ممنون آقا مهران
دوستان درباره علت پاک شدن اطلاعات رو درایو H کسی اطلاعی داره..ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
نقل قول:نقل قول:
Printable View
ممنون آقا مهران
دوستان درباره علت پاک شدن اطلاعات رو درایو H کسی اطلاعی داره..ممنون میشم راهنمایی کنید:11:
نقل قول:نقل قول:
متشکرم دوست عزیز مننقل قول:
من یک vaio ea1agg دارم :
اول میخوستم ببینم هاردش 500 هست ولی روی درایو c میزنه 450 gb !!!!
و اینکه هر 1-2 روز حدود 1 گیگابایت از هاردم کم میشه حتی موقعی که نه چیزی روش میریزم نه چیزی دانلود میکنم حتی auto update ویندورز رو هم خاموش کردم ولی بازم اینجوری شد!!!(البته وایرلسش روشنه و از اینترنت استفاده میکنم)
مشکل از کجاست؟؟؟
450 گیگ رو حدود 7 8 گیگ درایو ریکاوری گرفته که شما در حالت عادی نمیبینید.نقل قول:
و دلیل کم شدن این هست که شما وقتی در اینترنت چرخ میزنید صفحه هایی که باز میکنید دانلود میشه و این صفحات در Temp ویندوز داخل درایو C ذخیره میشه
با سلام
دوستان خسته نباشید
asus ux50vویندوزم 7 64 بیتی
fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale
نرم افزار مربوطش هم رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم ولی بازم هیچی نشد
مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
پیشاپیش ممنون
با سلام
دوستان خسته نباشید
asus ux50vویندوزم 7 64 بیتی
fn+f2 رو میزنم روی صحفه مانیتور ان و اف میشه ولی سمت راست پایین صحفه میزنه conect not avalaibale
نرم افزار مربوطش هم رو از سایت ایسوس گرفتم و نصب کردم ولی بازم هیچی نشد
مشکل اینه که تو دفترچه زده بلوتوث و وایرلس اما توی تاپیکی اینجحا خوندم میگه این مدل بلوتوث رو اختیاری میذارن یا همچین چیزی ولی وایرلسش که باید فعال باشه که نیست
پیشاپیش ممنون
کسی نیست بیشتر کمک کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدل sony VPCCW1AGX/U
شما می تونید از Reinstall windows یا Restore complete system استفاده کنیدفقط Restore complete system کل هارد رو بهم میریزه و یک خوبیه دیگه ای هم که داره می تونید درایو C رو اندازش رو تغییر بدین و راحت پارتیشن بندی کنید.نقل قول:
مطمئنی واشه خاموش روشن کردن بلوتوث و وایرلس هست این حرکتی که می گید انجام میشه برای اتصال به مانیتور برای خروجی تصویر اتفاق می افته دکمه ها رو با دقت ببینید یا عکسش رو بزارید دقیق تر راهنمایی کنیم شما رونقل قول:
لپتابم HP DV6699de هستش.
اول که گرفتم fp اش کار میکرد.ولی همون موقع سیستمو ریختم به همو یه ویستا + Win Server 2008 ریختم که از اون به بعد fp تو هیچ کدومشون کار نمیکنه.
این درایورم از سایت اچ پی گرفتم:
AuthenTec Inc. AES2501 Fingerprint Driver
ولی انگار نه انگار چیزی نصب شده.
یه جا میگفت باید یه سری برنامه ها رو قبلش نصب کنب تا fp کار کنه. ولی یادمه هیچ کدوم از اونا رو سیستم من (نه ویستا نه سرور) نصب نشدن.
اصلا انگار طلسم شده:41:
حالا کلا برای کارکرد fp باید چه کارهائی رو انجام داد؟
فقط درایور رو نصب کردی؟نقل قول:
نرم افزار همراهش رو نصب کردی؟
چند MB هیست این فایلی که دانلود کردی؟
نرم افزار همراهی نداشت.حجمش 7 مگه از اینجا گرفتم:نقل قول:
[HTML]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lan g=&product=3630601#N1270[/HTML]
اگه لپتاب اچ پی داری اسم درایورها یا نرم افزارهائی که نصب کردی رو بگو برم دنبالشون
سلام دوستان من دیگه از دست این لپتاپ دل 1558 خودمرو میکشم:45:وقتی روشن میکنم بعد از یک مدت کوتاهی همه پورتهای USB کار نمیکنن حتی بعضی وقتا تاچ پد هم کار نمی کنه بخدا دیگه نمید ونم چیکار کنم چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم........تورو خدا یکی کمکم بکنه ممنون میشم
USB ها برق دارن؟نقل قول:
وقتی USB وصل می کنی ارور میده؟
نه دوست من برق ندارن به وقتی فعال باشن قشنگ کار میکنن مشکلی نداره تازه الان به یک مشکل جدید گرفتار شدم یکهو میبینی در حال انجام کاری هستی که او صفحه خشکش میزنه فقط چند لحظه موس کار میکنه که دیگه اونم از کار میوفته و دیگه هیچ گاری نمیشه کرد و باید پاور رو بزنیم تا خاموش یشه راستی یکی از دوستام که دسک تاپ داره الان بهم گفت همین مشکل رو داره ویندوز من 7 هست من الان کل سخت افزارهای usb رو کشیدم فعلا که اینو دارم مینویسم داره کار میکنه حالا شما بگین من چیکار بکنم؟:41:نقل قول:
چه ویندوزی نصب هست روی دستگاهت؟نقل قول:
با خود دل تست گرفتی از دستگاهت؟
من اول همین کار کردم یعنی گزینه از Restore complete system انتخاب کردم ولی پیغام میده که اول باید درایور c را Restore کنم؟نقل قول:
وقتی هم Restore میکنی xp میاد بالا!!!!!!!!!
دیسک های ریکاوری رو ساختی؟نقل قول:
نه,یکی از بزرگترین اشتباهام بود!!!نقل قول:
حالا نمیشه کاری کرد؟
نقل قول:
بهترین برای شما اینکه شما ویندوز 7 نصب کنید
برامه VAIO CARE رو دانلود کنید و ا طریق اون ریکاوری و بسازید چون هنوز درایو ریکاوری شما وجود داره
بله.الان ویندوز 7 روی لپ تاپ نصبه ولی درباره VAIO CARE باید بگم من توی سایت رسمی سونی یه چیزایی پیدا کردم اما توی نصب ارور میده . لینکها را پایین گذاشتم.خودم فکر میکنم اصلا این ها برنامه اصلی VAIO CARE نیست.نقل قول:
[HTML]http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VPCCW1AGXU&upd_id=5559&os_id=47[/HTML]
[HTML]http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VPCCW1AGXU&upd_id=5751&os_id=47[/HTML]
مدل لپ تاپت رو دقیقا بگونقل قول:
بفرمائید VPCCW1AGX/Uنقل قول:
نقل قول:
خدمتت پسر خوب
بعد از نصب بگو که بگم چیکار کنی
کد:ftp://download.sony.com/US/pc/SOAVCA-00211305-0042.EXE
داداش ویندوز 7 اولتیمیت کرک شده هست نه با خود دل تست نکردم چجوری تست میکنن؟راستی الان من رو پورتهای usb خودم هیچی نصب نکردم الان داره کار میکنه مشکلی نداره ولی فکر کنم تا یک چیزی مثل موس یا چیز دیگه به usb بزنم این مشکل پیش میاد دوستان متخصص بگن چیکار کنم به نظرتون مشکل عمده من چیه؟نقل قول:
دستگاه رو ریست کن وقتی صفحه دل آمد باید F12 رو بزنی بره توی بوت منو و از اونجا diagnostic را انتخاب کنیدنقل قول:
اونجا تمام قطعات رو برات تست می کنه و اگه مشکل سخت افزاری باشه میگه بهت
موفق باشی
جوابشو به ما هم بده که چی شد
خوب الان نصبه دوست عزیزنقل قول:
چیکار باید کرد؟
اجراش کننقل قول:
از گزینه recovery & restore گزینه create recovery disk رو بزن
2 تا دی وی دی خام 4 gb یا یه دونه دی وی دی9 بگذر رو ریکاوری بگیر
سلام
من اولین باره با ویندوز 7 کار میکنم.نمیدونم چرا در قسمت Regional and languague ویندوز من زبان فارسی وجود نداره و قسمت instal file to complex script and right to left languague رو هم پیدا نمیکنم.چکار باید بکنم؟ویندوز 7 ultimate
توی گزینه recovery & restore گزینه create recovery disk نداریم !!!!!!!!!نقل قول:
فقط restore windows و install application and drivers داریم.
با سلام
میخواستم اگه ممکنه بفرایید که باطری لب تاب Acer 5741G از چه نوعی هست؟ Lithium-ion یا نیکل کادمیوم یا چیز دیگه؟
ممنون.
نقل قول:
شما start -> control panel -> clock languge and region -> change keyboard and ohe input -> change keyboard-> add رو بزن و Persian رو انتخاب کن
ممنون.خواستم تشکر کنم اما نمیدونم چرا گزینه تشکر زیر پست شما نیست!به هر حال ممنون.نقل قول:
آقا بازم شرمنده مزاحم میشم چک کردم والا من که زیاد سر در نمیارم ولی به نظرم مشکلی نداشت با آنتی ویروس هم چک کردم ولی ویروسی پیدا نکرد حالا میگین چیکار بکنم؟باور کنین دیگه دارم دییونه میشم:18:نقل قول:
ویندوزی که تعویض کردی از همه از یک دیسک استفاده شده یا از ویندوز های مختلف؟نقل قول:
دوست عزیز آخه چرا وقتی چیزی نمی دونی الکی مردم رو می پیچونینقل قول:
آخه مشکل USB چه ربطی به دی وی دی ویندوز داره ؟
ببین دوست عزیز شما برو تو DEVICE MANAGER همه پورت های USB رو UNINTALL کن بعد با آخرین ورژن درایور chip مادربردت که از سایت دل می گیری مججدا نصب کن اگر جواب گرفتی که هیج اگر نگرفتی یه DEVICE i/O مثل FLASH بزن USB اگر DETECT کرد و کار کرد که OK شده اگر چراغش روشن شد اما کار نکرد بدون CHIP USB مادربرت مشکل داره !!نقل قول:
آقا بازم شرمنده مزاحم میشم چک کردم والا من که زیاد سر در نمیارم ولی به نظرم مشکلی نداشت با آنتی ویروس هم چک کردم ولی ویروسی پیدا نکرد حالا میگین چیکار بکنم؟باور کنین دیگه دارم دییونه میشم:18:
کسی لپتاپ اچ پی نداره جواب مارو بده؟نقل قول:
صواب(ثواب) داره
دوستان کسی میتونه نوع این باطری رو به من بگه؟ممنون.نقل قول:
با سلام
من میخوام وب کم لبتابم رو تست کنم ببینم کار میکنه یا نه که اگه کار نمیکنه تا گارانتیش تموم نشده از گارانتیش استفاده کنم.چطوری باید با وب کم کار کنم؟آیا باید وارد یاهو مسنجر بشم یا راههای دیگه ای هم داره؟یه PC هم توی خونه دارم که میتونم بوسیله اون با یه آیدی دیگه هم وارد یاهم مسنجر بشم.کلآ تا حالا با وبکم کار نکردم.نه توی لبتاب و نه توی PC اگه میشه راهنمایی بفرمایید که چطوری با وبکم لبتابم کار کنم؟
Acer 5741G
ممنون.
آقا به لپ تاپ نمیشه مودم کابلی وصل کرد؟اگه میشه پس چرا وقتی سی دی شو میریزی وصل می کنی اصلا انگار هیچ چیزی بش وصل نشده اسم لپ تاپ اف 11ست