[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یه هفته هست اینو گرفتم عالیه همه چیز روش اجرا میشه
Printable View
الان یه هفته هست اینو گرفتم عالیه همه چیز روش اجرا میشه
لنوو A5500 عالیه من شک داشتم و 1 هفته هست گرفتمش دوربین خوب و صدای دالبی و قابلیت مکالمه و پشتیبانی از موس و فلش مموری
و صفحه نمایش 8 اینجی و 2 سال گارانتی و کیفیت صفحه نمایش عالی و 4 هسته ای
سلام. ایا تبلت Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE SM-T805 از کابل otg پشتیبانی میکنه؟
بله دوست عزیز.نقل قول:
تقریباً تمام دیوایس های اندرویدی، از OTG پشتیبانی می کنند.
مثلاً چند مدل در تبلت های لنوو این پشتیبانی را ندارند.
با سلام به دوستان عزیز
تا یک میلیون چه تبلت 7 یا 8 اینچی پیشنهاد می فرمائید؟
کیفیت تصویر و کانفیگ بالا و ساپورت نرم افزاری واسم اولویت داره.
با سپاس فراوان
موفق باشید
با توجه به اینکه من پشتیبانی از سیمکارت را در انتظارتان نمی بینم، LG G Pad بهترین انتخاب شماست. کیفیت صفحه نمایش و تراکم پیکسلی فوق العاده، سخت افزار عالی، ساپورت و رابط کاربری عالی از ویژگی های این دستگاه می باشد.نقل قول:
Sent from my Xperia TX
دوست عزیزم از توجه و راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم
حقیقتش فراموش کردم اپشن سیم کارت داشتن رو ذکر کنم.میشه یه مدل سیم کارت خور معرفی بفرمایید
از لطف شما ممنونم
ایام به کام
نتیجه بدست آمده من از این تبلت بعد 1 هفته .......... تبلت لنوو 5500
1 - صفحه نمایش 8 اینج هست و صفحات سایت را به طور کامل پشتیبانی می کند .
2 - تاچ روان و سریع حتی با فاصله 1 سانتی از روی صفحه نمایش عمل می کند .
3 - صدای دالبی و دو بلندگو دو بالا و پایین تبلت به طوری که مانند ای پی تری پلیر صدای با کیفیت و بلندی به گوش شما می رساند .
4 - رم 16 گیگ کلاس 10 روش گذاشتم و پر از ویدیو کندی از دستگاه مشاهده نگردید .
5 - پخش ویدیو با فرمت اچ دی و فول اچ دی بدون افت کیفیت و کندی و لذت می برید از دیدین موزیک و ویدیو با این تبلت با بلندگوهای دالبی
6 - نور صفحه نمایش دوستان گفتند ضعیف است ولی تنظیمات دارد و نور صفحه روشنایی بالایی دارد و عالی است .
7 - با کار روزانه و زیاد 2 تا 3 روز باطری دوام می آورد و داغ نمی کند .
8 - با بازی چک نکردم اهل بازی نیستم .
9 - کیفیت دوربین خوبه نمونه عکس های گرفته شده با تبلت بزودی اینجا قرار داده خواهد شد .
10 - از خرید خوب هزار درصد راضی ام .
11 - کابل OTG پشتیبانی می کند و فلش مموری و موس کامپیوتر را پشتیبانی می کند .
نقل قول:
اقا رو مورد 7 شما مطمنی ؟ توسایت خود شرکت سازنده زده با کار کرد زیاد و مدام 11 ساعت کار میکنه -
من تبلت خودم ( لنوو نیست) دایم یعنی یه بار تا 100 شارژ کردم و بعد دایم باش کار کردم تا اخر شب - هم بازی کردم - هم مقاله خوندم - هم باوای فای اینترنت گردی کردم - هم مکالمه تلفنی داشتم - با اینترنت سیم کارت وب گردی کردم - رو هم رفته 6 ساعت که کار کرد باطر یش رسید به 10 درصد
یه لب تاب لنوو دارم core i7 G500E باطریش با کار دایم و بدونه وقفه 5 ساعته تموم میشه -
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این تبلت چطوری شما راضی هستی ؟ مزایا و معایبش رو میگین.
با سپاس
مدل های متعددی در بازار و در این رنج وجود داره.نقل قول:
یکی از مدل ها، Samsung Galaxy Tab 4 8.0ـه. کیفیت خوب صفحه نمایش، با تراکم پیکسلی متوسط ولی راضی کننده،
ساپورت نرم افزاری خوب، قابلیت مکالمه از ویژگی های تحسین بر انگیز این تبلت است. اگر از دوربین فاکتور بگیرید، این
تبلت می تواند شما را در همه حالت راضی نگهدارد.
تبلت بعدی، تبلت Huawei MediaPad X1 هست که به دلیل لگ ها و مگث های مکرر، بنده پیشنهاد نمی کنم.
همونطور که دوستمون t2download گفتند، تبلت Lenovo A5500 هم یک تبلت ایده آله. اما باید بگم که ساپورت نرم افزاری
خوبی نداره. اما سایر امکانات، از جمله صفحه نمایش، دوربین و سخت افزار، همه در سطح مناسب و راضی کننده قرار
دارند.
هر تبلتی که به انتظارات شما نزدیک تره، انتخاب بهتری می باشد. اما اگر قرار براین باشد که من به جای شما تصمیم
بگیرم، حتماً Samsung Galaxy Tab 4 8.0 یا Lenovo A5500 رو می گرفتم.
البته ممکن بود مشکل نبود سیمکارت رو با یه مودم همره برطرف کنم و یک تبلت فوق العاده مثل LG G Pad رو بخرم.
نقل قول:
من تا حالا با هاش مشکلی نداشتم - عالیه - واقعیتش روز اول خودم هم به خاطر گم نام بودن مارکش یه خورده مردد بودم که بگیرم یا نه اخر سر به خاطر امکانات زیاد مهم ترینش پورت HDMI و ارزون بودن این رو انتخاب کردم - تبلتهای دیگه که سیم کارت بخورن و این امکانات رو داشته باشن و 8 اینچ باشن - دوربین 5 - دوربین مکالمه 2 و 3g و ......... ..زیر 800 تومن نیستن - من خودم بیشتر کارم باهاش امقاله خوندن و اینترنت گردی هست - گه گاهی هم پیش بیاد بازی میکنم باهاش
چند تا عکس همون روز اول ازش گرفتم که میذارم - ببخشید عکسها رو با کیفیت پایین گرفتم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
البته فکر کنم وارداتش از مجاری مشکل دار بوده - چون وقتی اون کد شناسایی رو زدم نوشت ضروف استیل خخخخخخخخخخخخ
اگه از صبح تا شب روشن باشه که شارژش می خوابه 1 تا 1.5 روزنقل قول:
یه سوال شما تبلت رو شبها خاموش میکنید. من مثل گوشی میزارم روشن بمونه
دوستان گلکسی تب 4 ایا از otg پشتیبانی میکند ؟ من سرچ که زدم جایی ننوشه بود ساپورت میکنه فک میکنم نکنه!
یک نگاهی بکنین مدل 8 ،10 اینچ نسخه سیمکارت خورش
بله Galaxy Tab 4، کاملاً از OTG پشتیبانی می کنه.نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش خوب البته با تراکم پیکسلی کم اما راضی کننده، کیفیت صدای خوب، کیفیت ساخت بسیار عالی
همراه با بدنه برجسته و رابط کاربری عالی، از ویژگی های تحسین بر انگیز این دستگاه به حساب می آیند.
اگر به طور کامل از دوربین دستگاه چشم پوشی کنیم، این دستگاه در همه حال شما را راضی نگه خواهد داشت.
سخت افزار قدرتمند اون، به راحتی از پس آسفالت 8، مدرن کمبات 4 با بهترین کیفیت بر می آید. لازم به ذکر است،
بازی مدرن کمبات 5، با بهترین کیفیت، کمی کسر فریم دارد. اما باکیفیت متوسط، به راحتی اجرا خواهد شد.
به هرحال اگر روی دوربین تبلت خود قصد باز کردن حساب ندارید، این مدل برای شما بسیار عالی خواهد بود و بعد
یه مدت، خود را برای این انتخاب تحسین می کنید. لازم به ذکر است، حتماً این مدل رو با گارانتی بخرید. چون در
خیلی از نسحه های این تبلت، مشکل نشر نور دیده شده.
توجه داشته باشید که 8 اینچ این مدل، به دلیل تراکم پیکسلی بیشتر و قیمت کمتر، از 10 اینچ، بیشتر پیشنهاد
میشه.
حیف که کاربران تبلت های سیمکارت خور، با مودم همراه راضی نخواهند شد. چون ویژگی های بی نظیر تبلت
LG G Pad، هوش از سرمان برده است (نسبت به قیمت)
نقل قول:
این بازی ها که گفتید رو از کجا میشه دانلود کرد. اهل بازی نیستم اونم با تبلت. فقط میخوام توان تبلتم رو ازمایش کنم. اسم انگلیسیشون رو بنویسید لطفا
این سیم کارت خور بودن هم فقط بزای اینترنت کارایی نداره. میتونید برای مکالمه هم ازش استفاده کنید با هندز فری بلوتوث دار
Asphalt 8 یکی از بهترین بازی های مسابقه ماشینینقل قول:
Modern Combot 4 یکی از بهترین و گرافیکی ترین بازی های اکشن
Modern Combot 5 یکی از بهترین و گرافیکی ترین بازی های اکشن (گرافیک فوق العاده)
Plant VS Zombie یکی از بهترین و پرطرفدار ترین بازی های اندروید
همه این ها رو می تونید از Google Play دریافت کنید. سایت ایرانی اندرویدکده نیز سایت بسیار خوبی در این زمینه می باشد.
سلام
برای هدیه تولد در نظر داریم تا 500 تومن تبلت سیم کارت خور با قابلیت مکالمه که اکثر برنامه ها و بازی هارو حالا با تنظیمات حداقل اجرا کنه تهیه کنیم، پیشنهادتون چیه؟
ممنون.
احتمالاً بهترین انتخاب شما، Lenovo A7-50 A3500 خواهد بود.نقل قول:
یک تبلت عالی، با قابلیت مکالمه، سخت افزار مناسب و کیفیت صفحه نمایش، با زاویه دید خوب.
برای یک هدیه بسیار عالی به نظر می رسه.(بیشتر بخاطر کیفیت صفحه نمایش طرف مقابل، از
این هدیه بسیار راضی خواهد بود)
سلام.
من تبلت ASUS Fonepad 7 (2014) FE170CG Dual SIM - 8GB می خوام. دیجــی کـالا میده 459. کیفشم Asus FE170CG Mag Smart Cover هست که میده 62. یه هندزفری Jabra BT2046 هم 59. فکر کنم باید محافظ صفحه هم بگیرم که میشه Spigen Screen Guard For ASUS Fonepad 7 FE170 و میده احتمالا 18. چطوره؟
فقط نمیدون باید کابل OTG میکرو USB براش بگیرم یا مینی USB!!؟؟
نظرتون؟
دو سیم کارته بودنش خیلی جزابه. ضمن اینکه مارکش خوبه و قابل اعتماد. دوربینش که اصلا برام مهم نبود!
ممنون از شما
میکرو USB....نقل قول:
به نظر من محافظ صفحه، از دیجی کالا نگیرید. من چند تا محافظ صفحه گرفتم، اصلاً راضی نبودم.
من با کیف لنوو 5500 یک محافظ فابریک بود ............ فقط 2000 دادم نصبش کردند .نقل قول:
سلام دوستان
به نظرتون نسخه وای فای گلکسی تب اس 10.5 ایران میاد؟ بعضی کشورا اومده مثل انگلیس و استرالیا
دیروز تو بازار موبایل، نمایندگی مایکروتل یکی از پرسنلش بهم گفت که تفاوت قیمتشون 150 تومنه رفتم سایت سامسونگ دیدم 150 دلار سیم کارت خورش با وای فای تفاوت قیمت دارند. منم سیم کارت خور به دردم نمی خوره، حالا موندم میاد نمیاد چی کار کنم تفاوتشون هم به تومان انصافا زیاده
ممنون
سلام دوستان شما کلا تبلتای ویندوزی رو پیشنهاد میدین نسبت به آندروید؟
راستی تبلت آندرویدی 10 اینچی که صفحه نمایش خیلی خوبی داشته باشه (منظورم رنگ و کنتراست و IPS بودن و زاویه دیدخوب ایناست) ارزونترینش چنده؟ سخت افزار مهم نیست
سلامنقل قول:
ممنون، بله تب خوب و قیمت مناسبی هست ولی من دو سیم بودن رو جا انداختم و دیگه اینکه به جان خودم راه نداره بیشتر از 500 تومن!
سلامنقل قول:
در مورد تبلت ویندوزی، بله من با ایسوس T100 کار کردم فوق العاده است، قبل تابستون خواستم بگیرم مدل با هارد500 منتهی 1.900 بود! الان حداکثر 1.600 که دارم میسوزم!!
اگه کار خیلی سنگین انجام نمیدی تو خریدش شک نکن که یک همراه خوب و مناسبی هست.
خب پس شما برو ایسوس فون پد 7 نسخه 2014 رو بگیر 7 اینچه کیفیت و صفحشم خوبه البته تراکم پیکسلی اون لنوو رو نداره ولی کیفیتش عالیهنقل قول:
بعدش 450 تبلت +50 کیف فیکس 500 تومن میشه
دوستان نظرتون چیه؟؟؟؟ راستی تبلت با صفحه مات داریم!!؟ خیلی برام سوالهنقل قول:
یه تبلت 7 اینج سامسونگ 6200 بسیار تمیز 16 گیگ چن می ارزه دوستان ؟
دوستان تبلت لنوو a5500 رو چطور آپدیت کنم خودش اتوماتیک اپدیت نشد آیا نرم افزار خاصی دارد و آیا بعد بروز رسانی نرم افزار های روی دستگاه پاک می شوند چون صد نرم افزار نصب کردم کمک فوری
سلامنقل قول:
ممنون، شنیدم همه بازی ها و برنامه هارو به خوبی اجرا نمی کنه، مثلا کٌند اجرا می کنه و...
در این رنج، با توجه به انتظارات شما، انتخاب بسیار مناسبیه. با آپدیت به 4.4.2 این مشکل برطرف میشه.نقل قول:
از دو سیمکارت هم پشتیبانی می کنه.
تا 300 400 تومن چی پیشنهاد میکنید
ممنون میشم زود کمک کنید
ASUS Fonepad 7 2014 و Lenovo A3300 پیشنهاد میشه.نقل قول:
سخت افزار مدل لنوو مذکور، تا حدودی بهتره. اما باطری و رابط کاربری فونپد، بهتر عمل می کنه.
اگه من بودم، ASUS Fonepad 7 می گرفتم.
تشکرنقل قول:
ASUS Fonepad 7 2014 و Lenovo A3300 پیشنهاد میشه.
سخت افزار مدل لنوو مذکور، تا حدودی بهتره. اما باطری و رابط کاربری فونپد، بهتر عمل می کنه.
اگه من بودم، ASUS Fonepad 7 می گرفتم.
ممنون
برای بازی چه تبلتی پیشنهاد می کنید؟
در حدود همون 300 تا 400؟
Lenovo A7-30 A3300 پیشنهاد میشه.نقل قول:
انتظار اجرای بی نقص بازی های دیتا دار، مثل Asphalt 8 نداشته باشید.
اما بازی مذکور رو با کیفیت پایین، به راحتی اجرا خواهد کرد.
ایسوس ممو پد 7 اینچ قیمتشم تو دیجی 395 هست!نقل قول:
فراسو هم قیمت خوبی داره . CPU چهار هسته ای و رم 1 گیگ .نقل قول: