محبت را به هیچ چیز تشبیه نتوان کرد زیرا که هیچ چیز دقیق تر و لطیف تر از محبت نیست. سمنون محب
Printable View
محبت را به هیچ چیز تشبیه نتوان کرد زیرا که هیچ چیز دقیق تر و لطیف تر از محبت نیست. سمنون محب
هیچ كوچك را حقیر نشمارید، شاید كه از شما فزونی یابد
افلاطون
خداوند بی نهایت است
به قدر نیاز فرود می آید
به قدر آرزوهای تو گسترده می شود
و به قدر ایمان تو کارگشاست
بارزترین دلیل این که موجودات هوشمند در کهکشان زندگی می کنند این است که هرگز
نکوشیده اند با ما تماس بگیرند!
بیل واترسن
چنانچه به خورشيد نگاه كني سايه اي نخواهي يافت.....
«هلن كلر»
پوزش خواستن پس از اشتباه زیباست، حتی اگر از یک کودک باشد.
اُرد بزرگ
اگر توپخانه شمشیر من را شکست، باطل حق من را نخواهد شکست.»
«ضربهای که کمرت را نشکند آن را قویتر خواهد کرد.»
«پس از من نسلهایی خواهند آمد که با شما مبارزه خواهند کرد؛ اما من زندگیام از زندگی جلادانم طولانیتر خواهد بود.»
«ظلم، از مظلوم قهرمان خواهد ساخت، اما جنایت هر چه هم مرتکبش خود را قوی نشان دهد قلب صاحبش را خواهد لرزاند.»
عمر مختار رهبر جنبش مقاومت مردم لیبی
ارد بزرگ : اگر پی به شکوه و گستره خرد خویش ببریم هیچ گاه به گردن کشی روی نمی آوری
ارد بزرگ : گردن کشی آدمیان ، ریشه در ریزی و خردی میدان اندیشه آنان دارد .
برایان تریسی : کیفیت زندگی شما بستگی دارد به کیفیت مدیریت شما در استفاده بهتر از وقت..
برایان تریسی : وقت با ارزش ترین منبع مالی و تمام موجودی شما برای خرید چیزهایی است که در زندگی خواهان آن هستید
چقدر سخت است همرنگ جماعت شدن وقتی جماعت خودش هزار رنگ است
ارد بزرگ : کمر راه هم در برابر آرمان خواهی برآزندگان خواهد شکست .
برای تلفظ کوتاهترين کلمه “بله” يا “نه” خيلی بيشتر از يک نطق بايد فکر کرد . پتياگور
تن درست برای روان ، مهمانخانه ، و برای تن ناسالم بیمارستان است .
بیگن
اگر همه آرزوها برآورده می شد ، هیچ آرزوئی برآورده نمی شد. یونسکو
آنها كه به عهد خود وفا مى كنند برگزیده ترین مردم هستند.
افلاطون
شادی زمان و مکان نمی خواهد کافی است دل بخواهد. مارسل پروست
" با مصلحت ديگران ازدواج كردن در جهنم زيستن است" . شوپنهاور
هفت چیز نشان بی خردی است : خشم آوردن بر بی گناه ، بخشش به ناسزاوار ، ناسپاسی به یزدان ، پراکندن راز ، دست زدن به کار ناسودمند ، اعتماد به مردمان نا استوار ، لجاج و ستیهندگی در درغگویی
بزرگمهر بختگان
تا گرمای تابستان و سرمای زمستان را نخورده باشی ، قدر بهار را نخواهی دانست . "چخوف"
وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها مي كند پرهايش سفيد مي ماند، ولي قلبش سياه ميشود. دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است....
دکتر شریعتی[COLOR="Silver"]
وقتی در حال تلاش برای تغییر دادن یک احمق هستی همزمان در حال اثبات حماقت خودتی
اشکهای دیگران را مبدل به نگاههای پر از شادی نمودن بهترین خوشبختی هاست .
هرگز هیچ هدفی را رها مکنید، مگر اینکه ابتدا قدم مثبتی درجهت تحقق آن برداشته باشید . آنتونی رابینز
نزدیک ترین چیزها مرگ و دورترین چیزها آرزوهاست. سقراط
برای جوانان سه توصیه دارم:کار،کار،کار
ادیسون
نادانی خاکی است که در آن باور به معجزه رشد می کند
رابرت گرین اینگرسال
دکتر علی شریعتی:
چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیباییها را تنها دیدن و چه بدبختی آزار دهنده ای است تنها خوشبخت بودن!
در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است.
يا چنان نمای که هستی، يا چنان باش که مینمايی
«بايزيد بسطامی»
ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود.ناتانائیل! در انتظار خدا بودن یعنی درنیافته باشی که خدا را پیش از این داشته ای ، خدا را از خوشبختی جدا مدان و همه ی خوشبختی خود را در یک دم جای ده
آندره ژید
كتابهای دینی را نمی خوانند، تلاوت میكنند. اگر آنها را با همان دید و دقتی می خواندند كه كتابهای راهنمای راه اندازی چرخ گوشت یا دستگاه دی وی دی را، اینقدر پر فروش نبودند.
محمدرضا نیکفر
ميان انسان و شرافت رشته باريکي وجود دارد و اسم آن قول است . توماس براس
برتراند رسل :
مشکل دنیای امروز ما این است که احمق ها کاملا از خود یقین دارند و آنهایی که داناترند سرشار از شک و تردیدند.................................... .........
خشم، گرفتن انتقام اشتباه دیگران از خودمان است
الکساندر پوپ
اگر روانتان [شخصیت تان] در گفتگویی مورد حمله قرار گرفت شما با کلمات نمی توانید بیزاری از واژها بجویید ، تنها سکوت و ترک گفتگو ، نجات دهنده روان آسیب دیده شماست .
(( ارد Orod ))
سلام ...
تا هست سرزمین من آسمانی باد
و بهاران بیپایانش ، بیپایان
دودمانتان در آرامش ، زندگیهایتان دراز
وآینده روشنتر از امروزتان
برای شما مردمان بزرگ بوی خوش ،
خواب آرام و زندگی زیبا آرزو میکنم
( کوروش بزرگ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرگاه از كاری بترسی خود را به میان آن افكن زیرا سختی برحذر بودن بزرگتر از آن چیزی است كه از آن می ترسی
امام علی (علیه السلام)
علم اینک شرک بزرگ روزگار ماست و علمپرستی، جانشین بتپرستی دورانهای کهن شده است.
عبدالکریم سروش
برای روح بزرگ همه چیز بزرگ و محترم است و برای روح کوچک همه چیز کوچک و بی اهمیت است حتی دوستی و محبت. «پاسکال»