کاربردتون؟نقل قول:
طبیعتا y500 بهتره و البته گرونتر
ولی مهم اینه که بر اساس نیازتون خرید کنید
یعنی پول اضافه ندین
Printable View
کاربردتون؟نقل قول:
طبیعتا y500 بهتره و البته گرونتر
ولی مهم اینه که بر اساس نیازتون خرید کنید
یعنی پول اضافه ندین
نقل قول:
اگر ظاهر براتون مهمه Z500،اگه استحکام مهمه Y500,,,
سیستمم که دیگه به خودت بستگی داره که برا چه کاری میخوای که دارن هر دو...
نقل قول:کاربردم گیم هستنقل قول:
ظاهر خیلی برام مهمه ولی وزنش فرق نداره
از نظر سخت افزار و صفحه نمایش در حد خوب باشه
ظاهر زد500 که خیلی سرتره...خیلی باریک،سبک و در کل عالی....نقل قول:
منم تا حالا با گیم به مشکل برنخوردم...
سخت افزاری یکی هستن ولی اینم در نظر داشته باشید که گرافیک y500،از سری 600 هست ولی z500،سری 700ه...
صفحه نمایشم هیچ کدوم طوری نیستن که بشه بیرون باهاشون دووم اورد چون فقط مدیریتیا مات هستن...:n16:
داداش ممنون بابت راهنماییتنقل قول:
فقط یه سوال دیگه اینکه سرعت بوت z500 چند ثانیه است ؟
ببخشید سوال هام زیاد بود :n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من برای خرید لپ تاب بعد از کلی جست و جو و بررسی به همین دو تا گزینه رسیدم(که آخرش z500 کورآی 7 رو خریدم)
واسه همین یه سری اطلاعات دارم که شاید به دردتون بخوره
تفاوت این دو محصول تا جایی که من میدونم...y500 خیلی قدرتمند تره....هر جایی نداره...من سه تا پاساژ تو ولیعصر تهران رو گشتم فقط یه مغازه داشتش...یک سال بیمه بدنه داره...ویندوزش اورجیناله...بک لایتش قرمزه...قیمتش 700 هزار ت گرون تره (حدود سه میلیون و دویست)
راستی y510 هم تو راهه...شاید امکاناتش بهتر باشه...
(من محدودیت داشتم برای پرداخت هزینه...واسه همین به z500 رضایت دادم...)
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من هم تا حدودی محدودیت قیمت دارم ولی به سبک دیگه :n02: کل بودجم 3200 هست و اگه z500 بگیرم می تونم موس گیمینگ بگیرم ولی اگه y500 بگیرم نمی تونم موس بگیرم
سخت افزار y500 خیلی هم از z500 قویتر نیست ؛ رم و هارد و ... که مثل هم هستن و فقط تفاوت در گرافیکه و پورت mSata و چند چیز دیگه .:n01:
مال من فک میکنم حدود 7-8 ثانیه باشه...یعنی بیشتر از 10 نمیشه...:n02:نقل قول:
ممنونم بابت راهنماییت :n16:نقل قول:
پس من هم میرم سراغ z500 چون تفاوت 4-5 فریم تو بازی ها و بکلایت قرمز ارزش 500 تومن رو نداره :n09:
خوب کاری میکنی...نقل قول:
به نظر من اصلا گرافیک 640 با 740 زد 500 و باریکی و زیبایی اون با Y500 قابل مقایسه نیست...
پیشاپیش مبارک...:n16:
زد 500 چند تا کانفینگ برا گرافیک داره ؟؟
یه مدل هست زده gforce gt 635
این کانفیگش خوبه یا بالاتر هم هست ؟؟؟
740 از این بهتره عایااا ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ممنون داداش :n16:نقل قول:
Z500 کلاً 3 تا کانفیگ گرافیکی داره :نقل قول:
1 - GT635m
2 - GT645m
3 - GT740m
که گرافیک 645 وارد ایران نشد ،
پس با این حساب 740 بهترین گرافیک می باشد .
