سلام نظرتون در مورد گوشی های برند چینی چطور هستش
مثل doogee,thl,cubot,pierre cardin,....
مخصوصا doogee dg310
سی پی یو 4 هسته ای رم 1 حافظه 8 گیگی و ....
ROM هم براش هست و ساپورت میشه قیمت 3545 ت
کلا کارکرد گوشی های برند چینی چطور هستش
Printable View
سلام نظرتون در مورد گوشی های برند چینی چطور هستش
مثل doogee,thl,cubot,pierre cardin,....
مخصوصا doogee dg310
سی پی یو 4 هسته ای رم 1 حافظه 8 گیگی و ....
ROM هم براش هست و ساپورت میشه قیمت 3545 ت
کلا کارکرد گوشی های برند چینی چطور هستش
به قول خودتون رو کاغذ اس 4 مینی ولی تنها رو کاغذم نیست!!:n06:نقل قول:
خودمم هم باش کار کردم خوش دست و جمع و جوره دوستم هم داره خیلی وقته نگهش داشته و راضی ام هست به نظر!!!
درود به شما،این برندهایی که گفتید پیشنهاد نمیشه اصلا.اما برندهای چینی مثل: xiaomi-lenovo-oppo-vivo-zte برندهای خوبی هستند. مخصوصا xiaomi که گوشیهای خیلی خوبی تولید میکنه.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کلا این برندایی که شما گفتین من به شخصه ندیدم به جز پیر گاردین که اصلا ارزش خرید ندارهنقل قول:
در حال حاضر برندای معروف چینی ZTE - Xiaomi - Xolo - Prestigio هستن که چندتاشون رو به شخصه توو بازار دیدم که بازم چنگی به دل نمیزنن مدلایی که تو بازار ایران موجوده مگر اینکه جدیدا وارد کرده باشن
ZTE با گارانتی مایکروتل به فروش میرسه Prestigio هم توصیه نمیکنم
Xiaomi خوب هست که تو بازار ندیدم
رام رسمی برا اینجور گوشی ها که گفتین نیست مگر اینکه کاستوم رام بریزین
اون مدل خاصی هم که گفتین کپی ای از اس 5 هست!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من دیشب ساعت 3 شب این گوشی G2 mini از دیجی*کالا خریدم. که اگه میخواستم از شهر خودم بگیرم حدود 70 تومن گرونتره تازه یه کیف هم میده.
الان S4 mini دیدم که جالب امد ولی باتری هم برام مهمه. اصلا خوشم نمیاد همیشه دست به شارژ باشم.:n27:
فردا که دیجی زنگ زد عوض کنم و S4 mini بگیرم؟
و به نظرت از این دوتا گوشی کدوم پشتیبانی بهتری داره و اندروید ورژن جدیدتر روش نصب میشه؟
عیب بزرگ الجی نسبت به سامسونگ چیه؟
گوشی های چینی اکثرا کیفیتشون کمه و پشتیبانی درست و حسابی ندارن.نقل قول:
مثل همین مدلی که گفتید.
پس پیشنهاد نمی شه و بجاش می تونید با کمی افزایش بودجه ال جی ال ۷۰ یا دیزایر ۳۱۰ بخرید.
البته one plus و xiomi و oppo و.... از برند های خوب چینی هستن و بشخصه گوشی one plus one رو خیلی می پسندم.
خوب ببین دوست من اولین چیز دارا بودن S4 Mini به فناوری 4G هست که البته بعید میدونم کاربرد زیادی داشته باشه!!!!نقل قول:
دومین چیزش نمایشگر AMOLED با تراکم بالا تر هست
بعدش رم 1.5 گیگش هست که بالا تره
داشتن NFC هم شاید بشه بش اشاره کرد
از نظر پشتیبانی هردو از اندروید 4.4.2 استفاده میکنن و بعید میدونم براشون بالاتر هم بیاد که اگه بیاد دیگه چه بهتر
در مورد سامسونگ موضوع نیومدن قوی تر هست چون به خاطر تعداد زیاد محصولات تولیدی به روز رسانی تمام محصولات خیلی براش سخت میشه پس شما رو همون 4.4.2 حساب کن نه بالاتر
در مورد باطری هم حق دارین ال جی قوی تر هست
ولی در مورد گوشیهای کنونی شاید بشه گفته همه مشکل باطری رو دارن و شما هر روز باید شارژ کنین اگه مصرف زیاد داشته باشین مگر اینکه از گوشی اندرویدیتون استفاده ای نکنین!!
در حال حاضرم یه تهیه یه پاور بانک میتونه کمکتون کنه اگه نمیخواین یه جا ثابت بشینی پای پریز البته پاور بانک بیشتر برای تو راه بودن و عدم دسترسی به برق توصیه میشه
فقط Lenovo و ZTE ....نقل قول:
این رو هم اضافه کنم به حرفاتون که برای جی ۲ مینی اندروید ۵ و رابط کاربری جی ۳ میاد.نقل قول:
جایی اگه اعلام شدهلینک خبر رو بذارید که دوستان که میخوان تهیه کنن خیالشون راحت بشهنقل قول:
ال جی با حجم تولیداتش که نسبت به سامسونگ در رده پایینی قرار داره بعید نیست که آپدیت ارائه بده!!!
تو این لینک نوشته که مدتی بعد برای lg g2 mini هم عرضه میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزونترین گوشی اندرویدی چیه
sent from my android phone
یه سری گوشی های بسیار ارزون چینی هستن که تو ایران یافت نمی شن.نقل قول:
ولی تو ایران مثلا galaxy y یا galaxy mini خیلی ارزونه یا huawei y210 ارزون تر از اینا دیگه اصلا نمی ارزه.
عزیزم میخوام بخرم المپیاد گوشی شناسی که نمیخوام شرکت کنم
این گوشی ایرانی ها ی دیمو و جی ال ایکس چطورن
واسه گوشی دوم میخوام یه سیم باشهوایبر بخوره و سرعتش کند نباشه فقط
sent from my android phone
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنون از شما دو دوست عزیز که وقت گذاشتین.نقل قول:
عجیبه که جی 2 مینی توی این 6-7 ماهی از 900 تومن رسیده به 670 تومن. شکی نیست ارزونتر هم میشه. من کلا سامسونگ رو قبول دارم ولی این سری میخوام برم دنبال الجی. ببینم چی میشه. سامسونگ و سونی دیگه دست همه هست.
و همینطور که الجی اصلا دست دوم نمیشه فروخت. با این حال میخوام الجی رو بگیرم. اپدیت شدن گوشی هم خیلی جالبه که الجی پشتیبانی میکنه.
2-3 روز دیگه که دستم رسید حتما میام نظرمو در موردش میدم.
بازم تشکر از دوستان:n16:
دوست عزیز بودجتون رو بگید گوشی معرفی کنم. به هر حال:نقل قول:
200 تومانی
samsung galaxy star 2 یا lg l30
هر دو با اندروید کیت کت
250 تومانی:
lg l40 با اندروید کیت کت
huawei ascend y330 با اندروید 4.2
galaxy star plus با اندروید کیت کت
با ریختن چندین برنامه گوشی کم کم کند میشه. با این قیمت انتظار زیادی نداشته باشه. اگه واسه گوشی اول بخوای استفاده کنی خیلی جاها ادمو اذیت میکنن
توصیه من اینه که حتی اگه برای گوشی دوم می خوای و می خوای موقع استفاده دور از جون روانت خراب نشه، حتما در نظر بگیر که کمتر از 1 گیگ رم نداشته باشه. یه وایبر نصب کنی انقدر کند میشه که اعصاب آدمو داغون می کنه.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد htc one mini 2 چیه؟ من یه گوشی نسبتا کوچک سرسخت میخوام که گویا این گزینه ی خوبیه اما سخت افزارش ضعیفه مثله اینکه. کسی باهاش کار کرده؟ سخت افزارش در چه حدیه؟ اذیت میکنه؟
ممنون
سلامنقل قول:
گوشی بسیار خوبیه.
سخت افزارش هم مناسب یه میان رده هست و قیمتش هم خوبه.
ولی جنس بدنش فوق العاده هست.
سخت افزارش شاید بهترین نباشه اما از پس این گوشی بر میاد و با سنس شش هیچگونه کندی یا لگی شما نمی بینید.
موفق باشید.
ممنوننقل قول:
سلام
گوشی بسیار خوبیه.
سخت افزارش هم مناسب یه میان رده هست و قیمتش هم خوبه.
ولی جنس بدنش فوق العاده هست.
سخت افزارش شاید بهترین نباشه اما از پس این گوشی بر میاد و با سنس شش هیچگونه کندی یا لگی شما نمی بینید.
موفق باشید.
آیا تو اجرای برنامه های نسبتا سنگین هم قابل قبوله؟
در حال حاضر توی هیچ بازی کم نمی یاره.نقل قول:
شاید دو سه سال دیگه نتونه بازی های اون موقع با بهترین کیفیت اجرا کنه .
huawi p6 چه معایبی داره دوستان ؟ کسی می دونه
پدرم می خواد بخره می خوام منصرفش کنم
علاوه بر چینی بودنش....
تو رو خدا هر کی می دونه بگه پاشو کرده تو یه کفش
huawi p6 چه معایبی داره دوستان ؟ کسی می دونه
پدرم می خواد بخره می خوام منصرفش کنم
علاوه بر چینی بودنش....
تو رو خدا هر کی می دونه بگه پاشو کرده تو یه کفش
عیب خاصی نمیشه روش گذاشت از اونجایی هم که شما همین مدل رو گفتین و مد نظرتون نیست که با مدل دیگه ای مقایسه بشه پس گزینه خوبیه و همه امکاناتیو دارهنقل قول:
چینی بودنش هم عیب نیست هووآوی چینی هست ولی نه اون چینی ای که تو بازار بش به چشم مدلای تقلبی نگاه میشه اتفاقا گوشی هاش از کیفیت خوبی هم برخوردارن
والا چی بگم.نقل قول:
عیب خاص که....
رابط کاربریش نسبت به گوشی های دیگه بدرد نمی خوره و بعد از مدتی هنگ می کنه و من یع بار باهاش کار کردم گپ گیت داشت و باطریش در نمی یاد.
والا چی بگم.نقل قول:
عیب خاص که....
رابط کاربریش نسبت به گوشی های دیگه بدرد نمی خوره و بعد از مدتی هنگ می کنه و من یع بار باهاش کار کردم گپ گیت داشت و باطریش در نمی یاد.
نقل قول:
سلام، متشکر میشم من رو در انتخاب گوشی اندرویدی با این مشخصات راهنمایی بفرمایید:
نسخه سیستم عامل : کیت کت یا قابلیت آپدیت شدن به کیت کت رو داشته باشه.
صفحه نمایش : کمتر از 4 اینچ نباشه.
مورد استفاده : اکثرا شبکه های اجتماعی و اپ های پیام رسان.
قیمت : نهایتا 350 هزار تومان.
تشکر.
با این بودجه انتظار زیادی نمیشه داشت از گوشی:نقل قول:
این مدلارو تونستم پیدا کنم و به ذهنم رسید
Huawei Ascend Y511
Huawei Ascend Y530 این مدل ولی به نظرم خوش ساختتر و با کیفیت تر میاد
Samsung Galaxy S Duos 2 S7582
چندتا مدل هم گوشی های چینی هست
Smart Coral S5201 Dual SIM
Smart CLIO S4700 Dual SIM
ZTE Blade G Pro V829
اگه 100 تومان بودجت رو زیاد کنی میتونی یه گوشی با رم 1 بگیری:نقل قول:
نقل قول:
متشکر رو این گوشی ها هم فکر می کنم.خودم یه سری گوشی از سامسونگ و ال جی پیدا کردم تو این محدوده قیمت. نظرتون در مورد گلکسی استار پلاس 2 یا گلکسی ایس 4 چیه؟نقل قول:
متشکر ولی نمی خوام اونقدر هزینه کنم. برام سخت افزار اهمیت چندانی نداره همینکه شبکه های اجتماعی و نرم افزار های پیام رسان رو جواب بده کافیه.نقل قول:
نقل قول:
هردوشون تو یه سطح هستن
ولی Samsung Galaxy Ace 4 دوربین 5 مگاپیکسلی داره و از این نظر بهتره
ولی در عوض Samsung Galaxy Star 2 Plus باطری قوی تر و صفحه بزرگتر داره
نظرتون در موردVibe Zچییه ارزش خریدن داره؟
گوشیه خوبیه البته باید قیمت هم بدونیم تا شاید بشه از نظر قیمتی مدل دیگه ای پیدا کرد و با اون مقایسه کردنقل قول:
مموری کارت نمیخوره و حافظه داخلیه کمی داره ولی بقیه مشخصات قابل قبوله
قیمتش چقدره؟ به اینم باید دقت کنی که فروشش خیلی سخت خواهد بود. بعلاوه اگه اهل رام عوض کردن و اینها هستید، این گوشی ها پشتیبانی دولوپری خوبی ندارند.نقل قول:
ولی مشخصاتش خوبه.
گوشي Samsung Galaxy Note Edge چطور گوشي هستش؟؟؟؟ با نوت 4 چه فرقي داره از نظر كاركرد و كيفيت؟؟؟؟
ممنونم
این دو کلا عین هم هستننقل قول:
فقط همونطور که میدونین خمیدگی سمت راست نمایشگر ایج تو طراحی شون تفاوت عمده شون هست
از نظر سخت افزار هم مثل هم هستن
چندتا تفاوت جزئی هم میشه اینارو گفت:
Samsung Galaxy Note Edge باطری ضعیفتر
تراکم صفحه بیشتر و سایز صفحه کمتر و همینطور رزولویشن بالاتری داره
تکنولوژی ضد خش Corning Gorilla Glass 3 رو داره که از نوت4 پایین تره
نداشتن سنسور حرکتی gesture
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش بعد از مدتی تصمیم به خرید یه گوشی با سیستم عامل اندروید گرفتم
ولی بعد از یه گشت و گذار یه چنتا سوال اساسی واسم پیش اومد
سوال اول فکر کنم خیلی ها بهش برخوردن
اینکه گوشی های هواوی ارزش خرید دارن و کیفیتشون چطوره ؟؟
با چنتا از مدل های هم قیمت تو برند های دیگه تست کردم هواوی قدرت سخت افزاری بیشتری داشت
ولی واسم جای سوال بود کیفیتش چطوره ؟؟
مثلا بین گراند 2 و این مدل هواوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه
حدود 700 تا 800 چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟ (( البته اگه تا1 تومان اختلاف کارایی خیلی خیلی بالاتر میشه همون 1 تومان رو پیشنهاد بدید ))
(( اندازه صفحه نمایش و حافظه داخلی و قدرت پردازشی خیلی مهمه )) اعصاب ندارم واسه یه چیزی 2 ساعت صبر کنم تا پردازش کنه :n02:
اکثرا نرم افزار هاییی مثل وایبر و همین دسته نرم افزار ها و وبگردی
فقط مشکل اینه شاید چنتا رو همزمان باز کنم و میخوام رمش مشکلی نداشته باشه که یهو بهنگه !
ممنون
بله ارزش خرید دارننقل قول:
هوواوی هم گوشی های خوبی زده و کیفیت مناسبی دارن مخصوصا مدلای جدید که طراحی های خوبی هم دارن
بین اون دو مدلی که گفتی هوواوی تا حدودی بهتره
البته اینم در نظر بگیرین که ساپورت نرم افزاری هوواوی نسبت به سامسونگ و اچ تی سی و بقیه برندهای مطرح ضعیفتره
به طور مثال برای گرند 2 اندروید 4.4.2 به صورت رسمی ارائه شده ولی برا اون مدلی که از هوواوی گفتین نیست ممکنه از این نظر به مشکل بخورین (البته باز هوواوی از این نظرم بهتر از گذشته شده داره پیشرفت میده)
شما حداقل باید گوشی با رم 2 بخری تا از نظر سرعت اذیت نشی که بودجتو تا 1 تومن باید بالا ببری:
Huawei Ascend P7
Samsung Galaxy S4 I9500
Sony Xperia Z Ultra
بودجتم هر چقدر بتونی ببری بالا حق انتخابت بیشتر و البته مشخصات بهتری میتونی انتخاب کنی
بله ارزش خرید دارننقل قول:
هوواوی هم گوشی های خوبی زده و کیفیت مناسبی دارن مخصوصا مدلای جدید که طراحی های خوبی هم دارن
بین اون دو مدلی که گفتی هوواوی تا حدودی بهتره
البته اینم در نظر بگیرین که ساپورت نرم افزاری هوواوی نسبت به سامسونگ و اچ تی سی و بقیه برندهای مطرح ضعیفتره
به طور مثال برای گرند 2 اندروید 4.4.2 به صورت رسمی ارائه شده ولی برا اون مدلی که از هوواوی گفتین نیست ممکنه از این نظر به مشکل بخورین (البته باز هوواوی از این نظرم بهتر از گذشته شده داره پیشرفت میده)
شما حداقل باید گوشی با رم 2 بخری تا از نظر سرعت اذیت نشی که بودجتو تا 1 تومن باید بالا ببری:
Huawei Ascend P7
Samsung Galaxy S4 I9500
Sony Xperia Z Ultra
بودجتم هر چقدر بتونی ببری بالا حق انتخابت بیشتر و البته مشخصات بهتری میتونی انتخاب کنی
نقل قول:
این گوشی های هواوی رو کاغذ مشخصات خوبی دارن ولی در عمل اونقدر راضی کننده نیستن.
تا حدود 1 تومن اگه نکسوس 4 نو بتونی گیر بیاری خوبه. ولی فکر نکنم بتونی:n02:
s5 mini هم حدود 1 تومنه که خوبه نسبتا. فقط از نظر رم مطمئن نیستم رم آزاد زیاد داشته باشه یا نه. 1.5 گیگ رم داره که معمولا سامسونگ انقدر اپ داره خودش که می بینی 1 گیگ ش همیشه اشغاله!
اگه بیش از 1 تومن نمی خوای هزینه کنی باید با بعضی چیزها هم کنار بیای. مثلا ممکنه مجبور شی یکم صبر کنی برا پردازش!:n02: