پاک کردن درایور را که میدونم از safe mod میشه اما من میخوام درایور قبلی را که مشکل داشت آپدید کنم و این جدیده را که نصب کردم چطوری باید مشکلش را حل کنم؟ اگه لطف کنید و یه راه حل بهم بگید که این جدید را پاک نکنم ممنون میشم.نقل قول:
Printable View
پاک کردن درایور را که میدونم از safe mod میشه اما من میخوام درایور قبلی را که مشکل داشت آپدید کنم و این جدیده را که نصب کردم چطوری باید مشکلش را حل کنم؟ اگه لطف کنید و یه راه حل بهم بگید که این جدید را پاک نکنم ممنون میشم.نقل قول:
درایوری که دانلود کردین مشکل داشته مال لپ تاپ نبوده به هر حال سازگاری نداشته...راهی هم نیست تا با درایور جدید کار کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی لینک بالا نوع ویندوزتون رو انتخاب کنید تا درایور ها رو ببینید:
آخرین درایور گرافیک واسه لپ تاپ شما :
Version V8.692.1.0
این معرفی شده
محمد جان این درایوری که تو سایت asus هست تاریخش 2010 هست و الان تقریبا آخرای 2013 هستیم احتمالا سایت asus نخواسته خودشو به زحمت بندازه و برای لب تاب های 2 یا 3 سال پیش درایورهای جدیدش را تو سایتش بذاره و فقط برای لب تاب های روز بازار این کارو میکنه با این اوصاف من از خود سایت amd که سازنده گرافیک همین لب تاب هست درایورهای جدید را دانلود میکنم و قبلا مشکل خاصی پیش نمیومد و با همون سایت amd درایورامو به روز می کردم الان هم اگه بتونم با این درایور جدید لب تابمو راه بندازم خیلی عالی میشه چون قبلی یسری مشکلات داشت به هر حال از اینکه وقت گذاشتید تا راهنمایی کنید ممنونم ببینم بقیه دوستان راه حل دیگه ای پیشنهاد می دن که بشه از درایور جدید استفاده کنم یا نه؟نقل قول:
من متوجه دلیل اسرار شما برای نصب آخرین نسخه نمیشم. من از ورژن 4-12 استفاده میکنم و هیچ مشکلی باهاش ندارم. خب شما هم همین رو نصب کنین و قال قضیه رو بکنین.:n01:نقل قول:
افشین جان اسرار من بخاطر این هست که لب تاب من هنوز اون مشکل دونه های آبی و زرد را که تو همین تاپیک مطرح شده را دارد و میخوام ببینم تو این ورژن های جدید این مشکل برطرف شده یانه؟نقل قول:
لب تاب شما قبلا یا الان این مشکل را داشته یا دارد؟
چه بد!نقل قول:
نه برای من خدارو شکر خیلی وقته دیگه این مشکل رو نداره.
شما طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تشکر شمام زیرشه عمل کردین؟ با این راه حل، مشکل من کاملا برطرف شده. حتما امتحان کنین اگه نکردین.
عکسش رو هم دوباره براتون آپلود کردم.
سلام روش خوبی هست و قبلا هم همونطور که اشاره کردید این مطلب را دیدم:n06: ولی اسرار بنده به نصب درایور جدید بخاطر اینه که دیگه نیازی به این تنظیمات و ... نداشته باشیم و با پیدا کردن ورژن مناسب خیال خودمون را از هرجهت راحت کنیم:n10: اما مثل اینکه هنوز درایوری ارائه نشده که این مشکل را حل کنه به هر حال روش شما تا الان بهترین روش برای خلاص شدن از شر دونه های آبی و زرد هست و فعلا باید از همین روش استفاده کنیم دوست عزیز :n11: ممنونم از اینکه وقت گذاشتید. :n16::n16::n16::n16: راستی شما یا بقیه دوستان تاپیک تا حالا از ویندوز 8 یا 8.1 روی این لب تاب استفاده کردید؟ چون تو سایت اسوس فقط درایورهای مخصوص ویندوز 7 و ویستا را برای این لب تاب واسه دانلود قرار دادن؟ با این اوصاف اگه بخوایم از ویندوز 8 یا 8.1 تو این لب تاب استفاده کنیم چیکار باید بکنیم؟:n13:نقل قول:
اگه لپتاپ من این مشکل رو نداشت هم باز من این کارو می کردم. چون با این کار وقتی از گرافیک استفاده سنگین نمی کنیم، میتونیم مصرف و دمای لپتاپ رو بیاریم پایین. یعنی این کار فقط برای اون مشکل نیست. تازه تنظیمات و .. هم نداره، فقط در حالت عادی میزارین رو Balanced و در حالت کار سنگین گرافیکی مثل بازی میزارین رو High Performance. همین.نقل قول:
در ضمن من ویندوز 8 نصب نکردم.
از دوستان کسی ویندوز 8 را رو این لب تاب نصب کرده؟ اگه نصب کردید ، درایورای ویندوز 8 را از کجا گیر آوردید؟
دوستان میشه دمای حالت بیکار و حالت کار ی cpu و gpu قرار بدید ؟ ممنون
دمای cpu من در حالت عادی بین 58 تا 60 هست. gpu هم یکم کمتر.نقل قول:
سلام به دوستان تاپیک ، بچه ها من اگه بخوام لب تابمو بفروشم الان از من چند میخرن یا چند بخرن خوبه؟ لب تاب سالم و از نظر ظاهری کاملا تمیز عین روز اولش باطریشم سالم هست و خوب شارژ نگهمیداره.
سلامنقل قول:
فکر کنم کمش 1400-1500 بدی خوبه.
افشین جان بنظرت خیلی قیمت را پایین نگفتی؟نقل قول:
الان اگه بخوای با همین امکانات یه لب تاب نو ایسوس بخری حداقل باید 3 تومن پول بدی ، اونوقت ما اگه بخوای 30 درصد هم بخاطر دست دومی (اگه درحد نو باشه که دیگه هیچ) لب تاب از قیمتش کم کنیم تقریبا میشه 2 تومن.:n27:
نه داداش 2 تومن ارزش نداره.. همین الان با 2 تومن یه i5 میدن که قدرتش از i7 نسل اول که مال شما باشه بیشتره.... و گرافیک هم بازم 10 20 درصد بهتر... و هم اینکه نو هست و..... خلاصه بنظرم 1500 اگه بخره سود هم کردیدنقل قول:
اون لپتاپی که شما میگی 3 تومن مثلا lenovo y510p که حدود 3500 هست میشه بگی از هر نظر 40 درصد کم کم نسبت به دستگاه شما کلا بهتر شده... و نظر منو هم بخوای نگه داری دستگاه رو بنظرم ضرر نمیکنی... با این وضعیت دلار ..و.... الان بفروشی ضرر کردی
سلام
من از همین مدل لپ تاپ دارم ولی وب کمش ارور میده چند وقت میخوام درست کنم نمیشه...خواهش میکنم راهنمای کنید:n27::n27::n27:
سلا بر hasanoooooooo عزیز ، رفیق کجا بودی این همه مدت پیدات نبود تو این تاپیک مخصوصا از اون وقتی که یه بحث گوچیکی بینمون پیش اومد یادم نبود دقیقا درمورد چی بود فکر کنم درمورد همین لب تاب بود. به هر حال ممنونم از راهنماییت ولی باید بگم لب تاب بنده بلوری هم رایت میکنه و در حد نو نگرش داشتم و این خودش ارزش لب تاب را میبره بالا و نظر من اینه که کمتر از 2 تومن نفروشمش چون با این تفاوت نمیتونم یه لب تاب بهتر و قویتر پیدا کنم و باید هزینه زیادی کنم.نقل قول:
شما اگه توانایی فروشش به این قیمت رو دارین حتما این کارو بکنین. اما مسئله اینه که ارزش این لپتاپ اینقدر نیست و کسی به این قیمت نمیخردش مگر اینکه کم اطلاع باشه.نقل قول:
به هر حال اگه این قیمت ها مشتری داشتی بگو شاد ما هم فروختیم:n01:
دوست عزیز نزن سر مال آخه با قیمت 2 تومن هم تو این زمونه نمیشه با همین مشخصات لب تاب گرفت. مگه من دیوونم بیام کمتر از این بفروشم و خودم بمونم. خب همین سالمه نگرش میدارم.نقل قول:
حتما شما هر کار دوست دارین میتونن انجام بدین. من فقط نظرم رو میگم.نقل قول:
اینکه شما بیاین کمتر از این بفروشین و توش بمونین که نشد استدلال. من با 2.100 لپتاپ لنوو (Z500 (i5/6GB/GT 740m/1TB که از همه نظر از این لپتاپ ما بهتره رو پیشنهاد میکنم. آخه کی میاد 2 تومن پول لپتاپ سه ساله ی ما بده در حالی که با 2.100 میتونه یک z500 نو و قدرتمند بخره.
بازم امیدوارم خوب بفروشینش:n06:
افشین جان فرمایش شما رو قبول دارم.نقل قول:
درسته استدلال من شاید بنظر شما منطقی نباشه ولی وقتی پول اضافه ندارم :n14:برای لب تاب جدید کنار بذارم خودش:n13: یه دلیل مهم برای اینه که لب تاب خودمون بهترین لب تاب هست:n08::n08::n08:(عجب استدلالی)
ضمنا حیفه پردازنده ی 4 هسته ای مارک ایسوس و دارا بودن بلوری تو این لبتاب خودش یه مزیته به هر حال ممنونم از اینکه نظر دادید و این تاپیک رو از رکود خارج کردید
بچه ها لپ تاپ من خیلی تند تند هنگ میکنه / قفل میکنه /ویندوز جدید نصب کردم مشکل حل نشد / اصلا وسط نصب ویندوزم هنگ میکنه / دیگه فقط باید پاور و نگه داشت تا خاموش شه / نظرتون چیه یه راهنمایی کنین لطفا ؟ سخت افزاریه؟ وسط اسکن آنتی ویروسم هنگ میکنه / قبلا خیلی کم پیش میومدالان زود زود رخ میده
معمولا هنگ در محیط ویندوز برای درایور یا نرم افزار ناسازگره. من خودم این مشکل رو داشتم که موقع بالا اومدن دسکتاپ لپتاپ هنگ میکرد. بعد کلی ویندوز عوش کردن و ... فهمیدم مشکل با آنتی ویروسم بود. نورتون داشتم، پاکش کردم و کسپر نصب کردم و خیلی وقته مشکلی نداره.نقل قول:
اینکه وسط نصب ویندوز هم هنگ میکنه، احتمال مشکل سخت افزاری رو زیاد میکنه. در حالت safe mode هم هنگ میکنه؟
مرسی از اینکه جوابمو دادیننقل قول:
اینو امتحان نکردم / اما الان رو ویندوز جدیدم من برنامه زیادی ندارم که بگم عامل هنگه / ینی پیشنهاد شما اینه مثلا مرورگر کرومو حذف کنم یا برنامه های ابتدایی دیگمو؟
دیگه به این نتیجه رسیدم ببرم تعمیرات / چون دیگه خیلی داره اذیت میکنه /
ویندوز که نصب کردی، بدون هیچ برنامه ی اضافی بازم هنگ میکنه؟نقل قول:
دمای CPU میدونی تا چند میره؟ تاحالا گردو خاک داخل لپتاپ تمیز کردی؟
میشه بگین دوما رو با چه نرم افزاری اندازه بگیرم ؟ الان امکان مطالعه فرومو ندارمنقل قول:
الانم با حالت safe mode with networking اومدم بالا
آره رو خود ویندوز بدون نصب هیچ برنامه ایم هنگ داشت / من فک کنم اگه ویندوز جدید دیگه ای نصب میکردم شاید بهتر میشد نتیجه گرفت
چون همون ویندوز قبلی رو نصب کردم
گردوخاک لپ تاپ و یه بار تمیز کردم
وقتی هنگ هم میکنه / کلا هنگ میشه نه ارور اون صفحه آبی میاد نه خاموش میشه ... هیچی بالکل هنگ میمونه
رو حالت safe mode به لپ تاپ فشار میاد ؟
با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دماهای قطعات رو چک کنین. اگه تونستین یه عکس ازش بذارین.نقل قول:
نه فشار نمیاد.
روی این حالت که بهتون گفتم یعنی safe mode with network , هنگ نکرده ولی سروصدای لپ تاپ رفته بالانقل قول:
ببخشین من خیلی تو زمینه این نرم افزارا اطلاع ندارم
این نرم افزاری که دادین و روی همین حالت safe mode استفاده کنم ؟
من روش کلیک میکنم فقط دو ردیف دما میده فک نکنم این چیزی باشه که شما میخوای
نه. باید از safe mode خارج بشین.نقل قول:
اگه هنوز هنگ نکرده به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه.
یه عکس از اون برنامه در محیط ویندوز بگیرین یا عددهارو بزارین تا ببینیم چی میشه.
نه. باید از safe mode خارج بشین.نقل قول:
اگه هنوز هنگ نکرده به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه.
یه عکس از اون برنامه در محیط ویندوز بگیرین یا عددهارو بزارین تا ببینیم چی میشه.
اول بعد بالا اومدن ویندوزنقل قول:
اینم بعد وصل شدن به نت و بالا آوردن کروم
یه چیزیم بنویسم که بعد اینکه از safe mode ریستارت کردم رو حالت عادین هنوز هنگ نکرده / معمولا تا کمتر از 10 دقیقه هنگ میکرد .
خب معلوم شد لپتاپ شما مشکل خنک کنندگی پیدا کرده.
باید خمیر سیلیکون لپتاپتون عوض بشه تا دما بیاد پایین. اگه فکر میکنین خودتون از پسش بر میاین، طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من عمل کنین. اگر نه که باید بدین بیرون تا براتون انجام بدن (حدود 30 تومن هم فکر کنم هزینه اش بشه).
ینی دیگه مشکل از ویندوز و نرم افزر نیست؟ رو safe mode هم هنگ نمیکنهنقل قول:
من تو خوابگاهم و امکان تعمیر لپ تاب برام سخته / لپ تابم کلا حدیدا خیلی گرم میکنه
فقط درخواستی دارم میشه اگه براتون مقدوره قضیه رو برای منم توضیح بدید ؟
بازم خیلی ازت ممنونم همشهری عزیز
خمیر سیلیکون لپتاپ شما حتما باید عوض بشه. احتمال اینکه بعد اینکار دیگه هنگ نکنه زیاده. اما اگر بازم هنگ کرد باید ویندوز جدید نصب کنین و ببینین بدون برنامه های اضافی بازم هنگ میکنه یا نه.نقل قول:
توضیح در چه موردی؟ اون پست من رو خوندین؟
به هرحال خمیر سیلیکون رو عوض کنین و گرد و خاک روی فن و دریچه خروجی هوا رو هم تمیز کنین و در آخر نتیجه رو گزارش کنین.
موفق باشین.
مرسی افشینجان باشه / حالا دلیل هنگی این باشه یا نه باید درست شه چون دماش بالاست .من اینو درست میکنم نتیجه رو بهتون میگم / مرسی کمک بزرگی بهم کردیننقل قول:
سلام افشینجان من دادم لپ تاب و برام سرویس کنن / هزینشم شد 50 تومننقل قول:
دما دیگه بالای 60 تا 65 نمیره اما من متوجه شدم درایور کارت گرافیک و که نصب میکنم لپ تاپ هنگ کردنش شروع میشه
چکار کنم ؟ ینی درایور کارت گرافیک و نصب نکنم ؟ درایوریم که نصب کردم مال خود سایت ایسوس گرفتم فک کنم دومیش که جدیدتر بودو گرفتم
بعضی موقع وسط بالا اومدن ویندوز یهو خاموش میکنه
لطفا یه راهنمایی کنین
درایور قبلی رو آن اینستال کن و ری استارت کن. بعد این ورژن رو نصب کن:نقل قول:
اگه با نصب این درایور هم به مشکل برخوردی و بدون درایور گرافیک، اصلا هنگ نمیکنه، ممکنه کارت گرافیک مشکل داشته باشه.
این که لینکش رفت توی سایت ای ام دی / اونجا اتو دتکت کرد و درایوری که دانلود کردم وسط نصبش failure میده/ نصب نشد / تو سیف مود هنگ ندارم اصلا / بدون کارت گرافیک درایورشم اصلا تا حالا هنگ نداشتمنقل قول:
دیگه نمدونم چه کنم
سلام به دوستان
من یه مدتی بود روی باطری لپ تاپم یه علامت ضرب در میومد باطری شارژ میشد و کار هم میکرد ولی این علامت بود روش
با پرسش هایی که داشتم گفتند که ویندوز عوض کنم مشکلش حل میشه
الآن چند وقتیه که ویندوز 8 نصب کردم و همه درایور های روی سی دی رو هم نصب کردم
اون علامت ضرب در روی باطری رفته ، باطری 100 در صر هم شارژ میشه ولی زمانی که سیم برق رو در میارم باطری به 95 در صد که میرسه سیستم به طور کامل خاموش میشه (توی استند بای نمیره)
تنضیمات پاور سیوینگ رو هم چک کردم مشکلی نداشت دیگه نمیدونم چیکارش کنم کسی راهی به ذهنش میرسه ؟ یعنی باطریم خراب شده؟ البته شنیدم بایوس رو آپدیت کنیم ممکنه مشکلش حل بشه !!! آیا درسته این مطلب؟
ممنون از همه گی:n12:
نمیدونم واللا. بهتره ببرین پیش یک تعمیرکار.نقل قول:
برای منم علامت ضربدر هست چون باتریم آخرای عمرشه. 10 دقیقه هم بیشتر شارژ نگه نمیداره.نقل قول: