سلام دوستان .طبق تحقیقات یه مودم ایسوس n14u .گرفتم مشکل بزرگی که دارم با گوشی راحت وصل میشم ولی با لب تاپ با وای فای وصل نمیشه.مشکل کجا هست به نظرتون ممنون میشم راهنماییم کنید.
Printable View
سلام دوستان .طبق تحقیقات یه مودم ایسوس n14u .گرفتم مشکل بزرگی که دارم با گوشی راحت وصل میشم ولی با لب تاپ با وای فای وصل نمیشه.مشکل کجا هست به نظرتون ممنون میشم راهنماییم کنید.
از خیلی چیز ها میتونه باشه ولی اسم وای فای (SSID) رو تغییر بدین احتمال زیاد وصل میشه اگه این نشد احتمالا مشکل از IP دهی باشه.نقل قول:
سلام ممنون .اتفاقا اسم وای فای رو تغییر دادم نشد .ip هارو چک کردم مشکلی نداشت روی اتو هست.فقط مشکل لب تاپ رو دارم .روی گوشی کار میکنه وای فای .
پس احتمالش هست که مشکل از laptop باشه؟نقل قول:
بله احتمالش زیاد هست .باید به ادم وارد بگم بیاد از نزدیک چک کنهنقل قول:
ممکنه مشکل از ویندوز لبتاب هم باشهنقل قول:
شما یه سر برنامه complete internet repair رو نصب کنید و بذارید برنامه اتوماتیک اتصالات شبکه رو تعمیر کنه
شاید درست شد
ممنون از شما .صبح که روشن کردم لب تاب درست شده و وای فای کار میکنه نمیدونم مشکل کجا بود ولی الان کار میکنه .باز روشن خاموش میکنم ببینم چطوره؟نقل قول:
احتمال مشكل از باند و فركانس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنین
این دو مدل TP-LINK TD-W8951ND و TP-LINK TD-W8950N کدوم پیشنهاد میدین؟؟؟
از لحاظ کیفیت کدوم بهتره و خرابی نداره
فقط D linkنقل قول:
کسی از مودم های تندا استفاده کرده ؟
قصد خرید مودم روتر ای دی اس ال 2 پلاس بیسیم تندا DH301 دارم
قدرت آنتن دهی چطوره ؟
چیپستش چی هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:8951 من داشتم خوب بود الان 8961 دارم اینم خوبه 8950 نداشتم یه درصدی خرابی دارن که با گارانتی حل میشه اگر خطط نویز داره سراغ dlink نرونقل قول:
با سلام
دوستان و اساتید عزیز
بین archer d2 و tp-link 8970 بدون توجه به قیمت کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
asus n14uنقل قول:
همه نظر عالي
مخصوصا قيمت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلامنقل قول:
من که تخصصی در برندهای مودم ها ندارم ولی در سایت علم فردا که بچه هاش تو کارهای فنی هستند پیشنهادشون اینطوری بوده که
اول برند ایسوس بهتره،بعد دی لینک و سومی تی پی لینک
البته اینجا هر دو برند که تی پی لینکن
بستگی به کاری که ازش میخاین داره،اون مدل archer d2
3 آنتن داره،سرعت انتقال اطلاعات بیشتری داره یعنی اگر مثلا بخاین چندتا فایل رو از طریق مودم به دستگاه های دیگه انتقال بدید با سرعت بیشتری این کار رو انجام میده یا مدل 8970
باز هم میگم بستگی به این داره چه کارهایی ازش میخاین
به نظر من همون 8970 هم کافیه
یه سوال دیگه
به نظرتون می ارزه به جای adsl مودم 4g مثل mr200 بگیرم
وضعیت 4g از لحاظ پایداری در مقابل adsl چطوره?
میشه باهاش game آنلاین زد؟
پبنگش زیاد بالا پایین نمیشه؟
برد وای فای mr200 در چه حده؟
سپاسگذارم
سلام
یه مودم میخوام که دوال باند باشه یعنی 2.4 و 5 را ساپورت کنه. به نظرتون با حداقل قیمت چی پیشنهاد میشه؟
ترجیها برند ASUS
سلام دوستان
یه مودم میخوام تا حدود 250 کمی بالاتر هم مشکلی ندارم
و حتما هم از استاندارد ac پشتیبانی کنه
و پورت usb هم داشته باشه
ممنون
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام دوستان
مودمهاي تندا چه طورين؟
من خطم نويز داره
کسايي که تو ديجيکالا خريدن ميگن در مقابل نويز خيلي عالي جواب ميده ، آنتن دهيش خوبه
به نظر مياد مودم خوبي باشه. نظر شما چيه؟ کسي استفاده کرده؟
چيپستش برودکامنقل قول:
سلام دوستان
من می خوام یه مودمی بگیرم که باهاش بشه سرعت رو برای هر کاربر محدودیت گذاشت (کاری با ترافیک مصرفی ندارم) که مثلا کاربر A سرعتش 30 کیلوبایت باشه و کاربر B سرعتش 50 کیلوبایت باشه و فقط با مک آدرس بشه اینکار رو کرد و به همین ترتیب (این کاربرا هم با وایفای وصل میشن به مودم). شنیدم که مودمهای ایسوس در این زمینه خوبن و کلا مودمهای خوبی داره
من این سه تا رو دیدم با توجه به قیمت و بیشتر هم نمیتونم هزینه کنم ممنون میشم نظرتون رو بگید و اگه مدلهای دیگه از همین برند و یا برندهای دیگه که این قابلیت رو داشته باشن معرفی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه ؟
ارزش پولی که میدم و داره؟
الان لینکسیس wag120 دارم اینترنت 8 مگ هم بگیرم سرعت از 250 بیشتر نمیشه
با این مدل تندا شرایط تفاوتی داره یا مشکل سرعت مربوط به اپ خط dsl مخابراته؟
برای اینکه مشکلتون حل شه سعی کنید یک مودم دیگه رو بیارید و روی خطتون اون رو هم تست کنید و بعد از ISP بخواین که سرعت رو بالا ببرن ، تا اگه مشکل از مودم بود ، قبل از خریدتون مشخص بشه .نقل قول:
به هر حال کیفیت خط در هرشرایطی بشدت روی سرعت اینترنت شما تاثیرگذار هست ، بهترین کاری که متونید برای کیفیت بهتر انجام بدین اینه که مثل خودم یک کابل فشارقوی برق با عایق قوی که مقاومت زیادی داشته باشه خریداری کنید و از درب منزل به سیم تلفن متصل کنید (بهتره اتصالات رو لحیم کنید) و بدون قطع کردن و تیکه کردن کابل این کابل رو مستقیم تا محل مودم بیارید و اونجا بدون هیچ اسپلیتری ، بدون اتصال خط به هیچ تلفن یا دستگاه دیگه ای ، مستقیم به مودم متصل کنید و کیفیت بهتری داشته باشید .
با توجه به تجربه؛ سیسم کشی داخل ساختمان نویز زیادی میندازه و مشکلات همیشگی زیادی به همراه داره .
میتونید قبل از انجام کابل کشی مودم خودتون رو مستقیم به سر خط متصل کنید و بعد کیفیت اتصال خودتون رو به مخابرات بررسی کنید .
SNR شما در خط 8 مگ نباید کمتر از عدد 20 باشه و اگه کمتر بود سیم کشی خارج از منزل تا مخابرات با ایراد مواجه هست و شما نمیتونید سرعت های بالاتر رو بگیرید.
اگر این کارهایی که گفتم رو بطور جدی انجام ندید احتمال زیادی داره که با خرید مودم جدید نیز مشکل سرعت و اتصال اینترنت شما همچنان پابرجا باشه .
و اما در مورد دستگاه مودمی که تصمیم خرید دارید:
دستگاه خیلی خوبیه ؛ دو کارت شبکه مجزا داره که شما میتونید دو شبکه هوایی همزمان داشته باشید و درنتیجه با تقسیم دستگاه های موبایل روی هر دو شبکه کیفیت شبکه داخلی خودتون رو بالا ببرید. باند 5 گیگاهرتز مودم سرعت خوبی برای شبکه هوایی فراهم میکنه و دستگاه های جدیدی که قدرت اتصال به اون رو داشته باشن میتونن ازش استفاده کنند .
برد بسیار بالا و قدرت شبکه هوایی دستگاه منحصر بفرده.
با استفاده از کابل CAT6 و سوکت Rj46 میتونید اتصال شبکه کابلی داخل منزل رو یک گیگابیت در ثانیه برسونید که سرعت خیلی خوبیه و اکثر مودم ها چنین قابلیتی ندارند .
یکی از قابلیت های منحصر به فرد این مودم Bandwidth Control هست که شما میتونید بر اساس آدرس ip هر دستگاه که مثلا خود مودم در زمان اتصال با استفاده از MAC و سریال هر دستگاه به اون اختصاص میده پهنای باند خودتون رو تقسیم کنید ؛ مثلا اگر سه یا چهار دستگاه متصل به اینترنت دارین و سرعت خط شما 8مگابیت بر ثانیه است ، سرعت رو برای هر دستگاه 3 مگابیت در ثانیه تنظیم کنید ؛ که این امکان منحصر به فرد کیفیت و تجریه استفاده از اینترنت شما رو هزاران برابر افزایش میده و میتونید برای همیشه با سکته های ناگهانی اینترنت در زمان کار خداحافظی کنید .
همچنین باتوجه به دفترچه راهنمای مودم که دریافت و مطالعه کردم این دستگاه تمام استاندارد های جدید و با کیفیت رو برای برقراری با دستگاه های جدید ISP ها و مخابرات دارا هست و بهترین اتصال رو از نظر سرعت و کیفیت میتونه برقرار کنه به این دلیل که آخرین تکنولوژی های جدید برقراری ارتباط ADSL رو داره.
همچنین یک پورت USB که میتونید با متصل کردن یک فلش درایو به اون یک فضای دائمی اشتراک گذاری فایل در شبکه خودتون داشته باشید.
بطور کلی ارزش هزینه ای که میکنید رو داره ، البته این به معنی انتظار زیاد داشتن از دستگاه نیست ،
مثلا شما نمیتونید با این دستگاه تقسیم ترافیک انجام بدین و اگر 60 گیگ ترافیک اینترنت خریداری کردین و سه دستگاه دارید به هردستگاه 20 گیگ برای مصرف اختصاص بدین.
یا اینکه مودم VDSL بطور همزمان نیست و اگر توانایی برقراری چنین ارتباطی رو با توجه به نزدیک بودن به مرکز مخابراتی داشته باشین ، این مودم به کارتون نخواهد اومد (در تنظیمات فقط بخش ADSL وجود داشت) و مجبور خواهید بود مودم VDSL بخرید ولی خوب دستگاه های مودمی هستند که همزمان ADSL و VDSL رو پشتیبانی میکنند .
که البته این مسائل خیلی اهمیت ندارند ، مثلا میشه برای تقسیم ترافیک یک دستگاه روتر کاملا حرفه ای خرید در حدود قیمتی بین 200 تا 700 تومن که با اتصال به مودم کار تقسیم پهنای باند و ترافیک رو انجام بده .
یا اگر منزل مسکونی متعلق به خودتون هست و فاصله خیلی نزدیکی به مخابرات ندارین که بشه VDSL راه اندازی کرد بطور کلی قید این تکنولوژی رو میشه زد و داشتن یک مودم با قابلیت VDSL دیگه براتون الزمام آور نیست.
ممنون از راهنمائیت
تست سر خط و برای snr انجام میدم
در حال حاظر نویز روی دان استریم 14 و آپ استریم 17
علت اینکه تصور میکنم به تعویض مودم نیازه به دو دلیل
اول خط روی 4 مگ بسته شده و من از سرویس 2 مگ استفاده میکنم سرعت دانلودم 250k
حتی اگر سرعت 4 مگ بگیرم سرعت دانلود ذره ای تغییر نمیکنه
دوم زمانی که هوا خرابه یا نویز خط به هر دلیلی زیاد میشه این رو عملکرد مودم تاثیر میزاره و قطعی هم زیاد داره با یه مودم ساده زایکسل تو شرایط خراب خط تست شد که زایکسل هم پینگ 4.2.2.4 بسیار بالای داشت اما قطعی نداشت
با این شرایط تعویض مودم کمکی میکنه؟
وقتی خط خراب باشه مودم خودش سرعت رو کم میکنهنقل قول:
در زمان تست اینترنت از سر خط حتما سیم کشی داخلی ساختمان رو از مدار خارج کنید و جدا کنید ، بعد مودم رو متصل کنید SNR رو چک کنید
باید تو تنظیمات مودم ببینی sra فعاله یا نه کار sra اینه که وقتی خط نویزش زیاد شد سرعت میاره پایین تا snr بالا بره تا لینک نپره ولی اگر فعال نباشه سرعت کمتر افت میکنه ولی snr میاد زیر 8 و قطعی حاصل میشهنقل قول:
سلام دوستان
یک مودم که تو فاصله 3 طبقه ای(همراه با موانع مثل دیوار و سقف) کم نیاره چی پیشنهاد میدید؟
سلام
من یک سال پیش یک مودم وایرلس TP LINK TD-W8151N رو خریدم و چند ماه پیش مشکل پیدا کرد و اون هم اینکه چراغ e که نشانه فعال بودن اینترنت هست فعال نمیشد. یک مودم دیگه هم هست که اون رو وصل میکردم به نت وصل میشد . فریمور رو اپدیت کردم بازم نشد.فرستادم گارانتی گفتن مشکلی مشاهده نشد و کابل و ... رو بررسی کنید. برگشت دیدم بازم مشکل داره.
الان میخام یک مودم وایرلس با قیمت حدود 50-60 دیگه بگیرم. چی پیشنهاد میشه ترجیحا همین tp link ؟
سلام.دوستان مودم وایرلس تا نهایتا 100 هزار تومان بهترین مدلی که میتونید پیشنهاد بدید چیه؟
ممنون
مشاوره برای خرید مودم وایرلس با آنتن دهی قوی زیاد گرون نباشه
یه مودم می خوام یه وای فای مودم آپارتمان 5 طبقه رو پوشش بده چی معرفی می کنید
می تونم برای مودم تک آنتن خودم یه آنتن وایرلس دیگه اضافه کنم ؟
مودم رو بازش کنم به همون قسمت که سیم آنتن لحیم شده یه سیم آنتن وایرلس دیگه لحیم کنم مودم دو آنته بشه ؟
اساتید حرفه ی کمک
به غیر از Transmit Power:
تغییرات در کدوم قسمت های تنظیمات وایرلس مودم من باعث عملکرد بهتر و افزایش برد خواهد داشت ؟
هرچی سرعت رو کم کنی ، برد وای فای بیشتر میشه مثلا اگه بگذاری روی 802.11b و Bandwidth رو روی 10 یا 5 تنظیم کنی برد زیاد میشه
البته این ها روش های خوبی نیست .
به عنوان روش های عملی اگر واقعا مشکل آنتن دهی دارین میتونید یک دستگاه دیگه رو به این دستگاه متصل کنید که حکم ریپیتر داشته باشه و دامنه شبکه هوایی رو گسترش بده
همینطور میتونید آنتن های این دستگاه رو باز کنید و آنتن های قوی تر با Dbi بالاتر روی اون نصب کنید .
همچنین میشه پشت آنتن ها در فضای پرت که نیاز به پوشش شبکه نیست فویل و ورق آلومینیومی قرار بدهید تا امواج به سمت مورد استفاده بیشتر و قوی تر بشن .
زاویه ، ارتفاع و محل قرار گیری دستگاه تابش امواج مهم است ، بهتره در مرکز محل قرار داده بشه .
فرکانس و کانال بالاتر یک مقدار جزئی قدرت بیشتری داره کانال 13 و 14 نسبت به یک قدرت بیشتری داره .
برای افزایش راندمان شبکه هوایی خودتون روی موبایل نرم افزار Wi-Fi-Monitoring-Pro را نصب کنید و مانیتور کنید از کانال هوایی استفاده کنید که کمترین تداخل را با دیگر شبکه های هوایی اطراف داشته باشد ، تا سرعت ، پهنای باند و کیفیت شبکه هوایی خود را با دیگران شریک نشوید ، اگر دو دستگاه در یک کانال کار میکنند از نظر فیزیکی آن فرکانس را با یکدیگر شریک خواهند بود و دستگاه قوی تر میتواند مقدار بیشتری از فضای اشتراکی را مال خود کند.
باید سعی کنید موانع کمتری در سر راه سیگنال ها و امواج دستگاه شما قرار داشته باشد تا قدرت آن در اثر برخورد با موانع مختلف از بین نرود.
و...
من 3 طبقه دارم برای هر طبقه یکی گذاشتم بعد با کابل به هم وصل کردم ، اصلا هم دستگاه های ارزان قیمتی نیستند !نقل قول:
حالا شما میتونی برای هر دو طبقه یکی بگذاری و بازم جواب مناسب بگیری
بعد فقط پوشش مطرح نیست ، تکنولوژی وای فای به این صورت هست که سرعت و کیفیت به تعداد دستگاه های متصل تقسیم میشه .
اگر 5 دستگاه متصل باشند از نظر فیزیکی سرعت کاملا به یک پنجم کاهش پیدا خواهد کرد
اگه شبکه ای با کیفیت بالا میخواید باید سعی کنید هر چه تعداد کمتری دستگاه به هر یک از AP ها متصل شود.
خیر خراب میشهنقل قول:
سیم ها به هیچ عنوان معمولی نیستند و یک سیم میتونه به شدت قدرت را از بین ببره و امواج خیلی ضعیف تری پخش بشه .
اگه آنتن دستگاه شما قابل بازشدن هست ، فقط میتونید آن را تعویض کنید و به عنوان مثال 2dbi گین آنتن شماست با یک آنتن 7dbi آنرا تعویض کنید .
درضمن تمامی دستگاه های تولید شده قوانین سازمان بهداشت جهانی را رعایت میکنند و مجموع کل قدرت آنتن و قدرت دستگاه از حد مشخصی بیشتر نمیشود تا سلامت انسان ها بخطر نیفتاد.
با تعویض آنتن شما این قوانین را نقض خواهید کرد.
از یه مودم دیگه خراب بود انتن رو با سیمش جدا کردم به همون قسمتی که مودمم سیم انتش وصل بود وصل کردمنقل قول:
برای اضافه کردن آنتن تقویتی برای مودم که آتنش جدا شدنی نیست برای کشیدن سیم از مودم به آنتن تقویتی از چه نوع سیمی استفاده کنم که افت نداشته باشه یا آنتن رو بشکنم به خود سیمی که رفته توی انتن تقویتی رو نصب کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با نصب این آنتن برد مودم که روش آنتن 3 dbi هست دوبرابر میشه ؟
مشاوره برای خرید مودم روتر دو آنته آنتن های حداقل 5dbi تا حدود 100 تومن
با قابلیت جدا شدن آنتن ها و داشتن پورت USB برای وصل مودم 3gp یا 4G
پیشنهاد نمیکنم چنین کاری انجام بدین اگه پافشاری دارین بهتره قبل از عمل جراحی با واحد فنی کارخانه سازنده ارتباط برقرار کنید ، ممکنه ایمیل شما را جواب بدن و براتون مفید باشه.نقل قول:
سیم آنتن به هرحال افت داره مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود یک DB کاهش قدرت بوجود میاره و میتونید از اون استفاده کنید .
در مورد افزایش برد به این سادگی نمیشه صحبت کرد . محاسبات بسیار پیچیده ای برای مقدار دقیق قدرت باید انجام داد ، تازه بعد از اونه که محاسبات بسیار بسیار سخت تری باید در محیط انجام داد و بررسی کرد اشیاء اطراف چه مقدار از این قدرت را کاهش میدن ، که کار خیلی سختی هست و انجام دادنش برای شما واجب نیست.
با همون نرم افزاری که روی گوشی نصب کردین مقدار توان دستگاه رو در محیط و محل های استفاده بررسی کنید ، تا حدود -70 کیفیت مناسب است اما اگر عدد کوچکتر شد و به اعدادی مثل -80 و -90 یاکمتر رسید ، قدرت سیگنال ضعیف شده و به در مقدار بحرانی قرار گرفته است که باید آنرا تقویت کنید.
روش معمول اضافه کردن دستگاه های جدید است ، بعد از هرگونه تغییری مجدد میتونید محل را مورد بررسی قرار دهید
تا مشاهده کنید مقدار توان مورد نیاز امواج به محل مورد نظر رسیده و یا خیر.
بطور تقریبی بدون در نظر گرفتن افت ناشی از سیم ، دستگاه شما در حالت حداکثری 30dbm توان تولید میکند و زمانی که یک انتن 3Dbi به اون متصل باشد قدرت مجموع میشود 33db معادل 2وات توان امواج .
حالا اگر آن را با یک آنتن با گین 8dbi تعویض کنید ، توان خروجی میشود 30+8 = 38Db معادل 6.3وات توان مجموع خروجی امواج.
استاندارد مجاز توان مجموع در سازمان بهداشت جهانی 4 وات است.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید برای تبدیل DBm به وات استفاده کنید (البته فرمول داره و ماشین حساب های مهندسی نیز تبدیل واحد انجام میدهند)
هرچه گین آنتن بالاتر برود ، زاویه دید آن کمتر میشود اما در عوض قدرت در ناحیه موثر مورد نیاز افزایش پیدا میکند.
مودمهای کدوم شرکت ها وای فای قویتری دارند ؟
این سیم ها اسمشون چیه و از کجا میشه تهیه کرد تا آنتن اماده بهشون وصل کرد
سلام
من مودم تی پی لینک TP-LINK TD-W8961ND داشتم که الان دیگه کار نمیکنه 4 سال عمر کرد(version 3 )
الان مودم asus am602 وصله می خواستم مودم بخرم
چیزایی که در اولویته:
**برد وای فای (بین pc ومودم تقریبا بین 12 تا 15 متر فاصلس که یه دیوار هم بینشون هس که دیوار اتاقه)
**محدود کردن سرعت چه از طریق lan و wifi برای کاربران
**محدود کردن حجم چه از طریق lan وwifi برای کاربران
**روشن بودن 24 ساعته
**خطم نویزداره
upstream downstream 10.3 6to10.6 snr margin 21.1 33.0 attenuation 19.5 12.3 output power 1148 5758 attainable rate 1148 5807 rate
downstream در snr متغییره رو 6 میره بر میگرده
بین مدل های n14u asus , tplink 8970 ,tplink 9970 کدوم بهتره به نظرتون به ترتیب؟
چیزی که نظر منو جلب کرد
مدل tplink 8970 پورت گیگابیتی داره , و VDSL ساپورت میکنه
و مدل tplink 9970 پورت مگابیتی داره ولی از VDSL پشتیبانی میکنه تا سرعت 100Mbps ساپورت می کنه
و مودم n14u asus پورت مگابیتی داره ولی از VDSL پشتیبانی نمیکنه و تا سرعت 24Mbps ساپورت می کنه
کلا تا چه سرعتی ساپورت میکنن مودم ها ای دی اس ال؟
ازلحاظ برد انتن کدوم قوی تره؟مدل asus و مدل tplink 8970 با تعویض انتن میشه بردشون و قدرت سیگنال رو بیشتر کرد؟
در مدلای بالا از لحاظ cpu که ایسوس ralink هست و تی پی لینک broadcom کدوم بهتره؟
ممنون
سلام دوستان
منم می خواستم مودم بخرم
حدود قیمت 500 تا 600
نظرم روی tp-link vr600 V2 هستش
برام مهمه حداکثر سرعت رو مودم تامین کنه
dual band باشه
VDSL هم باشه بهتر
برد خیلی بالایی هم داشته باشه
اگه مودم بهنری میشناسید لطفا معرفی کنید