کسی میدونه چرا sony dav-dz940k & dav-dz840k با این که مشخصاتشون مثل همه 100 تومن اختلاف قیمت دارن؟؟
Printable View
کسی میدونه چرا sony dav-dz940k & dav-dz840k با این که مشخصاتشون مثل همه 100 تومن اختلاف قیمت دارن؟؟
من دیشب یه مقدار با این گیرنده ور رفتم و یه چیزایی دستم اومد.نقل قول:
سوال اول) این که چند سانت در دو طرف خالی می مونه رو باید چی کارش کرد؟
عکس (قسمت های سیاه همون قسمت های خالی هستند) :
این مشکل شما بخاطر اینه که نسبت تصویر رو تنظیم نکردی و 16:9 برنداشتی و گوشه هاش سیاه شده
ماله من که سیماران هست و اولش مثل شما بود ولی بعدش درست شد و الان 15 تا شبکه دارمنقل قول:
سوال دوم ) یه مشکل دیگه هم دارم وقتی کانال ها رو جستجو می کنم 8 تا کانال پیدا می کنه به فروشنده هم که گفتم گفت آنتنت ضعیفه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه من باید آنتن بخرم چه آنتنی خوبه که 14-15 شبکه رو بگیره ؟
دوستان بهترین گیرنده دیجیتال برای لب تاپ چیه.مدلی کامل معرفی کنید.و اینکه امتحانشو پس داده باشه و مشکلی بوجود نیاره.همچنین آنتن قوی داشته باشه.با تشکر
تو ایران مردم سینمای خانگی میخرن واسه دکوراسیون خونشون... نه لذت از صدا و تصویر
سلام بر اساتید محترم من حدود یک هفته پیش سینما خانگی فلیپس مدل 7540 بلو ری خریدم متاسفانه امروز به نوسانات شدید برق سوخت و دیگه روشن نمیشه اگر تعمیرکار مطمئن و وارد و با پدر و مادر سراغ دارید معرفی کنید . چون خاطره خوبی از این تعمیرکارای برقی الکترونیکی ندارم. با تشکر
دوستان به این موضوع توجه کنن که نصب اتصالات انتن به شکل دقیق خیلی مهم و حیاطیه. خوده من زیاد وارد نبودم و نمی دونم مثلا فیش آنتن رو چطور دقیقا باید به کابل متصل کنم و بعد که یاد گرفتم الان تمام 15 شبکه تی وی و 12 شبکه رادیو رو روی دو تا تی وی به بهترین کیفیت ممکن دارم
دوستان به این موضوع توجه کنن که نصب اتصالات انتن به شکل دقیق خیلی مهم و حیاطیه. خوده من زیاد وارد نبودم و نمی دونم مثلا فیش آنتن رو چطور دقیقا باید به کابل متصل کنم و بعد که یاد گرفتم الان تمام 15 شبکه تی وی و 12 شبکه رادیو رو روی دو تا تی وی به بهترین کیفیت ممکن دارم
شما فقط دستگاه ببر نمايندگي مجاز كه در گارانتي دستگاه ذكر شده.نقل قول:
دوستان من قصد خرید سینمای خانگی دارم/ اما حقیقتا بیشتر استفادم از اسپیکرش هست تا پلیرش/ هیچ گونه اشنایی هم به سینمای خانگی ندارم ولی تجربه سیستم های صوتی اتوموبیل روتا حدودی دارم حالا اگه بخوام فقط ست صوتی بگیرم یعنی هر چی یه سینمای خانگی داره بغیر از پلیر چکار کنم؟
میخوام تو موزیک خیلی عالی عمل کنه و لو بیس ها رو ناز اجرا کنه
با تشکر
بخاطر مدل اسپیکرهاست فکر کنم.نقل قول:
با تشکر از شما davood-d که جواب دادید ولی متاسفانه دستگاه من گارانتی نداره ضمن اینکه به نمایندگی ها هم اطمیینانی نیست . چندین بار تو همین نمایندگیها قطعات دستگاههامو عوض کردن
يعني چي قطعات عوض كردن! خوب قطعه خراب عوض ميكنننقل قول:
اون دوران پشت شهرداري گذشت كه اين كارارو ميكردن
مشكلي نيست نمايندگي قبول ميكنه فقط بايد هزينه رو پرداخت كنيد.
