سلامم
من ميخام بيستم مسافرت برم (البته 25 ام يا 26ام برميگردم) ولي ميترسم موقع ثبت نامها باشه و ديگه بعدش نتونم ثبت نام كنم الان من موندم چيكار كنم به نظر شما چيكار كنم؟ آيا راه حل يا پيشنهادي داريد؟ خبر دقيقي از تاريخ ثبت ناما داريد؟
سلامم
من ميخام بيستم مسافرت برم (البته 25 ام يا 26ام برميگردم) ولي ميترسم موقع ثبت نامها باشه و ديگه بعدش نتونم ثبت نام كنم الان من موندم چيكار كنم به نظر شما چيكار كنم؟ آيا راه حل يا پيشنهادي داريد؟ خبر دقيقي از تاريخ ثبت ناما داريد؟
بله ژتون هر وعده جداست از قبل هم باید نوع غذایی که می خوای ( شماره سلف ) وارد کنی اینجور نیست که بعداَ اگه خواستی یه غذای دیگه بگیری .نقل قول:
خب تا 20ام احتمالآ نتایج اومده ، به هر دانشگاهی که قبول شدی تماس بگیر ازشون بپرس ثبت نام چجوریه و چه روزیهنقل قول:
البته توی سایت دانشگاهها اعلام می شه تا اون زمان
شما کدوم دانشگاه تحصیل میکنین؟خوشبحالتون ما که یه مدل غذا میدن که اغلبش کافوره لا به لاش غذا هم پیدا میشه! از این گذشته هر هفته غذا تکرار میشه مثلا این شنبه کباب داریم شنبه دیگه هم کباب داریم:13:نقل قول:
متاسفانه من الان خونه نیستم و دسترسی به انتخاب رشتم ندارم:41:نقل قول:
بچه ها من نمیتونم نتایج کارشناسی رو نگاه کنم!!!! چیکار کنم؟
سایت سنجش بالا میاد ولی وارد هیچ لینکی نمیشه ؟
از فایرفاکس یا اپرا استفاده کننقل قول:
یا از این طریق وارد شو:
92.242.195.3
یا چند بار امتحان کن
یا چند بار رفرش بزن و امتحان کن
یا بعدا امتحان کن...:31:
(برا من که مثل برق میاره)
من این مرورگرارو ندارم با این آدرس وارد میشه اما هیچ لینکی رو باز نمیکنه!!!:41:نقل قول:
لینک اپرا با حجم7.2 مگابایت:نقل قول:
لینک فایرفاکس با حجم 13.93:کد:http://www.----------.com/1390/04/%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-%d9%88-%d9%86%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%85%d8%b1%d9%88%d8%b1%da%af%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9-2/
یکیشو دانلود کن و امتحان کن و...کد:http://www.----------.com/1390/06/%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-%d9%88-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%db%8c-%d9%85%d8%b1%d9%88%d8%b1%da%af%d8%b1-%d9%85%d8%ad%d8%a8%d9%88%d8%a8-mozilla-firefox-7-beta-1/
اگرم نشد سیستمتو ریستارت کن
اگه بازم نشد 2-3 ساعت دیگه امتحان کن.
من شنیدم دانشگاه های علوم پزشکی کیفیت خوابگاه و غذاش خوبه. و تا جایی که از سال قبل یادمه شما داروسازی می خونین که یعنی دانشگاه علوم پزشکی هستین. اگه شما میگین غذاش بده، بقیه چی بگن؟؟؟ :31:نقل قول:
10 روز مانده به اعلام نتایج نهایی !!!
سلام
نتايج آزاد کي مياد ؟
ممنون.
توی صفحه 439 جواب دادم.نقل قول:
شهریه دانشگاه روزانه چقدره ؟ به آن هایی که خوابگاه نخواهند غذا ارزان تر داده میشه ؟
تحصیل در مقطع روزانه رایگانه و فقط برای مواردی هزینه های کمی گرفته میشه،کتابام که به عهده ی خودته،خوابگاه و غذام به هم ربطی نداره...:10:نقل قول:
دانشگاه روزانه که شهریه نداره!غذا قیمتش موقعی که میگن چندتا ژتون بگیری کمتره.
یکی کمککککککککککک کنه:41::41:نقل قول:
مرسی:11:ولی نشد:41:نقل قول:
امیدوارم تا اعلام نتایج کنکور درست بشه:13:نقل قول:
این روش ها رو هم امتحان کن:
92.242.195.3
92.242.195.61
کد:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CgJelaiRmkQJ:sanjesh.org/+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA+%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4&cd=1&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a&source=www.google.com
کد:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:I3Oi3X3orRUJ:www.noet.ir/+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA+%D8%B3%D9%86%D8%AC%D8%B4&cd=4&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a&source=www.google.com
-----------
یکی از این علت ها اومدن جوابای آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته هستش
سایت سنجش برام بالا میاد ولی وارد هیچکدوم از لینکا نمیشه , سه روزی میشه همینطوره!:41:نقل قول:
به نظرم بهترین کاری که خیلی سریع جواب میده ویندوز عوض کردنه که زیاد وقتی هم الان ازت نمی گیره.
من جمعه ی پیش ویندوز عوض کردم!نقل قول:
به ویندوز ربطی نداره....:10:نقل قول:
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
دقیقا وقتی روی لینک مشاهده اعلام نتایج کلیک میکنی چی میشه؟اگه خطا میده چه خطایی میده؟نقل قول:
Internet Explorer cannot display the webpageنقل قول:
:41:
شما مستقیم به اینترنت وصل میشی یا با واسطه(ف.ش * ک * ن یا وی پی)؟
من موقع جوابا این مشکلو داشتم حتما باید مستقیم وصل بشید از اینا استفاده نکنید.
Cookie های مرورگرت رو پاک کن شاید درست بشه ... تو Internet Explorer بخش اینترنت آپشن .. Browsing History ...نقل قول:
Delete .. کوکی ها رو تیک بزن ..
ادامه بحث رو تو این بخش انجام بده شاید زودتر مشکلت حل بشه:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=3
خواهشا یکی کمک کنه.حالم گرفته شده و بلاتکلیفمنقل قول:
نه توی غذا که کافور نمیریزن. توی کافور غذا میریزن!به خصوص سوپش که کلا به جای آب انگار از کافور استفاده شده!نقل قول:
بله داروسازی میخونم . والا چی بگم . منم شنیدم که غذای دانشگاههای پزشکی بهتره ولی اینطور که بوش میاد دانشگاههای دیگه هم تنوعش بیشتره هم کیفیتش بهترهنقل قول:
البته از حق نگذریم شامه دانشگاهمون نسبتا اشرافیه همش چلو خورشت و چلو کباب و چلو جوجه . فقط یه روز در هفته تخمه مرغه :31:
شما انتخاب هاتونو بگید هرکدومش که واستون مهمه و یادتون مونده(تااونجا که یادمه گفتید دسترسی ندارم به انتخاب رشتم) تا توجه به آخرین رتبه قبولی سال های قبل بهتون بگیم احتمال قبولی چقدره:8:نقل قول:
فایروال وآنتی ویروس غیرفعال کننقل قول:
از همینجا دیگه نمیره!
کوکی هارو پاک کن
اگه از دایل آپ استفاده می کنی یه کانکشن دیگه بساز ، مرورگرت هم عوض کن(از گوگل کروم می تونی استفاده کنی )
در آخر اگه با این کارا درست نشد ویندوزتو عوض کن
نقل قول:
این دو روش رو چک کنید...
1-مرورگرتون رو عوض کنید و از اینترنت اکسپلوره استفاده کنید.
2-احتمال داره ای پی شما بلوک شده باشه.از وی*p*ان استفاده کنید.
من ٢٣٠٠ منطقه ١ شدم با توجه به اينكه بومى اصفهان هستم به نظرتون كدم يك از رشته هاى نرم افزار و it دانشگاه هاى امير كبير-تهران-صنعتى اصفهان-دانشگاه اصفهان رو ميارم؟
نرم افزار صنعتی اصفهان و خود اصفهان 99% قبولی،امیرکبیر خیلی بعید هستش-نقل قول:
IT صنعتی اصفهان و خود اصفهان هم 99% قبولی،امیرکبیر 95% قبولی.
ممنون از کمکت میدونم که لطف کردی و وقت گذاشتی...خودمم رو این 2تا امیدم بیشتره.اما ایا رتبم تو زیرگروه1 مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
IT و نرم افزار امیرکبیر احتمالش خیلی کمهنقل قول:
ولی هر 2 رشته صنعتی اصفهان و اصفهان 100%
من فقط انتخاب های نرم افزارتو بررسی کردمنقل قول:
به احتمال زیاد این انتخاب ها میاری :
2389 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه مازندران -بابلسر || (شبانه) || مازندران - بابلسر
2288 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه صنعتي قم || (شبانه) || قم – قم
1354 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه شاهرود || (روزانه) || سمنان – شاهرود
مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || مجتمع اموزش عالي فني ومهندسي قوچان || (روزانه) || خراسان رضوي – قوچان
1094 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشكده فني ومهندسي اسداباد || (روزانه) || همدان – اسداباد
1768 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه ملاير || (روزانه) || همدان – ملاير
2243 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه صنعتي اروميه || (شبانه) || اذربايجان غربي – اروميه
2194 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه شاهرود || (شبانه) || سمنان – شاهرود
2342 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه قم || (شبانه) || قم – قم
1767 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه ملاير || (روزانه) || همدان – ملاير
1080 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه بناب || (روزانه) || اذربايجان شرقي – بناب
1682 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه كردستان -سنندج || (روزانه) || كردستان – سنند
1720 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه لرستان -خرم اباد || (روزانه) || لرستان - خرم اباد
2415 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه ملاير || (شبانه) || همدان – ملاير
2494 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || مجتمع اموزش عالي فني ومهندسي قوچان || (شبانه) || خراسان رضوي – قوچان
2013 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه بناب || (شبانه) || اذربايجان شرقي – بناب
2258 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه صنعتي بيرجند || (شبانه) || خراسان جنوبي – بيرجند
2043 مهندسي كامپيوتر/نرم افزار || دانشگاه بيرجند || (شبانه) || خراسان جنوبي – بيرجند
البته با توجه به رتبه زیر گروهت ممکنه بعضی از این انتخاب هارو نیاری .
چند وقتیه ، پست های غیر مرتبط زیاد شده ،
پست های غیر مرتبط حذف شدن
از دوستان خواهش میکنم پست های خبری و غیر مرتبط با عنوان تاپیک ندن
با تشکر
دوستان مثل این که امسال قراره نتایج سراسری زودتر از آزاد بیاد با این حال اکه کسی متمرکز رو قبول بشه سراسری باید حتمن متمرکز رو بره تا نتایج نیمه متمرکزش بیاد؟
بعد آزاد رو قبول شد چی؟ اونو کجای دلش بذاره؟
سپاس :18:
پست های خبری خیلی هم خوبه....بچها سریع از آخرین خبر های اعلام نتایج با خبر میشن...
بالاخره چى شد يكى ميگه با ٢٣٠٠ منطقه ١ it اميركبير به احتمال ٩٥ ميارى يكى ديگه ميگ خيلى بعيده
ببخشید الان که دوباره چک کردم دیدم چشم به یه جا دیگه افتاده بود مال یه جا دیگه رو گفتم،نقل قول:
ولی بقیه رو مطمئن باش.برای امیر کبیر باید زیر 1000 باشی.
بازم معذرت./
یکی از دوستای من پارسال دقیقا با رتبه 2410 منطقه IT امیرکبیر نیورد تازه بومی تهران هم بود دیگه نمی دونمنقل قول: