اگه از مدهای این بازی استفاده میکنید ، یکی یکی اونا رو حذف کنید تا اونی که با بازی ناسازگاره رو پیدا کنیدنقل قول:
Printable View
اگه از مدهای این بازی استفاده میکنید ، یکی یکی اونا رو حذف کنید تا اونی که با بازی ناسازگاره رو پیدا کنیدنقل قول:
با ران از ادمینستریتور امتحان کن ببین جواب میدهنقل قول:
زدموذلر رو ببند دوباره اجرا کن واسه منم همینطوری بود اول shift کار نمیکرد .نقل قول:
نقل قول:
تو مراحلی که توضیح دادی هیچ مشکلی نیست فقط نگفتی که به همون آدرسی که تو پوشه base هست تو پوشه مود قرارش میدی یا نه؟ چون عجیبه که هیچ مودی کار نمیکنه!
مود هایی که دانلود میکنی کار میکنن؟
کدوم تکسچر ها رو ادیت میکنی ؟ بعد ادیت فایل رو با همون نام دقیقا تو همون مسیری که هست باید بذاری و با winrar بصورت zip و رو حالت store ذخیرش کنی .نقل قول:
ببین مثلا میخوای تکسچر color.dds کامیون اسکانیا رو ادیت کنی ، فایل اصلی تو این مسیر هست vehicle/truck/scania_rcab_2009 بعد از ادیت فایل رو با نام color و با پسوند dds دقیقا تو مسیری مشابه همون مسیر میذاریش یعنی یه پوشه میسازی بنام vehicle بعد داخلش یه پوشه میسازی بنام truck و داخل اون یکی بنام scania_rcab_2009 و فایل ادیت شده رو میذاری تو پوشه آخری حالا رو پوشه vehicle راست کلیک میکنی و ادامه ماجرا ....
کلا این dxtbm چیز مزخرفیه من که پلاگین dds فتوشاپ رو از سایت انویدیا گرفتم و خیلی راحت مستقیم تکسچر ها رو میارم تو فتوشاپ و ادیت میکنم .
اقا من یه مود مربوط به کیفیت جاده دانلود کردم وقتی از حالت زیپ خارجش می کنم یه پوشه به نام material توش هست داخل اونم یه پوشه به نام road هست که توش 5 تا فایل با فورمت dds هست اصلا خبری از فایل
scs
نیست جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟ چطوری به فرمت scs درش بیارم!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا فایلی که دانلود کردینقل قول:
Road.zip
هستش تغییرنام بده به
Road.scs
درصورتی که فرمتش تغییر کنه
بریزش فایلو تو پوشه مد اگه کار کرد که هیچی اگه کار نکرد
فایل زیپ رو از خود پوشه
Metals
استخراج کن
کلیک راست کن
Add to archive...
رو بزن
فایلو با فرمت zip و اسپید store
و همچنین اسم فایلو road.scs بزن و ok رو بزن فایل ساخته شده رو بریز تو مود 10001 درصد کار میکنه
Sent from my LT15i using Tapatalk
درست شد!!!نقل قول:
بله این چیزارو میدونستم دقیقا ولی نمیدونم چرا سیو میکردم به همون شکل قبلیش سیو میشد!!!!
ایندفعه کلی دقت کردم تو سیوش و درست شد
میشه لطفا لینک پلاگینشو بدی؟ یا اگه کم حجمه پیوست کنی؟ خیلی سختمه پیدا کنم با این اینترنت کم سرعت
حجمش که 15 مگه مال من 64 بیتیه اگه بدردت میخوره که یه جا آپلود کنم . یه سرچی زدم لینکی پیدا نکردم لینک اصلیش هم که سایت انویدیاست که چیز پی ان میخواد .نقل قول:
سلام ببخشید یه مد میدید که باسرعت 200یا 150 تا سرپیچ ها چپ نکنه ممنون میشم؟
بچه ها یــــــــــــــــــــــــ ــه سوال دارم
به نظر شما میشه نقشه مصر ( همون افریقای شمالی) رو با نقشه روسیه و آمریکا ( همون که کلی جاده کوهستانی داره) میکس کرد که همزمان بشه از سه تاش استفاده کرد
اگه کسی بتونه این کارو بکنه یه شاهکار ساخته
به نظر اساتیدی که توی کار ادیت و این حرفا هستن این کار شدنیه
ممنون از راهنمایی کاملتوننقل قول:
مد جالب پیدا کردم عکس ماشینم رو میذارم ببینید چیه
سلام همچين مدي نيست بستگي به دست فرمونت داره من با 185 تو جاده ميرم بدون اينكه چپ كنم بجز پيچهاي خيلي تند كم نميكنم سرعتمونقل قول:
كار نشد نداره ميشه اما خيلي خيلي خيلي سختو خسته كنندست و ارزش درست كردن ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا زدمودلر اینطور شد!!! :n29: از سیاه به سفید تبدیل شد!!!
خودمونیم بدم نشد ها!
آها فهمیدم چشه! یه زدمودلر دیگه داشتم ZModeler3_profile.xml اون رو کپی کردم این درست شد!یه چیز جالب هم فهمیدم میشه تمام رنگ هاشو تو بخش seting/general/colore تغییر داد.نقل قول:
آقا آخرشم من نتونستم كاري كنم ماشينام بده 195 تا سرعت فرمون كار كنه
نميدونين چيكار كنم تا فرمون قفل نشه؟:n03:
اینم مود من
اسمشو گذاشتم Wildpanther Aero
چند تا عکسه تا آپلود شدن بقیه شکیبا باشید ...(ادیت میشود)
سلامنقل قول:
دقیقا باید چیکار کنم؟
تو پوشه متریال بازی هم تکسچر بارون هست هم برف یعنی هم یه تکسچر داره بنام rain.dds هم snow.dds پس چرا تو بازی فقط بارون میباره ؟نقل قول:
دوستان بازی چند تا پتچ داره؟ میشه لینکاشو بزارید و بگید هرکدوم مال چیه؟ و اینکه اگه پتچ بریزیم واسه بازی مشکلی پیش نمیاد؟ممنون
از کجا میشه مدهای جدید بازی رو دانلود کرد؟
کلیک راست بزن رو برنامهنقل قول:
Run as administrator
رو انتخاب کن
چجوری ماشینو توش لود کردی ؟؟؟ اکتیوش درست شد ؟نقل قول:
بابا اینا بعضی ا چیزا رو همیجور ول میکنن میرن،مثلا همین برف که میگی از 18wheels of steel american long haul خدا بیامرز تو فایل بیسش هست ولی استفاده نمیشه بعد از یورو تراک 1 دیگه استفاده نشد! از این چیزا زیاده توش!نقل قول:
ا نه دیگه، کاری کردم که تریالش تموم نشه تاریخ دستگاه رو نمیزارم بره جلو، توضیح هم دادم براتون.نقل قول:
ماشالا این سایت شما هم از 10 بار که میخوای واردش بشی 11 بارشو میگه سرور قطعه!:n02:
نه بابا سرورشو عضو کردم که همش قطع نشه ماهی 20 تومن میدم واسه سرور جدیدش . از سرور قبلی که رفتیم رو این جدید ای پی سرور قبلی رو تغییر نداده بود دوستم برای همین رو سرور جدید بودمو ای پی قدیم ! یه چیزشم فعال تیکشو نزده بودم روزانه 15 هزار تا ایمیل ارسال میکرد سرور جدیده اینو باید میبستمش من نمیدونستم دوستمم بهم دیر گفت ! برای همین سرور انگلیس این سایت مارو بسته درخواست دادیم بازش کنه سایتم میاد بالا بعدش مشکلاشو رفع میکنم. جات خالی هربار قسمت کاربران رو دیدم حامد hamed30 بود ولی اکانت تو هیچوقت آنلاین نبود :Dنقل قول:
الان قطعه ؟ من دیروز و امروز اومدم نبودی راستشو بگو کجا رفته بودی ؟ :n02: درستش کن دیگه .نقل قول:
بچه ها کسی میدونه تو 1.1.1 چطوری میشه محدودیت سرعت رو دستی اضافه کرد؟ خسته شدم از بس 90 تا رفتم
تو سایت رسمی بازی eurotrucksimulator2.com هم خود بازی هست هم آپدیتاش . شما اگه بتونی پچ 192 مگی که نوشته patch from any older version to 1.2.5.1 رو دانلود کنی حله .نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد پچو بریز و با این سریال اکتیوش کن : HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W
مد ها رو هم از اینجا ها میتونی دانلود کنی : ets2.lt و ets2-mods.com و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به علت اینکه قواینشو رعایت نکردیم سایتو BAN کردن :d من نمیدونستم این روزانه 15 هزار تا ایمیل میفرسته وگرنه زودتر حل میکردم مشکلشو. فعلا درخواست دادیم بازش کنن 99 درصد هم باز میشه تا امشب یا فردانقل قول:
یه سوالی؟:n13:نقل قول:
نوشته شده توسط R E Z A";7421555][URL="http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479354&page=419&p=7396966&highlig ht=cheat%20engine#post7396966
این برنامه چیت انجین چه ربطی به برداشتن محدودیت سرعت داشت
آقا يك جوون مرد كمكم كنه
اين زدمودلر 3.0.3 رو دان كردم اكتيوشم گرفتم اما هرچقدر تو اون قسمت licence information شيفت رو نگه ميدارم اتفاقي نمياوفته چيكار كنم؟
منم مشکلتو دارم نمیدونم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
چیت انجین برای v.1.2.5.1 کار نمیکنه؟؟؟
برو این مدو دانلود کن دیگه نیازی به چیت نیستنقل قول:
بارهای قیمت خیلی بالا
xp زیاد
گاراژ ارزون
آپدیت گاراژ ارزون
و.................
Here are the things that have been changed:
*Truck reselling is now at
99%
(no loss)
*Small garage now costs
18.000
*Upgrade garage costs
10.000
*Garage tiny costs
2.000
*Garage small costs
15.000
*Garage large costs
30.000
*Fuel discount from garage is
50%
*Abandoning a mission
doesnt cost you anything!!!
*Cargo 'damage to price value'
lowerd
.
*Hire driver will cost..
15€
*Bonus level
rewardup to 30% (fragile, or urgent)
*Free roam
1000XP
*Parking the trailer yourself will give you
6.000XP
*Trailer damage percent is now
1
*Points for leveling up have been decreased to
MAX 6000XP (so you will always level up no matter what!)
And best of all, no cheat engines, no 14 steps.. its as easy as
برو حالشو ببر
اینم لینک مدیا فایر واسه اونایی که چیلتره
خب یه کمک کن بگو چطوری با چیت انجین سرعتو اضافه کنم و.کم نشه
یعنی هر ماشینی بخریم همون 90 تا سرعت بیشتر نمیره؟!
دوست عزیز اصلا سرعت ماشین ربطی به چیت انجین ندارهنقل قول:
شما مود زیر رو دانلود کنین مشکلتون حل میشه