سرعت 100 تا 200 است.مشکل اینجاست صبح بیدار میشی میبینی یه بایت هم دانلود نشده!نقل قول:
Printable View
سرعت 100 تا 200 است.مشکل اینجاست صبح بیدار میشی میبینی یه بایت هم دانلود نشده!نقل قول:
منم بعضی وقتا با این مشکل مواجه میشم. یعنی نت رو روشن میکنم اما دیتایی نمیاد. بعد چند بار قعط و وصل کردن و تغییر ای پی دیگه درست میشه. البته من منظورم بسته شبانه نیست و در کل گفتم.نقل قول:
تو اکثر تاپیکها میبینم که ملت از قیمت مناسب 4g یا 3g اپراتورها نسبت به ای دی اس ال حرف میزنن، حتی وزیر ارتباطات هم گفته قیمتش پایینه باید زیادتر بشه، میخوام بدونم که فروش یک گیگابایت اینترنت به قیمت ده هزار تومن ارزون محسوب میشه؟! شرکتهای ای دی اس ال هر گیگابایت دیگه نهایت چهار تومن چهار و نیم میدن تازه با آپلود رایگان، اما این شرکتای موبایل همشون از همراه اول گرفته تا ایرانسل و رایتل یک گیگ میدن ده تومن تازه اینترنت شبانه که اکثر شرکتا رایگان میدن اینا حساب میکنن و به همون حجم روزانه محدود میکنن! حالا این کجاش ارزونه یکی به ما بگه بفهمیم؟! من که هر چی حساب میکنم میبینم adsl سگش شرف داره به اینکه ده تومن بدی وسه یک گیگ بعدشم فقط یک گیگ دانلود شبانه داشته باشی! با همین ده تومن میتونی سه گیگ اینترنت با مصرف شبانه رایگان داشته باشی از اکثر شرکتای adsl تازه هیچ حجمیم بابت آپلود ازتون کم نمیکنن!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما زیاد اعصاب خودت رو خورد نکن :n02:نقل قول:
همراه اول کلا ۲۰ روز نیست که تووی منطقه ما 3g راه انداخته ، اوایل خوب بود الان حدود یکهفتس انتن دهی خیلی بد شده کلا انتن میره یا نهایت دوتا خونه پره . حالا فاصله من تا دکل حدود ۲۰۰ متره!!!!
Sent From My XPERIA M4
ربطی به فاصله نداره شما از کجا میدونین طیف تابش امواج اون دکل چقده؟ مثلا اگر 80 درجه باشه وقتی 200 متر نزدیکش بشی اون کیفیت لازمه نداره ولی وقتی 500 متر فاصله. داشته باشی بهترم میشه این فقط مثال بود ممکنه طیف تابش. پرتو امواج در هر منطقه فرغ داشته باشه شما به صورت بسیم وصل میشی پس خیلی عوامل درگیر هست مثلا p e f که خودش میتونه فرکانس گیج کنهنقل قول:
آقا ما سیم کارتمون رو عوض کردیم LTE گرفتیم 7 تومن هم دادیم اما اشتباه کردم.
یکی میشه به من بگه الان دقیقاً کجای تهران 4G هست؟
اینا تبلیغ می کنند فقط سیمکارتاشونو بفروشن نقطه چینا. اول زیر ساخت ها رو آماده کن بعد تبلیغ کن مرد مومن.
الان وقتی جابجا میشم بعضی وقتا گوشی روی No Service میمونه و درست نمیشه تا خاموش روشن کنم. کسی میدونه برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟ :n14:
اگه بخواد همینجوری باشه میرم همون سیمکارت معمولی میگیرم باز :n21:
شما انتنو رو LTE قرار دادی برای همین چون همه جا فورجی نیست انتنم نداری راه حل اینه شبکه رو بذار رو wcdma prefered / Gsm درست میشه اگه درست نشد فقط gsm بذار وقتی هم حواستی استفاده دانلودی بکنی بذار رو lte یا wcdma بذار البته باید انتنشم باشه وگرنه هی می پرهنقل قول:
سلام،
چن روز پیش پیامی با این مضمون به یکی از اعضای خانواده ارسال شده:
"مشترک محترم،90 هزار تومان اعتبار هدیه اول مارکتی مختص شما بوده که متاسفانه دریافت نکرده اید،تنها تا ساعت24 فرصت دارید تا از این هدیه بهره مند شده و با اشتراک 10 هزارتومانی اول مارکت در قرعه کشی ماهانه شرکت داده شوید،تنها با ارسال عدد 1"
ایشون هم متاسفانه عدد 1 رو ارسال کرده ،حالا پیام اومده براش که مبلغ 10 هزار تومن در قبض تلفن همراه دوره آتی شما افزوده میشه،
میخواستم بدونم راهی هست که بشه این موضوع رو لقو کرد؟چون همه جا رو گشتم لغو اشتراک نبود و تو خود متن هم اشاره ای به اتفاق بعدی نکرده که سر طرف میاد!
با 9990 تماس رایگان بگیرید
*800#نقل قول:
با کد بالا می توانید سرویس های ارزش افزوده را غیرفعال نمایید.
کلمه خاموش یا OFF ارسال کن .نقل قول:
3G همراه اول سرور داخل
محتوای مخفی: 3G
3G همراه اول سرور خارج
محتوای مخفی: 3G out
هنوز واسه من با اینکه USim دارم محدودیت 8 مگ برقراره. مثل اینکه هنوز بعضی سایت ها همچنان دارای محدودیت هستند.
سلام. من 2 روز پيش سيم كارت همراه اولم رو usim كردم ولي متاسفانه به شبكه 4g وصل نميشه . با اينكه منطقه ما تحت پوشش شبكه 4g هست .. كسي از دوستان دليلش رو مي دونه ؟! در ضمن گوشيم ايفون 6 و ios9.3 هست و مكان هم اهواز . كيانپارس ....
-
دوستان یک عکس از سیم کارت usim همراه اول بزارید لطفا
حتما باید بسته ی آلفا+ بخرید تا 4G اوکی شه!!!نقل قول:
بسته الفا پلاس هم خريدم ولي اتفاق خاصي نيفتاد .. فقط به 3g يا 2g وصل ميشه .....كسي هست تو اين انجمن كه با ايفون 6 و ios 9 به بالا به 4g همراه اول وصل شده باشه ?!
USim همراه اولنقل قول:
محتوای مخفی: USim Hamrah avval
دوستان راهی هست بدون خریدن سیم کارت usim متوجه شیم که منطقه ی ما تحت پوشش اینترنت 4g هست یا نه؟ سایت ایرانسل توی مناطق تحت پوشش بین 3g و 4g تفاوت قائل شده ولی سایت همراه اول اینطور نیست و مشخص نیست کدوم منطقه تحت پوشش 4g هست
برنامه OpenSignal را نصب و بررسی کنیدنقل قول:
این برنامه پیشخوان اول از بدترین برنامه هائی بود که من به عمرم باهاش کار کردم
از همراه اول بعید بود
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلامنقل قول:
مشکل از ios9 هست که هنوز اپراتور بروز رسانیش نکرده :n01:
کسی میدونه قیمت usim 4G همراه اول چقدره فردا برم بگیرم
خيلي ممنون از پاسختون .. راهي هست كه به ios8 دانگريد كنم گوشي رو ?نقل قول:
5 هزار تومان شارژ گوشي + 5 هزار تومان دستمزد كه ميشه 10 هزار توماننقل قول:
بله گوشی من iPhone 6 و iOS 9.3.2 هست و مشکلی با کانکت شدن به LTE همراه اول ندارم.نقل قول:
يعني چينقل قول:
الان 9.3 اومدين
اون مربوط به اوايل بود درست شد فكر كنم
