دوستان هندسفری تا 30 هزار برای موبایل چی پیشنهاد میدین که کیفیت صدای خوبی داشته باشه
Printable View
دوستان هندسفری تا 30 هزار برای موبایل چی پیشنهاد میدین که کیفیت صدای خوبی داشته باشه
میشه یکی از اساتید سوال منو جواب بده؟نقل قول:
با اجازه از اساتید فک میکنم فیلیپس 3590 (یا 3950) و پاناسونیگ HJE130E بهترین گزینه باشننقل قول:
دوستان اين هدفونهاي street by 50 كه تو بازارن fake هستن ؟!!!
اخه قيمتش ١٢٠ دلاره و اينجا ميدن ٣٦٠ !!!
يكم عجيبه اخه بايد بيشتر از اينا باشه قيمتش اگه اصل باشه !!!
اگه هم fake باشه كه نبايد قيمتش اينقدر بالا باشه اخه !!!
اگه كسي اطلاع داره لطفا راهنمايي بكنه !
razer electra خوبه بگیرم؟
با این بودجه میتونین یاماهای اصل eph-100 بگیری . شاید همینو گرفتم تا ببینم دوستان در مورد این هدفون نظرشون چیه ؟نقل قول:
خرید اینترنتی داخل ایران 350 بدون گارانتی نامداران .
لطفا ج بدیدنقل قول:
سلام دوستان
میخوام یه هدفون برای تبلتم بخرم بدلیل راحتی و زیبایی و اینکه مو هارو خراب نمیکنه :n02:دوتا گزینه دار کدوم بهتره؟:
Philips Ear Clip Headphones SHS4700
Creative EP-550
سلام هدفون
Razer Electra Over Ear PC and Music Headphone از نظر کیفیت چجوری هست؟؟ قیمتش 230 هس
با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز ...نقل قول:
می خوام دل رو به دریا بزنم و یه Sennheiser IE80 با گارانتی نامداران بگیرم . تعریف این هدفون رو توی کلیپ های یوتیوب و ری ویو های مختلف دیدم و خوندم ( البته این بار می شه گفت دیدن کی بود مانند شنیدن ) می دونم کمی بیسی هست این مدل و صدای فلتی نداره اما صدای مید و های و ساند استیج بسیار خوبی داره .
خواستم نظرتون رو بدونم با توجه به اینکه شما این برند رو در اولویت انتخاب گذاشتین و اینکه با گارانتی نامداران محصول اصل هست و فیک نیست دیگه ؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
با هدفون در حد 50 دلار یا بالاتر به نظر من می شه تفاوت 128 با 320 رو تشخیص داد.نقل قول:
تفاوت بین 320 و بالاتر از اون، به عوامل دیگه ایی هم بستگی داره. مثل سورس شما و مهمتر از اون کیفیت ضبط موسیقی.
سلام
دوستان هدفون روی گوش در حد 200 تومن چی پیشنهاد میکنین؟ من از صدای هدفون پاناسونیک RP-DJS400 خوشم اومد ولی کیفیت سیمش به نظر خوب نمیومد من یکم شلختم میترسم زود خراب بشه
نظرتون راجع مدل های زیر چیه؟
creative ma2300
Sennheiser hd229
hd419
از صدای هدفون revo corded jabra هم خیلی خوشم اومد کیفیت ساختشم عالیه اما برای من گرونه جایی میشناسید بدون گارانتی ارزونتر بشه خرید؟
با تشکر
سلام . من یه ایرفون ep 630 دارم فیشش خراب شده باید هی تکونش بدی تا صدا بیاد تو دو باند . خواستم ببینم قابل تعمیر هست یا نه ؟ اگه نیست یه مدل حداکثر ۳۰ یا ۴۰ بهم معرفی کنین . مرسی
من قبلا کریتیو ep635i داشتم که گم شد.تازگی ep630گرفتم به گارانتی شاب.خیلی صدای مضخرفی داره.بیس خیلی مصنوعی و زیادی داره.635خیلی بهتر بود.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
100 % تقلبی هست . حتی با گارانتینقل قول:
اگر در محدوده قیمتی 30 تا 50 تومان خریداری کرده بدان و اگاه باش که جنس تقلبی خریدی
و اگر در محدوده قیمت 55 تا 78 تومن خریدی بدوان و اگاه باش که جنست اصله
اتفاقا بیس عمیق و دلچسبی داره . هر کی ep-630 داشته میدونه . :n16:
55خریدم. همه چی که بیس نیست.ولی 635یه چیزه دیگست.نقل قول:
هدست بلوتوث میخواستم.
زیر 100 تومن چی منتونم بگیرم؟ برای تماشای فیلم میخوام که به لپتاپ کانکت شه .
میکروفون هم دست و پا گیر نباشه برای اسکایپ.
تو این رنج قیمت فراسو ، هیوندا و کریتیو دیدم.
نمیخوام بیشتر هزینه کنم.
سلام
من از کانادا یه آیفون واسم گرفتن.EarPod با گوشی تحویل ندادن ...
حالا میخواستم بگم واسم یه هدفون هم بگیرن.
میخواستم ببینم توی محدوده قیمت خود ایرپاد (30$) ، چیز بهتری گیر میاد؟ (ماکسیمم 40$)
خودم که بررسی کردم ، به klipsch s4i rugged رسیدم ، که متوسفانه توی کانادا زیر 65$ نمیشه تهیه کرد ...:n15:
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز.
تا قیمت ۱،۲۰۰ هدفون با کیفیت خوب برای تفکیک صدا با جزئیات و ... چی پیشنهاد می دهید. اینم بگم که بیش از این بیتس پرو اصل داشتم که بالاخره ازش دل کندم.
Sent from my iPhone
از بین این دو creative به دلایل متعددی بهترهنقل قول:
بچه ها لطفا جواب منم بدین . راستی ایرفون ۶۳۵ هستش نه ۶۳۰ . در ضمن من چند ساله که از ایرفون استفاده کردم حس می کنم گوشم مشکل پیدا کرده . به نظر شما دیگه سراغ ایرفون نرم ؟نقل قول:
هر سه مدل هدفونهاي خوب و با كيفيتي هستن و كيفيت ساخت خوبي هم دارن.فكر نكنم از تهيه هيچ كدوم پشيمون بشين و ميتونين akg k99 رو هم به ليستتون اضافه كنين.نقل قول:
بستگي داره با چه سورسي بخواين استفاده كنين و اينكه چه نوع صداي دوست دارين؟(سرد يا گرم).البته صداي بيتس پرو گرمه و تفكيك و جزييات خيلي خوبي هم به نمايش نميزاره.اگه با پلير پرتابل ميخواين ميتونين sennheiser momentum و sennheiser hd25 orginal رو تهيه كنين و براي استفاده با امپ و سورس دسكتاپ akg k701 پيشنهاد ميشه.نقل قول:
با ده دلار افزايش بودجه ميتونين هدفون خوب و با كيفيت etymotic mc5 رو تهيه كنين و يا sennheise cx300 و و fischer audio ts9002 و در كل حالا كه امكان خريد از خارج از كشور رو دارين ميتونين با توجه به توضيحات اين سايت كه هدفونها رو بر اساس قيمت رده بندي كرده و از هر لحاظ به ويژه گيهاي هدفونها امتياز داده با در نظر گرفتن سليقه شخصيتون انتخاب كنين.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس از پاسخ شما گرامی؛ بر روی ایفون و مک بوک پرو استفاده خواهم داشت.
Sent from my iPhone
خواهش ميكنم.پس با اين اوصاف بهترين انتخاب hd25 اورجينال خواهد بود كه با اسمارفونها هم قابل درايو شدن هست.البته مومنتوم هم هدفون خوبي هست و طرفدارهاي زيادي داره كه بهتره مورد برسي قرار بگيرهنقل قول:
سلام
دوستان سوالمو تو تاپیک دیده پرسیده بودم ولی الان این تاپیک رو هم دیدم گفتم اینجا هم بپرسم
با بودجه 60-70 تومن هندزفری بلوتوث مناسب میخوام که کاملا با تبلت asus fonepad 7 هماهنگ باشه چی پیشنهاد میکنی؟
دوستان یادمه یه موقع هایی klipcsh s4 زیاد پیشنهاد میکردید...
امروز یه جا دیدم مدل s4i رو داشت که اسپورت هاش 275 تومن و کلاسیکش 305 تومن بود...
قیمت مناسبه؟؟؟
هنوزم پیشنهاد میشه یا نمیارزه؟
کسی میتونه صداش رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟بیس بومی یا پانچی؟؟؟صدا...
و دوستان برای خودم تا 140 150 هدفونی بهتر از cx175 هست؟؟؟سبک صدا مثل ایرپاد دوست دارم...بیس عمیق.پانچی نباشه....کمتر هم بود بیسش مشکلی نیست...صدا هم دوست دارم کمی باز باشه...
یاماها ep80 چه طوره؟؟
ممنون
با سلام و احترام.
سالار عزیز تا همان سقف عنوان شده مدل ایرفون چی پیشنهاد می دهید. با سپاس.
Sent from my iPhone
متاسفانه با قيمتهاي حال حاظر و كمبود هدفون داخل ايران من كه ايرفون مناسبي رو مدنظرم نيست مگر بتونين از خارج تهيه كنين .البته اگه لزومي نداره ايرفون بگيرين خيلي بهتره كه فولسايز تهيه كنين كه از لحاظ كيفيت و بازده بمراتب نتيجه بهتري ميشه گرفت.و در صورت لزوم براي تهيه ايرفون بهترين با توجه به موجودي بازار براي صداي گرم sennheiser ie80 و براي صداي طبيعي متمايل به سرد sony ex1000نقل قول:
خوب زماني جزو بهترين هدفونها تو رنج قيمت خودش بود البته بصورت جهاني جزو تاپ تن ها بود .الان هم هست البته مدلهاي جديد و مارك دوش هم توليد شده.صداي خوب و كنترل شده با بيس قوي داره و تقريبا اختلاف زيادي با ايربادها داره.اگه ايرباد ميخواين 100% سنهايزر ها توصيه ميشن با توجه به بودجتون چند مدل خوب داره و اگه داخل گوشي خوب با بيس كنترل شده ميخواين audio technica ckm55 و akg k 370 پيشنهاد ميشن.نقل قول:
بعد از کلی گشتن بین این هدفونا بالاخره رسیدم به Rock-It Sounds R-20 ...
نظر؟
Etymotic MC5 زیر 60$ پیدا نکردم ...
Kipsch 4si rugged هم زیر 70-80$ پیدا نشد ...
EtyKids 5 هم قیمت و مشخصاتش خوبه ، اما مقاوتش رو زیاد کردن ، به همین خاطر حجم صداش کم شده. می ترسم بره رو اعصاب ، وگرنه مشخصات خیلی خوبی داره ...
خداییش انتخاب هدفون به مراتب سخت تر از لپتاپ و گوشی و دوربین و ... هست !
بله انتخاب هدفون بخاطر تنوع زيادش خارج از كشور انتخاب سختي هست بخصوص كه تو اين رنج قيمت اختلاف كيفيت هدفونها خيلي زياده و ممكنه با 30 دلار هدفوني صداي خيلي شفاف و با تفكيكي باشه و ممكنه صداي كاملا محو و بيكيفيتي داشته باشه.نقل قول:
حالا چرا اين مدل؟به نظر منbrainwavz betae و vsonic gr99و jvc fx40 و مدلهاي ديگه كه امتياز صدا و مشخصه هاي بالاتري دارن رو تهيه كنين
نه داداش...منظورم از ایرپاد ایرپاد اپل رو میگم...که ریویوش هم داخل تاپیک ریویو های زیر 200 هزار تومن هم هست...از صداش خوشم میاد...ولی فکر میکنم کمی بیسش زیاده...یعنی خیلی کم کمتر بود بهتر بود تا صدای کلی باز تر بشه...نقل قول:
اگه نه داخل گوشی میخوام مثل همین سنهایزره که گفتم...راستیتش میخوام از فروشگاه کالرانا خرید کنم...اصفهان که جایی چیزی نداره...تو این فروشگاه هم این cx175 با یاماها ep50 نظرم رو جلب کرد...همچنین jbl j22 در دسترسه...
ممنون میشم راهنماییی کنید.
باید هدفون رو براساس سبک صدا انتخاب کنی.
بیس زیاد:
JVC HA-FX101 با قیمت کمتر از 20 دلار
RHA MA350 با قیمت حدود 40 دلار. (با هدفون های 100 دلاری مانستر کاملاً رقابت می کنه.)
Dunu DN-22M Detonator با قیمت کمتر از 50 دلار
صدای گرم (بیس کمتر از هدفون های دسته قبل، ولی باز هم مقدار بیس زیاد هستش.):
VSonic VSD1S با قیمت کمتر از 50 دلار
Dunu DN-12 Trident با حدود 40 دلار قیمت
SteelSeries Flux In-Ear ($50)
صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد):
Philips SHE3580 / SHE3590 ($13)
VSonic GR02 Bass Edition ($35)
Soundmagic E10 ($35)
Astrotec AM-800 ($50)
صدای متعادل:
VSonic VC02 ($49)
Etymotic Research ETY-Kids ($39)
Brainwavz M1 ($40)
منبع: مطالب نوشته شده توسط ljokerl در چند مکان مختلف
هدفونهایه گرادو sr60 v sr80 تو ایران گیر میاد برایه خرید؟
دوستان من یه ایرفون میخوام تو رنج ۱۳۰ تومن. میخواستم ببینم چی پیشنهاد میکند؟؟ تیپ موزیکهایی که گوش میکنم بیشتر پاپ هستش و دنبال هدفونیم که صداها رو بیش از پیش تفکیک کنه بیس بالا هم نیاز ندارم. تا الانم همیشه از ایرفونهایروی گوشی های پرچمدار سامسونگ و سونی استفاده میکردم
بعد از کجا پیشنهاد میکنید بخرم؟؟ سایتی مثل دیجی کالا جنسش اصله؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ممنون از پاسختون ...نقل قول:
راستش خرید توی کانادا به مراتب سخت تر از آمریکا و انگلیس هست. هم جنسای کمتری موجوده ، هم معمولا گرونتره .
اکثر کالاها آمریکا هستن که هزینه ی shipping به جنس اضافه می شه و باعث میشه قیمت جنس خیلی بیشتر بشه. چندین بار دیدم هزینه ی shipping از خود جنس بیشتر بوده !!!
خوبی R-20 اینه که Shipping نداره ، هر ریویویی هم میخونم ، تعریف کردن ازش ...
این کسی هم که می خواد واسه من هدفونو بگیره وقت نداره بره بگرده ؛ به همین دلیل یا باید اینترنتی بگیرم که پست کنن واسش ، یا اینکه یه آدرس بدم بره بگیره معطل نشه ....
از اینا گذشته ، توی جدولی که خودتون لینکشو گذاشتین و هدفونا رو مقایسه کرده ،Rock-It Sounds R-20 امتیازش بالاتر از مدلایی هست که شما گفتین ...
سلام،دوستان هدست تا 50 تومن چی خوبه؟احتمالا اینترنتی بخرم
سلام به تمامی دوستان عزیز
دوستان ی هدفون میخوام تو گوشی باشه
برای آهنگ گوش دادن نه کار حرفه ای
تو مسیر رفت و برگشت به سر کار تو تاکسی و ... استفاده کنم
سبک موسیقی هم راک هست بیت ریت 1411
برای من بیس زیاد مهم نیست من میخوام صدا واضح باشِ
شنیدن صدای گیتار خیلی برام مهم هست
تو رنج 200 150 باشه
دوستان این مدل رو معرفی کردند به نظرتون چطوزه ؟
Razer HammerHead Gaming Headset + Mic
امروز رفتم نمایندگی سونی یدونه انتخاب کنم بگیرم که کسی نمیداد تست کنم
دوستان راهنمایی کنند و دقیقا بگید از کجا تهییه کنم
ممنون میشم ....
سلام دوستان.من یه مدل هدفون رو گوشی سبک می خوام(Supra-aural) که هم در منزل با PC آهنگ گوش کنم هم بیرون مثلاً موقع پیاده روی.بودجه نهایت 270.تفکیک صدا هم بیشتر ار بیس برام اهمیت داره.لطفاً چند گزینه مناسب با برندهای مختلف معرفی کنید.ممنون