آقا الان ولفم ، برم MIUI؟؟؟
Printable View
منم ولفم هوس مای یو آی کردم:دینقل قول:
ولی اونی که هستی سرعتی تره.
ولف به ظاهر رام اریجینال نزدیک تره.
سلام آقا من اومدم یه فیلمی رو به 480*800 تبدیل کردم ولی وازم تمام صفحه نشون نمیداد , این رزولیشن hd که گوشی ما فیلم میگیره چنده؟
حامد چه کاریه خو ، برو MIUI بعد لانچر ولفو بریز : دی (میشه؟؟؟)
من دارم میرم MIUI ، دعا کنین واسم : دی
2.3.5ــه :O
لامصب ایکس 10 هیچی نباشه کاستوماش بد نیستن : دی
راستی یه خبرم بدم که 99% اون کسی که قرار بود از اون ور واسم اتریکس بیاره گشادیش شده و کنسل شد... شاید GS2 بگیرم شایدم پی سی... شایدم ایکس 10 : دی
خوب اون ایکنهاشو چیکار کنم؟:دی
من اصلا از لانچر ولف(لانچر آرک) استفاده نمیکنم.لانچر GO ریختم صفا سیتی:دی
eee آیکونا همون میمونه؟؟؟
چیکار کنیم حالا؟؟؟
آیکون ها عوض میشه خود گوشی یه بخش داره که میتونی آنلاین تم بگیری و کل قیافشو عوض کنی :31:نقل قول:
اپلودفا هست...هرجایی ریختی مشکلی نداره..دانلود میکنیمنقل قول:
چند تا مارکت هست من استفاده میکنم هر کدوم یه حسن داره یه عیبی.....یه آپلود سنتر خوب بدین تا بزارم لینکش رو.توی 4shared بزارم مشکلی ندارید؟
اینقدر تعریف کردین منم هوسی شدمم..یکی بره 2.3.5 ببینه چطوریه ما هم بیایم اونطرف...چه فرقایی داره؟یکیه یا نه؟سرعش چطوریاس؟
آقا نریزید این 2.3.5 فارسی درست حسابی نداره منم میخوام بیام Wolf اگه فارسیش درست نشه :31:
خب اولین تلفات مشخص شد...حدسش رو میزدم..با فارسی مشکل داشته باشه...حیفففففففف
آقا از اپديت رسمي 2.3 راضي هستيد يا بيشتر انتظار داريد كلا خوب بوده يا نه بنظرتون اين اخرين اپديت بود؟
تو بنچ مارك بالاترين عدد چند ثبت شده براي ايكس 10
دوربينش تو 2.3 فرقي كرده؟ سرعت فوكوس ش تو فيلم برداري بهتر شده يا نه؟فريم ريتش 24 شده يا نه؟تو 2.1 خيلي پايين بود
اصلا به درد نمیخوره همون 2.1 بهتر بود دوربین هم فرقی نکرده من چند روز استفاده کردم دیدم همچین آش دهن سوزی نیست کاستوم رام ریختم الان :10:نقل قول:
یه نکته دیگه درباره رام 2.3.5 miui بگم موزیک پلیرش هم مشکل داره 2 دیقه یه بار فورس کلوز میده :19:
اکولایزر رو disable کننقل قول:
یه نکته دیگه درباره رام 2.3.5 miui بگم موزیک پلیرش هم مشکل داره 2 دیقه یه بار فورس کلوز میده
خب این هیچی قابل حله :31:نقل قول:
بازیهایی مثل Samuraii 2 و Angry Birds Season , .... هم نمیشه روش ریخت :41:
مشکل app 2 sd هم داره بعضی از بازیها و برنامه ها رو با این که قابلیت move to sd دارن نمیتونه به مموری انتقال بده :41:
[PHP]اصلا به درد نمیخوره همون 2.1 بهتر بود دوربین هم فرقی نکرده من چند روز استفاده کردم دیدم همچین آش دهن سوزی نیست کاستوم رام ریختم الان [/PHP]
واقعا این قدر بد بوده!!!!! همه تائید میکنند متاسفتم برای سونی
[PHP]بازیهایی مثل Samuraii 2 و Angry Birds Season , .... هم نمیشه روش ریخت[/PHP]
چرا جرا نمیشه سخت افزار کم میاره؟
نه مشکل فنیه... و گرنه MIUI رو یکی از بچه ها 1700 (یادم نیس دقیق همین حدودا بود) تا باهاش بنچ گرفته بود...