سلام و درود،
لطفآ راهنمایی کنید با بودجه تا ۲ میلیون چه ست سینمای خانگی(پلیر، آمپلی و ست بلندگوها) تهیه کنم؟
- بلو ری و سه بعدی
- اتصالات HDMI, Fibre, USB, Bluetooth, LAN
- توانایی پخش فرمتهای رایج روز صوت و تصویر
- تلوزیون موجود SAMSUNG 46C8880
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
سلام دوستان اگر میشه چندتا مدل سینما خانگی خوب بهم معرفی کنین قیمت هم تا 2 میلیون ولی حتما Blu-ray باشه مرسی
راستی کسی خبر داره این مدل HTZ313BD از paionerr توی ایران هست یا نه؟؟ کسی اطلاعاتی در موردش داره؟
باز هم ممنون از اینکه جواب دادید ولی من سه چهار سال پیش یه دستگاه آیوا رو بردم نمایندگی مرکزی . فقط کاستش گیر کرده بود نوار توش مونده بود . بعداز یک هفته تحویل گرفتم (نا گفته نماند که با یکی از آشناها که هردو یک مدل رو داشتیم ومال اون چنجرش ایراد داشت و سی دی رونمی چزخوند) چون نزدیک عید بود دگه خیلی ازش استفاده نکردم ولی دوهفته نشد که مال منم همون ایراد نچرجوندن سی دی رو پیدا کرد و اون یکی دستگاه هنوزم که هنوزه داره کار میکنه . به نظر شما تعویض قطعات این دو دستگاه چند درصد محتمله که با یک سرویس جزئی و تعویض این دو قطعه پول تعمیر و تعویض و تعمیر رو از ما گرفتن . اون دستگاه به خاطره انگولک های پسر 5 سالش خراب شده بود و من بالا تر از گل به دستگام نمیگفتم . چند وقت بعد هم همین مشکل برای پخش و سی دی چنجر ال جیه یکی دیگه از دوستان بوجود اومد و همون داستان که بعد از چند بار تعمیر در نمابندگی ها هردومون از خیرش گذشتیم و مال اون تو کار گاش از رادیو ش استفاده میکنه منم کلا جم کردم گزاشتم تو زیر زمین . سر تونو درد نیارم فقط میخواستم از تجربتون استفاده کنم یه نمایندگی منصف و اصلی بهم معرفی کنید چون اینو یادم رفت بگم یه بارم یه نمایندگی با تابلو و دفتر و دستک آنچنانی بردیم بعدن معلوم شد که اون اصلا غلابی بوده و جم کرده رفته .ببخشید طولانی شد .نقل قول:
salam man ham mikhastam begiram hamin range gheymat entekhabam alan sony iz1000 hastنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
linkesh hast to iran fekr konam nayomade
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدل iz1000 مارک سونی میخوام بگیرم به نظرتون چطوره؟
با بودجه حدودا یک ملیون 3d میخوام باشه و کیفیت صدا هم مهمه بهعلاوه ساپورت فورمتهای تصویری رایج این هم مشخصاتش:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Power Output - Total (RMS)1000W
Power Output - Front (RMS)167W
Power Output - Center (RMS)167W
Power Output - Surround (RMS)167W
Power Output - Subwoofer (RMS)165W[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BD/BD 3D/ DVDYes / Yes* / Yes
BD-LiveYes
BonusViewYes
BRAVIA Internet Video - StreamingYes
Sony Online Service - StreamingYes
Wi-Fi capabilityUSB Wi-Fi Ready
Built-in MemoryYes (1GB)
Gracenote® MetadataYes
Child LockYes
Parental ControlYes
USB keyboardYes
TUNER (FM/AM)Yes (FM only)
SAT/CABLEYes
TVYes
HDMI 1/HDMI 2Yes[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S-MasterYes
Digital AmplifierYes (32bit)
Audio Line IN/OUT (Analogue)x 1 (Audio) / –
Audio Line IN/OUT (Optical)x 1 (TV) / –
Audio Line IN/OUT (Coaxial)x 1 (SAT/CABLE) / –
Video Signal IN/OUT (Composite)– / 1
