سلام
دوستان این خط وضعیتش خوبه ؟! چون SNR پایینی داره ولی نویز صفر .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان این خط وضعیتش خوبه ؟! چون SNR پایینی داره ولی نویز صفر .
نقل قول:
سلام
ببخشید اشتباه دیدم
وضعیت خطتون خو به روی 20 مگ بسته شده
خب دوستان مشکل با تعویض ISP مرتفع شد!نقل قول:
سرویس جدید از پارس آنلاین 1ساله 62 گیگ هست که فعلا کیفیت و پینگ مناسبی داشته.
وضعیت تجهیزات پارس آنلاین نسبت به بقیه شرکتها عالیه بارها شده کاربر توی شرکت دیگه وضعیت خطش خراب بوده با رفتن به پارس انلاین وضعش خیلی بهتر شدهنقل قول:
ببخشید الان یه نفر بیاد از بیرون به حرف شما نگاه کند با خودش نمیگه حتما پارس آنلاین بهترین شرکت ایران استنقل قول:
مثل زمانی که از شاتل تعریف میکردن اتفاقا منم از شاتل برای مدتی استفاده کردم و با خودم گفتم حتما بهترین شرکت ایران است
بعدش تو اینترنت خوندم نخیر خیلیا هم ازش ناراضی اند
شما کافیه به نظر سنجی که درباره شاتل در همین سایت راه انداختند نگاه بیندازید
همین حرفتون باعث میشه خیلیا فکر کنند بهترین تجهیزات،تجهیزات پارس است
سلام
یه نرم افزاری هست که باهاش میشه لاین ریت و snr رو رو مودم های با چیپست برودکام تغییر داد ....ممنون میشم اسمشو بگید
با تشکر
نقل قول:
شما مطمئنید؟
پهنای خطو که کاری نداره تو خود مودم هم میشه اینکارو کرد ولی همش الکیه چون شرکت از سمت خودشون خط رو روی هر پهنایی می بندن
حالا میخاین صبر کنید بقیه هم نظر بدن ولی من تا حالا چنین چیزیو اصلا نشنیدم
شما از کجا شنیدید؟
اسم نرم افزار مورد نظر DMT هستنقل قول:
با این حرفتون موافقم واقعن. من بارها تو این تاپیکها گفتم که تجربه هر کسی تجربه اونه. ممکنه یه فرد دیگه تجربه کاملن متفاوتی داشته باشه. کلن این دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارادت خاصی داره به پارسآنلاین. البته بر اساس تجربه شخصیش حق داره نظر کاملن مثبتی به پارسآنلاین داشته باشه. من هم زمانی که از پارسآنلاین استفاده میکردم از سرویسش راضی بودم.نقل قول:
اما این دلیل نمیشه که تجربه شخصی خودمون رو به صورت یه قانون کلی تعمیم بدیم. خیلی جاها هم پارسآنلاین نسبت به بقیه شرکتها وضعیت نامناسبتری داشته.
مثلن در مورد تجهیزات پارسآنلاین، من فقط میتونم تجربه شخصی خودم رو تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران بگم. اون زمان که از پارسآنلاین داشتم نسبت به الآن که از عصرتلکام دارم کیفیت خطم یه مقدار بهتر بود که احتمالن یه بخشیش به تجهیزات بهتر پارسآنلاین بر میگرده و یه بخش دیگهاش به تنظیمات خود شرکت نه تجهیزاتش. حتی به نظرم کیفیت تجهیزات پارسآنلاین از تجهیزات آسیاتک که قبلش داشتم هم احتمالن بهتر بوده. البته این مورد دوم رو نمیتونم با قطعیت بگم. چون اون موقع تازه شرکتها دنبال باز کردن پهنای باند بودن و هنوز سرعتهای بالای 10مگابیت چیز غیرقابل تصوری بود. برای همین خیلی نمیتونم کیفیت خطم زمانی که از آسیاتک داشتم رو با پارسآنلاین مقایسه کنم چون اون موقع اصلن دغدغه جدیی نبود برام با پهنای باند زیر 8مگابیت.
نقل قول:نقل قول:اگه منظور از اون نرمافزار همون DMT Tool اه که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره، این ریت خط رو تغییر نمیده. یعنی شما با استفاده از این نرمافزار نمیتونی خطت رو که ISP مکس ریتش رو مثلن روی 12مگابیت بسته خودت ببری بالاتر و 16مگابیتش کنی. حتی این قابلیت رو هم نداره که همون 12مگابیت رو با نظر شخصی خود بیاری پایین روی مثلن 6مگابیت.نقل قول:
این نرمافزار و حتی برخی مودمها از روی کنترل پنلشون فقط میشه Target SNR Margin رو تغییر داد. این Target SNR Margin هم یکی از پارامترهاییه که مودم بر اساس اون تشخیص میده یه باند یا bin فرکانسی قابل استفاده است یه نه. در حالت عادی مقدار این Target SNR Margin تو مودمها 6db اه. البته این رو هم تأکید کنم این Target SNR Margin با اون SNRی که تو صفحه وضعیت مودم نشون داده میشه متفاوته و نباید این دو تا رو با هم قاطی کرد. مثلن خیلیا میگن اگه SNR خط بیاد زیر 6db لینک میپره. الزامن این جوری نیست. من خودم با SNR حدود 5db هم لینک پایدار داشتم و خطم نپریده. پرش خط به تنظیمات و کیفیت خود مودم خیلی ربط داره. حتی مثالهایی از SNR نزدیک به صفر و منفی هم دیده شده که لینک مودم برقرار بوده.
بگذریم. بحث SNR Margin خط که مودم نشون میده و تفاوتش با Target SNR Margin یه مقداری پیچیده است که الآن فرصت ندارم توضیحش بدم. شاید بعدن یه پست جدا براش گذاشتم. به هر حال، این نرمافزار با تغییر TSNRM در واقع مقدار سختگیری مودم تو قبول یا رد یه bin فرکانسی برای رد و بدل کردن دیتا با DSLAM تو مرکز مخابراتی رو تغییر میده. هر چی این TSNRM بزرگتر از 6db باشه مودم سختگیری بیشتری نشون میده. نتیجهاش این میشه که تعداد binهایی غیرقابل استفاده افزایش پیدا میکنه که نتیجهاش از یه طرف کاهش ظرفیت پهنای باند لینک میشه و از طرف دیگه افزایش پایداری لینک. بر عکس هر چه قدر این TSNRM کمتر از 6db باشه مودم سختگیری کمتری نشون میده و در نتیجه بعضی از binهای فرکانسی که تو حالت عادی شرایط قابل قبولی نداشتن هم مجوز استفاده میگیرن و در نتیجه ظرفیت پهنای باند خط بیشتر میشه. اما از طرف دیگه ممکنه باعث ناپایداری بیشتر لینک بشه.
البته این رو هم عرض کنم که دامنه تغییرات پهنای باند با استفاده از این روش اون قدرها هم زیاد نیست. من با مودم خودم در شرایطی که لینک برقرار بشه حداکثر 2مگابیت تونستم با تغییر TSNRM ظرفیت خط رو جابجا کنم.
نقل قول:
حرف شما تایید میشه.... بنده از عصرتلکام سرویس داشتم و خطم روی 18 مگابیت فیکس میشد.... یه بار تو سایت زدن که برای تغییرات در مرکزتون 72 ساعت اختلال و بعدش سرعتم دیگه از 12 بالاتر نرفت.... نمیشه قانون کلی گفت....
نقل قول:
بله میدونم تا حدودی آشنا هستم با این قضیه.... خط از طرف شرکت بازه و بنا به کیفیت خط روی یک ریتی فیکس میشه.... منم همین حدودا افزایش داشتم با این نرم افزار....
سلام ممنون از توضیحات ولی از این قبیل برنامه برای بقیه ی مودم ها و چیپست ها هست؟ من الان با مودم 2790u تست کردم و روی نویز واقعا تاثیر داره ولی دوستان من با این مودم یه مشکل دارم که یه تاپیک هم زدم ولی کسی جواب نداده اگه کسی میدونه کمک کنه ممنوننقل قول:
سلام دوستان کسی می تونه مشکل مارو حل کنه چون کسی جواب نداد این جا گذاشتم.
من یک هفته دو هفته ای میشه سرعتم از 1.5 مگ اومده رو 500 کیلوبایت. مشکل از کجاست؟
نقل قول:
مشکل از شرکت
شما خط شما رو روی 5 مگ بسته
مشکل نویز هم نداری 26 بد نیست
قبلا نمیدونید snr روی چند بود
سلام دوستان کسی می تونه بگه مسیر من چیه؟
C:\Users\hrkhl>tracert 8.8.8.8
Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:
1 13 ms 15 ms 37 ms 192.168.1.1
2 42 ms 36 ms 31 ms 1.1.1.1
3 25 ms 39 ms 41 ms 172.16.30.6
4 31 ms 31 ms 47 ms 172.30.0.1
5 58 ms 70 ms 37 ms 10.21.251.58
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
8 856 ms 245 ms 198 ms 10.21.28.1
9 78 ms 77 ms 77 ms 10.21.21.65
10 62 ms 85 ms 77 ms 10.21.21.69
11 216 ms 225 ms 308 ms so-0-2-0.franco71.fra.seabone.net [89.221.34.190]
12 274 ms 203 ms 183 ms 72.14.205.182
13 203 ms 213 ms 196 ms 216.239.56.190
14 186 ms 180 ms 178 ms 216.239.57.188
15 189 ms 182 ms 163 ms 209.85.251.178
16 166 ms 201 ms 187 ms 74.125.37.154
17 180 ms 183 ms 180 ms 209.85.246.160
18 * * * Request timed out.
19 166 ms 181 ms 217 ms google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
Trace complete.
نقل قول:
سلام
اینو باید تو تایپیک دیگه مطرح کنید
ولی با این سایت میتونید ببینید
سلام میخاستم وضعیت خط من چجوریه مناسبه یانه؟
Downstream Upstream SNR Margin :29.7 28.5 db Line Attenuation :32.3 21.0 db Data Rate :2048 1021 kbps Max Rate :11356 2388 kbps CRC :0 0
سلام دوست عزیز خط شما خوبه و فقط نویز داری اما با این حال شما خطت تا 12 مگ دانلود و 3 مگ آپلود میکشه می تونید باشرکت صحبت کنید براتون درست کنن.نقل قول:
بنظرتون نویز خیلی زیادی داره الان 1 مگ مخابرات حدود140سرعت دارم قبلن بهتر بود میخاستم برم سرعت بهتر بگیرم با این اوصاف هرچقدم سرعتم بالا باشه چون نویز داره خط نمیکشه! مخابرات ک خودشم میگه سیم کشی مشکل داره وباید تعویض بشه کاری نمیکنهنقل قول:
دوست عزیز همین خطی که گذاشتین تا 11 مگ رو راحت میکشه و فقط شما باید یه مدرکی چیزی فکر کنم ببرید تا مخابرات پهنای باند بیشتری بده موفق باشد.نقل قول:
دوستان اين خط من چجوريه؟
Snr margin: 20.6
Attenaution: 26
براي دان استريم
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
اینکه ناقصهنقل قول:
رو چند بسته شده خطتون؟
الان ٤ مگنقل قول:
متاسفانه عكس اپلود نميشه
خوبه شاید تا 8 مگ هم بشه اونو آپ کرد ولی بستگی به مودم دارهنقل قول:
معمولا تو مودم جایی max rate رو میزنه
اگر هم نداشت یه قابلیتی ممکنه باشه تو بعضی مودم ها قابلیت diagnostic adsl tone که نشون میده تا چقدر میکشه
مودم مكس ريت ٩ مگ زدهنقل قول:
مودم عوض كنم يعني فرق ميكنه؟
اين هم خط دومم در همون ساختمون
علت اين تفاوت چيه؟
جفتشون هم ٥١٢ پارس انلاين
نقل قول:
این attenution برای هر دو خط یکیه
دلیلش اینه که خط دومتون روی 12 مگ بسته شده و snr هم روی 6
اگر خطو بالا ببندن براتون snr کم میشه
اونم اگر روی 9 مگ ببندن snr باز میاد روی 6 که دیگه خوب نیست
بعضی از مودمها قابلیت خوبی در دفع نویز دارند
بعدش شما میگید 2 خط دارید شاید یکی از خطوط نسبت به اون یکی از جاهایی رد میشه که نویز بگیره
مثلا از کنار کابلای برق یا کنتور برق و...
ولی در کل خطتون خوبه روی 9 مگ اگر ببیندن ممکنه قطع و وصلی بگیرید
من چون بيشتر بازي انلاين ميكنم و وب گردي و دانلودم خيلي كمه پيشنهاد ميكنيد رو همين ٤ مگ بمونه يا برم سراغ پشتيباني ك تا ٩ مگ ببره بالا؟نقل قول:
كدوم مودما اين قابليتو دارن؟ الان مودمم ٢٧٥٠ ديلينك
عوض كردن سيم كشي كمكي ميكنه؟
خب اگر دانلود ندارید همین خوبه دیگه پینگ برای شما در اولویتنقل قول:
شما مودمتون زده خودش گفته تا 9 مگ بیشتر نمیکشه
اگر هم بخاین ببینید عوض کردن سیم تاثیر داره یا نه باید با 1 متر سیم برید از دم جعبه تست کنید تا ببینید snr چقدر تغییر میکنه
عواملی که تو نویز تاثیر میذاره رو هم اینجا میذارم
بخونید
بعضیاشو هم گفتم کابل تلفنتون از کنار کابل برق و کنتور برق رد نشه
تلفن بی سیم کنار مودم نباشه
دوشاخه و پریزش مشکل نداشته باشه
مشكل اينه كل خونه پريز تلفن كنار پريز برقه حالا جايي ك من مودم گذاشتم بقل پريزيه ك ٦ راهي براي تلويزينو و سيستم صوتي بهش وصلهنقل قول:
اگ خط مثلا بشه ٦ مگ چطور؟
مشکل نداره 6 مگ بذاریدنقل قول:
ولی ظاهرا دوستان میگن پارس آنلاین رو 6مگ نداره
روی 5 و 9 و 12 داره فکر کنم
دوستان:
منزل ما دو خط تلفن داره.یک خط رو کلا اختصاص دادم به adsl و اون یکی استفاده روزانه.شاتل میگه خط شما بیشتر از 3 مگ نمی کشه و درست میگه.چقدر احتمال داره این یکی خطم بیشتر از 3 مگ بکشه؟ راهی برای امتحان هست؟ اگر هست شاتل قبول می کنه adsl رو رو این خط بندازه؟
Follow Your Instinct!
برید تو مودم ببینید attenutaion down براتون چند زده؟نقل قول:
یا یه عکس بندازید از استاتوس مودم
مرسی دوست عزیز:نقل قول:
روی عدد 24.5 هستش!
Follow Your Instinct!
ایکاش یه عکس می انداخید که کل اطلاعات معلوم بودنقل قول:
خب snr down چقدره؟
روی عدد 9.5 فیکس شده.با گوشی پییام میدم!نقل قول:
Follow Your Instinct!
خب درست میگننقل قول:
نویز دارید و گرنه خطتون تا 16 مگ هم جا داره
نویزو برطرف کنید
نقل قول:
سلام
ببخشید یه پست تاریخ گذاشته رو دوباره زنده کردم ولی برام سواله که اولا این bin مخفف چیه؟
ثانیا تو ویکی پدیا درباره snr نوشته بود که به توان ورودی و خروجی وابسته است توان هم به مقاومت بستگی داره
ولی برای من سواله که snr که روی مودم نشون میده فقط مربوط میشه به کابلی که از جعبه تو کوچه تا مودم کشیده شده ربط داره یا نه به کابلی که از تجهیزات dslam مخابرات هم میاد ربط داره؟
چون تو اینترنت و حتی سایتای خارجی گفته بود که این snr مودم فقط به کابلی که از جعبه تا مودم میاد ربط داره؟
ولی من هم یه حس میکنم که کسی که میرایی 50 یا 60 داره هیچ وقت snr 30 نمی تونه داشته باشه
نظر شما چیه؟
تا جایی که من اطلاع دارم bin مخفف نیست. خودش به معنای سطل، صندوقچه یا ظرفه. مثل Recycle bin که میشه سطل زباله. تو ADSL، کل بازه فرکانسی اختصاص پیدا کرده به آپاستریم و داناستریم به باندهای فرکانسی با اندازه مشخص و محدودتری تقسیم میشه که به هر کدوم از این باندها یه bin یا carrier یا bucket گفته میشه و هر کدوم حجم مشخصی از دیتا رو میتونن از خودشون عبور بدن.نقل قول:
SNR در واقع نشون دهنده قدرت یا توان سیگنالهای دیتا نسبت به قدرت یا توان سیگنالهای نویزه در محل اندازهگیریه. برای سیگنالهای دریافتی یا SNR داناستریم مودم این مقدار رو برای هر کدوم از binها جداگانه حساب میکنه و معمولن میانگین این مقادیر رو نشون میده. با توجه به این که منبع اولیه قدرت یا توان سیگنالهای دیتا همون دستگاه DSLAM داخل مرکز مخابراتیه، پس هر یک از اجزای موجود در طول کل مسیر از DSLAM تا خود مودم میتونه مقدار قدرت یا توان سیگنالهای دریافتی در مودم رو کم کنه که به طور مستقیم تو خود عدد میرایی یا Attenuation داناستریم نشون داده میشه اما چون تو صورت کسر SNR هم میآد اونجا هم به صورت غیرمستقیم داره خودش رو نشون میده. از طرف دیگه نویزها هم در طول مسیر از DSLAM تا مودم میتونن ایجاد بشن. بنابراین مخرج کسر هم باز بستگی به کل مسیر داره. پس به طور کلی، SNR به کل مسیر بستگی داره نه به یه بخشی از اون.
در مورد SNR آپاستریم هم همینه فقط فرقش اینه که اون رو DSLAM محاسبه میکنه و به مودم اعلام میکنه و مودم صرفن عدد محاسبه شده توسط DSLAM رو نشون میده.
این که میگید تو بعضی سایتها نوشته شده SNR فقط به کابلی که از جعبه تا کوچه کشیده شده ربط داره، من به شخصه خودم چنین چیزی رو ندیدم و منطقی هم نمیدونم. تنها توجیهی که میشه برای این حرف آورد اینه که چون قدرت امواج نویز هم تحت تأثیر همون میرایی در طول مسیر قرار میگیره و برای SNR داناستریم، تا محل دریافت امواج (یعنی مودم) حتمن افت میکنه، برای همین نویزهایی که در نزدیکی مودم ایجاد میشن احتمالن اثر بیشتری روی SNR میذارن تا نویزهایی که مثلن 1 کیلومتر دورتر ایجاد شدن. اما این دلیل نمیشه که بگیم SNR فقط به کابل داخل منزل بستگی داره. اولن، ممکنه یه منبع نویز بسیار قوی مثل (ایستگاه برق فشار قوی) در جایی بین مسیر چنان نویز پرقدرتی ایجاد کنه که قدرتش تا محل محاسبه (یعنی مودم) با وجود افت، اما اثر بیشتری از امواج نویز کم قدرت داخل ساختمان باشه. در ثانی، مودم از کجا متوجه میشه که نویز مربوط به کابل داخل خونهاست؟ مگه در جعبه داخل کوچه غیر از اتصالات الکتریکی، چیزی وجود داره که به مودم بگه اینجا دیگه کابل خونه تموم شد و بقیهاش به تو ربطی نداره؟ :n06: تو کل مسیر فقط این مودم و همون DSLAM هستن که میتونن اطلاعات جمعآوری کنن و با هم این اطلاعات رو رد و بدل کنن.
در مورد این که آیا خطی با میرایی 50 یا 60 میتونه SNR حدود 30 رو تجربه کنه یا نه، من به شخصه تجربه مستقیمی نداشتم، ولی از نظر تئوری مانعی هم نمیبینم. یکی از عوامل اصلی بالا و پایین شدن SNR اینه که پهنای باندی که ISP برای کاربر اختصاص میده چقدره؟ یعنی در واقع بازه فرکانسی مجازش چقدره؟ ممکنه خط با میرایی 50 یا حتی 60 اگه روی پروفایل 1مگابیت یا مثلن 512کیلوبیت بسته شده باشه اتفاقن SNR خوبی هم بده. چون سیگنالهای با فرکانسهای پایینتر کمتر دچار افت میشن و ممکنه در محل محاسبه (مودم) در قیاس با قدرت نویزها، مشکلی نداشته باشن. ولی در کلیت حرف شما درسته و به ویژه اگه ISP پهنای باند رو نبنده و باز بذاره برای فاصلههای زیاد و میراییهای بالای 40، SNR معمولن زیر 10 خواهد بود.