سلامنقل قول:
منم در حال تست هستم....
مشکل یک: واسه من اینجوری نیست...
مشکل دوم: دیزیبل میشه:
به ترتیب عکس رو ببین امیر:
محتوای مخفی: آنتی ویروس غیرفعال
Printable View
سلامنقل قول:
منم در حال تست هستم....
مشکل یک: واسه من اینجوری نیست...
مشکل دوم: دیزیبل میشه:
به ترتیب عکس رو ببین امیر:
محتوای مخفی: آنتی ویروس غیرفعال
سلام علینقل قول:
منم این طوری نبود ولی بعد ریستارت و چندساعت بعد نصب وقتی ریستارت میکردم گاهی وقتا بالا نمی امد یا گاهی وقتا که میخواستم انتی را دیزیبل کنم / تغییری اعمال نمی شد و یک باگ دیگه هم برا من بود شاید رو سیستم من ردیف نیست که وقتی الارم میداد که ویروس جسته / صفحه الارم کنار تسکبر / سفید بود .
ولی من عاشق گزینه های فایروالش شدم / اسکین توپی هم شده بلا نبرده:sq_25:
سلام
خب Taskbar کومودو در حالت پیش فرض فقط این 5 گزینه که من نشون دادم را داره:
محتوای مخفی: Default Taskbar
ولی میشه اونو کاملا سفارشی بکنید.... مثلا من Advanced Settings رو هم اضافه کردم.... اول کلیک راست و بعد هم اضافه به Taskbar:
محتوای مخفی: Add
سلام مجدد
باگ: خب، توی پیغام فایروال برای دراگون رول وب بروزر نیست.....!:31:
محتوای مخفی: CD
ولی واسه IE هست :
محتوای مخفی: IE
سلام علی اقا.یه سوال یکم خارج از بحث جسارتا.
در مورد CCE این نرم افزار قابلیت آپدیت هم داره؟فقط شناسایی داره یا پاکسازی هم انجام میده؟دیتابیسش مثل دیتا بیس اصلی قدرتمنده یا ضعیفتره؟؟
ممنون میشم اگه مختصر جواب بدی.نمیدونستم کجا باید بپرسم....چون روی یه سیستم فردا میخام چک کنم.در ضمن اگه سیستم طرف انتی ویروس داشته باشه باید اونو غیرفعال کنم یا تداخلی موقع کار پیش نمیاد؟؟؟؟
=======================
اینقد جوابای منو کامل و با حوصله دادی که منو پررو کردی..
سلامنقل قول:
بله قابلیت آپدیت داره.... ولی اگر از آنتی ویروس کومودو استفاده نمیکنید و متعاقبا فایل bases.cav را ندارید، آپدیت اولیه اش کمی سنگینه.
شناسایی و پاکسازی. چون برای پاکسازی هست، شاید شناساییش کمی بیشتر باشه با موارد فالس بیشتر
آنتی ویروس نصب شده را نیازی نیست غیر فعال کنید. اگر هم موقع اسکن غیرفعال کردی هم موردی نداره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی مالواربایتس هم حساب کن
من هر دوتا رو -هم مالور بایتس هم cce-دانلود کردم.مالور بایتس هم مگه پرتابله؟نصب لازم نداره؟نقل قول:
2-من دوتا انتی اسپای رایگان هم دارم اما میخواستم بپرسم با اویرا و کومودو فایروال بنظرت احتیاجی به اسپایور هم دارم؟یکیش اینه spybot-sd-1.6.2.0
سلامنقل قول:
1-MBAM باید نصب بشه.
2-همون ترکیب اصلیت خوبه. ولی MBAM را هم داشته باشی خوبه( هر وقت خواستی اسکن کنید آپدیتش کن. هفته ای یکبار...).
مابقی دیگه اضافاته و اختیاری....
=======================نقل قول:
ممنون علی جان..مالور بایتس هم پاکسازی میکنه یا فقط شناسایی؟ریل تایم نداره؟موقع اسکن انتی ویروسم دیسیبل باشه؟؟؟؟؟:sq_8:ببخش امشب این آخرین سوالمه.
سلام مجددنقل قول:
1- ... گذشت که بعضی محصولات فقط شناسایی میکردند و برای پاکسازی باید محصول را میخریدی....
2-نسخه پولی داره... ولی شما رایگان را نصب کن
3-نه
برای اینکه BB جدید و یا اتوسندباکس سایق خودمون. حالت Fully Virtualized پیدا بکنه نیاز به ساخت یک کلید رجیستری برای کومودو داریم
به این مسیر میریم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\software\Comodo\Firewall Pro
و کلیک راست و یک DWORD value میسازیم و اسمش را هم EnableDefaultVirtualization میزاریم
[SPOILER][/SPOILER]محتوای مخفی: create a registry value
حالا اونو ادیت میکنیم و مقدارش را 1 قرار میدهیم.
محتوای مخفی: Edit
Fully Virtualized اضافه شده:
محتوای مخفی: FV
هشدار: استفاده از این حالت سندباکس برای کاربران حرفه ایه ؛ میتونه پیامدهایی داشته باشه. من فقط واسه تست گفتم.....
با سلام
علی جان منم از دیروز در حال تست هستم چقدر عالی شده کمی گزینه ها رو جستجو کردم حتی تونستم kill switch cce رو هم نصب کنم یه سئوال :حالا اون قوانین (مثلا*.*) رو اگر بخواهیم به این نسخه اضافه کنیم چچطور باید عمل کنیم ؟
من باگهای امیر رو ندارم فقط در محیط virtual kiosk مشکل هنگ کردن رو دارم و مجبور به ری استارت میشم البته من در vwmare نصب کردم
در مورد قابلیتهای virtual kiosk کمی توضیح میدی اساس کار این محیط چی هست ؟ ویا shared spase
با تشکر
کمودو من آپدیت نمیشه :(
حتی افلاین هم خواستم آپدیت کنم نشد یک بار پاک میکنم ببینم درست میشه یا نه
نه درست نشد :sq_3:
با سلام
دیروز comodo internet security v 6 را نصب کردم. پروسه نصب مثل سابق بود، چیزی تغییر نکرده. بعد از نصب دو مورد به چشم میخورد. اول آپدیت در حدود 90 مگ که فعلا در نسخه بتا به هیچ وجه نمی شود آپدیت آفلاین کرد. من راهها را امتحان کردم اما حتی در محیط سیف مد هم نمی شود آپدیت آفلاین کرد، ضمن اینکه وقتی در اینترنت جستجو کردم چیز دندان گیری پیدا نکردم. دوستان اگر راهی سراغ دارند بگویند. مورد بعد، در نسخه های قبلی بعد از نصب باید فول اسکن می کردید تا آیکن برنامه به رنگ طبیعی یا نرمال یا سبز دربیاید اما در این نسخه فول اسکن دیگر نیاز نیست بلکه کوییک اسکن یا اسکن سریع است که چیزی در حدود 5 تا ده دقیقه طول می کشد. بستگی به حجم فایلهایتان دارد. بعد از نصب و آپدیت و اسکن، به ظاهر برنامه می رسیم. کلا اینترفیس برنامه در این ورژن تغییر کرده. به گمان من شباهتهایی به کسپرسکای، نورتون و مکافی دارد. گزینه فایل ریتینگ یا رتبه بندی فایلها و پروکسس ها گزینه ای بود که در آنتی ویروس های شرکت سیمانتک شاهدش بودیم و در کومودو هم خوش نشسته. اما هنوز این گزینه به پای دقت نورتون نمی رسد.
همه چیز در اینترفیس جدید خوب است به نظرم. اما چیزی که برای من مهم بود و هست و در این نسخه مرا ناامید کرد، گزینه های است که وقتی در آیکن برنامه در تاسک بار رویش راست کلیک می کردیم شاهدش بودیم. در نسخه های قبلی وقتی روی آیکون کومودو کنار ساعت راست کلیک می کردیم، تنظیمات کلی فایروال و آنتی ویروس و دیفنس بود. یعنی با یک کلیک می توانستی نت را قطع کنی یا آنتی ویروس را نیمه فعال کنی. اما در این نسخه، نمی توانی از طریق آیکون یا تاسک بار نت را قطع کنی. برای این منظور باید برنامه را باز کنید و به سربرگ فایروال بروید یا گزینه stop net activity را به task bar برنامه اضافه کنید. این مورد شاید کمی قابل تامل باشد. مورد بعد که در نسخه های قبلی بسیار خوب بود، این بود که وقتی برنامه را باز می کردیم در همان صفحه نخست اینترفیس برنامه تعداد برنامه ها و کانکشن هایی که به اینترنت متصل بودند را به صورتی زیبا می دیدیم و با یک کلیک می توانستیم آنها را بلوکه کنیم. این برای کاربرانی مثل ما که با محدودیت حجمی مواجهیم بسیار خوب بود. می توانستی با یک کلیک برنامه ای را که ترافیک اینترنت را می خورد بلوکه کنیم. اما در این نسخه چنین چیزی نیست. تنها با گزینه kill swith می توانیم به لیست کانکشن ها و برنامه هایی که به اینترنت متصل هستند برسیم. نقطه منفی اینجاست که در تب network برنامه جانبی kill swith هم نمی توانیم با راست کلیک کانکشن های فعال را دیزیبل کنیم، در مجموع گمان می کنم به مزاق من اینترفیس سابق کومودو بهتر بود. البته نباید از حق بگزریم که ویرتوال کیوسک یا محیط امن و مجازی کومودو در این نسخه عالی است. با این حال عدم تغییر در تم برنامه و کمی پیچیده شدن گزینه ها یا دور از دسترس شدن بعضی گزینه های حیاتی و مهم برای کاربران از امتیازات منفی این نسخه باشد. به عنوان مثال بررسی کانکشن های مرتبط به اینترنت و بلوکه کردن آنها تنها با اجرای برنامه kill swith ممکن است که آنهم حدود چند ثانیه ای طول می کشد تا باز شود و نیاز به چند مرحله پیمایش دارد. امیدوارم این معایب در نسخه فینال برطرف شود. باز هم از کاربران و دوستان عزیز خواهش می کنم نسخه جدید را بررسی کنند. شاید مواردی بوده که می شده این ایرادها را برطرف کرد یا راهکاری بوده که من نفهمیده ام. فروم پی سی وورد هم برای همین مشورت هاست دیگر. دی
عباس برنامه بتاست دیگه سخت نگیر این مشکلات وجود دارهنقل قول:
اما رو سیستم من مثل هلو داره اپدیت میشه:sq_2:
به نظر من رابط کاربری نسخه قبل بهتر بود همه چی دم دست , ساده و زیبا بود اما این نسخه یه مقدار پیچیده تر شده :sq_11:
سلام
ظاهرا فعلا ما علی ها مشکلاتمون کمتره.... ولی خب بتاست دیگه ..... دو ماه کار داره....
دوستمون حناب kor.kamel هم 15 خط مطلبی که نوشت شامل دو موضوع کلی بود:
1- آپدیت افلاین:
در مورد آپدیت آفلاین باید عرض کنم که ظاهرا دیتابیس ورژن 5 روی نسخه 6 کار نمیکنه.... ولی بعد از انتشار نسخه نهایی کومودو آپدیت آفلاین نسخه 6 رو هم ارائه میکنه....(آدم روش نمیشه بگه اونجا..)
2- اینترفیس:
این مورد را من موافقم با دوستان. کمی دسترسی به تنظیمات و گزینه ها پیچیده تر شده.... کمی باید کار کنید تا عادت بکنید.... ورژن 5 خیلی ساده تر و بی غل و غش تر بود( من اینجوری خوشم میومد) اما در این ورژن من سرگردان میشم.
البته یکی از علتهای اصلی هم عادت ما به ورژن قبلی است.
====
نکته: دوستان اگر مشکل با ورژن 6 دارند که قابل ذکر باشه، میتونند مشکل (باگ) را به تیم کومودو گزارش بکنند.... حالا اینکه آپدیت نمیشه را میشه گزارش داد یا نه را نمیدونم...
عباس تنظیمات خاصی را اعمال کردید یا نه از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنی.... تنظیمات فایروالت رو تغییر دادی...
مثل اینکه مشکل من از همه شما بزرگتره چون همین حالا صفحه آبی مرگ اومد و سیستم دیگه بالا نمیومد تا از سیستم ریستور استفاده کردم و به قبل از نصب کمودو برگردوندم :31:
الان دوباره میخوام نصب کنم خدا رحم کنه : دی
ته تنظیمات خاصی اعمال نکردم و پیش فرض بود راستی تنظیمات پیش فرض چرا HIPS غیرفعاله ؟؟
مسئله کومودو این است==> کاربران مبتدی!!نقل قول:
نمیدونه چه سیاستی رو واسه این گروه بکار بگیره... HIPS را غیر فعال کرده تا BB کار بکنه و کومودو کمی Silent بشه....
راستی بچه ها ما دیکه چیزی به اسم "اتوسندباکس" نداریم.... اسمش شده Behavior Blocker :31:
آنتی ویروس رو انیستال کردم تا ببینم ورژن های بعدی چی میشه
شاید به خاطر همین سیاست باشه که من clt رو فقط با 4 جواب 340 گرفتم قبلا بالای 20 تا سوال میپرسید !!
سندباکس هم خاموشه
سلام
یعنی این ورژن6 بود که گرفتم؟ من صبح برای ویندوز8 نصب کردم.البته آپدیت نشد (ساعت رایگانم تموم شد.) فایل آپدیت آفلاین چند روز پیش را هم داشتم که نگرفت.
ولی شکل و قیافه که مثل سابق بود. الآن تو ویندوز7 هستم. فایل دیتا را دستی ریختم تو پوشه Scanner اون. امیدوارم بگیره.
...... ورژن 5 هست:sq_15:نقل قول:
خب، About را نگاه کن...
نقل قول:
یعنی یه چیزی مثل Auto BB ، من خیلی طالب این هستم.. اگه BB هم بخواد همش سوال کنه اونم فرقی با HIPS نداره.
ولی با این حسابی که گفتی عالی شده. براوو..
البته اینم جالبه که وقتی کلمه ی HIPS گفته میشه ذهنیت به سیستم پرسشی سوق پیدا میکنه ( حداقل من که اینطوری شدم! ) ، حال انکه حتی یک HIPS
host-based intrusion prevention system لزوما یک سیستم پیشگیری پرسشی نیست.
سلام دکتر!نقل قول:
قدیما توی همین فروم وقتی میپرسیدی HIPS چیه ، دوستان جواب میداند که Hips یعنی سوال و جواب....!!
ولی من همیشه میگفتم Hips یعنی سیستم پیشگیری. (پستهام موجوده)
اونوقت این سیستم پیشگیری به قول شما لزوما پرسش و پاسخ نیست. قعطا +Defense در ورژن 6 که من اسمش رو میزارم (محافظت پیشرفته- اگه بخواهم ترجمه کنم اینو میزارم) یک سیستم محافظت بر مبنای
host-based intrusion prevention system هست. که میتونه شامل ماژولهای متفاوتی باشه.
صحبت این شد که چرا HIPS در ورژن 6 به شکل پیش فرض خاموشه..... در صورتیکه اینجوری نیست( اگر درست دقت کنیم) شاید اون بخش سوال و جواب کمتر شده باشه، ولی host-based intrusion prevention system کارش را به نحو دیگری انجام میده
Egeman حرفهایی در این مورد زده.
البته بعدا مطالبی میزارم..... فعلا تست میکنیم....
سلام به همه اساتید عزیز
من نسخه قبلی کمودو رو دارم نسخه جدید رو بگیرم یا با همین ادامه بدم؟
سلامنقل قول:
فعلا با همون نسخه قدیمی 5.10 ادامه بدید...... انشالله زودتر نسخه نهایی 6 منتشر میشه. اونوقت نصبش کنید.
همه چی یکطرف، این Virtual Kiosk یکطرف..... :5: عکس از سیستم خودمه
محتوای مخفی: VK
سلام
بله، درسته. آخرین ورژنی که گرفتم 5.12 است. حالا یه سؤال:
من روی دو درایو که ویندوزهای 7و8 را دارم CIS را نصب کرده ام و روی درایو آرشیو هم CCE را که پرتابل هست نصب کرده ام و لینکش را میدم به درایوهای ویندوز.
حالا چطور میتونم کاری کنم که هروقت یکی از اینها آپدیت میشه، دوتای دیگه هم آپدیت بشه؟ بدون کپی پیست؟
انگار فایل دیتابیس CCE با CIS فرق میکنه.
ورژن 5.12 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
منکه از 5.10 بیشتر ندیدم.دو هفته پیشم دانلود کردم.
علی آقای گل سلام.دیشب از دست من راحت بودین.نه؟؟؟/:sq_25:
راستی این ترجمه کومودو کی تمام میشه ؟امسال به امید خدا تموم میشه؟؟؟
در ضمن کدوم ورژنشو ترجمه میکنین؟؟5 یا 6؟؟؟؟؟
===============
امیدوارم موفق و پیروز باشی.چون من که به خیلیا که زبانشون خوب نیس کومودو رو که توصیه میکنم اول از نفهمیدن پیغاماش میپرسن.شما که این کارو انجام بدی اونام راحت میشن و سپاسگذارت میشن.هر چند اینجا کسی قدر زحمات کسی رو نمیدونه.من شخصا مثلا برای کار آقای حسین کارگر مطلق که محصولات پیریفورم رو عالی ترجمه کرده احترام زیادی قایلم.امیدوارم قدر زحمت شما رو هم مردم کم لطف ما بدونن.اولیشم خودمو میگم....
===================================
پ.ن
چرا تستهای لیک تست شما 330 امتیاز داره اما مال من 330 امتیاز؟توضیحات کامل تستهاشم همون 33 مورد 10 امتیازییه
یکی میگه چرا ساعت فروم با ساعت رسمی هماهنگ نیست؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه ساعت رو درست کنین .لطف میکنید
سلام کسی میدونه نسخه نهایی ورژن 6 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
درود.
من شنیده بودم که قرارهست آخر اکتبر بیاد حالا اگه باز به تعویق نیفتاده باشه.
آره خود شرکت کومودو میدونه کی قرار بیاد:31:نقل قول:
سلام
فکر نکنم راهی باشه.نقل قول:
دیتابیس CIS با CCE فرق نمیکنه.
1- 5.12 ورژن مربوط به ویندوز 8 است.نقل قول:
2-بله:31:
3-نمیدونم.... چون هنوز شروع نشده: حرفشون اینه که باید صبر بکنم:
we will have basic English language files (templates) in about 2 weeks from now, then we will be able to start translation. At the moment these files are not yet available from the developers. So, let's wait till the end of October - beginning of November. Many thanks for your interest! Kind regards, Alex
4- اگه عملی بشه ورژن 6؛؛
5- احتمالا کومودو یکیش را واست زیر سبیلی رد کرده!!
اونها هم دقیق نمیدونن..... این کلمه الان رو بورسه: بزودینقل قول:
====
من تا دیشب که تست گرفتم همش امتیازم 330 میشد.اما لیک تستی که شما گفتین دانلود کردم و گفتم که اخطار نبود دیسک در درایو دی وی دی پلیر ینی درایو جی رو میداد.اصلا اجرا نمیشد.به تنظیمات فایروالمم دست نزدم.الان که روشن کردم و تست کردم نتیجه این شده.....
منکه موندم چرا همش تستهای من اینطوری میشه
COMODO LEAKTESTS V.1.1.0.3
Date 11:28:06 ب.ظ - 10/12/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Vulnerable 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Vulnerable 5. Invasion: Runner Protected 6. Invasion: RawDisk Vulnerable 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Vulnerable 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Vulnerable 11. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Vulnerable 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Vulnerable 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Vulnerable 19. Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Protected 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Protected 25. Impersonation: BITS Vulnerable 26. Hijacking: WinlogonNotify Protected 27. Hijacking: Userinit Vulnerable 28. Hijacking: UIHost Protected 29. Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable 30. Hijacking: StartupPrograms Vulnerable 31. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 32. Hijacking: AppinitDlls Vulnerable 33. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 180/330
سلام
البته ورژن 5.12، روی همه ویندوزهای XP به بعد نصب میشه.
نقل قول:سلام. بلی من امروز روی ویندوز هفت 64 بیتی نصبش کردم. عالیه.:46:نقل قول:
ولی یه چیزش خیلی ناامدیم کرد: سیستم را فول اسکن کردم، با کمال تعجب 48 تا مخرّب تحویل ما داد!:sq_14:
در حالی که قبلا با چهار آنتی ویروس آویرا، کسپرسکی، بیت دفندر و نورتون فول اسکنش کرده بودم!:sq_21:
میرم به همون ترکیب قدیمی خودم یعنی آویرای رایگان با فایروال کومودو، خدا بده برکت :دی
فقط یک سؤال داشتم: آیا فایروال کومودو هم مثل اینترنت سکوریتیش وبگارد داره یا نه؟
مرسی.
سلام
نقل قول:
ولی یه چیزش خیلی ناامدیم کرد: سیستم را فول اسکن کردم، با کمال تعجب 48 تا مخرّب تحویل ما داد!:sq_14:
شما وقتی یه ورژن جدید را نصب میکنید، متأسفانه اطلاعات قبلی را که بهش داده اید، پاک میشه و مجبورید دوباره بعضی چیزها را یادش بدهید.:sq_6:
به همین دلیل در اسکن اول؛ خیلی چیزها را پیدا میکنه که بیشترش کرک و پچ و کیجن هستند. (تقصیری هم نداره، اینها را نمیشناسه)
شما باید add to exclusion یا add to trusted را بزنید تا دفعه بعد اینها را ناجور و تهدید ندونه.
حتا در صورتی که یه برنامه شناخته شده را میشناسه میتونید submit to comodo را انتخاب کنید تا دیتابیسشون را تصحیح کنند.
چه خوب بود اگه file Rating Scan گزینه Custom scan هم داشت یا اینکه با کلیک راست بر روی هر فایل میشد Rating Scan رو برای اون فایل انجام داد
به نظرتون خوبه در این مورد با کمودو ارتباط برقرار کرد ؟
نسخه نهایی به احتمال زیاد 23 اکتبر روز تولد 4 سالگی اینترنت سکیوریتی کمودو ریلیز خواهد شد.
محصول رایگان و مفید کمودو
LoginPro new version has just been launched [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آف تاپیک
نقل قول:
just found out today my girlfriend is pregnant be cool if comodo get's release it will protect us [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] we love comodo
دوستان من کسپر اینترنت سکوریتی 2013 دارم بهترین تنظیماتی که میشه روش اعمال کرد تا توی تست comodo leak امتیاز نهایی رو بگیره کدوما هستند.چون من چند صفحه قبل دیدم که یه نفر یه سری تنظیمات گذاشته بود بعد تست کرد امتیاز کامل رو گرفت.حالا من اون تنظیمات رو میخوام.اگه کامل و واضح باشه ممنونم میشم.چون من پیدا نکردم اون پست رو.واسه همین سئوال کردم