mc700نقل قول:
mc724
این دو مدل دی وی دی رام دارن اما مدل ایر نداره که باید از اکسترنالش استفاده کرد
در مدل 13 724 بهتره اما اگه یه لپ تاپ همه کاره و کامل می خوای و می تونی تا حدود 2600 هزینه کنی 723 از سری 15 اینچ بهترین و کامل ترین گزینه ست
Printable View
mc700نقل قول:
mc724
این دو مدل دی وی دی رام دارن اما مدل ایر نداره که باید از اکسترنالش استفاده کرد
در مدل 13 724 بهتره اما اگه یه لپ تاپ همه کاره و کامل می خوای و می تونی تا حدود 2600 هزینه کنی 723 از سری 15 اینچ بهترین و کامل ترین گزینه ست
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
VPCZ138GG/XQ سونی با mc723
نمی دونم کسی می تونه اینجوری مقایسه کنه که با هردو کار کرده باشه ولی منکه 723 دارم صد در صد ازش راضیم و قطعا همونی بوده که می خواستم و با هیچی عوضش نمی کنم و اگه صد بار دیگه هم قرار باشه لپ تاپ بخرم بازم همین مدل رو می خرمنقل قول:
جدا از هر مقایسه ای، لپ تاپ اپل سیستم عاملی داره که بقیه ندارن و خود همین یه نکته ی برتری حساب می شه
سلام دوستان
من واقعا بین مک بوک پرو و مک بوک ایر موندم از یه طرف مک بوک ایر به اون زیبایی و نازکی و پرو با قدرت:blink:؟یکی درستو حسابی برادرونه راهنمایی کنه؟.البته الان نمیخوام بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قصدشو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی تو دلمه.استفادم هم معمولی تازه دانشگاه پلیمر قبول شدم اصلا نمیدونم لپ تاپ لازم میشه یا نه واپل چقد بدرد میخوره.
دستتون درنکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
بستگی داره تا چه مقدار بخوای هزینه کنی
الان مک بوک ایر جدید چون سی پی یو خیلی خوبی روش گذاشته شده قیمتش خیلی رفته بالا، تا 1800 و 1900 هم شنیدم، یعنی تقریبا هم قیمت 724، آیا واسه ایر همچین قیمتی می دی در حالی که از نظر کارت گرافیک تقریبا صفره؟
در مورد لازم شدن یا نشدن، نباید فقط به دانشگاه و این مدل نیاز نگاه کرد، باید یه چیزی بگیری که لاقل تا چند سال هر کاری خواستی باهاش انجام بدی کم نیاره
در مورد زیبایی حالا چون یه موضوع سلیقه ایه، پرو هم از نظر زیابیی بی نظیره و همه پسند تره
سلام،
نظرتون در مورد apple MC 700 pro چیه ؟
ارزش داره آدم با بودجه 1.600.000 _1.700.000 یه لپ تاپ ساده و معمولی از اپل بخره منظورم اینه که تو برند اپل بغیر از چندتا مدل بقیه اکثرا بالای 2 تومن هستن ،حالا یه مدلی مثل 700 آیا واقعا مدل خوبیه؟
MC 724 pro تفاوتش با این چقدره؟
این سری جدید lion چقدر با قبلی ها فرق داره؟چه مزیت هایی داره؟؟
بهتره نسخه lion رو بگیرم یا چون بتا ست و احتمالا مشکل نرم افزار پیدا میکنم از خیرش بگذرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دیگه اینکه بعدا خودم میتونم این نسخه رو ،روش نصب کنم؟
سلامنقل قول:
بستگی داره واسه چه کاری بخوای
اگه واسه کارهای روزمره و عادی می خوای مناسبه اما اگه مثلا واسه بازی می خوای نه
در خوب بودنش هیچ شکی نیست، اینجا چند نفر خریدن همه راضین
از نظر قیمتی 200 تومان، از نظر کاری در کارهای عادی و روز مره هیچ تفاوتی نشون نمی ده چون 700 هم خیلی قویه
اما در کل هرچه مدل بالا تری خریده بشه خب مسلما بهتره
خیلی فرق داره و 250 مزیت و آپشن جدید نسبت به نسخه ی قبلی بهش اضافه شده اما هنوز باگ زیاد داره و لاین نگیری بهترهنقل قول:
بله نصبش هیچ کاری نداره، راهنمایی هم خواستی اینجا بچه ها هستن
ممنونم از راهنماییتون،
استفاده من، بازی که اصلا ،کارهای تخصصی هم که نیاز به گرافیک بالا داشته باشه ندارم فقط دنبال یه لپ تاپ خوب هستم که بتونم باهاش کارهای معمولم رو انجام بدم ،ولی شنیدم که برای پرینت و همسان سازی و کلا هماهنگ کردن اپل و سسیتم مک با بقیه دستگاهها که ویندوزن خیلی به مشکل میخورم،این درسته؟ و تنها راه حلش اینه که یه دونم ویندوز نصب کنم؟!
از مدل mc 700 اگه نقطه ضغف یا هر نکته منفی که میدونید با شنیدید میشه بگید
تقریبا دارم تصمیمو میگیرم که برم بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه ،تو پاساژ پایتخت یکی از فروشنده ها میگفت اپل به جوریه که اگه لپ تاپشو بگیری مجبوری کم کم iphono هندز فریو چیزای دیگشم بگیری ، چقدر با این حرف موافقید؟
700 خوبه اگه 724 هم بگیری که چه بهترنقل قول:
در مورد هماهنگ کردن نه هیچ مشکلی نداره اما به هر حال نصب ویندوز تقریبا اجتناب ناپذیره چون بلاخره پیش میاد که یه برنامه ای مشابه مک نداشته باشه
نقطه ضعفش همون کارت گرافیکشه و بس (البته نه اینکه خیلی ضعیف باشه اما واسه بازی حرفه ای طراحی نشده)
اجبار نیست شاید یه اشتیاق و علاقه ای به وجود بیاره که حتما میاره که آدم می گه اینکه انقدر باحال بود برم مثلا موبایلشم بگیرم یا بعضی ها واسه ست کردن این کارو می کنن
کلا سیستم عامل های مک چه رو کامپیوتر چه موبایل چه تبلت از نظر ظاهری خیلی کشش داره و آدم زود جذبش می شه (بعضی هم واسه کلاسش اپل می گیرن دیگه)
.نقل قول:
.
.
.
مدل خوبی هستش باید ببینی چه کاری میخوای با لپ تاپ انجام بدی گرافیکش ضعیفه کلا اگه دوست داری با مک کار کنی بهتره Apple بخری اما اگه هدفت ویندوزه بهتره از برند دیگه بخری....Apple همه چیش مچه همه واسه مک....تفاوت این دو مدل تو مقدار هارد و نوع CPU هستش......اما با 1.700 میتونی از برند دیگه مدل خوبی برداری
اقا یکی هم به ما کمک میکنه ؟نقل قول:
یعنی کارت گرافیکش خیلی ضعیفه!! من می خوام 724 بگیرم و حتما به خاطر یه سری نرم افزارهای مهندسی برق مجبورم ویندوزم نصب کنم به نظر شما میشه با این کارت گرافیک مثلا اتوکد رو تو وویندوزش راحت کار کرد؟؟نقل قول:
من حقیقتا از برندهای دیگه خسته شدم واسه همین می خوام آپل بگیرم.
.نقل قول:
.
..
گرافیکش Intel HD 3000 هستش......نمیدونم والا چی بگم خوب یه برند دیگه بخر.....به نظر من Apple بدرد استفاده کسی میخوره که میخواد مک کار کنه و محیط مک رو امتحان کنه....کار درستی نیست که آخه Apple بخری بعد بیای روش ویندوز بریزی که چی بشه (مگر اینکه یه کانفیگ خوب بخری مثل 723 که کانفیگ خوبی داره ).....این گرافیک بدرد کار گرافیکی نمیخوره....بازیم توش میتونی FIFA رو با Med اجرا کنی نهایتا
سلام من دانشجو کارشناسی رشته مکانیک هستم پس طبیعتا به برنامه catia & solid work نیاز دارم
فیلم زیاد نگاه میکنم شاید بعضی اوقات یه سریال گیرم بیاد به صورت مداوم بخوام پشت سرهم نگاه کنم مثلا روزی 10 ساعت
بازی میخوام در سطح متوسط 1 تا 2 سال دیگه بتونه بازی ها رو اجرا کنه البته توقع بالاترین رزولوشن رو ندارم
حالا سوالم این بود که برنامه مهندسی که گفتم برای مک هست یا اگه نیست با ویندوز عملکرد سریعی داره یا کند خواهد بود و کلا چجوریه ؟
و منکه روزی 10 ساعت فیلم نگاه میکنم یک مک بوک پرو 17 اینچ توانایی چنین عملکرد متداوم و پشت سر همی رو داره و داغ نمیکنه یا ضعیف بشه ؟
بازی ها رو تا چه حد باید توقع داشته باشم بیاره و کلا بازی ها رو باید روی ویندوز بازی کنم یا بازی جدیدی مثله Crysis 2 برای مک هم هست؟
در کل لپ تاپ پر کاریه یا باید روزانه یه میزان خاصی ازش استفاده کنی ؟
پولیم که دارم حداکثر 3.200 تا 3.300 هست و این اولین لپ تاپم هست پس اگه میشه با دلیل منطقی و کامل راهنمایی کنین
ممنون
سلامنقل قول:
نه با 10 ساعت فیلم نگاه کردن هیچ مشکلی پیش نمیاد
تا یکی 2 سال دیگه بازی ها رو در حداکثر تنظیمات اجرا می کنه
در مورد نرم افزار اگه مشابه مک نباشه ویندوز نصب می کنی و هیچ مشکلی نداره و سر سوزنی کند نمی شه
من کرایسس 2 رو با مک بوکم تموم کردم با حداکثر تنظیمات
بعضی بازی ها نسخه ی مک دارن اما کلا واسه بازی نمی شه روش حساب کرد و باید رفت سراغ بازی های ویندوزی
پر کار هست اما اگه یه کول پد مناسب داشته باشی
17 اینچ یه خورده بزرگ و سنگینه و حملش راحت نیست
پیشنهاد می کنم بری از نزدیک ببینی شاید 723 که 15 اینچه راضیت کنه
سلامنقل قول:
اگه نمایندگی رسمی (اپل استور) داشته باشه باید به قیمت دلار حساب کنی ببینی مثلا 2200 دلار اون موقع چقدر می شه
اما 6 ماه پیش قیمت هند و دوبی و مالزی حدود 2850 بود و چندان فرقی با اینجا نداشت (یعنی اولش اونجا هم قیمتش نجومی بود)
به فرض که حتی 200 از اینجا ارزون تر هم بدن یعنی 2400، باز هم خرید از اینجا بهتره چون اگه مشکلی پیش بیاد فروشنده در دسترسه و نمی خواد تا مالزی بری
به هر شکل اگه از اونجا خواستی بخری به برچسب کیبردش دقت کن که انگلیسی باشه و به حروف شرق آسیا نباشه
آفیس رسمی مایکروسافت نسخه ی مک داره و می تونی از خود پاور پوینت در محیط مک هم استفاده کنی
تمام نرم افزارهای مک از نظر ظاهری و گرافیکی واقعا زیبا طراحی شدن
..
نقل قول:
برادر من این چه طرز فکر غلطیه که جا میندازی؟
خب وقتی بعضی از نرم افزارهای ضروری مشابه مک ندارن آدم مجبور می شه ویندوز نصب کنه
اگه با یه سی پی یوی کور آی 5 کار کرده باشی باید بدونی اونقدر قوی هست که با یه ویندوز کند نمی شه و کم نمیاره (کور آی 7 که دیگه بماند)
تازه اگه نصب ویندوز بد بود خود اپل نمیومد درایور مخصوصش رو کنار سیستم عامل مک تو یه دی وی دی ارائه کنه
مک خصوصیت های خوب خودشو داره ویندوز هم همین طور
دلیل نمی شه به خاطر استفاده از یکی، از اون یکی بگذریم
سلام. آیا الان زمان خوبی برای خریدن مک پرو هست؟ برای بودجه تا 2 تومن، یک مک پرو خوب و سبک وزن چه مدلی را و از کجا پیشنهاد میکنید؟
به خدا موندم چیکار کنم هر کسی یه چیزی میگه آدم نمیتونه تصمیم بگیره خواهشن آدمو قانع کنید!!نقل قول:
از پاسختون ممنون من تنها دلیلی که 17 اینچ گفتم بخاطر رزولوشن 1920 و 17 اینچ بودنش هست برای فیلم نگاه کردننقل قول:
نظرتون درباره سایت original4u که سفارش میدی از سایت خود اپل میخره چیه ؟
بازم ممنون
ازشون قیمت گرفتی؟نقل قول:
اون موقع که ما می خواستیم بخریم چون قیمت های داخل خیلی زیاد بود همه ی راه هارو رفتیم، از چندتا از این شرکت ها که قیمت گرفتیم خیلی بالا در میومد، حدود 100 تومان هزینه ی پستش می شه، فکر کنم 10 یا 15 درصد از اونجا مالیات بهش اضافه می شه، اگه بدشانس باشی اینجا هم ازت گمرکی می گیرن و یه هزینه ای هم خود شرکت می گیره. فقط در حالتی خوبه که بخوای مدل کاستم سفارش بدی و هزینه ش هم واست مهم نباشه
تازه بین 2 هفته تا یک ماه هم باید معطل بشی، اگه در حین ارسال هم بسته صدومه ای ببینه هیچ خسارتی بهت داده نمی شه و همه چیش پای خودته
سلامنقل قول:
آره الان تقریبا بهترین تایمه چون هم قیمت متعادل شده هم تا اومدن مدل بعدی خیلی مونده
با 1800 می شه مدل 724 که 13 اینچه با وزن 2 کیلو خرید، با 2200 هم می شه مدل 721 که 15 اینچ و 2.5 کیلو گرمیه خرید
باید بگردی هرجا که ارزون تر می ده بخری وگرنه قیمت رو تا 200 تومان گرون بهت می گن
به حرف هیچکی گوش نده و برو همون 724 رو بخرنقل قول:
یه نگاهی به این تاپیک کرده باشی تو این 6 ماه لاقل 20 نفر از این لپ تاپ ها خریدیم و حتی یه نفر نبوده که بیاد بگه از خریدش ناراضیه و پشیمون شده
دوستان مدل جدید مک بوک پرو 2012 میاد؟
یک سوال دیگه هم داشتم اینه که ، امکان داره اپل بین دو تا مدلی که معمولاً سالانه میده ، مدلی رو هم به عنوان آپدیت ارائه کنه ؟
یعنی قبل از اینکه مدل سال بعد رو بده ، بیاد همین مدلای 2011 رو مقداری بهبود ببخشه و به بازار بده؟
دوستان من mc700 دارم تازه ۱ ماهه گرفتم بعد ۲ ۳ ساعت کار باهاش کاره عادی وب گردی اهنگ گوش دادن دمای cpu شدید میره بالا میره رو ۹۰ ۹۱ و دوره فن هم میره رو ۵۰۰۰ یعنی اخرش انگا داره اون تو اتیش میگره به نظرتون دستگاهم مشکل داره نه ؟ گارانتی قبول میکنه مشکلشو
اپل معمولا غیر قابل پیش بینی کار می کنه، یعنی نمی شه تایم دقیقی گفت که کی میادنقل قول:
اگه این سری مشکلی می داشتن احتمالش بود همچین کاری کنه ولی فکر نکنم واسه 2011 نیمه بده
یه کم عجیبه، یعنی یه کم نه خیلی زیادنقل قول:
تو مک اینجوری می شه یا تو ویندوز؟
با برنامه ای که دما رو نگاه می کنی به سانتیگراد نشون می ده یا فارنهایت؟
من 3 ساعت کرایسس بازی می کردم به 75 نمی رسید، 90 خیلی زیاده. شاید جلو خروج هواش گرفته می شه، لپ تاپ رو کجا می ذاری؟ کول پد نگرفتی؟ اگه با ویندوز کار می کنی شاید ویروس گرفته و ویروس مصرف سی پی یو رو بالا برده که داغ می شه
اما به هر شکلل تا مطمئن نشدی ایراد از سخت افزاره پیش تعمیر کار یا ضمانت نبر
راستش من قصد دارم اواخر آذر مک بوک پرو 724 بگیرم فقط چند تا سوال داشتم:
1- آیا پردازشگر این مدل که در ایران فروخته میشه سندی بریج هست یا نه؟
2- با چه قیمتی میشه الان این مدل رو خرید؟
3- آیا گرافیک این مدل اونقدر قوی هست که مثلا بتونم پی ای اس 2012 رو باهاش بازی کنم؟
ممنون از راهنمایی شما
تو مک ویندوز نصب نکردم فکر کنم به سانتیگراد نشون میده بزنامه istate چون الان ۴۵ هست پس ۴۵ فارنهایتم که نیست خروجی هواشم چیزی نیست کول پد داره لپ تابو رو میز گارانتی نقش داره میرم میندازم جلشون مطمءنم خرابه :19:نقل قول:
یه چیزه دیگه هم اضافه کنم اینکه وقتی اینجوری میشع دستگاه رو ریست میکنم درست میشه یعنی دوره فن میاد پایین و دمای cpu عم میاد پایین کم کم
خب شاید سیستم عاملت خراب شدهنقل قول:
یه بار غوضش کن ممکنه درست شه
اگه درست نشد بعد ببر که الکی لپ تاپت باز نشه
بچه ها به نظر شما تفاوت مدل MC700 با MC724 اونقدر هست که به تفاوت قیمتش بیارزه؟ لطفا راهنماییم کنید.
بله سندی بریجهنقل قول:
حدود 1800 تا 1900
بله به راحتی اجرا می کنه اما احتمالش هست که تا آخر آذر تموم شده باشه؛ بهتره زودتر اقدام کنی
خیلی ممنون دوست عزیز بایرنی. :20:
فقط یک سوال تکراری، برای سه، چهار سال استفاده تفاوت قیمت حدود سیصد تومن بین مدل 700 و 724 رو چطور ارزیابی میکنید؟ میصرفه به خاطر حدود بیست درصد کارایی بیشتر پردازشگر این مبلغ پرداخت بشه؟
تو خود سایت اپل که بری می تونی مثلا مدل 723 رو انتخاب کنی، رم رو به 8 گیگ ارتقاء بدی، سی پی یو قوی تر انتخاب کنی، هارد رو مدل اس اس دی انتخاب کنی و چندتا چیز دیگه. بعد اون لینک رو به شرکت می دی؛ هزینه رو اونا پرداخت می کنن و خودشون تحویل می گیرن بعد می فرستن ایراننقل قول:
کارت گرافیک 723 در زمان ساخت تقریبا از بالا ترین مدل های اون موقع بود و سنگین ترین بازی ها رو با حداکثر تنظیمات راحت اجرا می کنه
کیف و موس نداره اما فکر می کنم ترک پدش راضیت کنه که نخوای موس جدا تهیه کنی. خیر یو اس بی 3 نداره اما یه پورت جدید داره که سرعتش 2 برابر یو اس بی 3 هست ولی هنوز زیاد جا نیوفتاده.
مدل ایر جدید بالاترین سی ی یو رو روش گذاشتن با 4 گیگ رم و هارد اس اس دی اما از نظر گرافیکی اصلا قوی نیست چون مثل یه پوشه باریکه و به منظور حمل راحت طراحی شده و مناسب کار گرافیکی یا بازی نیست
بله صد در صد ارزش داره مدل بهتر بگیری خصوصا در نگاه بلند مدتنقل قول:
خود من به هرکی که از نظر مالی محدودیت نداره پیشنهاد کردم بالاترین مدل یعنی 723 بگیره که چند سال دیگه کم نیاره
اونجا به غیر از سی پی یو فکر کنم حدود 180 گیگ در هارد هم تفاوت هست که جمعا در مقایسه به سی پی یو 723 که بخوای از 2.2 به 2.3 نغییرش بدی 250 دلار اضافه می شه خیلی مناسب تره
سلام
کسی در مورد این لپ تاپ اطلاعاتی داره؟
td6722a4 air
دوستان کسی از حدود قیمت مک بوک پروا توی سنگاپور ، مالزی یا تایلند خبر داره؟
اگر از اونجا بخریم ، میشه توی فرودگاه مالیاتش رو پس گرفت ؛ مثل قطعات معمولی دیگه؟
ممنون از اینکه با حوصله جواب میدید دوست عزیز اگه تو محیط ویندوز بخوای ویندوز مجازی نصب کنی باز مشکلی به لحاظ کند شدن و داغ شدن پیش نمیاد؟؟نقل قول:
اگه امکان داره یه نگاه هم به HP DM4-2000 بندازین کانفیگش اینه:
CPU: Intel Core i7-2630QM 2-2.9
Cash: 6MB
RAM: 6DDR3
HDD: 640GB
VGA: AMD Radeon 64701GB
Display: 14LED
Weight: 2.0kg
میدونم سوال ضایع ای هست ولی میخواستم بدونم موشواره معمولی به مکبوک میخوره یا حتما باید از موشواره اپل استفاده کرد؟
ببخشید من زیاد سوال میکنم و همش یا تکراریه یا بی خود!
این صفحه کلیدای مک چرا کنترل و آلت نداره؟! :19:
سلام موس که معمولا بیشتر موس ها هماهنگی دارن
کلید کنترل که داره آلت هم کلید option هست