Video Signal IN/OUT (Component)– / 1
Video Signal OUT (HDMI)Yes (Upscale DVD to 1080p)
HDMI IN2
Night Mode (Normal/Plus)Yes
Movie/Music ModeYes / Yes
Movie HD-D.C.S.Yes
Portable Audio EnhancerYes
LPCM (2ch/5.1ch/7.1ch)Yes / Yes / Yes (~96K)
DTS96/24, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1Yes / Yes / Yes
DTS/DTS-HD (HR/MA/LBR)Yes / Yes
Dolby Pro Logic II/Dolby Pro Logic IIxYes (Music (~48K)/Movie (~48K)) / -
Dolby DigitalYes
Dolby TrueHDYes
DTSYes
Sports/News/Game Rock/Omi-Directional Sound ModeYes / Yes / Yes / Yes
Base/Treble ControlYes
Speaker Terminal (Front/Centre/Surround/Surround Back/Subwoofer/Mid)1 / 1 / – / – / 1 / –
EthernetYes
USB PortYes (Front/Rear)
BRAVIA SyncYes[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S-AIR Wireless/READY/Mode/StandbyYes / – / Yes / Yes
S-Air Surround AmpilifierYes
S-Air TransmitterYes[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
System Power OffYes
HDMI Control Default Setting"ON"
Control for HDMI - Easy SettingYes
System Audio ControlYes
Volume LimitYes[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BandFM
Station PresetFM20[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Type1 Disc Tray
BD-ROM Playback (Single, Dual Layer)Yes
BD-R/RE (BDAV/BDMV)Yes
BDAV/BD-RE v2.0/v3.0 (SL/DL)Yes
BDAV/BD-R v1.0/v2.0 (SL/DL)Yes
Mixed Disc (BDAV/BDMV)– / Yes
Hybrid Disc (BD/DVD)/(BD/CD)/(HD DVD/DVD)(Yes/Yes)/(Yes/Yes)/(–/Yes)
DVD-VideoYes
DVD-RW/-R (Video)Yes / Yes
DVD-R (DL)/(DL) (VR)Yes / Yes
DVD-RW/-R (8cm)/(VR)/(VR) with CPRMYes / Yes / –
DVD+RW/+R (+VR)Yes / Yes
DVD+R (DL) (+VR)Yes
DVD+RW (8cm) (+VR)Yes
CD (CD-DA), CD-R/RW (CD-DA/Data)Yes / Yes / Yes
AVC-HD (8cm/12cm) DVD+R/RW/-R/-RW)Yes
JPEG (BD-R/RE,DVD+RW/+R/-RW/-R, CD-R/RW)Yes / Yes / Yes / Yes / Yes
SA-CD (SA-CD/CD)Yes / Yes
USB playbackYes
iPod over USBYes
Precision Cinema HD UpscaleYes
IP streaming picture modeYes
x.v.ColourYes
Deep ColorYes (12bit)
PhotoTV HDYes
New GUI/OSDYes (XrossMediaBar™)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Model NameRM-ADL030
Pre-ProgramYes
BRAVIA Sync Direct KeyYes ("THEATRE"/ "One-Touch" Key)
Learning FunctionYes
Main Unit Size (W x H x D)Approx. 430 x 83 x 355 mm
Main Unit WeightApprox. 5.3kg
Front Speaker (with foot) Size (W x H x D)Approx. 200 x 1100 x 230 mm
Front Speaker WeightApprox. 2.9kg
Centre Speaker Size (W x H x D)Approx. 295 x 50 x 55 mm
Centre Speaker WeightApprox. 0.4kg
Surround Speaker (with foot) Size (W x H x D)Approx. 103 x 335 x 103 mm
Surround Speaker (with stand) WeightApprox. 0.5kg
Subwoofer Size (W x H x D)Approx. 275 x 405 x 275 mm
Subwoofer WeightApprox. 7.8kg
Surround Amplifier (W x H x D)Approx. 206 x 60 x 226 mm
Surround Amplifier WeightApprox. 1.3kg
دوستان سلام،
در این مدت که درخواست راهنمایی کردم، جستجویی کردم و به آمپلی پایونییر VSX-1020K و VSX-LX52 رسیدم.
لطفا راهنمایی کنید کدوم یکی بهتره؟ و ممنون میشم اگر دلیل بهتر بودنش رو توضیح بدین.
