟>