سلام سجاد جاننقل قول:
شدی اصحاب کهف :31:
خوش اومدی:sq_9:
Printable View
سلام سجاد جاننقل قول:
شدی اصحاب کهف :31:
خوش اومدی:sq_9:
امشب باید تمدید کنم کسی محدود مخابرات نداره که بگه سرعت شبانش چطوره ؟ چند وقته پیش میگفتید رو 260 اما میخوام بینم هنوز به جای خودش باقیه ؟ چون هیچ اعتمادی به این بی سوادای مخابراتی نیست میپرسم ...
گفتم اگه سرعت شبانش همون 260 هنوز برم 1024 حجمی بگیرم. :sq_15:
باز این سجاد تقلبیه امد الان تاپیک رو به فنا میده:sq_17:
را ـــــتی دوستان ، scary هم فقط یه کارمنده تو مخابرات...وجدانا شما اگه خودتون جای ایشون بودین ، میامدین جلوی رئیســـتان در بیاین که آقا چرا قیمت ها رو زیاد کردی؟:sq_19:
scary نت 2مگ من آمادس؟:sq_24:
شوخی کردم همش تقصیر این scary ـه...خودش پیشنهاد افزایش قیمت رو داده:sq_13:
حرف زدن تو این تاپیک هم سخته ها...آدم نمیدانه باید راحت قسه بکنه یا تهرونی بحرفه:sq_13:
شما هم تقصیری نداری. نمیدونی وضعیت چطورهنقل قول:
توی پیغام خصوصی چند فقره شاهکار رو بهت میگم که متوجه شی اوضاع چطوره
من 2 مگابایت حجمی دارم. وقتی خوب کار کنه بین 200-260 معمولا نزدیک 240 کیلوبایت نوسان داره. من از 27 آبان گرفتم تا الان خوب بوده اما 4روز اخیر پینگم 200 بوده. دو شب گذشته هم متاسفانه تا 2.10 اینا سرعت همون 260 کیلوبایت بود اما یهو بعدش افت میکرد حدود 120-130. در کل به نظرم سرویس 1 مگ بگیر سرعتش باید همین باشه اگه این ماه خوب بود بلند مدت تمدید کن.نقل قول:
سرعت 1 مگ و 2 مگ در ساعت رایگان هیچ فرقی با هم ندارن همون یه 1مگ بهتره
هفته بعد شارژم تمام میشه
این نامحدود 1به 5 با 1 به 10 چه فرقی داره؟
میانگین سرعتتشان چنده ؟
یک به دهی وجود نداره این یه ابتکار رذیلانه و زشت از طرف مخابراتی ها بود برای گول زدن بالادستی هاشون .... و سر کار گذاشتن ما کاربرای بدبختنقل قول:
(یک به ده همون یک به پنجه ولی با یک چهارم سرعت در واقع اگه 512 یک به ده بخری بهت 128 یک به پنج کیفروشن هیچ کاریم نمیتونی بکنی! چقدر پستن اینا ...)
شما کی تست کردی فرقی نداشتن؟نقل قول:
تا فردا روی یک به ده ها تغییراتی اعمال میشه که بعدش تغییرات سرعت سرویس رو بهتون میگم. ولی فعلاً شارژ نکننقل قول:
دوستان دو سه شبه سرعت 1 مگ بیشتر از 160 نمیره ظاهرا 1 مگ ها رو کم کردن:sq_19:نقل قول:
الان میخواستم تست سرعت بگیرم:sq_24:ظاهرا باز ر.ده:sq_24:
جان من سرعت یه مگ رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماه روزهای خرابی این سرویس رو میشمارم کلا میخوام بدونم چند روز از یک ماه رو مثل آدم کار میکنه:sq_19:
ممنون که کاملا پاسخم را دادی ولی همیشه قربانی اصلی این همه مشکلات هیچ کس نیست جز مشترک که تنها توقعش با این همه مشکلات اینه که سرعت مناسب سرویسش بهش بدن ........ یک پیشنهاد میدم که در سایت tcnet حتما یک بخش انتقاد و پیشنهادات دایر بشه که هر کی مشکل داره بره اونجا پبغام بده .... واقعا خیلی زشته که اینترنت مخابرات نمیتونه یک سایت درست و حسابی داشته باشه، اگر مسئولین مخابرات هم از طراحی چنین سایتی عاجزند خوب یک وبلاگ بزنید از هیچی بهترهنقل قول:
تایید و تاکیدنقل قول:
یه سیستم درستی هم واسه شارژ اینترنتی بزارین این نه حسابی داره نه شماره پیگیری میده. بابا حتی و/ی/پ/ی/ا/ن فروش ها هم سیستم درست خرید دارن واسه مخابرات که دیگه نباید کاری داشته باشه
از 2 روز پیش تست نکردم ولی 2 روز پیش 2تاش یکی بودن شاید الان فرق کرده باشه نمیدونم !!!نقل قول:
من که هنوز 260 تا(البته در حالت کارکرد عالی که چند روزه خبری ازش نیست) موندم منتظریم ببینیم 320تا میشه یانه.نقل قول:
راستی جناب sc@ry واسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم)
آقا یه تست کن امشب بیزحمت اینجا خبر بده تا بچه ها ببینن چی شده کسی خواست شارژ کنه بدونه انتخابش چیه. منم امشب باز ساعت رایگان تست میگیرم میگمنقل قول:
دوست عزيز اينجا بگو ماهم مطلع بشيم! راستي جدي 1به 10تغيير ميكنه؟ قربون دست وقتي خواستي عدد هارو تو سيستم وارد كني يه 4-5 كيلو بيشتر از دستور بزن! دل اين مردم رو شاد كن! اجرت با خدا!!!نقل قول:
يه خبر جالب! اما به هيچ دردي نميخوره! كي 64 ميگيره آخه؟ ولي كلا بگم 64 تو 1ب10 همون 64ه! حالا ديدين مخابرات چقدر با وجدانه؟!؟! :دي
انصافا یکی بیاد توضیح بده اینجا چه خبره ؟نقل قول:
اگه سرعت دوستمون هنوز 260 تاس مال من برای چی کم شده ؟:sq_10:
الان سرعت دان اصلا از 70 بالاتر نمیره
با لینکهای چند تا سایت امتحان کردم
viking_vp3 بی زحمت شما الان یه تست سرعت بزار ببینم چقدر دان میزنی
قیمتها هم برای سرویسهای نامحدود یک ماهه تا یکساله باید با تخفیف های تشویقی یا بسته های تشویقی همراه باشه، نه اینکه سرویس یکساله با سرویس یک ماهه فقط یک ضربدر دوازده شده باشه و دیگر هیچ...نقل قول:
سرویس من 2مگابیت حجمیه که در حالت قانونی باید 2مگابیت=256کیلوبایت سرعت بده که میگم 1-2 شبه داغونه. الان هم با سرورهای ایرانی، رپیدباز(پرمیوم) و رپیدشیر تست کردم همه نوسان شدید بین 130-200 کیلوبایت معمولا نزدیک 160 دارن. ساعت رایگان هم میزارن.نقل قول:
شما چند بودی؟ چند شدی؟
دقیقا اما کو گوش شنوا ... .نقل قول:
پ.ن: آقا در مورد نویزواسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم) کسی تجربه داره لطفا بگه
دقایق اولیه رایگان-سرویس 2مگابیت حجمی مخابرات:(فعلا خوبه 240 میده اگه باز مثل 2-3 شب گذشته افت کرد اطلاع میدم)
دوستان سرویس های دیگه سرعت هاشون رو بزارن
پ.ن: آقا در مورد نویزواسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم) کسی تجربه داره لطفا بگه
تو تصویر 1مگابیت رو نزده بود!!!! چه پینگ توپی داری .خوش به حالت.نقل قول:
260تا روهنوز بهت دانلود میده؟ کم نشدی سرعتت؟
کدام تصویر؟؟نقل قول:
قابلتو نداره :دی
آره 260 میده خدا کنه تا آخرین ساعت رایگان همینطور باشه
شبهای قبل از 1 تا 6 بیشترین حجم دانلودت چقدر بوده ؟نقل قول:
پ ن
دوستانی که عضو آپلود باز هستن اگه لینک فیلم بالای 3 تا ده - 15 گیگ دارن شیر میکنن ؟ لینک بدین لینک بگیرین :)
4.500 دانلود داشتمنقل قول:
توی عکس اینترنتت قطع شده :دینقل قول:
در مورد آپلودباز پ.خ رو چک کننقل قول:
جالبه همه به این گیر میدن اما دقت نمیکنن شاید یکی یه چی دیگه تنظیم کرده!!!! نه عزیز جان، مودم وایرلس هستش اما رو شماره گیری خودکار نمیزارمش به مودم وصل میشم بعد دستی شماره میگیرم اینترنتم وصل میشه. اون علامت اخطار واسه همین عدم شماره گیری خودکار مودمم هست که تنظیم خودمه.نقل قول:
بابا یکی یقه این پشتیبان رو بگیره دستگاری یه مگ نکنه
کمک نمیکنه هیچی میخواد سرعت یه مگ رو هم بیاره پایین!!
تنها دلخوشی من همین یه مگ محدود بود ... (آخه نمیدونید یه احساس بدی داره...سر قضیه نامحدود همش احساس میکنی مخابرات ترتیبت رو داده!!) خیلی زور داره به ادم
منم همینو میگم 2مگ رو بزنن 350-400 ، 1مگ هم260 باشه. والا به خدانقل قول:
پ.ن1: خوشبختانه امشب هنوز سرعت افت نکرده.
پ.ن2:آقا در مورد نویزواسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم) کسی تجربه داره لطفا بگه
سرعت یک مگ را آوردن پایین -شد 184 :sq_3:
بزودی کمترم میشه :sq_2:
روی 192 تنظیم شدهنقل قول:
هرکی 260 میگیره احتمالاً 2-3 روزه دیسکانکت نشده
مخابرات هنوز تصمیم به افزایش سرعت سرویس های 2 مگ نگرفته؟ سرعت فعلا از 260 بالاتر نمیرهنقل قول:
4 روزه مودم رو خاموش نکردم تا وقتی که تمام نشه دیس نمیشم :دی چیزه خوبی گفتی :دینقل قول:
جالب اینه امروز به صورت خودکار نویز من کاهش پیدا کرد!!! شد 36 اول 6 بود بعد بلافاصله data rate بیست مگابیتی من شد 2مگابیت!!! یعنی سرعت قانونی همون 2مگابیت=256کیلوبایت شده!!!!! کی میخوان 320تاش کنن!؟!
امروز قرار بود که برای سرویسهای 1 به 10 انقلاب صورت بگیره ... خبری نشده؟
شما مگه شاتل نبودی؟نقل قول:
فعلا نه! 2020 کلا بی اطلاعه! اما مهم نیست چون 2 شنبه زنگ زدم و...نقل قول:
خلاصه...
من : افزایش سرعت 25% فقط مربوط به نامحدوده؟
104: نا محدوده ما 1ب5 ه!!!!!!!!!!!!
من : ممنون اما افزایش سرعت 25% فقط مربوط به نامحدوده؟
104: قبلا 1ب8 بود الان 1ب5 ه
من : ok! افزایش سرعت 25% فقط مربوط به نامحدوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ محدود هارو افزایش نمیدین؟
104: 1ب10 به درد نمیخوره!!!
در ادامه ماجرا وقتی دیدم طرف تعطیله کاملا بهش کفتم کوچولو گوشیو میدی مامانت؟ اونم 5min معطل کرد آخرشم مامانش اطلاع نداشت!