من موندم که دنون 1311 رو بگیرم یا منتظر 1312 بمونم ممنون می شم بگین کدوم ارزش خریدن بیشتری داره با تشکر
سلام بر اساتید و دوستان گرامی
من قصد خرید سینما خانواده دارم
مدلی که دیدم بیشتر پیشنهاد داده بودید در رنج 500 مدل پایونر 787 بود
من قصد استفاده از یک کیس جداگانه داشتم که بوسیله اون بتونم از فیلم بازی اینترنت و کلاً همه چی استفاده کنم
و جهت تلویزیون هم یک LED Samsung 46 مدنظر دارم برای خرید
به نظر شما این مدل سینما با کیس کامپیوتر و مانیتور همخونی لازم رو داره؟
متشکرم
marshal me-888 قابلیت ضبط از یه کانال و پخش از کانال دیگه رو داره
ازش راضیم
فقط نتونستم آپدیتشو گیر بیارم
کسی هست آپدیتشو داشته باشه؟
متوجه منظورتون از همخونی داشتن نمی دونم چیه.شما باید به ورودی خروجی های سینمای مورد نظر و کیس مورد نظرتون دقت کنید تا برای اتصال دچار مشکل نشید.نقل قول:
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
قطعا lx52 بهتره.مهمترین دلیلش هم اینه که سری های LX از یه کلاس بالاتر هستند و مطمئنا کیفیت قطعات و پردازتده هایی که برای ساختش بکار رفته بهتر هستش.نقل قول:
این مدل تو ایران نیست.ولی مدل BCS707 هست.نقل قول:
اگر دو میلیون می خواهید هزینه کنید باید بلندگو و آمپ و پلیر جدا جدا تهیه کنید.
در آخر هم ببینید که چه سیستمی نیاز دارید،شاید نیاز به این همه هزینه نباشه.
نمی دونم مدل های جدید وارد شدند یا نه.بهرحال باید جویا بشید.اگر مدل های جدید وارد شده باشند شما این آمپ:نقل قول:
[HTML] http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX-NR609&class=Receiver&p=i[/HTML]
بهمراه این اسپیکر:
[HTML] http://www.jamo.com/eu-en/products/s-606-hcs-6-description/[/HTML]
می تونید تهیه کنید.
در مورد پلیر هم اگر هدفتون پخش فرمت های ریز و درشت هستش که پلیر برای این کاربرد خیلی زیاد هستش.
سلام به همگی دوستان و هموطنان.دوستان چند سوال داشتم میخوام راهنماییم کنید.
1. من میخوام یک گیرنده دیجیتال بخرم و برا کامپیوتر قبلا یکی خریدم و فقط میخوام ----- دیجیتال بخرم.به نظر شما در این زمان و مکان(بیرجند) و میخوام کامل و بی نقص باشه و پشتیبانیشم همه جوره خوب باشه و full hd 1080P رو هم ساپورت کنه و خاصیت تنظیم برای ظبط هم کامل ساپورت کنه و امکانات دیگه ای که همه استفاده میکنند چی بخرم خوبه؟قیمت هم زیر 100 تومن میخوام در ضمن هیچ نیازی ندارم که دی وی دی پلیر داشته باشه فقط یو اس بی که بشه هارد و فلش وصل کرد داشته باشه بسه.
در ضمن میخوام که کابل HDMI هم بخوره با این که تلوزیونمون نداره ولی خوب شاید لازم شد یعنی لازم میشه.کامپونت رو که حتما داشته باشه.
لطفا یه مدل بگین که کارش رو پس داده باشه و هنگ و اذیت تو کارش نباشه و از زبان شیرین فارسی تا ته ساپورت کنه.
راستی این یه شبکه ضبط کردن و یک شبکه تماشا رو همه رسیورا ساپورت میکنند؟الان شبکه های اصلی از 1 تا قرآن همه تو یک فرکانسند؟
2. در مورد خود سیستم دیجیتال هست که چرا کیفیت از ----S پایین تره یه کمکی؟(شبکه های موحود در ستلایت بدر)
3. من الان به شبکه 7 احتیاج مبرم دارم ولی الان که سیسام دیجیتال رو استفاده مینکنم همه شبکه ها هستند به جز آموزش.خواستم بدونم مشکل از کجاست؟چون قبلا بود و چشبکه چهار نبود ولی الان شبکه چهار هست و اون نیست.
من یه چند روزی هست که این مدل X.VISION101 رو گرفتم . مزایا ومعایبی که تا حالا جایی ندیدم ذکر شده باشه رو براتون مینویسم.
مزایا :
- همون لحظه اول فایل آپگریدش رو گرفتم والان بعضی از فایل های ویدیویی رو مثل mkv ساپورت میکنه.عملیات آپگرید هم خیلی راحت بود .(ریختم رو فلش وتو منوش یه گزینه به نام آپگرید ازusb داشت که آپگرید شد.قبل از آپگرید فایل های ویدیویی رو نمی خوند)
- تعدادش تو بازار ازتمامی انواع این گیرنده ها بیشتر بود واین یعنی پشتبانی عالی نه ولی حداقل در دسترس تر
- با اینکه ما تو یکی از شهرک ها ساکن هستیم ولی تمامی کانالهایی که تو سایتها واسه شهر ما گفته شده رو داره پخش میکنه .(آنتن بوستر دار هم داریم ولی بوستر رو خاموش وتقویت 5 ولت رو ازمنو دستگاه خاموش والان 71 درصد تمامی کانالها سیگنال دارن وبدون لگ پخش میشن والبته با روشن کردن بوستر سطح سیگنال تا 98درصد هم میره)
- خروجی هاش هم که کافی به نظرم میرسه : یه دونه HDMI ، یه SPDIF ، یه سری کامل کامپوزیت هم دی وی دی هم cvbs ، با یه دونه USB
معایب :
- کیفیت ساختاری چه ریموت وچه خود دستگاهی یه مقداری پایین هست
- دستگاه یه مقداری داغ میشه که تازه من ارسال 5 ولت به انتن رو هم غیر فعال کردم
- USB پشت دستگاه قرار داره
- با خارج کردن دوشاخه از برق فقط اطلاعات مربوط به ساعت و تاریخ کامل پاک میشه که این برای ضبط برنامه ها دردسرسازه مثلا زمانی رو درنظربگیرید که شما رو تایمر واسه ضبط برنامه تون ست کردین ولی تا قبل از شروع برق بره و شما نباشین که دوباره ست کنین بنابراین برنامه رو از دست خواهید داد
- یه چندتایی باگ هم دیدم مثل ست نشدن تاریخ تو روز اول شهریور و هماهنگ نبودن صدا وتصویر تو بعضی از فایل های روی USB
سپاس و درود بر شما دوست عزیز،نقل قول:
آیا قیمت آمپ و اسپیکر پیشنهادی رو هم میدونید؟؟؟؟
سلام دوستان اگه کسی هست جواب بده.من منتظرم و نیاز به اطلاعات دارم.نقل قول:
قیمت دقیق ندارم.آمپ بین 800 الی 900 تومن و اسپیکر هم همینطور بین 800 الی 900 تومن.البته قیمت اسپیکرها بدون ساب ووفر است.شما هزینه حدود 250 تومن هم بابت ساب ووفر اضافه کن.نقل قول:
دوستان سلام
من هم بعد از خوندن بیشتر از 400 صفحه مطلب در این فروم، از فروشگاه آکوستیک پکیج سینمایی 1311 رو خریدم.
بخاطر اینکه هنوز جایگاه استقرارش آماده نیست، مجموعه رو کنار هم یه گوشه ای چیدم و راهش انداختم (بشتر منظورم تست بوده ولی خب دارم با همین وضعیت استفاده میکنم). اما مثل یکی دیگه از دوستان که گفته بودند چندان تمایزی رو حس نکرده بودن، الان من هم همین برداشت رو دارم. گرچه میدونم واسه قضاوت زوده و باید اونا رو سر جاشون درست مستقر کنم و با سورس با کیفیت دنبال خروجی با کیفیت باشم. ولی از جهتی هم ممکنه کالیبره نبودن هم یکی از علل مهم در این امر باشه.
از جناب رایان و سایر دوستان مطلع در این زمینه خواهش میکنم در مورد کالیبراسیون یا تنظیم بهینه من رو یاری کنند.
الان شبیه اینه که صدا از رادیو پخش بشه و اسپیکرهای تلویزیون خروجی خیلی بهتری ارائه میده.
با سپاس
نقل قول:
درود بر شما.
یه مقایسهای بین مدل پیشنهادی شما و vsx-1020-k پایونیر انجام دادم به نظر میرسه مدل پایونیر از نظر امکانات و اتصالات مورد نظر من مناسبتر باشه.