خیلی با هم تفاوت فاهشی دارن ؟؟نقل قول:
الان در دسترس من 635 هست که بخرم
اگه 740 خیلی بهتره بیخیالش شم .
میشه یه توضیح مختصر بدید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
میتونیم بگیم تفاوتشون یکم زیاده
مثلا ً : معماری GT740m ، معماری Kelper و 22 نانومتری می باشد که معماری جدید است ولی GT635m دارای معماری Fermi و 40 نانومتری می باشد
در تعداد هسته ها : GT740m داری 384 هسته گرافیکی می باشد ولی GT635m دارای 144 هسته گرافیکی می باشد که تفاوت زیادی با هم دارند
در کل GT740 m برتری های زیادی نسبت به GT635 m داره که نمیشه ازش گذشت مخصوصاً اگه گیمر یا گرافیست باشید . نمونه ساپورت DirectX 11.1 در GT740 m
به نظر من صبر کنید و مدل 740m رو بگیرید . :n16:
چه باحال...:n19:کل بودجه ی من هم 3200 بود...دیدم اگه y500 بخرم دیگه نمیتونم هارد اکسترنال (260 هزار ت)، فن لپ تاب (70 هزار ت)، کیف لپ تاب (150 هزار ت)، موس و کیبورد جدا و مجموعه نرم افزار و محافظ برق لپ تاب و فلش 16 گیگابایتی و چند تا خرت و پرت دیگه بخرم...نقل قول:
بازار اونقدر گرون شده که نمیشه تکون خورد....:n29:
توضیحات منو دوستم Death دادن ولی...نقل قول:
مختصرش اینه که 740 نسبت به 635 جدید تر و بهینه تر شده...
بعدم شما جدید رو ول میکنید،قدیمی رو میگیرید؟؟؟
چه باحال :n08: پس هم درد بودیم :n02:نقل قول:
جناب پوریا...در نتیجه صبر و تحمل و راهنمایی شما مشکل دالبی هوم حل شد...درایور صدا رو دوباره نصب کردم درست شد...البته ریستارتش خیلی طول کشید تا بالا بیاد...فکر کردم ویندوزش پریده...در آستانه ی گریه بودم!!:n08:ولی خداروشکر درست شد
ممنون از لطفتون:n16:
فقط اون کارت گرافیکی که لطف فرمودید و لینک مستقیم دانلودشو گذاشتید نصب کردم و آیکونش اومد رو دسکتاپ...فقط وقتی اجرا شد گفت نمیتونه آپ دیت بشه و از این چیزا....اینترنتم هم دائم وصله...بعد هم نوشته متاسفانه هیچ بازی ساپورت شده ای رو پیدا نکرد!!!
منظورش چیه؟الان این برای چیه؟
[/URL]نقل قول:
خواهش میکنم...وظیفه م بود...:n11:
عکستون درست آپ نشده ولی همینجوری میتونم بگم که اون آپدیت نمیتونه بکنه چون سرور انویدیا برا ایران بستش...
درضمن احتیاجی بهش نیست چون آخرین ورژن موجود رو براتون لیچ کردم...
درباره ساپورت بازی هم بیشتر بازی رو نمی ساپورته ولی ساپورتم بکنه اتوماته و اگر نه شما آدرس بازی رو میدید بهش از ستینگ و بعد از شناختن میتونید بازی رو Optimize کنید تا بدون لگ براتون اجرا بشه...
در خدمتم...:n16:
در واقع لطف کردید...بی نهایت ازتون ممنونم:»:»:»:»نقل قول:
آخرشم متوجه نشدم که برای کلیک راست باید دو تا انگشتمون رو رو تاچ پد فشار بدیم یا لمسش کنیم کافیه!!!؟و اینکه دقیقا چه حرکاتی رو پشتیبانی میکنه و چه کاربردی داره این تاچ پد مولتی تاچ!!!!بعدشم فکر میکنم درایور Synaptics درست نصب نشده....:n28:نقل قول:
دوستان جدیدا وقتی با اتوکد نقشه میکشم خیلی سنگین کار میکنه.قبلا خیلی عالی بود.این نرم افزار انرجی منجمنت رو هم که مثله همیشه نصب کردمش و تو حالت های پروفرمنس قرارش دادم.اما اینشکلی میشه
مثلا سی پی یوی core i5 و کارت گرافیک خوب و رم کافی داره.پس چرا بازی درمیاره.
ویندوز 7 -64 بیت
کارت گرافیک آپدیت شده
بقیه نه
:n28:نقل قول:
کسی اینجا نیست vps داشته باشه اینو یه جای دیگه اپ کنه بتونیم دان کنیم :n27:
واجبه این
روزانه ۴ ۵ باری قفل میشه تاچ پد
نمیدونم ربطی داره یا نهنقل قول:
ولی از اونجایی که بعضی از دوستان میگن این سیستم برای ویندوز ۸ بهینه شده شما هم روی ۸ یه تست بزن ببین چطوره
برای من بعضی از بازی ها مثه gta iv روی ۷ fps پایینتری داشت نسبت به ۸
قبلانم رو 7 تست کرده بودمش اما خیلی عالی اجرا میکرد
نقل قول:شاید مشکل نرم افزاریه . شاید با تعویض ویندوز به 8 مشکلتون کمی حل بشه .نقل قول:
براتون آپلود کردم . لینک :نقل قول:
___________کد:http://www.rodfile.com/8c30c65itqb4
هشدار ( تجربه شخصی ) : من مجموعا از 4 درایور استفاده کردم . 2 تا رو از سایت Synaptics گرفتم یکی از دی وی دی همراه لپ تاپ دیگری از سایت لنوو . متوجه شدم درایور سایت Synaptics برای بنده به شدت افتضاح تر شد !!!!!! ولی موقعی که از ویندوز 8.1 + درایور دانلود شده از سایت لنوو استفاده کردم ، مشکل حل شد . تو پست های قبلی هم گفته بودم .
لذا اگر دیدین با نصب این درایور دیدین اوضاع خراب شد ، می تونین ویندوزتون رو به 8.1 ارتفا بدین .
در ضمن ویندوز 8.1 RTM همون ویندوز نهایی هستش ولی چند روز زودتر واسه شرکت ها ارائه می شه . لذا لازم نیست نگران باشید که برای دانلود ویندوز 8.1 صبر کنین . چون آخرین ورژن ویندوز 8.1 همون 6.2.9200.16384 هست که 18 اکتبر همین ورژن وارد بازار می شه . تو این مدت مشکل امنیتی هم واسه 8.1 گزارش نشده که مایکروسافت ویندوز 8.1 رو بخواد آپدیت کنه . لذا چه 1 ماه پیش ویندوز 8.1 رو دانلود کنین ، چه امروز ی خواین دانلود کنین و چه می خواین بزارین 18 اکتبر دانلود کنین ، نسخه ها هیچ تفاوتی با هم ندارند . تمام سایت های هم همینو می گن
سلام دوست عزیز...برای اینکه تاچ پد در 5 حالت مختلف عمل کنه باید این رو نصب کنیم؟؟؟؟؟؟ممکنه یکی از دوستان قابلیت های مختلف تاچ پد رو توضیح بدن که دقیقا چه کارایی میکنه؟؟؟؟؟؟آخه من فقط یه چیز کلی شنیدم...تا حالا فقط تونستم با دو انگشت زوم این و زوم اوت کنم رو عکسها...بقیشو بلد نیستم....تازه آخرشم نفهمیدم برای کلیک راست باید دو انگشت رو با هم رو صفحه فشار بدیم یا لمسش کنیم کافیه؟؟؟؟...من باید دو انگشتم رو فشار بدم تا کلیک راست عمل کنه!!!!!نقل قول:
لینک برای درایور های تاچ پد Synaptics بود . در صورتی که مدل تاچ پدتونو نمی دونین از درایور خود لنوو استفاده کنین .
در ضمن وقتی درایور نصب بشه ، آموزش کار با تاچ پد به صورت فیلم هم نصب می شه که با جسنجو می تونین پیداشون کنین
من از نمایندگی سازگار شنیدم Z500 خیلی بد داغ میکنه و تنها مشکلش همینه!!!
مدل تاچ پدم رو نمیدونم....از کجا باید بفهمم؟؟؟؟؟وقتی میخوام از سی دی لنوو درایور Synaptics رو نصب کنم ارور میده که وسیله پیدا نشد!!!یعنی باید چیکار کنم؟همینو نصب کنم؟آموزش کار با تاچ پد رو که فرمودین به صورت فیلم هست باید کجا و با چه کلید واژه ای سرچ کنم؟؟؟واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید:n16:نقل قول:
درسته منم شنیدم موقع انجام کارهای سنگین قسمت سمت چپ کیبورد داغ میکنه...تو فیلم نقد و تحلیل این دستگاه تو سایت دیجی کالا هم همینو میگه...ولی خداییش اگه تنها مشکلش همین باشه با یه فن خوب قابل حل هست...چون محاسنی که این لپ تاب داره بی نظیره و نمیشه ازش چشم پوشی کرد...من این مدل فن رو خریدم دو تا پنکه داخلش داره...سه تا یو اس بی میخوره و بدنه اش آلومینیومی هست...با یک سال گارانتی تعویض...70 هزار ت...خیلی ازش راضی ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز. من پس از بررسی های متعدد به این لپتاپ lenovo z500 i5 رسیدم. حالا این بحث داغ کردن و مسائل دیگه بخصوص کیفیت صفحه نمایش چون من هم دوست دارم بازی کنم هم فیلم زیاد میبینم یعنی برای تنها فیلم دیدن هم که زیر نور هم نباشه اینقدر افتضاحه یا تفاوت چندانی با سایر لپتاپ های این حوزه قیمتی نداره ؟ لطفا سریع جواب بدید:n27::n27::n27:
اگر Synaptics نیست پس Elan یا Intel هست ( 99 % Elan هست )نقل قول:
اگر از سایت خود لنوو دانلود می کردین ، نیاز به دونستن سخت افزار درایور نبود
با Elan کار نکردم که بدونم فیلم هاش کجاست ولی بعضی دوستان گفتن توی Porgram files (x86 ) توی پوشه Elan هست :n13:
درسته....Elan هست...برم ببینم فیلمهاش پیدا میشه...ممنون از پاسخ دهیتون:n16:نقل قول:
نقل قول:
آدرس فیلم ها:
C://Progarm Files/Elantech
یه سوالی برام پیش اومده اینکه من قبلا شده مثلا با یه لپ تاپ کار میکردم وسط کار حالا به دلایلی هنگ میکرد همه چیز قفل میشد و تنها راه این بود که باطریش رو بکنم تا خاموش بشه و از نو روشنش کنم
تو این لپ تاپ که باطریش در نمیاد توی همچین موقعیتی چیکار باید کرد؟؟
و اینکه باطریش اصلا در نمیاد یا اینکه اگه قاب زیر لپ تاپ رو باز کنیم میشه باطریشو در آورد؟؟
نقل قول:
دکمه پاور رو میتونید حدود 5-6 ثانیه نگه دارید تا خاموش بشه...
بله.میشه باز کرد و باتریشو درآورد...
ولی این کار رو گارانتی اونم وقتی میخواد باتریشو عوض کنه باید انجام بده...
شما یه وقت در نیاریش گارانتیت باطل شه یه وقت....:n02::n16:
مرسی
میخوام بگیرم اینو
یه سوال دیگه این لپ تاپ سفیدش قشنگ تره یا شکلاتی؟
قیمت چی با همین کانفیگ ii5/6G/1T/GT 740 قیمت چند خوبه؟
یه جا میگفت با گارانتی الماس قیمت 2،110،000 چطوره خوبه؟
کاملا سلیقه ایه! به نظر من که سفیدش قشنگتره ولی بیشتر میگن شکلاتیش!!نقل قول:
تو نت ارزون ترین جایی که پیدا کردم میگفت 2,099,000