با سلام.رشته تجربی رتبه 43000 منطقه2 امکان قبولی تو چه رشته هایی هست؟؟////////////////////
Printable View
با سلام.رشته تجربی رتبه 43000 منطقه2 امکان قبولی تو چه رشته هایی هست؟؟////////////////////
قبول میشی100%.خیلی ناامیدی.نگران نباش..
سلام
ببخشید با 740 منطقه 2 پزشکی اهواز قبولم؟
سلام دوستان.رشته تجربی منطقه2 بارتبه43000چی قبول میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدین..........
سلام.آره عزیزم حتما قبول میشی.
یقینا...من بهت قول میدم قبولی......نقل قول:
مخلص داداش. سال پیش با اعتماد به نفس کامل اول که شریف زدم ولی نامردا قبولم نکردن:31: از شوخی گذشته، چون از قبل میدونستم دوباره باید بخونم روزانه فقط تهران و مشهد زدم که قبول نشم ولی غیر انتفاعی های مشهدو قبول شدم.نقل قول:
در مورد پیشرفت هم بگم که سال 90 هفته ای 7 ساعت درس خوندم ولی 91 روزی 7 ساعت! البته خدا وکیلی تا عید همه دبیرام میگفتم تو 3 رقمی میشی چون واقعا خوب خونده بودم ولی 2 مشکلو نشد حل کنم که شدم 1800 : *تو مرور بعد عید گند زدم:31: نتیجه: گسسته پر ماتریس پر شیمی پر سرعت در فیزیک پر همه پر!!! * سر جلسه خییییییییییلی استرس داشتم و تو عمومیا 20 دقیقه از دست دادم و.....
در مورد روش خوندن هم چند تا مقدمه داره که باید بهش توجه کنی:
انگیزه خوندن داشته باشی. من واسه شریف شروع کردم بعد با خودم گفتم امیرکبیرم هم خوبه اما حالا ،بعد آزمون، تو استرس قبولی مشهدم.
من تو دبیرستان جزو نفرات اول بودم + از 2 ماه قبل کنکور میدونستم باید دوباره بخونم اما نزدیکای کنکور 91 واقعا کم آورده بوم: نتیجه نکته1: باید به خودت قول بدی با خستگی که روبه رو شدی جانزنی.
باید تو درس خوندن نظم داشت و طبق برنامه پیش رفت. برنامه ریزی بیشتر وقتا سادست ولی عمل بهش سخته.
با این که از کانون متنفرم و هیچ وقت کانونی نبودم ولی به این نتیجه رسیدم که برای فارغ التحصیل ها چیز خوبیه و به درس خوندن نظم میده.
ضعفای درسیتو بشناس و نوعشو تعیین کن. یکی هست که اصلا درس بلد نیست. یکی هست قبلا خوب بوده ولی یادش رفته یا این که فکر میکنه یاد نداره. هر کدوم باید دنبال یک علاج باشن اولی کلاس دومی تست و کتاب.
و اما خانواده. یا باید بتونی راضیشون کنی یا راضیشون کنی!!!( البته واسه بچه های بد راه دیگه هم هست:21:...) دوستایی داشتم که همش از نیش و کنایه خانوادشون گله میکردن.
همه درسا ارزشمندن ولی بعضیا بیشتر. باید تصمیم بگیری نخوندی بعضی فصل ها رو. مثلا نظریه اعداد گسسته خیلی وقت گیره و فراره. ولی احتمال نه. از طرفتی بعضی درسا هست که خوندنش سادست ولی حل تستش به زمان زیادی احتیاج داره. پیشنهاد من اینه که این درسا رو بخونی. مثلا زبان فارسی باید مبحثی خونده بشه و سوال تکواژم و واژه و...میشه جواب داد.
راستش یک روش خوندن داشتم که بهش می گفتم cloud = ابر. این روشو برای جبران صعف های شدیدم مثل مثلثات و فرمول های خاص به کار میگرفتم. روزی حداکثر 30 دقیقه ( پراکنده یا پشت سر هم هر جور حال کردی!) مثلثات میخوندم. بعد از چند ماه میبینی واقعا دیگه مشکلی تو اون مبحث نداری.
اگه سوالی داشتی پ.خ کن جواب میدم.
hirad_g واقعا کارنامت خیلی جالب بود. اول از همه چیز متوجه پیشرفت خیلی خیلی خوبت شدم. انشالله که اونی که میخوای قبول شی.
shahabprince نوشتید 17000 منطقه دو شدید. گزینه دو گفته عمران تبریز میتونی قبول بشی؟ مطمئنی؟ شبانه گفته یا روزانه؟
متاسفانه برای این رتبه ها چندان اطلاعاتی در دسترس نیست و بهترین کار استفاده از نرم افزار انتخاب رشته مجازی سنجش هست. البته اگه فقط واحد کرمانشاه میخوای به نظرم همه رو بزن، هر کدوم قبول شدی، همونه دیگه. انتخاب رشته مجازی بیشتر برای کسانیه که میخوان بدونن اولویت رو چطور بچینن و خیالشون راحت بشه یکم.نقل قول:
ولی شما که اینقدر انتخابتون رو محدود کردید فکر نکنم نیازی باشه درگیر این مسائل بشی.
فقط یه چیزی. اگه رتبه 65000 کشوری باشه که روزانه و دولتی قبول میشی اگه سهمیه باشه فکر کنم پیام نور رو بیاری.
اهواز که سهله دانشگاه هایی مثل اصفهان و شیراز هم قبولی . البته دندانپزشکی هم میتونی قبول بشی که رشته خیلی بهتریه. من خودم 1650 آوردم و میرم پزشکینقل قول:
من بومی استان هستمنقل قول:
روزانه تقریبا هیچی؛ به جز رشته های بومی استانی و کاردانی و ... امید خاصی نیست البته اگه دانشگاه های شهرستان ها که طرفیت کشاورزی زیاد داشته باشن میتونه قبول شه. ولی شبانه میتونه به مدیریت و حسابداری هم فکر کنه حتینقل قول:
یکی به ما بگه با رتبه 14838 منطقه3 و 79444 کشوری ریاضی کجا میشه قبول شد ترجیحا اذربایجان و ...
انتخاب رشته مجازی گزینه دو ( رایگان و عمومی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه ی مراحل رو رفتم ولی هر کار میکنم مرحله ی آخر دکمه ی ورود به مرحله ی امنیتیش کار نمیکنه :19:
واقعا آفرین :12: خیلی خوبه ...نقل قول:
در مورد ستاره ها هم معلومه ! ... پارسال درصدات کم بود تو هر درس پس نمره اون درس پایین میشه .. و معدلت تراز بیشتری بهت میداد ... پس معدل رو تاثیر مثبت دادن ... اما امسال درصدات بیشتر شدن تا جایی که اگه معدلت رو تاثیر میدادن ... رتبت رو بیشتر میکرد ... واسه همین ستاره نداری !
دوستان انتخاب رشته گزینه دو با سنجش هیچ فرقی نداره پولتونو الکی هدر ندید در ضمن گزینه دو رشته های جدید هم که امسال دارن رو در انتخاب رشتش گنجونده
سلام
انتخاب رشته ی اصلی از کی شروع میشه؟؟؟؟
از کی تا کی هست؟
دوستان به هیچ وجه برای انتخاب رشته سنجش پول ندید فوق العاده مذخرف و10تومن پول مفت ازیادگارماندگار90 قلمچی کمک بگیرید
این انتخاب رشته ی سنجش درصد قبول شدن رو هم میگه ؟یا فقط رشته ها رو پیشنهاد میده؟؟؟
به نظر من كاملا بر عكسنقل قول:
من تمامي ته و توه اون يادگار فلاني رو در آوردم و هيچ مغايرتي بين اطلاعات سنجش و اون نميبينم
ضمنا اون يادگار ناقص ، اطلاعات سنجش كامل تره
دستشون درد نكنه ، خيلي مفيد:11:
نه درصد قبولي نميده ولي ميگه به ترتيب هر چي بياد پايين احتمال قبوليتون بيشتر ميشهنقل قول:
از مرورگر Internet Explorer استفاده کن.نقل قول:
از 17 تا 25 ام ولی معمولا تمدید میشهموفق باشینقل قول:
سلام
اگه من که رتبه 1400 منطقه 3 شدم مکانیک رو اول بزنم بعد صنایع ،ولی نفر 1401 اول صنایع رو بزنه بعد مکانیک شانس من برای صنایع بیشتره یا اون؟
یکی از دوستام پزشکی قبول می شه ولی بین شیمی و پزشکی مونده! براش دعا کنید که خیلی نیاز داره!
نقل قول:
مجازی سنجش رو می گی دیگه؟ انلاینه ، مثل گزینه دو اینا ، فرقش اینه که لازم نیست اطلاعاتت رو وارد کنی و
اوارده حساب شخصی خودت میشه و رشته های مد نظرت رو انتخاب میکنی بر اساس قبولیهای پارسال بهت اطلاعات میده
اگه می تونی امتحانش کن کمکت میکنه
سعی کن 30 درصد اول لیست انتخاب رشتت رو رشته هایی بزنی که خودت می دونی قبول نمی شی ولی چیزی ازت کم نمی شه
شانست رو امتحان کنی بعد شروع کن همین رشته هایی رو بزن که فکر میکنی احتمال قبولی داری و اون اخرا که می رسی مثلا 10 انتخاب اخر
رشته هایی رو بزن که مطمئنی میاری یعنی رشتهایی که با رنبه های بیشتر از خودت قبول میشن و اینا
این یه انتخاب رشته ی منطقیه
بعضیاا سر لیست انتخاب رشته یاده واقع بینی می افتن و فکر میکنن خالی گذاشتن انتخاب ها هنره! منم 10 تا یا 8 تا اینطورا زدم! همشو پر کن کل 100 تا رو .
موفق باشی
نقل قول:
کلا پسرا بهتر قبول می شن ، همون پسر هم برق بهشتی باید رتبش بین 900 تا 1300 باشه
تا الان که اینطور بوده ولی تو 100 تا انتخاب داری دلیلی نداره که نزنیش
موفق باشی
نقل قول:
این نشون میده کلا رو به افولیم....البته من تو شلوغیها بی سهمم :دی
من اینجا فقط فعالیت فرهنگی داشتم ، حتی همون 89 ! یادته یکی از بچه ها رو محدود کرده بودن براش گلریزون گرفته بودم؟؟؟ :دی همه ی کامنتها پاک شد ولی دوستمون برگشت...عجب
نقل قول:
انتخاب رشته مجازی سنجش که هست باید کارتشو اینترنتی بخری
گزینه دو هم هست که عمومی و رایگانه لینکشو بچه ها گذاشتن
فقط با اینکه کنار شماره داوطلبی ستاره زده میتونی یه شماره الکی وارد کنی
من پیشنهاد میکنم داوطلبیتو پرونده و پسورد و اینا رو وارد نکن ریسک بی جهتیه چون تاثیری در فرایند انتخاب رشته هم نداره
خودش دونه دونه درصد ها نمران کل و اینها رو میپرسه
قلم چی هم هست ولی باید عضو کانون باشی
یه نرم افزار هم رو سایتها هست که ب درد منطقه دو ای ها می خوره
اگه می خوای بگو لینکشو بدم
لطفا توضیحاتی که در جواب اولین سوال دادم در مورده 100 تا انتخاب رو پر کردن رو بخون
موفق باشی
نقل قول:
سوره ، تهرانه
موفق باشی
نقل قول:
ببین من سعی کردم پست هات رو بخونم ولی خیلی با فاصله بود گم میکردم
به کارنامت نگاه من ، رشتت ، رتبه ی کل تو سهمیت رو بگو ، نوع سهمیت هم که یادمه یک بود
اینا رو بگو ، رشته های مورد علاقت یا محدودیتهایی که برای شهرستان رفتن داری رو بگو
برات میگردم ببینم چی پیدا میکنم
موفق باشی
شما هم لطفا توضیحی که در مورد اولین سوال تو این پست دادم رو بخون در مورده 100 تا رو پر کردن
هر سوالی داشتی بپرس از اول تا اخرش رو توضیح بدیم با بچه ها
نقل قول:
اشکالی نداره ، عمرت که تموم نشده ، خوب فکراتو بکن به علاقت به گذشتت ایندت به شخصیتت به روحیت به شرایط زندگیت به همه چی
بعد هم با ارامش توکل بخدا بکن و تصمیمتو بگیر و بعد هم مرد تصمیمت باش
به همین راحتی
موفق باشی
چند بار دیگه امتحان درست میشه ، گزینه دو رو میگی دیگه؟نقل قول:
یگی دو بار دیگه بزنی میاد
بعد مثل اینکه اگه فقط رشته ای رو زده باشی که هیچ جوره به رتبت نمیخوره این ارور رو میده
هیچ محدودیتی برای رشته و شهر نذار احتمالا درست میشه
موفق باشی
حرص هم نخور
اولویت دادن به کدرشته ها هیچ تاثیری در انتخاب رشته سراسری نداره. اون برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد هست.نقل قول:
انتخاب رشته سنجش کلا ربطی به آزاد نداره ! ...نقل قول:
اول تکلیف رتبه های پایین تر معلوم میشه بعد میره سراغ رتبه های بعدی
یعنی اول معلوم میکنه شما کجا قبول میشی ... بعد میره 1401 !
سلام .من انتخاب رشته مجازی انجام دادم.گزینه دو هم همین طور.خیلی باهم فرق دارن.بهتره بیشتر تحقیق کنید. دفترچه های راهنمای انتخاب رشته سال های قبل رو هم مقایسه کردم.اینا هیچ کدومش مثل هم نیست.بستگی به متقاضیان اون رشته توی همون ساله.
عجب داستانی داریم با این انتخاب رشته الان این کارت 10هزاری واسه انتخاب رشته هست یا نرم افزار راهنما بعد انتخاب رشته از 17م شروع میشه واسه چی فعال شده
این برای راهنما هست . انتخاب رشته اصلی هنوز شروع نشده .نقل قول:
هچ کدوم ازاین کاراروانجام نمیده
بین شیمی و پزشکی میشه داروسازی:31:نقل قول:
مهم: دوستان حواستون باشه اگه اعتراض دارید به نتایج طبق گفته قسمت پاسخگویی سایت:
داوطلبان برای ثبت درخواست خود از تاریخ اعلام نتایج به مدت 10 روز فرصت دارند
غیر حضوریش که این طوره ، راه های دیگشو نمدونم احتمالا در مورد اونا هم به همین شکل هست.
آموزش نحوه اعتراض به نتایج:
عجب تیتری :31:
گفتم چون خودم بالاخره فهمیدم از راه اینترنتی چکار کنم بگم شاید بقیه هم دنبالش باشن .من فکر میکردم اون قسمت پاسخگویی برای سوالاته فکر نمیکردم اعتراضات هم بشه اینترنتی انجام داد.گفتم برم عضو بشم ببینم چی میشه.ضرر که نداره.
خب شما باید برین سیستم پاسخگویی سازمان سنجش (لینکش بالا سمت چپ صفحه اصلی sanjesh.org هستش) که اینم لینک مستقیمش:
بعد اگه قبلا تو این سیستم ثبت نام نکردین (با ثبت نام کنکور فرق داره ها :31: اگه کنکور ثبت نام کردین و تو این سایت نکردید باید جدا عضو بشید) باید تو سیستم پاسخگویی ثبت نام کنید یه سری مشخصات میپرسه مثل آدرس و تلفن و ... و نام کاربری و رمز عبور و ... .بعد وارد سیستم بشید (البته بعد عضویت برای اولین بار خود به خود وارد شده) برید قسمت "درخواست جدید" بعد میرید به صفحه ای که نوع و سال آزمون و نوع درخواستتون رو انتخاب می کنید.تو قسمت "نوع درخواست" سه گزینه هست "عمومی سراسری" ، "درخواست شماره پرونده" ، "بررسی مجدد نتیجه اولیه" که شما سومی رو میزنید.این عکس از چیزی که من زدم:کد:http://request.sanjesh.org/noetrequest
اون دکمه "گروه" هم که غیرفعاله.بعد تایید رو میزنید.
میرید به صفحه مربوطه که این شکلیه و البته مشخصاتمو توش سیاه کردم :
شماره داوطلبی و شماره پروندتونو وارد می کنید اون دو گزینه هم که فکر کنم یعنی به کدوما اعتراض دارید و بعد هم "تایید" رو بزنید.
در ضمن به نکاتی هم که تو اون صفحه نوشته دقت کنید:
داوطلب گرامی این درخواست تنها یکبار برای شما فعال و قابل ارسال می باشد. لطفا در ارسال اطلاعات دقت فرمایید
داوطلبان برای ثبت درخواست خود از تاریخ اعلام نتایج به مدت 10 روز فرصت دارند.
بدیهی است پس از پایان مهلت مقرر امکان ثبت فرم درخواست بررسی مجدد نتیجه آزمون امکان پذیر نخواهد بود.
ضمنا بررسی درخواستها پس از اتمام مهلت تعیین شده آغاز خواهد شد
بعد ثبت درخواستتون این صفحه رو میبینید که بازم اطلاعاتمو سیاه کردم :دی :
به نظر من یه عکس از صفحه رو نگهدارید یا پرینت از صفحتون بگیرید و "شماره درخواست" که تو این صفحه هست و همچنین مشخصات ،نام کاربری و رمزعبوری که واسه عضویت تو این سامانه وارد کردید رو نگهدارید تا بعدا بتونید پیگیری کنید.
خب حالا اگه مثل من از رو کنجکاوی :31: رو همون لینک آبی "بررسی مجدد نتیجه اولیه" کلیک کنید می بینید پیغام داده که درخواستتون در حال پیگیری می باشد :31: اینم عکس:
حالا با توجه به اینکه گفته بود بررسی درخواستها پس از اتمام مهلت تعیین شده آغاز خواهد شد میریم و در زمان مناسب دوباره به سایت سر میزنیم و بعد وارد کردن نام کاربری و رمز عبور فکر کنم باید بریم قسمت "درخواست ها و پاسخ ها" که تو منوی سمت راست هست و بعد همین صفحه ای رو میبینیم که تو عکس یکی مونده به آخری (سومی) هستش و مجددا همون کارو میکنیم یعنی رو عنوانش کلیک میکنیم انشاالله که نتیجه بررسی رو بگه :31: و به جای عکس چهارم نتیجرو ببینیم :31:
آموزش ویندوز اکس پی انقدر طولانی نمیشد :31:
========
اما در مورد بقیه ی راه های اعتراض هم از دوست عزیز ، لهراسبی ، نقل قول میکنم :
نقل قول:موفق باشید.:11:نقل قول:
برای انتخاب رشته باید به رتبه ی کل در سهمیه توجه کنیم یا رتبه در زیرگروهی که انتخاب می کنیم؟
اگه رتبه ی کل هست پس چرا اصلا رتبه در زیر گروه ها رو نوشته؟
خود سازمان سنجش همه اينا رو قبلا جواب دادهنقل قول:
" رتبه ي كل تنها براي مقايسه بين دوستان يا افراد ديگر است و اهميت خاصي ندارد " نقل به مضمون
زير گروه رو بايد نگاه كرد ولي اگه ميخواي از اطلاعات قبولي سال هاي قبل استفاده كني همه جا بر حسب رتبه در سهميه نوشته اند ( يادگار ماندگا ر كانون )
هانی جان سخت افزار ازلحاظ درآمد چجوره؟ واینکه به من پیشنهاد میکنین با این رتبه چی بزنم تو تهرون؟
انتخاب رشته ی کانون برای غیر کانونی ها هم فعال شد(200 رشته)
البته پولیه(10000 تومان)
قلم چی با این همه تبلیغات و موزمار بازیش سگش شرف داره به گزینه دو
نامردا یهتخمین رتبه دارن هی غیر فعالش میکنن
داش کاظم دمت قیژ احسنت به انصاف نداشتت
آره 10 تومن پول میگیرن!!!!! این اعصاب منو خورد نمیکنه اون سنجش خورد میکنه مگه چیکار میکنن که 10 تومن پول میگیرن!! به این میگن عدالت اسلامی!!!نقل قول: