گشتم نبود نگرد نیست از همون لحظه اول که نا محدود فعال کردم دنبالش گشتم یه سری برنامه پیدا کردم ولی جواب ندادنقل قول:
Printable View
گشتم نبود نگرد نیست از همون لحظه اول که نا محدود فعال کردم دنبالش گشتم یه سری برنامه پیدا کردم ولی جواب ندادنقل قول:
ببینم چی میشه شاید فردا براتون نوشتمش برنامه رونقل قول:
تاجایی که اطلاع دارم در استان یکی هستنقل قول:
روش خاصش اینه مثه من شاتلو فسخ کنی از یه isp دیگه سرویس بگیری:n02:
نگفتم برای یک فایل ! 2تا فایل از یک سرور هرکدوم 16کانکشن با idmنقل قول:
دوست عزیز اگه بتونی این کار انجام بدی یه لطف خیلی بزرگی در حق بچه های انجمن انجام دادی :n16:نقل قول:
سلام من دقیقا دو ماهه که اینترنت کمپین مخابرات رو گرفتم ولی متاسفانه فقط 10 روزش رو اونم با زجر و سرعت پایین استفاده کردم .. آتیش به قبر همه شون بیاد ..
خواستم بدونم این سرویس های نامحدود چطوره؟
زودتر جواب بدین میخوام امشب سرویس قبلی م رو لغو کنم .. متشکر از دوستان خوبم
یکی از بچه ها آیدیشو برام پی ام کنه برنامه رو تست کنیم اگر اوکی بود اینجا بزارم
نرم افزار چی هست؟
با تشکر از دوست خوبم که داره زحمت می کشه ایشا.. نرم افزارشون از زیر تست هم با موفقیت رد میشه مشکل بچه ها رو حل می کنه:n20:اگه نرم افزار خدایی نکرده جواب نداد(که بعید می دونم) تا شب یه اموزش براتون در قالب pdf می نویسم که شامل استفاده از یک نرم افزار و چند خط کد ساده هست که با اجرای اون به راحتی از قید و بند این محدودیت مزخرف مخابرات خلاص بشین و بدون نیاز به نشستن پای سیستم برا قطع و وصل کانکشن به دانلود هاتون بپردازین:n09:نقل قول:
من نامحدود 512 گرفتم تازه دو روزه سرعت دانلود تا قبل 12 بین 100 تا 150 متغیره اما وسطای دانلود سرعت میاد زیر 70 و برای اینکه برگرده باید مودم رو خاموش روشن کنم ولی درکل راضیم :n01:نقل قول:
برنامه نوشته شده
یکی رو میخوام که فقط 2 تابع من رو تست کنه
من 2 نفری که پی ام دادن رو ادد کردم تو یاهو
لطفا سریع تر بیاین یاهو:n02:
من هم 512 نامحدود گرفتم سرعت خود به خود میاد پایین.............................. تو فکرشم بعد این سرویس بندازم کنار مازندران نکا دیگه بدون اینترنت بشم بهتر این چرندیات :n29:
خوب دوستان اینم همون اموزشی که قولشو داده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از این اموزش دیگه کسانی که اینترنت نامحدود دارن دیگهدغدغه این محدودیت رو نداشته باشین و فایلهاتون رو بزارید برا دانلود و به کار خودتون برسین
نکته : rundll32 iedkcs32.dll,CloseRASConnectionsدوستان حتما فاصله بین دستورات رو هم رعایت کنن تا دستور به درستی اجرا بشه
"rasdial "Dsl" "user" "pass
سلام به همه هم استانی ها
یه سوال:
به غیر از
Filegir
Rapidbaz
Rapidpars
Mul.ir
Uploadbaz
میشه یه سرویس مستقیم سازی لینک ، خوب ، پرسرعت،با سرورهای قوی برای دانلود،با اکانت های پریمیوم سایت های به اشتراک گذاری مهم ، و از همه مهم تر با قیمت مناسب معرفی کنید
مدت زمان نگهداری فایل ها واسم مهم نیست ، اگه مثل فایل گیر یه هفته باشه خوبه
فقط سرویسش حجمی باشه بهتره و نه زمانی
منتظر پاسختون هستم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام ممنون ولی این فایل که ساختم فقط کانکشن قطع میکنه و دباره اقدامی برای وصل شدن انجام نمیده ..نقل قول:
نقل قول:
من این فایل رو هنوز دان نکردم ، اما
با نصب نرم افزار auto power on and shutdown و ساختن یه ماکروی ساده از حرکت موس ، و تعیین اجرای این ماکرو در هر ۳۰ دقیقه (یا هر مقداری که خودتون دوست دارین) میتونین با خیال راحت سیستم رو اتومات کانکت و دیس کانکت کنید (البته باید رو حالت بریج باشید)
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوست عزیز تو خط دوم کدی که در notpad نوشتین باید اشتباه کرده باشین چون خط دوم برای کانکت کردن کانکشن هست یادتون باشه اسم اون کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل میشین و یوزر و پسورد خودتون رو بدین و اون که تو اموزشه رو کپی نکنین چون اون مثالهنقل قول:
rundll32 iedkcs32.dll,CloseRASConnectionsاینو نوشتم دیگه جای یوزر پس یوزر پس خودمو قرار دادم ولی فقط قطع میکنه نام کانکشن هم Dsl هست
"rasdial "Dsl""user""pass
دوست عزیز فاصله رو رعایت نکردی ببین اینطوری میشه :"rasdial "Dsl" "user" "passنقل قول:
حتما باید بین اسم کانکشن و یوزر و پسورد اون فاصله ها باشه
expressleech.com بدون شک از همه بهتره. اما الان دارن سرور عوض میکنن و فعلا سایت در دسترس نیست.نقل قول:
روی حالت bridge میشه از وایرلس مودم هم استفاده کرد؟نقل قول:
مرسی درست شد :n16:
رو وایرلس رو نمی دونم چون مودمم معمولیه امتحان نکردم اگه وایرلس کانکشن داشته باشه و یوزر پس وارد می کنی اره میشه ولی فکر کنم وایرلس فقط پسورد داشته باشه که این جواب ندهنقل قول:
ممنون دوست عزیز. ولی نرم افزار اجرا نمیشه. خطا میدهنقل قول:
اگه متن خطا رو بخونی نوشته نیاز به نصب نرم افزار quicktime داری اخرین ورژنشو از یه سایتی گیر بیار نصب کن حلهنقل قول:
دوستانی که تو کامپیوترشون نرم افزار quicktime نصب نیست قبل از هر کاری اول این نرم افزار رو از لینک زیر دانلود کنند و نصب کنندنقل قول:
ممنون. برنامه اومد بالانقل قول:
دوستان عزیر بالاخره برای وایرلس و یا اتصال دو یا سه سیستم چه کار باید کرد ؟؟
کسی رفته خود مرکز مخابرات بپرسه سرویس های قدیمی رو میشه شارژ کرد یا نه؟ مثل قضیه همون سرویس های قدیمی و جدید که بعد 1 ماه 2 باره برگشت! اگه سرویس هاش تغییر نمی کنه نامحدود بگیرم! :n03:
maskot بابت آموزش هم ممنون :n16: البته با Task Scheduler ویندوز هم میشد همین کارو کرد.
سلامنقل قول:
دوست عزيز نرم افزار رو تنظيم کردم رو 2 دقيقه؛ چندين بار تست کردم ببينم اجرا ميشه يا نه؟
ديدم کار ميکنه و هر دو دقيقه ديس کانکت و مجددا کانکت ميشه
ممنونم مهندس:n16::n12:
اتفاقا از task scheduler هم استفاده کردم جواب نداد نمی دونم چرا ولی عمل نکرد خودتون هم می تونین امتحان کنیننقل قول:
مرسی maskot عزیز
حالا بریم دانلود :n09:
عالی دیشب تا حالا یه ریز گرفتم :n01:
دیگه چیزی ندارم .
خوبی این روش اینه فقط بچه های فروم میدونن وگرنه پهنای باند مخابرات پر شده بود :n02:
حالا من که 256 دارم خوش به حال 512 ها 180 تا میگیرن !
باز هم ممنونmaskot
من روز مهندس رو به تمام مهندسین واساتیدی که واقعا
تواین تایپیک فعال هستن وزحمت میکشن تبریک میگم!:n16:
مخابرات،شاتل،پارس آنلاین کدومشون؟؟ از بابل-مسلام خدمت رفقا گل:»
من واسه کارم تو فیسبوک دوباره به adsl نیاز دارم. الان موندم کدومشون رو بگیرم؟
1- میخوام بدونم سرعت نت کدومشون بیشتره؟؟ - منظورم اینه که تو 512 ، سرعت لود شدن صفحای کدوم بیشتره؟ سرعت دانلود و آپلود زیاد برام مهم نیست--
2- شنیدم فیلتر کارش فقط دود کردن ترافیکه، میخوام بدونم vpn هم مثه فیلتر ترافیک دود میکنه یا نه؟
3- بنظرتون vpn بگیرم یا از فیلتر استفاده کنم؟ اگه باید از vpn استفاده کنم کدومشون vpn ارائه میدن؟
طبق روال معقول اهمیت تو درجه اول-هزینه اشتراک و درجه دوم-سرعت لود صفحات دارن.
درضمن من مودم زایکسل رو دارم(adsl+2 شاتل).
پسورد :نقل قول:کد:www.denadownload.com
دوست عزیز با توجه به گفته های خودتون بهترین سرویس نا محدود مخابرات برای شماست اونطوری در صورت استفاده از فیلتر شکن نگران دود شدن ترافیک هم نیستی بهترین 512 نا محدود هست که چیزی بین 150-180 سرعت داره و 128 هم چیزی بین 50-60 من خودم 128 دارم از سرعت وب گردیش راضیم ولی شما 512 یا حدقل 256 نا محدود بگیرنقل قول:
نقل قول:
1-شنیدم که سرعت لود شدن پیج ها تو مخابرات نسبت به شاتل و پارس انلاین ، همچی تعریفی نداره، درسته؟
2-مخابرات هزینه نصب میگیره یا نه؟
اوایل اره خوب نبود ولی این اواخر حداقل من یکی که دیگه مشکلی با لود شدن پیج نداشتم باز اگه دوستان دیگه هم لطف کنن در این مورد نظر بدن خیال شما راحت تر میشهنقل قول:
اما در مورد سوال دومتون بله 10 تومن هزینه نصب می گیره اگه مودمتو خودت کانفیگ کنی که هیچ وگرنه باید یه پول جدا برا نصاب بدی که اگه تو شهر باشی 5 تومن ازت می گیرن
1- نه سرعت لود شدن خوبهنقل قول:
2- آره
من 128 با حجم 4 گیگ (قدیم)دارم تقریبا 45 روز هیت که سرعت باز شدن صفحه ها خوب شده و نرمالهنقل قول:
هزینه نصب هم :داخل شهر 5 تومن و روستا ها 8 تومنه
برای من هم ارور دیگه ای میده موقع رسیدن زمان ریستارت کردن کانکشن ، نرم افزار این ارور رو میده !