نظر شما چیه؟
ست کردن سینمای خانگی
دوستان
باتوجه به راهنمایی های شما تونستم تلوزیونی بخرم که حداقل اگر جزء اولین ها نیست اما خوب هست
البته از بانه خریدمsamsung d6600
اما
الان از شما راهنمایی میخوام برای خرید یا ست کردن یه سینمای خانگی که توانایی کارهای زیر را داشته باشه
پخش بلو ری اصلی (cd)
پخش اکثر فرمتها –ایمیج بلو ری- زیر نویس فارسی از روی هارد یا فلش
پخش وتفکیک صدا -زیاد به صدای زیاد بلند که شیشه میشکنه و غیره که بیشتر برا پوز زنی است اهمیت نمیدم
اما برام مهم است که برای تمام وسایلی که دارم ورودی صدا انهم یا hd یا اوپتیکال داشته باشه
البته من بجز این ست که قرار است جمع کنم فقط یه ریسیور hd دارم
در اخر نهایتا میتونم حدود 1.5 تا 2 هزینه کنم البته کمتر باشه خوب بهتره
شرمنده زیاد سئوال کردم ببخشید
جناب استاد رایان عزیز با سلام خدمت شما همانطور که در صفحات قبل گفتم من پلیر سامی 6900 و ----- ویوسولو hd دارم میخوام یک سیستم جمع کنم نهایتش همون 2میلیون تومان البته بدون پلیر بیشتر هدفم وسل کردن ----- و دیدن فیلم و گاهی هم موزیک است حال خونمونم زیاد بزرگ نیست حدود 24 متر مربع است البته اشپزخانه اوپن هست حال خواهش میکنم بفرمایید بهترین انتخاب چی هست؟ شما اقلب امپ اونکیو پیشنهاد میکنید بنظر شما دنون 1911 با باندهای جامو که در بالا اشاره کردید خوبه یا همون اونکیو بردارم راستی میخوام تفکیک صدای خوبی داشته باشم
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک دستگاه آمپلی سونی DB2000 دارم که حدود 6سال پیش خریدم به تازگی باند های خودم را عوض کردم ویک سری باند pour-acousticsخریدم (سیستم 5-1 میباشد)باند های جلو 250 وات ار ام اس وباند پشت 150 وات ار ام اس هست خروجی آمپ هم برای هر کانال هم روی 8 اهم 120 وات میباشد وقتی سورس اورجینال برای پخش صدا میذارم بلندی صدا اگر بالای -20 برود سیستم پروتکت میده با کد 11 (یعنی اتصال بلندگو چک کن)تمام اتصالات را چک کردم درست بود وقتی دوباره روشن میکنم وصدا پایین میاد کار میکنه وصدا پخش میشه وقتی از سورس mp3باکیفیت 320 استفاده میکنم صدا تا -10 هم جواب میدهد به نظر اساتید فن مشکل از کجاست آیا به خاطر اینکه وات بلندگو وآمپلی فایر با هم مساوی نیستن میباشد یا علت دیگری داره؟ تازه همه کابل ها هم عوض کردم؟ (از چه کابلی استفاده کنم وقیمت هر متر آن چنده؟ورودی از dvd هم کابل اپتیکال میباشد.
ممنون از راهنمایی که میکنید
بلندگوهات جريان ميكشه براي همين امپ پروتكت ميده و صدا قطع ميشه اگر اين كار نكنه مثل بعضي از آمپ هاي بد صدا به خرخر ميفته و امپ يا بلندگو ميسوزه.نقل قول:
هيچ راهي نداره بايد بلندگوهاتو عوض كني
دوست عزیز آیا به نظر شما اگر از همان 150 وات همین مارک استفاده کنم درست میشه ؟وبه صورت کلی از کجا باید فهمید که جریان آمپ وبلندگو یکی میشه ودرست هست؟باتشکر از راهنمایی شمانقل قول:
پایونیر همیشه تو امکانات جانبی نسبت به رقبای خودش یک پله جلوتره.نقل قول:
شما اگر امکانات جانبی برات اهمیت فراوانی داره پس گزینه بسیار خوبی انتخاب کردی
شما در درجه اول بایستی محل قرارگیری بلندگوهات رو مشخص کنی و به فضای آکوستیک که براشون به وجود میاری اهمیت بدی.در درجه دوم هم دفترچه سیستمتون رو مطالعه کنید و صدارو کالیبره کنید و از طریق آزمون و خطا به صدای مورد نظرتون برسید.نقل قول:
اصلا نميشه فهميد تا زماني كه امپ و بلندگو با هم تست نكنينقل قول:
هر جا خواستي بلندگو بخري امپ براي تست ببر
اين خاصيت سوني 4 مدل ميزنه همگي مثلا 100 وات هستند اما يكي فقط يه بلندگوي كوچيك راه ميندازه و يكي يه 3way
اين بلنگو من اسمشو نشنيدم؟ ساخت كجا هست؟