ممنون. با اين تفاسير ديگه واقعا نميدونم مشكل از كجاست . شما وقتي سيم كارت رو خريديد كد يا شماره خاصي واسه فعال شدن lte وارد نكرديد ? و اينكه شما بسته الفا پلاس هم خريديد يا بدون بسته هم به lte وصل ميشيد ؟( من كه بسته هم خريدم ولي واسم فرق نداشت)نقل قول:
سلام
الان همراه اول دقیقا از چه فرکانس و کانالی برای 4g استفاده میکنه؟
Sent from my iPhone 6s+
در حال حاظر از باند 2600 استفاده میکنه و در حال مذاکره است تا در آینده روی باند 1800 سرویس دهی کنهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
ممنون ۲۶۰۰ از کدام کانال؟نقل قول:
اگر کانال رایتل و ایرانسل را هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
تری جی همراه اول سرور داخل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول 2600 - 7نقل قول:
ایرانسل با رایتل 1800 - 3
سلام ایا با گوشی دیگه ای در همان نقطه امحتان کردی ببینی دقیقا همان سیمکارتی که روی ایفون ۶ انداختی به نسل ۴ متصل میشه یا نه؟ اگر امتحان کردی چند خط انتن میداد؟نقل قول:
نه نیازی به فعال شدن نداره ... بسته آلفا پلاس خریدم ...مشکل از گوشی یا سیم کارت شما نیست ... تو تهران فقط تو پنج شش نقطه از شهر من تونستم به LTE وصل بشم ... باید ازشون بپرسید ببینید که اصلا شهر شما رو به LTE مجهز کردن یا نه .نقل قول:
سلام
دوستان شبکه 3g همراه اول تو منطقه ما سیگنال بسیار پایینی داره
از توی سایت خود همراه اول که نگاه کردم این منطقه که من هستم رو زده پوشش داخلی 3g داره ولی در عمل الان نداره ! ( به شدت هم نوسان داره یعنی میبینی یه لحظه سیگنال رفته روی 16 چند ثانیه بعد بدون اینکه حتی گوشی رو تکون بدم شده 5 ! )
من قبلا ایرانسل داشتم اونم همین مشکل رو داشت ولی تو سایت خودشون مطرح کردم باور کنید در طول یک روز سیگنال 3g از 4-5 asu رسید به 18-19 ( نمیدونم واقعا تو اون 1 روز چه تغییری تو دکل ایجاد کردن که به این سرعت درست شد ! )
حالا میخواستم یه شکایت تو 195 ازشون بکنم
فقط به نظر شما متن رو چی بنویسم که اینا بفهمن دکلشون مشکل داره ؟ ( شاید یه مشکل مسخره هم باشه و نیازی به تجهیزات خاصی نباشه ! )
ممنون
اکثر اوقات جهت سکتور ها این مشکل رو به وجود میاره قبلا با ایرانسل همچین مشکلی داشتم با اینکه نزدیک انتن بودم اما انتن دهی به شدت پایین بود تا اینکه تماس گرفتم با ایرانسل و اومدن طی یک روز انتن دهی رو درست کردن، شما اگر تماس بگیری با همراه اول بهتره و زود تر شاید مشکلتون درست بشه بهشون بگو مشکل انتن دهی داری، البته باید ببینی به انتن نزدیک هستی یا فاصلش دورهنقل قول:
به انتن نزدیک هستم ولی باز اینجوریه !نقل قول:
والا همراه اول خودش زیاد جواب درستی نمیده گفتم با شکایت بهتره
دقیقا چی بهشون بگم که متوجه بشن ؟
بگید نزدیک دکل هستین اما آنتن دهی خیلی ضعیفه، چیز خاصی نمیشه گفت، کارشناسای ایرانسل بهتر عمل میکنن یکی دو بار با همراه اول تماس گرفتم زیاد جالب نبود. شما تماس بگیر اگر جواب درست ندادن بعد توی 195 شکایت کننقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
با سلام
سرعت دریافت تو بسته نامحدود شبانه چقدره دوستان و چقدر حداکثر میشه دانلود کرد
و قدرت دریافت سیگنال با مودم 3372 ایرانسل آنلاک شده بهتره یا با موبایل ؟
اگر خیلی حساسی میتونی انتن 40 دسیبل با رابط ts9 بخری اونوقت سرعت اگر یک مگ باشه با نصب انتن میشه 6 مگ حدودانقل قول: