دوستان من آرت1 دارم ریتم از 1024 شده 576 و برای سرویس گیم فعال نمیکنن میگن سرویس باید 1 مگ به بالا باشه میخواستم بدونم کلا آرتها پهنای باندشون اومده پایین یا خوزستان اینطوریه؟!
Printable View
دوستان من آرت1 دارم ریتم از 1024 شده 576 و برای سرویس گیم فعال نمیکنن میگن سرویس باید 1 مگ به بالا باشه میخواستم بدونم کلا آرتها پهنای باندشون اومده پایین یا خوزستان اینطوریه؟!
گزينه انتقال فايل رو که ميزنم اصلا هيچ اتفاقي نميفته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام شاتل چشنواره گزاشته با این شرایط:
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
ترافیک شبانه نامحدود
ترافیک شبانه نامحدود از ساعت ۲ تا ۷ بامداد
۲۰GB ترافیک
بیست گیگابایت ترافیک برای یک سال
از ۱۲۸kbps تا ۱۶Mbps
قابل ارایه در کلیه شهرها در سراسر کشور توسط نمایندگان شاتل
کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس تو روزانه و شبانه رایگانش چقدره؟؟؟؟
الان مخابرات 2 مگ دارم سرعت دانلود 600-700 میصرفه عوض کنم برم شاتل
لطفا یکی جواب منو بدهنقل قول:
تهران سرویس ها تغییری نکردهنقل قول:
سلامنقل قول:
مهم شنیدم که ساعت دانلود رایگانش ، سرعت خیلی میاد پایین ؟
کسایی که دارند یه نظری بدن ؟
راستش ارزش داره بگیریم یا نه ؟
شما آرت چند دارید؟!نقل قول:
این که میگن تو ساعت رایگان سرعت میاد پایین درسته؟
این ماه از 1 تا 3 رو به ترتیب داشتمنقل قول:
سرعت دانلودشون به ترتیب 147 و 180 و 220 بود
دوستان من سرویسم ارت ۳ هس سرعت باز کردن سایتها و حتی باز کردن عکسا و فیلمای اینستاگرامم خیلی کم شده روی تمام دستگاهها در حالی که سرعت دانلود و پینگم اصلا تغییری نکرده نویز هم ندارم مشکل از کجاست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان کسی از قیمت سرویس وایرلس شاتل و هرینه راه اندازیش اطلاعی داره (PtP) و این که سرعت و محدودیت مصرفش چقدر هست؟
سلام
امروز صبح پس از مدت ها خواستم یه چیزی از شاتل لند بگیرم. سرعتم خوب و عادی بود. الان اومدم ادامه دانلود رو زدم سرعتم از 60 بالاتر نمیره:n38::n27:
واسه کسی پیش نیومده؟
سلام.
من سرویس art4 رو دارم و ریت دانلودم روی 2471 هست.
ولی از بعضی سایت ها (مثلا نایت مووی) یا از تورنت سرعتم دانلودم از 50 بالاتر نمیره!
دلیلش چیه؟ محدود شدم؟ اگه محدود شده باشم مگه نباید همه ی سایتا رو محدود کنن؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
شرایط استثنایی برای خرید بستههای ۵٠ و ١٠ گیگابایتی ترافیک شاتل از روز ۱۴ تیر
بستههای ترافیک ۵٠ گیگابایتی و ١٠ گیگابایتی شاتل با تخفیفهای ویژه در جشنواره تابستانی به مشتریان فعلی ارایه میشوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژه ای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند از روز ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۵ تا ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگا بایتی شاتل را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۵۶.۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۱۹.۰۰۰ تومان خریداری کنند.گفتنیست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود. لازم به توضیح است که این تخفیف تنها شامل این بستههای ترافیکی خواهد بود و دیگر بستههای ترافیک از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بسته به سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این منظور بهره گیرند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ۱۵۲۵ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دسترس است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
من از این سرویس استفاده میکنم
سرعت دانلود بستگی به خطتون داره
اگه کیفیتش خوب باشه میذارن روی 16 مگ
اگه کمتر باشه خوب کمتر میذارن
مثلا من شرکت اکانت 1 ساله 60 گیگ رو خریدم سرعتم روی 16 مگ هست ( دانلود 1.7 مگ )
ولی تو خونه اکانت 1 ساله 20 گیگ خریدم سرعتم روی 10 مگ هست (دانلود 1.1 مگ )
snr خونه کمتره واسه همین نمیتونن بیشترش کنن
در مورد شبانه رایگان هم من زیاد دانلود نذاشتم و اینو میدونم که اگه زیاد دانلود کنین محدود میکنن
سرعت دانلود هم بستگی به سرور داره
از سرور ایرانی باشه سرعت مکس میده ولی ایرانی نباشه نهایت 500 میده
سلامنقل قول:
من تو حساب شاتل 20 هزار تومن دارم
به نظرتون الان 10 گیگ بخرم یا صبر کنم تا قیمت هارو کاهش بدن ؟
به نظرتون اگه در طول جشنواره ( تا 25 تیر ) قیمت رو کاهش بدن تو جشنواره هم تاثیری میذاره ؟
از فردا بسته های 50 گیگ و 10 گیگ با 50 درصد تخفیف فروخته میشن.
خود دانی ولی هنوز مصوبه ابلاغ نشده به سرویس دهنده هانقل قول:
این جشنواره که قیمت مقطوع هس
حالا اگر مصوبه ابلاغ بشه در جشنواره بعدی شاید
تازه قراره اگه اجرا بشه هر گیگ بشه ۳۰۰۰ تومن بدون در نظر گرفتن مالیات
این خبر هم اگه نخوندی بخونش عزیز
من اکو رو تغيير دادم به آرت يک و الآن خيلي راضي هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت آرت ۲ تقریبا چقدره؟ و بعد از چند گیگ محدود میشه؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
150-160 کیلوبایتنقل قول:
اگر دانلودهاتون یکباره نباشه و در طول ماه پخش بشه نهایتش 30 گیگ ولی معمولا 24 25 گیگ رو میتونین دانلود کنید
این نکته رو اضاف کنم
بهترین راه برای بهرمندی کامل از سرویس های ارت اینه که پله پله افزایش سرعت بدید
یعنی شما اول سرویس ارت 1 رو خریداری کنید 28 هزارتومن در طی ده روز حدود 20 گیگ می تونید دانلود داشته باشید بعد از اینکه محدود شدید تفاوت قیمتش با سرویس ارت 2 رو بپردازید و دوباره طی 10 روز بعد 24 25 گیگ دانلود کنید و دوباره بعد از محدودیت ارت 3 و به همین ترتیب .......
پیشنهادم اینه ک سر برج دوباره از ارت 1 شروع کنید ( به ارت 4 ارتقا ندید هزینه زیاد میشه)
اینجوری طول ماه با هزینه حدود 45 هزارتومن می تونید چیزی حدود 80 90 گیگ دانلود داشته باشید
کلا انگار پهنای باند شاتل تو خوزستان اومده پایین چون من قبلا ریت دانلودم با آرت1 1327 بود الان شده 527
این یعنی فاجعه
من سرویس ارت ۳ دارم تا حالا ۶۵ گیگ مصرف کردم واسه یه ماه الان که پایان دوره نزدیک شده سرعت دانلودم کم نشده ولی پیج باز کردن خیلی کند شده دلیلش محدودیته؟؟
شما کجا زندگی میکنید ؟!نقل قول:
ریتتون چنده؟!
اهواز هستم ۱۸۳۰ بسته شده ریتش سرعت دانلودم ۲۰۰ کیلو حدودانقل قول:
پس آبادان رید من art3 داشتم ریتم 572 بود سرعت دانلود 50نقل قول:
البته اولش سرعت اینجوری بود الان کمتر شده و مرتبا داره کمترم میشه... ریتی که میدن مهم نیس ریتی که میگری مهمه کلا همه سرویس دهنده ها اولش خوبهنقل قول:
این کلا سرعت اولیش از 50 شروع میشهنقل قول:
شرایط ویژه خرید بسته های هیجان انگیز شاتل لند
سلام.
سرویس های اکو تفاوتشون در دانلود شبانه هست؟ ینی اگه بخوام بدون دانلود شبانه رو بگیرم همشون مثل هم هستن؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
نقل قول:
من سرویس جشنواره گرفتم...ولی دکمه خرید واسم غیرفعاله.
دوستان برای شما هم اینطوریه؟.
خیر.من هم سرویسم جشنوارست و همین الان 10 گیگ خریدم بدون هیچ مشکلینقل قول:
این بسته های شاتل لند و اینا خیلی بی خورده کلا :n02:
من سرویسم جشنواره(اکو optimal) هست و گزینه 10ت برام غیر فعاله.نقل قول:
جالبه بعد از این همه حرف و سخن که اینترنتو ارزون میکنیم و ترافیک داخلی رو تقریبا به نامحدود نزدیک میکنیم و فلان و بهمان... حالا شاتل اومده برای سایت متعلق به خودش که هر گونه مصرفی از سوی کاربران برایش ضرری ایجاد نمیکنه ( از لحاظ پهنای باند و خرید آن ) و به اصلاح از این جیب به اون جیب میشه ، محدودیت گذاشته و 20 تومن میگیره!!!! نمردیمو ارزون شدن نت و نت نامحدود رو هم دیدیم!!! با این همه ، باز اگه نماوا و شاتل لند از نظر محتوا سایت های در خور و خوبی بودند ، شاید این هزینه کمی منطقی میومد ولی اینکه واسه یه مشت سایت بی محتوا و بی کاربرد اینقد پول بگیرن ، زور داره!نقل قول:
خدایی نماوا رو که نمیدونم ولی شاتل لند سایتش خیلی خوبه مخصوصا بخش نرم افزار ! میشه گفت تقریبا غنی هست ! باید توجهم داشته باشیم که سابقه سایتایی مثل پی سی دانلود یا همین پی سی ورلد خودمونو رو نداره !نقل قول:
بخش بازیشم اگه این مصادیق مجرمانه بزاره اونم خیلی خوبه ! نمیدونم الان تمام مشکلات این مملکت حل شده فقط مثلا بتمن یا رزیدنت اویل بازی کردن ما مونده !!!
بازی های جدید رو هم تا جایی که من میدونم میذاره ولی بعضیاشون به دلیل همین مصادیق مجرمانه بعد چن روز لینکاش پاک میشه :/
سلام
دوستان کسی از قیمت سرویس وایرلس شاتل و هرینه راه اندازیش اطلاعی داره (PtP) و این که سرعت و محدودیت مصرفش چقدر هست؟
من خودم تا حالا نداشتم ولی بر اساس پرس و جویی که کردم ، هزینش کلا با آنتن و مودم و نصب و غیره ، چیزی بین 400 تا 500 تومن در میاد! کیفیتش که خیلی خوبه و سرعتشم بستگی داره که فاصلتون تا دکل شاتل چقدر باشه که اگه نزدیک باشید و قدرت سیگنالتون بالا باشه ، بالای 30 مگابیت سرعت خواهید داشت!نقل قول:
در مورد محدودیت و نوع سرویس ها، هر دو مانند سرویس های adsl ( اکو و ارت ) می باشد ؛ در صورت مصرف زیاد در تایم رایگان ، در سرویس های وایرلسی هم محدود میشید!
دوستان کسی مشکل تایم اوت و لگ داشت تو بازی نداره ؟؟
پینگ تو بازی اوکیه ولی لگ داره زیاد، پینگ گوگل کاملا تایم اوت میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتون
مورد اول که زده به همراه ترافیک ویژه شاتل لند ، منظور همینکه که از سایت شاتل لند 1000 گیگابایت میتونیم دانلود کنیم ، چون من برای همین شاتل لند میخواستم قبل از تعطیلات بیام شاتل اما متاسفانه امروز فردا متصل خواهد شد ، گفتم اگه همینطوره همین مورد رو خریداری کنم
با سپاس:n40: