واسه من سرعت دانلود از این سایت باز از اپلود باز بهتره دیگه باید تست کنین ببینین اگخ خوبه استفاده کنیننقل قول:
Printable View
واسه من سرعت دانلود از این سایت باز از اپلود باز بهتره دیگه باید تست کنین ببینین اگخ خوبه استفاده کنیننقل قول:
دوستان پینگتون چطوره ؟ افت خیلی قابل مشاهده ای در باز کردن سایت ها هست ..
سایت ها به زور باز میشننقل قول:
آقا من امروز پرسیدم گفتن طرح های شبانه رو برگردوندن
گفتن قراره حجم هایی که ازمون خوردن رو هم پس بدن :n02:
من تا دو هفته پیش 12 به بعد با بعثت سرعت دانلود خوب بود راحت چت میکردم با اسکایپ و چند تایی شبکه تلویزیون هم میدیدم ولی از یک هفته پیش نه دانلود میتونم بکنم البته به غیر از چند سایت مثل دانلودها و کوچکترین صدایی در چت ردو بدل نمیشه و تلویزیون هم کلا هیچی . ولی از سایت دانلودها با سرعت بالای 100 دانلود میکنم میدونید دلیلش چیه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سایت دانلود ها سرورش درون کشوره و به همین علته سرعتش بهتر از بقیه سایت هاست سایت هایی مانند سافت 98 و پی سی دانلود و... هم سرورشون درون کشور هست.
این کم کردن سرعت اپلود سنترهای معروف کاملا عمدیه واگرنه کجای سرورای اکسپرس ضعیفه دقیقا تا قبل رایگان خوبه به محض شروع رایگان می ره رو 2کیلو بایت تا اخرین تایم رایگان حتی تو ساعات اولیه صبحم درست نمی شه تا یک هفته قبل کاملا درست بود حتی تو ماه رمضون یک هفته است این جوری شده که کاملا عمدیه
سرعت کاملا پایین است / از لینک مسفتیم دارم با 20 کیلو دانلود میکنم /
خدا لعنتشون کنه که واسه خودشون آبرو نذاشتند/
اینقدر هم سرعت پایین بود و هم قعطی که داشتم با دی وی بی یه مراسم رو نگاه میکردم 100 هی قطع و وصل شد و نتونستم مثل آدم نگاه کنم /
چون نیاز هستش که به اینترنت وصل بشه واسه گرفتن کلید ش ب ک ه ء از این طرف اینترنت هم هی تایم اوت میداد و از این ور ارتباط قطع میشد/
لعنتی ها
دیشب 2.3 گیگ گرفتم . 2.2 گیگش مال لینک مستقیم :n05: و سرور داخلی و 100 مگ همش از جاهای دیگه :n02:
بیچاره اون کسایی که کلی اکانت از این سایتهای شیرینگ خریدن :n09:
کسی نبود واسه خرید اشتراک فیلم باهم؟
حدود 80% سایتها برام باز نمیشه و could not find میزنه. فکر میکنم دارن اینترنت را ملی میکنند.
دوستانی که مشکل در باز کردن صفحات وب سایت ها دارن.
DNS هاشون را تغییر بدن به
217-218-127-127
88 88 88 88
نرم افزار benchname فکر کنم بگیرید خودش یه تست میکنه بهترین dnsهارو میگه واسه من اولیش خوده مخاب بود دومیش یه سرور دیگه بود الانم مشکلی ندارم
چرا اینجوری شده ؟
دوستان این قضیه باز نشدن بعضی سایتها چیه؟!
خودشون میگن که مشکلی به وجود اومده و دارن برطرفش میکنن.برای برطرف کردن این مشکل دی ان اس های خودتون را تغییر بدین به دی ان اس هایی که در پست بالاتر قرار دادم.نقل قول:
تاثیر نداشت.نقل قول:
مانور ایجاد اینترنت ملی هست:n02:نقل قول:
من الان دارم استفاده میکنم مشکلی نداره.این dns را امتحان کن.نقل قول:
Google DNS
Preferred: 8.8.8.8
Alternate: 8.8.4.4
OpenDNS
Preferred: 208.67.222.222
Alternate: 208.67.220.220
حتما بخاطر س-و-ر-ی-ه هست دیگه همش اخبار داره داد میزنه:n15:
با حمله قریب الوقوع به مکان فوق الذکر، باید در انتظار بدتر از اینها هم بود!
این اینترنت ما هم شده مثل موش آزمایشگاهی/
هر روز یه فن و بمبل /
چند وقت دانلود شبانه نداشتم. بی خبر از همه جا دیشب گذاشتم روی دانلود 1 گیگ شارژ داشتم تموم شد!!!
زنگ زدم میگن که شبانه رو برداشتیم!
چند وقته اینطوری شده؟
چرا اواع اینقدر بهم ریختست. 2 ساعت هیچ سایت خارجی باز نمیشه. بعد 5 دقیقه باز میکنه . 2 باره 2 ساعت باز نمیکنه و .........................
سلام.
دوستانی که در خراسان هستند، آیا میدونستید فقط مخابرات مشهد (شاید کل خراسان رضوی) اینترنت نامحدود ارائه نمیده؟
من تصمیم به گرفتن سرویس نامحدود ADSL داشتم و متوجه شدم هیچ طرح نامحدودی در لیست مخابرات خراسان رضوی وجود نداره! :n04:
با مدیران شرکت مخابراتن خراسان رضوی صحبت کردم و متوجه شدم که فکر میکنند کاربران از این قضیه راضی هستند ...
من نمیدونم آیا از اینترنت محدود راضی هستید یا نه ولی اگر مثل تهران اینترنت نامحدود رو تجربه کرده باشید، هیچ وقت اینترنت محدود رو نمیخرید
جالبه که در صحبتی که با آقای نایبیان داشتم، ایشان از وجود طرح نامحدود 1024 با هزینه ماهانه 73 هزار تومنی و طرح نامحدود 512 و هزینه ماهانه 41 هزار تومنی خبر دادند و گفتند که به تازگی حذف شده...
اگر شما هم متمایل به ارائه مجدد طرحهای نامحدود هستید، با شمارههای زیر تماس بگیرید و درخواستهاتون رو مطرح کنید.
این دوستان گمان میکنند کسی راغب به طرحهای نامحدود نبوده برای همین بر خلاف تمام استانهای کل کشور! طرح نامحدودشون رو برداشتند.
اگر مشهد تشریف ندارید، به شمارههای زیر 0511 هم اضافه کنید:
عليرضا نايبيان معاون بازاریابی و فروش 8547777
هاشم بختياري كارشناس و مسئول روابط عمومي 8410000
محمدحسن زماني عصمتي رئيس اداره بازرسي و رسيدگي به شكايات 8119511
حتما تماس بگیرید تا طرحهای نامحدود حجمی هم ارائه بشه.
اگر مثل تهران بشه بسیار مناسب هست.
دوستان این کندی و عدم ثبات پینگ و دیر باز کردن سایت ها حتی سایت های داخلی رو نمیخواین پیگیری کنین ؟
من زنگ زدم اما باز هم جواب های چرت همیشگی ! مشکل سراسریه !
اونم 6 روز :| :| :| :| :|
سلام.
دوستانی که در خراسان هستند، آیا میدونستید فقط مخابرات مشهد (شاید کل خراسان رضوی) اینترنت نامحدود ارائه نمیده؟
من تصمیم به گرفتن سرویس نامحدود ADSL داشتم و متوجه شدم هیچ طرح نامحدودی در لیست مخابرات خراسان رضوی وجود نداره! :n04:
با مدیران شرکت مخابراتن خراسان رضوی صحبت کردم و متوجه شدم که فکر میکنند کاربران از این قضیه راضی هستند ...
من نمیدونم آیا از اینترنت محدود راضی هستید یا نه ولی اگر مثل تهران اینترنت نامحدود رو تجربه کرده باشید، هیچ وقت اینترنت محدود رو نمیخرید
جالبه که در صحبتی که با آقای نایبیان داشتم، ایشان از وجود طرح نامحدود 1024 با هزینه ماهانه 73 هزار تومنی و طرح نامحدود 512 و هزینه ماهانه 41 هزار تومنی خبر دادند و گفتند که به تازگی حذف شده...
اگر شما هم متمایل به ارائه مجدد طرحهای نامحدود هستید، با شمارههای زیر تماس بگیرید و درخواستهاتون رو مطرح کنید.
این دوستان گمان میکنند کسی راغب به طرحهای نامحدود نبوده برای همین بر خلاف تمام استانهای کل کشور! طرح نامحدودشون رو برداشتند.
اگر مشهد تشریف ندارید، به شمارههای زیر 0511 هم اضافه کنید:
عليرضا نايبيان معاون بازاریابی و فروش 8547777
هاشم بختياري كارشناس و مسئول روابط عمومي 8410000
محمدحسن زماني عصمتي رئيس اداره بازرسي و رسيدگي به شكايات 8119511
حتما تماس بگیرید تا طرحهای نامحدود حجمی هم ارائه بشه.
اگر مثل تهران بشه بسیار مناسب هست.
عزیزم اونا که زبون انسان ها رو نمی فهمن. دهن یک الاغ رو بگیری جلوی تلفن بهتر بهش پاسخگو هستند.نقل قول:
من که رفتم امروز استعلام گرفتم دیدم خطم مسی هست فردا می رم شاتل می گیرم. خاک تو سر مخابرات :n15:
جون من اینطوریه!!!نقل قول:
من فردا حتما زنگ می زنم بچه ها شما ها هم زنگ بزنید که دیگه انقدر حجم نخریم
خواهشا همه کمک کنید که طرح های نامحدود برگرده
از آقا آٰرش هم به خاطر اطلاع رسانیشون ممنونم
من که چند قطره دیگه بیشتر از شارژم نمونده /نقل قول:
خدایش هفته پیش یک 50 هزار تومانی گم کردم اصلا غمم نبود ولی الان میخوام 4200 تومن بدم واسه شارژ اینترنت خیلی خیلی زورم میاد / چون پول زوره /
باز امشب شبانه رایگان من حذف شده از حسابم کم میشه نمی دونم چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه من که این طوری نست باز امشب سرعت بهترهنقل قول:
راستش بهترین دوره ای که اینترنت داشتم نامحدود 512 مخابرات بود خدایی خیلی خوب بود پینگ تو روز عالی (بهتر از هر شرکتی) سرعت دانلود دقیقا همون سرعت اسمی بود یعنی 64 نه کمتر نه بیشتر شب ها هم از ساعت 1 به بعد پینگ بد میشد ولی بازم سرعت همون 64 بود ااااااااااااااایییییییییی یی روزگاری بودنقل قول:
دوست عزیز این که نامحدود نمیدن از روی عمد و روی برنامه هستش تا همه برن محدود بخرن و شک دارم دیگه این مورد با پیگیری به جایی برسه چون این دیگه جزو سیاست های شرکت هستش .تغریبا میتونم بگم از وقتیکه با این گلد نت شریک شد مخابرات این وضع پیش اومد
1 سال پیش من هم نامحدود 512 داشتم سرعت روی 70 بود پینگ عالی در تمام طول شبانه روز.نقل قول:
فکر کنم اون زمان میزان شر کردن خط ها کمتر بود.
امشب سرعت ها خیلی خوب بود :n16:
بله دیشب هیچ محدودیتی روهم بروی سرورهای خارجی ایجاد نکرده بودن وبعد مدت ها سرعت خوب بود
راستی یک سوال الان دوستانی که تازه بخوان adsl بگیرن با توجه به تعرفه ها دیگه شبانه ندارن؟
یه نکته: دیشب وزیر تو اخبار 20:30 گفت 2 ماه به اپراتورها وقت میده وضعییت رو بهتر کنن. مخصوصا اینترنت یه مثالی هم زد که کسی که 128 کیلو گرفته باید سرعتش تا 35 بره اما مخابرات کم کاری میکنه و ......
به اون شماره تلفن که ارش خان گذاشتن حتما زنگ بزنید با خواهش و تمعنا صحبت نکید طلبکارانه صحبت کنید بدونن قضیه جدی و ناراضی هستید
امشب سرعتم خیلی بهتر بود نصبت به پریشب که با 1 کیلوبایت دان میکردم امشب 250 تا بود (طرح طلایی) این یعنی اینکه مخابرات میتونه سرعت رو یکسان نسبت به تعرفه ارائه بده اما همچین کاری
نمیکنه که خلاف و کم فروشیه
من رفتم واسه یکی از دوستام طرح گرفتم92/6/03 طرح خانواده پیش پرداخت نوشته بود(نمیدونم این مخابرات این طرحهارو از کجاش میاره)سرعتش تا120بیشتر نمیرفت با مبلغ14320تومن که یارو مخابراتیه رندش کرده بود ازم15تومن راسته گرفت3گیگ هم حجم اولیش بود.شبانه رایگان هم هست تست کردم.نقل قول:
نقل قول:خوشم میاد که حتی میترسید اسمشو بیارید:n02:نقل قول:
البته خوش اومدن نداره، گریه داره.:n15:
هر کی فیبر نوری نباشه و از مخابرات سرویس بگیره خیلی خره. و عقل نداره.نقل قول:
در ضمن شاتل تا 8 مگ میده یعنی سرعت دانلودت تا 1 مگ میره بالا. خوشششششششششششش به حالت.
دیشب سرعت خوب بود , سرورهای خارجی هم خوب بودن :n04: