خوش به حالت من 1 ماه دنبال نامه دانشجو یا شرکتم که بگیرم نتوستم دوستان باز میپرسم کسی کارمو راه بندازه؟شیرینیش هم میدمنقل قول:
Printable View
خوش به حالت من 1 ماه دنبال نامه دانشجو یا شرکتم که بگیرم نتوستم دوستان باز میپرسم کسی کارمو راه بندازه؟شیرینیش هم میدمنقل قول:
من از نمایندگی پرسیدم گفت باید توی نامه شرکت شما را برای دریافت اینترنت با اون سرعت مورد نظرتون معرفی کنهنقل قول:
باید مهر شرکت داشته باشه نمی دونم کی باید امضا کنه
راستی بچه ها من دیشب از طریق سایت ثبت نام کردم مراحل بعدیش چیه ؟ انگار باید منتظر تماس باشم
بعدش چی؟ حدودا چقدر طول میکشه؟
دوست عزیز یه جا بود قبلا که نامه میداد از طرف شرکت های مختلف با سرعت های 512 تا 2 مگابایتنقل قول:
512 رو هم 6000 تومان
1 مگابایت رو 10000 تومان
2 مگابایت رو 15000 تومان میگیرفت از طرف یه شرکت معتبر نامه رو بهت میداد با مهر و امضا که من خودم هم اینجوری نامه رو گرفتم هیچ مشکلی هم نبود
ولی الان متاسفانه اون طرف در دسترس نیست وگرنه شمارش رو بهت میدادم پول میریختی به حسابش نامه رو بهت میداد
الانم اگه شرکت آشنا داری برو بگو 10000 تومان میدم نامه معرفی به من بدید بیشترا این کارو الان میکنن
بله اون شرکت که نامه میده باید سرعت رو مشخص کنهنقل قول:
مهر و امضای شرکت هم لازمه البته فقط مهر شرکت مهمه
بله باید صبر کنید تا به شما زنگ بزنن و منطقه رو تایید کنن بعدش پول رو باید بریزید به حساب و منتظر بمونید تا بیان برای نصب و راه اندازی
[QUOTE=iCe m@n;6358555]دوست عزیز یه جا بود قبلا که نامه میداد از طرف شرکت های مختلف با سرعت های 512 تا 2 مگابایت
512 رو هم 6000 تومان
1 مگابایت رو 10000 تومان
2 مگابایت رو 15000 تومان میگیرفت از طرف یه شرکت معابر نامه رو بهت میداد با مهر و امضا که من خودم هم اینجوری نامه رو گرفتم هیچ مشکلی هم نبود
ولی الان متاسفانه اون طرف در دسترس نیست وگرنه شمارش رو بهت میدادم پول میریختی به حسابش نامه رو بهت میداد
الانم اگه شرکت آشنا داری برو بگو 10000 تومان میدم نامه معرفی به من بدید بیشترا این کارو الان میکنن
والا اینقدر سپردم و گشتم تا الان پیدا نکردم
این tel وایمکس جریانش چیه؟ کسی میدونه؟
این سرویس VoIP هست که مکالمه از طریق اینترنت هست و روی وایمکس راحت کار میکنه.نقل قول:
فعلا خبری نیست
خونمون ویلاییه , و روبرومون هم 2 تا 4 طبقه !نقل قول:
پس با این حساب اگه بخوام بگیرم باید مودم خارجی بگیرم که 200 تومنی آب میخوره
الان رفتم فایل kmz مبین نت رو گرفتم و نگاه کردم. کاملا تو منطقه سبز قرار داریم. منتها توی عکسی که تو سایت گذاشته بود قسمتهای سبز کمتر بودند. فکر کنم عکسش ماله قدیمتره. نه ؟
فکر کنم مبین نت بهتر باشه واسه من. دوستان اگه نظری دارند بگند , ممنون میشم
من با 707 صحبت کردم گفتن که حتما شرکت نمیخواد باشه و نامه دانشگاهی هم میتونه باشهنقل قول:
دوستان ترافیک مانده برای مصرف کجا نوشته تو حسابم که میرم فقط مقدار مصرفی که کردمو مینویسه؟!!
اصلا کاری به مقدار مصرفی نداشته باش و پایین صفحه روی جزئیات حساب های ویژه کلیک کن و عددی رو که در مقابل باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه نوشته شده تقسیم به 100 کن. هر چی بدست اومد میشه مقدار باقی مونده از ترافیک شما به مگابایت تا آخر ماهنقل قول:
دوستان ترافیک مانده برای مصرف کجا نوشته تو حسابم که میرم فقط مقدار مصرفی که کردمو مینویسه؟!!
نقل قول:
ممنون دوست عزیز.
یک سوال دیگه جواب بدین ممنونتان میشم الان در قسمت موجودی حساب من نوشته 230000 این یعنی من این ماه اضافه شارژ کردم؟ ماه بعد ازین موجودی کم میشه؟
دوست عزیز نمیدونم من اشتباه برداشت کردم یا شما اشتباه نوشتینقل قول:
نوشته شده توسط iCe m@n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
من 1 مگ نامحدود دارم و هزینه شارژ ماهیانه هم 82000 تومان هست و سر هر ماه همین 82000 تومان رو باید پرداخت کنید و هزینه اضافیه دیگه ای هم نداره خیالت راحت خود من حدود 5 ماهه که از این سرویس دارم استفاده میکنم سرعت دانودش هم اگه 5 آنتن پر داشته باشی همش روی 128 هستش
سقف هم میگن داره ولی من که تا الان به سقفش نرسیدم بالاترین مصرفم هم 172 گیگ بوده که بازم توی لیست سیاه نرفتم یکی از دوستان من هم داره که برای کافی نت گرفته در ماه حدود 300 گیگ استفاده میکنه و مشکی نداره خیالت راحت باشه اون سقف رو میگن که زیاد استفاده نکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هر ماه 82هزار تومان میدی و اینترنت 1 مگ میگیری و نهایت سرعت دانلودت 128 هست؟
اینو که دیدم خیلی تعجب کردم اخه من ای دی اس ال 128 دارم سه ماهه میگیرم 20 هزار تومان سرعت دانلودم هم بین 40یا50 هست تا 100 .
اگر ویلاییه و ساختمان ها که فرمودین به شما نچسبیده باشن فکر کنم یه کم شانس داری و بهتره امتحان کنینقل قول:
به مبین نت زیاد اعتماد نکن چون سابقه داشته تو وسط منطقه سبز رنگ هم آنتن نده و هم فایل kmz و هم اون عکس های مبین نت آپدیت نشده هستند.کلا اپراتور بی خیالیه. در مورد بهتر یا بدتر بودن هم اگه ایرانسل آنتن نده دیگه مجبوری که مبین بگیری . اما از لحاظ ثبات و کیفیت مبین نت از ایرانسل پایین تره و فقط تعرفه های مبین نت معقول تره
سرویستون چی هست؟نقل قول:
مبلغی که جلوی موجودی نوشته میشه مبلغ خالصی هست که در حال حاضر شما موجودی دارید یعنی مالیات ازش کم شده و اونقدر در حساب مونده و اگر آبونمان ماهیانه شما کمتر از مبلغی باشه که در موجودی هست نیازی نیست برای شارژ این ماه مبلغی پرداخت کنید و سر ماه آبونمان از مبلغ موجودی کم میشه و برای ماه جدید به شما ترافیک اختصاص داده میشه.
خلاصه بگم شما اضافه پرداخت داشتید و الان موجودیتون 230000 ریال هست.
مرسی از راهنماییت. من فکر کنم تا حدودی شانسی باشه. چون بعضی ها رو دیدم خیلی راضین و بعضی هام کاملا ناراضینقل قول:
تا قبل از این که بیام توی سایت , شنیده بودم که مبین نت کیفیتش بالاتره اما مثل اینکه اینجوری نیست.
از نظر من تعرفه های ایرانسل نسبت به مبین متنوعتر و بهتره. مودم های مبین نت هم گرونتر و قدیمیتره. مبین نت مثل همون همراه اول میمونه تو همه کارا حداقل 6 ماه از ایرانسل عقبه !
حالا یه سوال, اگه من ایرانسل بگیرم و بعدا بخوام برم به مبین نت , میتونم بدون خرید مودم از مبین نت اکانت بگیرم ؟
ایرانسل چی ؟ بدون مودم اکانت میده ؟
سلام دوستان
من الان سرویس1مگ وایمکس مبین نت رو دارم و شب و روز سرعتم ثابته وروی 136 کیلوبایت هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!واقعا محشره ولی حیف که سرعت 2مگ رو هنوز ارائه نداده
البته من قم زندگی میکنم و اولاش شبا سرعت حدود 60 70 بود ولی بعد از یک ماه به علت بالا رفتن پهنای باند شرکت سرعتم خوووووووووووب شد
از دوستانی که وایمکس مبین نت یا ایرانسل دارن بگن که سرعتشون چطوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در قسمت " اطلاعات حساب های ویژه " > " باقي مانده ترافيک رايگان -تعرفه بلند مدت " برای من زده 132097 اعتبار و 09/06/1390 تاریخ انقضا . یعنی چی ؟ من 6 ماهه گرفتم که تاریخ انقضام 31/06 است . حالا این یعنی چی ؟؟؟
بله من برای 1 مگابایت نامحدود که سرعت دانلودش 128 ماهی 82000 تومان میدمنقل قول:
شما که با این سرعت که داری با 50 دانلود میکنی چون مطئنن نامحدود نیستی و گرنه شما هم اگه نامحدود باشی سرعت دانلودت نهایتا روی 23 هست یکی از دوستان من ADSL 128 نامحدود داره سرعتش روی 22 هستش ولی برای محدود ها تا 100 هم میره
راستش من 1 هفته هست که گرفتم سرویسم 512 همون اول که میخواستم وارد شم گفت شارژ کنید منم 20 ریختم به حساب بعد ازون اولم 4گیگ نداشتم 2گیگ بودنقل قول:
در کل میخوام بدونم اون 2 گیگ رایگان بوده یا نه؟ اگه بوده که هیچ اگه نبوده پس 2گیگ دیگش چی میشه آخه 512 با 4گیگه دیگه درسته؟
سرویس 512 پایه ماهیانه 4 گیگابایت ترافیک رایگان داره اما اگر از میانه ماه مشترک ایرانسل بشید حجم کمتری بهتون اختصاص داده میشه و البته پول کمتری هم به عنوان آبونمان دریافت میشه. مثلا اگر 15 ماه اکانتتون فعال بشه بجای 4 گیگابایت 2 گیگابایت ترافیک به شما داده میشه و مبلغ آبونمان هم به همون نسبت کم میشه.نقل قول:
راستش من 1 هفته هست که گرفتم سرویسم 512 همون اول که میخواستم وارد شم گفت شارژ کنید منم 20 ریختم به حساب بعد ازون اولم 4گیگ نداشتم 2گیگ بود
در کل میخوام بدونم اون 2 گیگ رایگان بوده یا نه؟ اگه بوده که هیچ اگه نبوده پس 2گیگ دیگش چی میشه آخه 512 با 4گیگه دیگه درسته؟
سلام.
امواج وایرلس مودم وایمکس برای سلامتی مضره؟
درود در حد موبایل..نقل قول:
ولی خود مودم حداقل 30سانتی متر از بدن فاصله داشته باشه..:40:
سلام. این مودمهای وایفای ایرانسل با چه کابلی به کامپیوتر وصل می شن؟ ایا برای استفاده از این مودم ها نیازی به کارت شبکه هم هست؟
سلام دوستان من شنبه ثبت نام کردم هنوز کسی باهام تماس نگرفته
خودم باید زنگ بزنم؟
یکم عجله دارم
وضعیت مدارک رو نوشته :
مدارک وارد سیستم ایرانسل نشده
در ضمن من از طریق اینترنت ثبت نام کردم
ممنون
با کابل patch cord با کانکتور RJ45 میتونید به کارت شبکه PC که الان روی اکثر main board ها هست استفاده کنید..نقل قول:
البته میتونید برای PC کارت شبکه وایر لس اینترنال یا دانگل وای فای بگیرید که درد سر کایل رو نداشته باشید..
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
دوست عزیز بین 5 تا 10 روز طول میکشه بستگی به ترافیک منطقه داره..نقل قول:
البته اگر 7 روز شد تماس برای تایید نگرفتن با 700 تماس بگیر..
یادش بخیر اون اولا صبح ثبت نام نتی میکردی شب ساعت 22:00 مودم رو میاوردن ساعت 00:00 حسابت فعال میشد.. کمتر از 24 ساعت..:20:
سلام فرزين جان
ميتوني اين مشكل رو حل كني ؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6353349&postcount=4370
اگر در منطقه ای هستی که می دانی وایمکس پوشش داره نیاز به انتظار برای تماس نیست...من شنبه این هفته برای یکی ثبت نام کردم پول را آنلاین فوری ریخیتم یک شنبه 1 بعد از ظهر مودم تحویلم دادند و یک ساعت بعد سرویس وصل شد.
درود اتا جان..نقل قول:
روی همون حالت دینامیک باش.. چون ip شما حتما دینامیک هست نه استاتیک..
ip مودم wimax اگر192.168.1.1 هست ip روتر هم توی اون رنج بگذار یعنی تو اون عکس آخری router ip address 192.168.1.2 بزن.. ردیفه.. فریم وار روتر هم اپگرید کن دیدم اومده..
اتا جان فقط بعد از تغییر IP روتر، برای کانفیگ کردن مجدد روتر، از این IP جدبد استفاده کن.
که باید در آدرس بار تایپ کنی..
خوش حال شدم دیدمت اتا جان..:31::11:
نقل قول:دست گلت درد نکنه دوست خوبمنقل قول:
درست شد
آقا فرزین گل گلاب !!!
سلام ، من وایمکس مبین نت دارم سرویس 1 مگ الان 2-3 ماهی میشه که اینا پهنای باند کم آوردن، شما وارد بخش مبین نتیا بشین منظورمو می فهمید.
الان تقریبا همه 1 مگی ها سرعتشون از لینک های غیر مستقیم بده.
یعنی از روی یک کانکشن و لینک های غیر مستقیم اینطوریه انقد افتضاح.
شما ایرانسلی ها که 512 دارید سرعتتون از لینک های غیر مستقیم خوبه؟؟
سلام دوستان :دی
آقا سایت ایرانسل مورد پیدا کرده؟! !!! :دی انگار داره پهنای باند مجانی میده بهم....!
ببینید من 3 4 روز پیش پهنای باندم تموم شد و هر روز از کارت شارژ 2 تومنی برای شارژ کردن استفاده میکردم (به طور عادی) ولی امروز بعد از استفاده زمانی فکر میکردم شارژی که صبح کردم داره تموم میشه رفتم سایت Ecare دیدم همون مقدار که بوده هست یعنی همون 2 تومن....! که صبح شارژ کردم علارقم استفاده من ازش کم نکرده...!
قضیه چیه؟! از اعتبار ماه های دیگم کم نکنه؟! :دی
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
انگار سایت Ecare ریست شده یا همچین چیزایی :دی مصرف کل دوره من 2 روز پیش چک کردم 3900 اینا بود ولی امروز زده 3250 !! :دی
نقل قول:
زیاد جدی نگیر این موضوع ها رو یهو کم میکنن البته فکر میکنم به مشسکل برخورده چون یکمی هم سرعت هاشون کم شده
دقیقا درست میفرمائید . من هم 512 6 ماهه با 4 گیگ ترافیک دارم . 4 گیگم 2 3 روز پیش تموم شد و قطع شد . 2 روز پیش چک کردم تونستم وصل شم .نقل قول:
چرا تاریخ اعتبار رو عوض کردن ؟
قبلا تا آخر هر ماه اعتبار رو نشون میداد مثلا می زد 31/05/1390 70000 اعتبار
الان اینطور زده : باقي مانده ترافيک رايگان -تعرفه بلند مدت 260545 16/06/1390
دوستان چجوری به شما سرویس 1 روزه تحویل میدن؟
من یکشنبه ثبت نام کردم و پول ریختم هنوز کسی به ما زنگ نزده بگه اصلا چی میخوای ... کی هستی...!
حالا تکلیف چیه؟! :دی یعنی هرچقدر استفاده کنیم چیزی از حسابمون کم نمیکنه؟! :دینقل قول:
دوست عزیز تا الان به هیج کسی یک روزه تحویل نداده ایرانسلنقل قول:
شما ثبت نام که میکنی نهایتا 2 روز بعد به سما زنگ میزنن و منطقه رو تایید میکنن بعد شما باید پول به حساب بریزی و بعد از اون هم 4 تا 7 روز طول میکشه بیان برای نصب و راه اندازی
والا نمیدونم . حتما تشویقی چیزی بوده !! شما هم مثل من فعلا استفاده کن و حالشو ببر !!! :31:نقل قول:
همون روز ثبت نام من صبح ثبت نام کردن شب ایرانسل زنگ زد و من پول رو ریختمنقل قول:
این سومین وایمکس منه که ثبت نام میکنم و فقط مودمش رو میخوام و حسابش رو میذارم آزاد که مسدود نشه
همین چند پست قبل هم دوستان 24 ساعته تحویل گرفتند