امکان غیر فعال کردن آنتی ویروس هنگام نصب نیست؟ چون که من فقط فایروال رو لازم دارمنقل قول:
امکان غیر فعال کردن آنتی ویروس هنگام نصب نیست؟ چون که من فقط فایروال رو لازم دارمنقل قول:
سلامنقل قول:
فعلا نه.
چند روز دیگه نسخه جدید میاد و تو اون نسخه حین نصب میتونید تیک آنتی را بردارید و فقط فایروال را نصب کنید. الان باید بعد از نصب آنتی را حذف کنید.
چند روزش مشخص هست تقریبا؟نقل قول:
منظورتون از حذف، حذف کامل هست یا غیر فعال کردن آنتی؟
دقیق معلوم نیست....شاید یک هفته.نقل قول:
حذف آنتی.... البته انلاین اینستالر فایرال هست که آنتی نصب نمیشه. ولی آفلاین فعلا به این صورت هست.
سلام علی جاننقل قول:
وقت بخیر
آپدیت آفلاین در نسخه 10 حذف شده؟
سلام علیکم.نقل قول:
خیر ، حذف نشده.
سلام علی جاننقل قول:
وقت بخیر
علی جان من کومودو رو با آخرین نسخه و آپدیت نصب کردم، متاسفانه وقتی در کانفیگ میخوام حالت پرواکتیو رو فعالسازی کنم، بعد فعالسازی و تائید تنظیمات، دیگه محیط تنظیمات سوئیت، خود پنجره اصلی برنامه باز نمیشه!!
ولی پیغام های برنامه ها در کنار صفحه ظاهر میشه.
با برگشتن به حالت پیشفرض اینترنت سکیوریتی (ریستور سیستم به دلیل عدم نمایش محیط و تنظیمات سوئیت) مشکل برطرف میشه.
ویندوز 10 پرو با آخرین آپدیت ها نسخه 1703
نقل قول:
سلام علیکم.
بعد از اینکه رفتی رو پیکربندی پرواکتیو سیستم را ریستارت کن..... کنارش هم محصول امنیتی دیگری نداشته باش. چند تا پروسه برای UI کومودو ران میشه . cistray.exe برای نمایش tray icon و widget هست و همچنین برای نمایش پیغامها؛ cmdagent.exe که پروسه اصلی کومودو برای حفاظت است؛ cavwp.exe برای اسکن ، اما برای پنجره اصلی پنجره تنظیمات پروسه cis.exe دخیل هست...(و البته پروسه ها دیگری هم هستند که خیلی ربططی به UI ندارن)
بنابراین محتمل هست که مثلا پیغامها را داشته باشید ولی پنجره اصلی باز نشه چون پروسه cis.exe ران نمیشه.....
اگر روی VM هستی و قصد تست داری میتونی نسخه بتا نصب کنی. مایل بودی من لینک آفلاین اینستالر را میذازم. ببین با نسخه جدید مشکل داری؟
ممنونم علی جاننقل قول:
بله لطفا لینک رو قرار بدین
:n16:
سلام علیکمنقل قول:
ابتدا از دیتابیس کومودویی که روی سیستم نصب داری یک کپی بگیرید برای انجام آپدیت آفلاین نسخه جدید.
افلاین اینستالر نسخه بتا را از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
راهنمای نصب نسخه بتا:
وقتی نصب انجام شد، ابتدا کومودو میاد آپدیت میشه و اسکن سریع میکنه. اما شما باید قطع کنید و اجازه ندید آپذیت بشه.... بعد وارد تنظیمات بشید و در بخش آپدیت وارد بخش Proxy and Host Settings بشید و باید آدرس آی پی 91.209.196.83 را وارد کنید و فعال کنید و بعد آدرس پیشفرضی که موجوده را غیر فعال کنید. (در واقع باید سرورهایی که برای این نسخه بتا در نظر گرفته شده را معرفی و فعال کنید) عکس قراردادم برای راهنمایی.
بعد کومودو را آپدیت افلاین کنید و بعدش آپدیت آنلاین و تمام....سیستم را ریستارت کنید. حالا کومودو را بذارید روی پرواکتیو و تایید را بزنید و بعد سیستم را ریستارت کنید.
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یک نسخه قدیمی از اینترنت سکیوریتی کودکو رو روی ویندوز خودم دارم. دیتابیس و همه چیزش به روز هست اما می دونم که نسخه های جدیدتری از این نرم افزار اومده
چطور می تونم این رو به روز رسانی کنم؟
روز به روز رسانی که می زنم دیتابیس فقط به روز می شه اما خدو نسخه نرم افزار خیر
به سایت اصلیش هم که می رم فایل اینستالر هست و خود نرم افزار به صورت کامل دانلود نمی شه که بتونم بدون نیاز به اینترنت نصبش کنم
آیا راهی هست که بتونم این کارو بکنم و کل نرم افزار رو دانلود کنم و سپس نصب کنم؟
سلامنقل قول:
نسخه جدید چند روزه منتشر شده که میتونید نصب کنید. نسخه های قدیمی هم همیشه به نسخه جدید آپدیت میشه (اگر آپدیت خودکار برنامه فعال باشه) یا اینکه برای آپذیت برنامه از قسمت tasks > General Tasks > Update اقدام کنید. گزینه آپدیتی که در پنجره اصلی هست دیتابیس را آپدیت میکنه. البته نسخه 10.0.2.6396 که جدیدترین نسخه هست و دو روزه منتشر شده اگر بخواهید از طرق آپدیت داخلی CIS دریافت کنید ، هفته بعد روی سرورهای آپدیت قرار میگیره. منتهی فایل نصبش منتشر شده و لینک دانلود را قرار میدم.
دانلود آخرین نسخه ( Comodo Internet Security v10.0.2.6396)
این نسخه تغییرات خوبی داشته:
1- حین نصب امکان عدم نصب آنتی ویروس مهیا شده.
2- نصب آپدیتهای برنامه در مواقع ضروری وبحرانی Automatic Update Download and Installation in Critical Situations
3- امکان اسکن ابرای در اسکن راست کلیک ، شبیه online lookup
4- اسکن گواهینامه های دیجیتالی Trusted Root Certificates در اسکن اعتبار سنجی، برای محافظت بهتر در برابر حملات Man in the Middle attacks
5- آپشن اسکن/عدم اسکن فایلهای روی شبکه به منظور بالابردن پرفورمنس برای سیستمهای متصل به شبکه
6- یک بهبود خیلی خوب دیگه امکان پالایش یا حذف فایلها در قسمت Unblock Applications هست.( خیلی پیگیر این مورد بودم به عنوان اولین پیشنهاد دهنده به کومودو، که بالاخره اجرایی شد)
7-تغییراتی در بخش وب فیلتر که مهمترینش استفاده از دیتابیس ابری و آنلاین است Cloud based threat database (سابقا فقط از دیتابیس لوکال- روی سیستم- استفاده میکرده الان از دیتابیس آنلاین هم بهره میبره).
و تغییرات دیگر...
ضمنا نسخه فارسی هم بهبود پیدا کرده.
کلا از نظر من نسخه خوبی هست.
سلام. من اين نسخه جديد رو كه نصب كردم هر بار كه كمودو براي ديتابيس اژديت ميشه اين ارور درevent viewer مياد:
Channel COMODO Internet Security Trace
EventData
Fail download telemetry config (hr=0x80070002)
مشكل چي هست و آيا ارور خاصي هست؟ ضمن اينكه خود كمودو در بخش عيب يابي مشكل خاصي رو نشون ميده
سرورهای بتا را وارد کن ببین مشکل حل میشهنقل قول:
متشكر... انگار درست شد...با فعال كردن سرور جديد، ويرسكوپ آپديت شد و اون ارور ديگه توينقل قول:
سرورهای بتا را وارد کن ببین مشکل حل میشه
event viewer نيومد... همين سرور بمونه يا تغييرش بدم؟
نقل قول:
فعلا بمونه. چند روز دیگه که آپدیت کومودو از طریق CIS قابل دریافت شد ، میتونید سرورهای بتا را حذف کنید.
سلام علی جاننقل قول:
میشه در این مورد کمی توضیح بدی؟
تصویر هم قرار بدی خیلی بهتره
من چنین گزینه ای در کلیک راست نمیبینم
سلام علیکم.نقل قول:
گزینه ای به عنوان lookup تو راست کلیک نیست. ولی موضوع اینه که کومودو در اسکن به طور پیشفرض از دیتابیس آنلاین استفاده نمیکرده مگر اینکه کاربر فعالش میکرده یا اینکه خیلی اوقات نیاز بوده که از قسمت فایل لیست، از فایل Lookup میگرفته. که مواردی بوده که با اسکن شناسایی نمیشده یا باید اجرا میشده تا اسکن ابری میشده فایل ، یا اینکه دستی online lookup گرفته میشده. منتهی الان در اسکن راست کلیک به طور پیشفرض از دیتابیس ابری استفاده میشه. بنابراین تشخیص دز حالت اسکن خالی بهتر شده.( البته شاید الان هم گاهی نیاز بشه به صورت دستی از قسمت لیست فایل از فایلهای ناشناخته lookup بگیرید).
البته اینکه تو راست کلیک هم دقیقا گزینه online lookup قرار بگیره هم جزو مواردی پیشنهادی هست.
با سلامنقل قول:
ممنون علی جان
فقط یک مورد هست که دوست دارم در آپدیت های جدید سریعا اصلاح بشه
مشکل در آپلود فایل ها توسط برنامه
خب الان مسئله را با مدیر تیم CIS مطرح کردم و مشکل مربوط به CIS نیست و به سرورها بر میگرده و ظاهرا در حال ترمیم و ارتقا سخت افزاری سیستمها هستند.نقل قول:
هراز گاهی این مشکل بروز میکرده که ظاهرا کومودو را به فکر بهبود انداخته و امیداورم به مرور مشکل حل بشه.
سلام. اگه تو کلیک راست گزینه ای برای ارسال فایلها هم باشه خیلی خوبه...
با سلام خدمت آقا علی عزیز
خسته نباشید
علی جان در کدوم بخش از آنتی ویروس میتونیم فایل یا پوشه هایی تعریف کنیم که یک باج گیر و یا مخرب نتونه به فایل ها دسترسی داشته باشه و تغییراتی اعمال کنه؟
یا میشه که کنترل تمام تغییرات رو مسدود کنیم؟
راستش من دیروز در سندباکس کومودو یک باج گیر تست کردم که متاسفانه از سندباکس رد شد و تصاویر داخل پوشه ی Pictures قفل شدند و به پسوند asasin تغییر یافتند.
با سلام ،نقل قول:
من هم خیلی دوست دارم یک باجگیر رو سیستمم تست کنم البته توی vmware ، چون تو کامپیوترم پر فایلهای است که نمی تونم از دستشون بدم برام مهم هستند
چی فکر میکنید به نظرتون قادر از vmware خارج بشه و به سیستم نفوذ کنه به هر حال اگر این بدافزار رو توی یک ارشیو پسورد دار به بنده هم بدید ممنونتون میشم
متشکرم
با سلامنقل قول:
بر روی ماشین مجازی (VMWare) مشکلی نیست و میتونید به راحتی تست کنید.
ولی متاسفانه من بر روی سیستم اصلی تست کردم که از سندباکس کومودو رد شد و برخی فایل های بنده قفل شدند.
پس ممنون میشم بدافزار رو برای بنده یکجا اپلود کنید لینک بدیدنقل قول:
بازم ممنونم.
با سلامنقل قول:
از طریق پیغام خصوصی ارسال شد.
سلامنقل قول:
در کل کم مخربی بتونه از سندباکس رد بشه مگر اینکه Trusted باشه.
میتونید سطح سندباکس را بالاتر ببرید و بزارید رویRestricted یا Untrusted که مخرب محدودتر میشه. فایل و پوشه های مهم را هم وارد بخش HIPS وقسمت Protected Objects قسمت Protected data folders بکنید.
مخرب را هم برام پیغام خصوصی بکنید ممنون میشم.
ممنوننقل قول:
منظورتون این قسمت و گزینه ی مربوطه در عکس هست؟
محتوای مخفی: عکس
مخرب هم ارسال شد.
فکر کنم مخرب با حجم 3 مگابایت باعث آلودگی شد.
سلامنقل قول:
بله همونجا.
مرسی بابت مخرب. سر فرصت تست میکنم.
عرض سلام خدمت مسعود جان و دوستان.
خب الان فرصت پیدا کردم و مخرب شما را تست کردم. فایل شماره 2 میاد و روی سیستم فایلها را قفل میکنه.
اما موضوع این هست که کومودو به طور پیشفرض چند مسیر (پوشه و محتویان اونها) را مجازی سازی نمیکنه.
بنابراین اگر باج افزاری یا هر نوع مخرب دیگری حتی درون سندباکس باشه ولی بخواهد به اون چند مسیری که کومودو مجازی سازی نمیکنه حمله بکنه و مثلا فایلها را دستکاری دیلیت یا قفل بکنه، چون کومودو به طور پیشفرض اون قسمتها را مجازی سازی نمیکنه، بنابراین مخرب میتونه فایلهای اون مسیر را قفل بکنه یا هر کار دیگری.
توی تست من که تقریبا با تنظیمات پیشفرض انجام دادم مخرب تقریبا به همه جا حمله میکنه ولی چون اتوسندباکس شده بود نمیتونه کاری بکنه و فایلی آسیب ندید ولی فایلهای درون پوشه Downloads من را قفل کرد و بعد مجدد من تنظیمات را تغییر دادم و تیک اون قسمتی که مجازی سازی نمیشه را برداشتم و غیرفعال کردم ( یعنی اون مسیرها هم مجازی سازی بشه) و مجدد فایلهای جدیدی تو اون مسیرها قرار دادم و این بار هیچ فایلی قفل نشد.
عکس قسمت مربوطه را میزارم که میتونید تیک اون قسمت را بردارید.
با سلام خدمت آقا علی عزیزنقل قول:
بابت راهنمایی ممنون
بنده بعد از نصب ویندوز مجدد (بخاطر عدم کارکرد صحیح یکی دو بخش از ویندوز) کومودو رو مجددا نصب کردم و تغییراتی که قبلا گفته بودید رو انجام دادم.
این تغییر پست رو نیز بعد از آلوده شدن انجام دادم.
آیا راهی برای بازگردانی فایل های قفل شده هست؟
آپدیت:
علی جان جدیدا بعد نصب ویندوز هرچی در سندباکس اجرا میکنم، با پیغام تصویر زیر مواجه میشم.
سلامنقل قول:
برای بازیابی فایلها بعضی از شرکتها ابزارهایی ارائه کردن که شاید کمک بکنه.
===
توبخش گزارشات کومودو قسمت سندباکس ببین گزارشی از سندباکس شدن ثیت شده.
هر چند بردن سندباکس روی Untrusted برای برخی فایلها درون سندباکس محدودیت شدید اعمال میکنه و شاید نتوانند درست اجرا بشن. ولی نباید برای همه فایلها این اتفاق بیافته. برای تست حالت Untrudted را بردار و غیرفعال بکن ببین فایلها اجرا میشن.
نسخه جدید کومودو منتشر شده نسخه: 10.0.2.6408
نسخه جدید از طریق آپدیت داخلی کومودو (آپدیت برنامه) قابل دریافته
نقل قول:الان میتونید سرورهای بتا را حذف یا غیرفعال کنید و سرورهای پیشفرض را فعال کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
نه متاسفانه علی جان، گزارشی مبنی بر سندباکس کردن نیست.
تنظیمات Untrusted رو بازگرداندم ولی همچنان فایلی اجرا نمیشه! بر روی همه فایل ها اینطوری هست.
قبلا در ویندوز قبلی اینطوری میشد و بعدا خود به خود درست میشد!
ویندوز 10 با معماری 64 بیت و نسخه 1709 با آخرین آپدیت ها
کومودو هم آخرین نسخه و آپدیت شده به نسخه نهایی که الان قرار دادین
سلام مجددنقل قول:
میتونید از همون قسمت گزارشات سندباکس و همچنین گزارشات hips بکاپ بگیری و برام پیغام خصوصی بکنید؟
یک نوار سبز اطراف اون ارور میبینم که مربوط به سندباکس هست. حس میکنم پروسه ای ناخواسته داره بلاک میشه.
* قبل از تهیه گزارش یکبار یک فایل ناشناخته را اجرا کن تا اون ارور را هم دریافت کنی ، بعد برو قسمت گزارشات و Export کن.
فایلی ک اینکیریپت شده رو اپلودش کن اینجا:
بهت میگه چ باج گیریه بعد تو گوگل تو سایتای معتبر مثل بیلیپینگ کامپیوتر یا شرکتای انتی ویروس دکتر وب اواست کسپرو... بگرد ببین دیکریپتورش هست یا نه اگه بود ک خب باز میکنی اگه نبود ک خب باید قیدشو بزنی(اگه مثلا عکس یادگاری و اینهاس و بعدا هم میتونی ازش استفاده کنی و به دردت میخوره نگهش دار تو یه دی وی دی یا فلش واسه وقتی ک یکی دیکپریتشون کرد یکسال دیگه دوسال دیگه...)نباید رو سیستمت بد افزار تست میکردی !اگه میخوای اینکارو بکنی و راحت باشی و نمیتونی وی مار استفاده کنی شادو دیفندر نصب کن تا راحت باشی.
سلام. یکی دو روز بود که با حذف سرورهای بتا مشکل حل شده بود و اون ارور در event viewer نمیومد اما با آپدیت کردن به ورژن جدید دوباره مشکل بر قرار شده و همون ارور میاد:نقل قول:
الان میتونید سرورهای بتا را حذف یا غیرفعال کنید و سرورهای پیشفرض را فعال کنید
Fail download telemetry config (hr=0x80070002)
ولی اگه سرورهای بتا فعال باشه ارور نمیاد
البته در ظاهر مشکلی در گرفتن آپدیتها نیست و کمودو چه ارور در event viewer بیاد یا نیاد آپدیت میشه ...
سلام. از وقتی به ورژن جدید آپدیت کردم علاوه بر مشکل بالا دیتابیس وب فیلتر روی عدد ۵۴۵۴ مونده و دو سه روزه تغییر نکرده... در حالیکه در ورژن قبلی روزانه تغییر میکرد... عادیه؟
سلامنقل قول:
دیتابیس وب فیلتر من هم الان 5454 هست. فکر نکنم مشکلی باشه.
سلام.من یک مشکلی با این پردازش cmdagent پیدا کردم.موقعی که اون فعاله, اگه فیلمی رو بخوام با MPC باز کنم دیر باز میشه , ولی وقتی اونو غیر فعال می کنم مشکل حل میشه و خیلی زود اونو باز می کنه.
تو لب تاپم که نسخه 10 هست ولی آپدیت نشده این مشکل نیست, کسی می دونه که من باید چیکار کنم ؟