سلام
این ورزن 2.3 برای x10mini pro هم اومده؟
خیر.فقط برای ایکس 10 پدر اومده.
با این اوصاف ب رام ولف راضی شذم
کی بود مد باتری میخواست؟این مد باتری رو به شکل دایره ای در میاره و عدد میزان شارژ هم وسطش میاد.این جایگزین ایکن باتری میشه.:
میشه مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:https://market.android.com/details?id=ch.blinkenlights.battery&feature=search_result
کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16318945&postcount=2418
آپدیت کردم.حامد مگه دستم بهت نرسه:دی من اهل این کارا نبودم..تو منو اغفال کردی:دی این چرا اینجوریه؟!
نگفتم دست نگه دار:دی
چشه؟پسندت هست یا نه؟ :)
بچه ها من یه مشکلی دارم.
هنوز نتونستم آپدیت کنم. هنوز 2.1 نصبه هر وقت با pc companion میرم میگه گوشیت آپدیته. فریمور 2.3.3 رسمی اگه دارین آدرس بدین لطفا. میخوام با فلش تولز فلش کنم.
ممنون
توی فیس بوک سونی اریکسون بخش خاورمیانه گفته برای این منطقه آپدیت اومده.
2 تا کار میتونی بکنی:
یا بیای با آپدیت سرویس هم تست کنی شاید بشه.
یا بیای کاستوم رام بریزی با فلش تولز.
قیمت x10 رفته بالا گارانتی اصلی رو من ماه پیش 420 خریدم ولی الان کمتر از 480 نمی دن
اقا پی سی کامپنین هنوزم ارور میده باید از اپدیت سرویس استفاده کنی
حامد سرعتش خیلی کمتره!من رو 2.1 گو لانچر ای اکس داشتم از اول..عین فشنگ بود...این فقط کمی امکانات کم اضافه شده و چند تا ویجت باهال.همین.اما سرعت معلومه کم شده
راستی بچه ها گوشی من X10a هستش. گوشی هر کی رو که میبینم x10i هست. میدونم که میگن a مال آمریکاست و i بین المللیه. ولی میخوام بدونم فرقشون چیه. یکی میگفت x10a از gsm پشتیبانی نمیکنه. پس من چجوری الان دارم از گوشی استفاده میکنم؟ مگه شبکه ایران gsm نیست؟
@مصطفی:
آره.دقیقا.خیلی کند هست.کند تر هم میشه.راه حلش ریختم رام کاستوم+لانچر هست.گفتم که خبر بده:)
@reza.msk
مطمئن نیستم ولی GSM هست منتها اون فرکانسهایی که ساپورت میکنه متفاوت هست.البته اون استانداردها رو هم داره.
شما گوشی رو با هر کاستوم رامی فلش کنی به همون مشخصات تبدیل میشه.
@مصطفی:
آره.دقیقا.خیلی کند هست.کند تر هم میشه.راه حلش ریختم رام کاستوم+لانچر هست.گفتم که خبر بده:)
@reza.msk
مطمئن نیستم ولی GSM هست منتها اون فرکانسهایی که ساپورت میکنه متفاوت هست.البته اون استانداردها رو هم داره.
شما گوشی رو با هر کاستوم رامی فلش کنی به همون مشخصات تبدیل میشه.
حامد میکشمت:دی..اول معتاد میکنی ادمو بعد میگی نکش؟:دی :دی :دی
حوصله دردسر ندارمنقل قول:
ترجیح میدم با همین اصلیها سر کنم
شما بایستی از 854*480 استفاده کنیننقل قول:
برنامه زیر عالیه
Wondershare Video Converter Ultimate
والا توی فیلمبرداری مال من تقریبا فوکوس نمیکنهنقل قول:
چه برسه بهتر بشه
حامد این چجوریاست ؟نقل قول:
میشه توضیح بدی ؟
من گرفتمش
ظاهرا با روش عادی نصب نمیشه
و فکر کنم همون فایل زیپ نصب میشه از طریق ریکاوری این اره ؟
بچه ها من گوشی 12 سیلندر هم بیشتر شده مثل اسب باتری میخوره..چیکارش کنم...یه روز نشده 1 درصد میمونه ازش...همه چیزم غیر فعال است بود گشت گردید
نه انگاری داره از 2.3.3 خوشم میاد.
میگما برنامه navitel واسه 2.3 کار نمیکنه؟چه جوریاست؟
بگذار شارژش تموم شه و خاموش شه و دوباره شارژش کننقل قول:
بچه ها من گوشی 12 سیلندر هم بیشتر شده مثل اسب باتری میخوره..چیکارش کنم.
همین کار رو کردم..کالیره هم کردم ولی دریغغغ
سلام
یه بازی HD خفن که فک همه رو بیاره پایین معرفی میکنید. تو بازیا گشتم ولی هیچکدوم از گرافیک بالا ها SE ساپورت نمیکرد!!
هرکی از راه میرسه میگه یه بازی بزار ببینیم منم فقط angry bird اینارو دارم!
سامورایی هم قشنگه ها.امتحانش کن
am2
راهی نیست پس.بلندش کن بکوفش تو دیوار از دستش راحت شی:دی
چه جوری ازش استفاده میکنی و باتری فول چقدر کار میکنه؟1 روز؟
@مصطفی:
هاهاها.من شیطون بیدم:دی
راستش خیلی تو کارش نبودم.آره فکر کنم.همون راهشه.یه سر به بقیه پستای تاپیکش بزن.نقل قول:
حامد این چجوریاست ؟
میشه توضیح بدی ؟
من گرفتمش
ظاهرا با روش عادی نصب نمیشه
و فکر کنم همون فایل زیپ نصب میشه از طریق ریکاوری این اره ؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
من نمیدونم چجوریه میگفتن 2.3 سرعتش چند برابر 2.1 و 2.2 هست!
ما که چیزی ندیدیم.
یعنی اس ای از عمد کاری کرده که سرعتی نشه؟
1-سرعتش خوب شده.انگاری اولش تو استراحت بود تازه جون گرفته:دی
2-حتی با پس زمینه تیره ترش هم دارم حال میکنم.زیر نور آفتاب بهتر دیده میشه صفحه.مخصوصا صفحه شماره گیری تلفنش.
تنها زمانی که از کابل یو اس بی جداش میکنی یه لحظه شورتکاش هاش طول میکشه لود بشه که به نظرم چیز مهمی نیست.من میگم سرعتش کمتر نیست اما بیشترم نشده.اما خوب یه سری چیزای باهال داره
3-من از این اور ویوو اش خیلی خوشم امده.هم کابردیه هم لذت بخشه.
4-توی هنگام تایپ هم یه فلش ابی امده زیرش خیلی کاربردی و جالبه.خوشم میاد ازش.
5-میگم قبلا تو ستینگ vioce input-output بود؟من قبلا ندیده بودمش یا اضافه شده انگاری
6- وقتی به انتهای صفحه میرسین و فکر کنین هنوز به بالای صفحه نرسیدین یه هاله نور میاد..هر چی سماجت کنین و ترک بازی در بیارین و بیشتر بکشین..اونم پر رنگ تر میشه که قشنگ و جالبه
7- خاموش شدن صفحش رو دوست دارم..قشنگه
8- هندزفری خودمو پیدا نکردم با هندرفری ویواز تست کردم.صدا تو هدفونش فرقی نداشت واسم.البته فکر کنم از هندزفری ویوازه باشه.راستی رنگ چشمک زن هم با رنگ جدید پیش زمینه ست شده.توجه کرده بودین؟ای لاو ایت:دی
9- یکی از مهمترین پیشرفت های این اپدیت رو میشه زد به حساب ویجت ها.دو تا ویجت خیلی کاربردی و خوشگل اضافه شده که گالری و همین ویجت موزیکه.واسه من خیلی لذت بخشه تو همون صفحه اصلی عکسها و ویدئو هام رو ورق بزنم و اونی که میخوام رو گیر بیارم و لازم نباشه حتما وارد برنامه گالری بشم.
10- جا به جا کردن شورتکاتها و شخصی کردنشون هر چند جدید نیست اما دوست داشتنی تر شده یه جورایی برام.انگاری فضای اختصاصی شورتکاتها یه کوچولو بیشتر شده تا راحتتر ازشون استفاده بشه.
11- قسمت فولدر هاش به نظرم خیلی پیشرفت کرده...و چند مدل قولدر رو میتونی انتخاب کنی...فولدر تولز یا فولدر سرگرمی یا فولدر علاقه مندی ها و ...یه چیزی وقتی انگشتمو رو صفحه نگه میدارم و میخوام چیزی به هوم اسکرینم اضافه کنم...خیلی باهال اطراف پنجره جدید تیره میشه تا اون پنجره که بازه بهتر تو چشم بیاد...نمیدونم قبلا هم همین بود یا نه.
12- بر خلاف 2.1 که بیشتر جاها رنگ سبز فسفری به چشم میامد.تو 2.3 از ترکیب رنگ های ابی و خاکستری خیلی استفاده کرده..این دیگه سلیقه ایه...منم کم کم دارم ازش خوشم میاد.
13- یه چیزی که کسی حرفی نمیزنه اینه که flv هم رفته جزء پسوند های دیفالت پلیر گوشی..من هنوز لازم ندیده ام دیگه پلیر جانبی نصب کنم واسه گوشی.
14- گوشی من تو فیلمبرداری یه مشکل داشت تو حالت افقی که میگرفتم بین فیلمبرداری و عکس برداری سوییچ نمیشد و حتما می باید عمودی میشد تا میتونستم سوییچش کنم.الان کامل این باگ هم برطرف شده که خیلی راضیم کرده.
15- اقا یه چیزی خیلی راضی ترم کرده...تو 2.1 هر چی برنامه نصب کردم تو ویدو موزیک ها و فیلم ها به شکل ازار دهنده ایی صدا از تصویر فاصله داشت...جوری که لذت دیدن رو کیگرفت..الان چک کردم دیدم تقریبا صدا و لب زدن ها فیته فیته...خیلی خوبه ایول.
خیلی چیزهای ریز دیگه اضافه شده که یه جورایی لذت کار کردن رو بالا برده مثل ویبره ی بسته شدن در سطل اشغال!..یا قابلیت پلیر گوشی برای زدن جلودی 15 ثانیه ای و خیلی چیزهای ریز دیگه که باید کار کنین تا دستتون بیاد
حالا شاید یکی اینها رو خوشش بیاد یکی خوشش نیاد.اما گفتم اولش کمی کند بود...انگار داره اب بندی میشه.الان من راضیم ازش
در یک کلام به نظرم ارزش اپدیت رو داشت.یه تنوعی شد کامل
بازی Sandstorm رو بریز خیلی باحالهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://---------.ir/Forum/downloads/2061/
از نظر من عالي شده!
تازه ايكس 10 ايكس 10 شد
من هر كاري كردم كه لگ بزنه نشد!