دوست عزیز تا اونجا که من میدونم این بازی رم 2 گیگ به با لا میخواد. و در ضمن شاید از سی پیو باشه مگه cpu چنده.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم این بازی رم 2 گیگ به با لا میخواد. و در ضمن شاید از سی پیو باشه مگه cpu چنده.نقل قول:
به درایور 180.84 آپدیت کننقل قول:
ضمنا رم 2 گیگ توصیه میشه!
کد:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp
راستی من رفتم از تبریز گرفتم gta4 دو تا هم شرکتش پچ داده یکیش 1dvd بود دومی هم 2تا cd بود که اسمش هم turkish city بود من سر در نیاوردم تو فایل crack هم عکس راهنما بود توش انارو نوشته بود منم سر در نیاوردم.
:18:نقل قول:
شما اصلا اشتباه خریدی!!!!!!!!!!!
اولیش احتمالا GTA:San Andreas خریدی : 1 DVD
دومیش هم میتونه vice city باشه هم Gta III
شماره ها واسم نمایندگی ها رو هم از پستت پاک کن!
دوست عزیز dark_angel لینک موجود هست تا من دانلود کنم حالا دانلود کنم.
اگه رم ام رو هم ارتقا بدم مشکل حل میشه چون بجز این تو بازی ندارم.
یه سوال دیگه چطور میتونم چیت ها رو با موبایل تو بازی شماره بگیرم هر چه قدر سعی کردم نتونستم.
دوست عزیز دیگه اونقدر ها هم از مرحله پرت نیستم اینی که من گرفتم 4دی وی دی هستش .
بهش گفتم gta جدید رو میخام 5 تا بهم نشون داد دو تاش ماله san anderesia بود که روش نوشته بود 5.8 یکیشم روش عکس خوناشاما بود . 2تاشم که یکی 1dvd بود یکیم 2تاcd گفت ماله Grand Theft Auto IV هستش.
لینکش تو همین تاپیک هست یه سرچ کنی پیدا میشهنقل قول:
چیت هم تا حالا امتحان نکردم ولی بازم تو همین تاپیک با توضیح خودم گذاشتم
احتمالاچون برای من با 2گیگ رم میزنه حدود90% استفاده شده!!:18: ولی کلا 1 گیگ دیگه رم لازم میشه
آخه از این اشتباه ها مردم ایران زیاد می کنن!!نقل قول:
مرسی پس حالا اگه من رم ام و با driver ارتقا بدم مشکل سیاهی و مه الود بودن بازی حل میشه؟:46:
فکر میکنم مشکل از تنظیمات ویندوز هستش. تو سری های قبل GTA برای من هم پیش اومده.نقل قول:
تا اينجا كه بازي كردم خبري از دير لود شدن تكستچرها نيست! مشكلي تو گرافيك هم نمي بينم.
فقط به مشكل بزرگ تو صدا هست كه هيچ صدايي غير از موزيك ماشين ها نمياد!!!! كه خورد تو ذوقم.
به تنظیمات صدا برو و Levelهای مربوط به Voice رو باز کن. احتمالا اونا Mute شده. چون این بازیها صدای Streo دارند اگر Voice بسته باشه هیچ صدایی نمیاد. البته میاد ولی خیلی ضعیف.
شاید هم اشتباه میکنم. ولی برای من تو Sanadreas پیش اومد که با همین راه درست شد. به امتحانش می ارزه.
اینم کدهای تقلب. یکی دیگه از دوستان گذاشته بود ولی چپه بود.
تو بازی دوبار فلش بالا بزنید و با موبال شماره رو بگیرید.
3625550100 خون و مهمات حداکثر
4865550100 اسلحه های سری 1
4865550150 اسلحه های سری 2
2675550100 حذف تعقیب پلیس
3595550100 دریافت هلیکوپتر پلیس
2275550142 دریافت ماشین
2275550175 دریافت ماشین
2275550100 دریافت ماشین
9385550100 دریافت قایق
6255550100 دریافت موتور
6255550150 دریافت موتور
2275550168 دریافت ماشین
2275550147 دریافت ماشین
4685550100 تغییر آب و هوا
یکم اعتماد به نفس داشته باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم با Dial-Up پچ رو دانلود میکنم.
وقتی دانلود شد خبرشو میدم. فقط چر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا مال من بنچ مارکم کار نمیکنه؟ میزنم اررور میده. آخر ارورش D300 نوشته بود فکر کنم. کرکم Fedor هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها پچ با کرک razor هم کار میکنه !!!!
فقط نکته اش اینه که این دوتا فایلو فقط کپی کنید :
LaunchGTAIV.exe
1911.dll
و این فایلو دیگه کپی نکنید :
GTAIV.exe
بازی با کرک رازور راحت اجرا میشه تازه به نظرم از لحاظ fps بهتر هم شد یه خورده ای
اقایون خواهشن کمک کنید.من داخل سایت رسمی nvidia واسه گرفتن درایور کارت گرافیکم رفتم ولی اخرین رلیز درایور کارت گرافیک 8800 gs 180.48 و شما میگید 180.84 رو نصب کنم .چه کار کنم من؟؟؟؟!!
این درایوری که شما میگی درایور رسمیه شما باید درایور بتای 180.84 رو دانلود کنید.نقل قول:
آقتیون من موزیک ها رو به آدرسی که داده بودین کپی کردم و رادیو رو روی کانال independence هم گذاشتم ولی هیچ موزیکی پخش نمیکنه !!!!!
ممنون بابت جوابت. من هیچ مشکلی با این بازی جز با گرافیک افتزاحش ندارم.البته گرافیکم 8800 با درایور قدیمی{180.48}.
گمون کنم با دانلود درایور جدید مشکل گرافیک افتز gta iv حل شه.....
برو تو option قسمت audio و standard scan ...نقل قول:
موزیک های شما به بازی اضافه میشه !
سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم کارت گرافیک شما توربو کش هست
یعنی 256 هست اما با کمک رم تا 512 هم میره
آخه 7300 ها 256 مگ هستن
با این حساب از همون 1 گیگ رم هم کامل استفاده نمیشه به عنوان رم
مقداریش برای کارت گرافیک مصرف میشه
اگه اینطوره حتما با یه رم 1 گیگ دیگه (رو هم 2 گیگ) تست کن 99 درصد این مشکل رو کمتر خواهی داشت
ماجراي اين پچ چيه ؟:13:
من از اين كرك استفاده كردم اما نميدونم چرا تيك ميزنه؟:19:
کد:http://ya30in08.parsaspace.com/LaunchGTAIV.exe
درایور رو دانلود کردم.دایرکت ایکس جدید هم واس دانلود کنم واسه gta iv????اگه اره لینکو لطف میکنید واسم بزارید؟thanx
ببینید من پچ رو دانلود کردم.ولی قبلش بازی رو با Razor کرک کرده بودم.حالا کل فایل کرک Razor رو پاک کردم.و کرک Fedor رو ریختم.ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم.یک صفحه داس باز میشه.و مینویسه برای خروج Ctrl+c رو بزن.حالا میشه یک نفر دقیق توضیح بده ببینم چطوری این کرک رو و پچ رو نصب کنم.در ضمن چرا کرک 27 کیلوبایت.
یکی جواب منو بده...چرا بعد ریختن پچ...صدای بازی خراب میشه...
یا اولش هست...بعد نیست
یا اصلا نیست..یعنی صدا نداره و فقط صدای موسیقیش هی میاد؟
قبل از پچ سالم داشت کار میکرد ها....یکی نیست بگه سری که در د نمیکنه چرا دستمال میبندی
نقل قول:
به نظر من باید بازی رو دوباره نصب کنی.
احساس میکنم تغییر تو کرک مشکل درست میکنه
نه عزیز چند ثانیه صبر کنی میری تو بازی نمی خواد ctr+c رو بزنینقل قول:
در ضمن با کرک رازور هم کار میکنه ....
فقط فایل gtaiv .exe رو نریز ولی بقیه ی فایل های کرک رازور رو بریز مشکلت حل میشه !!!
موفق باشی
اینو یادم رفت بگم :نقل قول:
قبل از نصب پچ یه سری فایل اجرایی اوجینال بازی هستش که باید دانلود کنی :
http://rapidshare.com/files/170474373/GTA_IV_Original_Files.zip داخل پوشه بازی بریزی بعد پچ رو نصب کنی بعد یا از کرک رازور (طبق چیزی که پست قبل گفتم) یا از طریق کرک فیدر بازی رو بدون هیچ مشکلی اجرا کن ......
شما یک بار سیستم رو ریست کن بعد بدون بنچمارک وارد بازی بشو ...:31:نقل قول:
موفق باشی
اقا جون جواب منم بده خوب!!!!!! nvidia physx 8.10.13 واس نصب بشه واسه gta iv???????????????
این بازی از nvidia physX پشتیبانی نمیکنه . بودن و نبودن این درایور دلیل بر اجرا نشدن یا کند اجرا شدن این بازی نیست .نقل قول:
این بازی امکان ادیتش هست؟
کسی تا الان ادیتش کرده؟
خوب لازم بود این رو هم همراه پست بنچمارک میذاشتید !نقل قول:
این فیل ارجینال رو نمیتوانم بگیریم چون باز نمیشه.و سرعت پاینه.میشه یک لینک مستقیم بدین.
اين كرك من razor هست يا fedor ؟نقل قول:
بعد ميشه لينك پچ رو بدين (البته نميدونم براي چي هست ولي حتما يه چيزي هست كه شماها دربارش صحبت ميكنين)
آقایون پچ درست برای کرک Razor نیومده ؟؟؟
اون لینک پچ که برای Razor گذاشته بودنم لینک تورنتش خرابه..........
بابا یکی یه پچ درست حسابی بزاره...........اـــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــــههههههه
این بازی امکان ادیتش هست؟
کسی تا الان ادیتش کرده؟
یکی جواب بده.
سلام یچه ها . من بعد از یه هفته اومدم 150 صفحه به تاپیک اضافه شده !!!! (وقت گشتن تاپیک رو ندارم)
یه چند تا آدرس برای خرید بازی میخوام (که البته بازیش درست و کامل باشه) ترجیحا چهارراه ولی عصر تا میدون ولی عصر و اطراف . همچنین هفت حوض و نارمک و اطراف !
ممنون میشم کمک کنید .
من خوره این بازی ام . شانس بدم ، درست روز عرضه بازی ، کارنامه ی درخشانم رو دادن و متاسفانه هنوز نتونستم بازی کنم :sad: :37:!
ایشاا... میخوام بگیرمش که بعد از امتحانات دی بازی کنم :27: ! انقدر تعریف کردین که دلم آب شده . باورکنین دارم لحظه شماری می کنم تا 26 دی برسه و ...
درسته دوست عزیز پس اگر من حالا رم رو ارتقا بدم مشکل سیاهی و مه الود بودن حل میشه جز این مشکل دیگه ای ندارم مرسینقل قول:
برو اینجا :نقل قول:
ادیت و پچ برای gta iv
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
ببخشید سوالم رو اینجا مطرح کردم ...
یه بار تو این سایت دیدم GTA IV رو میفروشن دنبالش رو نگرفتم الان نمیتونم پیداش کنم تو فروشگاه های سایت های مختلف هم رفتم خبری نیست ( بازی غیر مجازه و خودتون میدونین که ... ) فکر هم نکنم مغازه ها بفروشن . با اینترنت 128 هم نمیشه دان کرد ... یه لطف میکنین آدرس یه جا رو بذارین که بفروشه .... راستی بازی نسخهی اصلیش چند Dvd ه ؟
اگه مشکل داره پ.خ یا پ.م بدین !
سلام به دوستان
میشه یه نفر بگه تو رشت جایی میفروشن ( کاملش رو ) یا نه ؟
لطفا با پیغام خصوصی به من اطلاع بدین !
دوست عزیز سلام.نقل قول:
شما اول پچ رو با فایل های اورجینال نصب کن.
بعد که نصب کردی اگه توجه داشته باشی کرک رازور 3 تا فیل داره یه dll دو تا exe ...
dll رو بریز و luncher.exe رو هم بریز اما فایل gtaiv.exe رو نریز و به حالت اورجینال بزارش .
راحت بدون هیچ مشکلی با کرک رازور کار میکنه ...:31:.
موفق باشی..
نسخه ی اصلی 4 dvd هستشنقل قول: