تو همین فروم یکی از دوستان نوشته بود 3140 زیاد جالب نیست فکر کنم گفته بود مشکل گرم شدن داره ولی 3150 خیلی خوبهنقل قول:
تو همین فروم یکی از دوستان نوشته بود 3140 زیاد جالب نیست فکر کنم گفته بود مشکل گرم شدن داره ولی 3150 خیلی خوبهنقل قول:
سلام به همه اساتید ! نظرتون درمورد HP G62-a22 چی هست ؟ آیا انتخاب بهتری نسبت به این هست با قیمت زیر 750 ؟ تشکر:8:
از مدلهای خوب و شیک این قیمت محسوب میشه و انتخاب خوبیه و برای کارای عادی خوبه . . .نقل قول:
نظرتون درمورد HP G62-a22 چی هست ؟ آیا انتخاب بهتری نسبت به این هست با قیمت زیر 750 ؟
انتخاب بهتر میشه 5742 . .
با سلام
من براي انتخاب بين سه مارك hp و dell و acer شك دارم.
انتخاب هاي من به ترتيب
Dell Inspiron 5010-Q
HP Pavilion DV6-3140
Acer Aspire 5742G-A
هست.اما به دور از هر گونه تعصب راجب وفاداري تون به مارك خاصي بگيد
1-چرا dell يا چرا hp و يا aser
2-مزيت اين برندا به هم تو چه موارديه؟گارانتي(به خصوص)،گرافيك،پردازنده،سرعت،استحكام،خد مات پس از فروش و ...)
لطفا نظرات بدون هر گونه تعصبي به مارك باشه.......
دست شما درد نکنه یعنی لب تاپ من بدرد نمیخوره :18::19:نقل قول:
والا من که خیلی احساس نکردم گرماش رو یعنی تازه خریدم هنوز اونقدر ور نرفتم باهاش ولی فکر نمیکنم مشکل شدیدی داشته باشه
سلام . . .نقل قول:
با سلام
من براي انتخاب بين سه مارك hp و dell و acer شك دارم.
انتخاب هاي من به ترتيب
Dell Inspiron 5010-Q
HP Pavilion DV6-3140
Acer Aspire 5742G-A
هست.اما به دور از هر گونه تعصب راجب وفاداري تون به مارك خاصي بگيد
1-چرا dell يا چرا hp و يا aser
2-مزيت اين برندا به هم تو چه موارديه؟گارانتي(به خصوص)،گرافيك،پردازنده،سرع ،استحكام،خد مات پس از فروش و ...)
لطفا نظرات بدون هر گونه تعصبي به مارك باشه.......
در این قیمت مزیت خاصی نسبت به همدیگه ندارن . .
مثلا یکی صفحه نمایش کمی بهتر داره ( 5010 و اچ پی ) و دیگری کارت گرافیک بهتر ( ایسر ) و همچنین کانفیگ بهتر !
برای استفاده ی شما بهترین انتخاب 5742 جی با کارت گرافیک GT 420M هستش. . .
البته اگه میتونید هزینه کنید و مشکلی از این بابت نیست حتما 3140-3142 رو تهیه کنید که اون هم 5650 داره که خیلی قویه . ..
خدمات پس از فروش همشون خوبه
ممنونمنقل قول:
توی قیمت زیر یه میلیون خرید ایسر منظقی تر هست + به صرفه تر هست
از سونی هم میشه معرفی کرد ولی کانفیگ چیز جالبی در نمیاد
راستی این مدل از ایسوس هم میتونه آپشن خوبی باشه و همینطور کیفیت ساخت خوبی هم داره...
ASUS A42JE
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 3GB 1333MHz+320GB SATA
ATI Radeon HD 5470 512MB
اندازش هم اگه از نزدیک ببینید کامل متوجه میشید...
ولی چیزی که مشخصه یه لب تاپ برای حمل ونقل دیگه بزرگتر از 14 توصیه نمیشه
استاد من زیاد از کامپیوتر سر در نمیاره ؛ لپ تاپ هم برای کارای معمولی کامپیوتری می خواد ؛ در ضمن دوست داره صفحه اش بزرگ باشه چون می خواد باهاش فیلم هم ببینه
منظورتون از کانفیگ چیه؟
قیمتش هم از یه ملیون بیشتر شد عیب نداره فقط می خوام یه چیزی باشه که راضیش کنه و مدت زیادی براش کار کنه
من این دو تا مدلو پیدا کردم به نظرتوتون خوبه؟
VAIO VPC-EE25FX
لپ تاپ سونی وایو EE25FX دارای صفحه نمایش 15.5 اینچ LED - حافظه رم 4 گیگابایت DDR3 - هاردیسک 320 گیگابایت - پورت HDMI - پردازنده Athlon - کارت گرافیک ATI 4250 و ... می باشد.
دارای 12 ماه گارانتی الماس می باشد.
8,900,000 ريال
VAIO VPC-EB3MFX
لپ تاپ سونی وایو EB3MFX دارای صفحه نمایش 15.5 اینچ LED - حافظه رم 4 گیگابایت DDR3 - هاردیسک 320 گیگابایت - پورت HDMI - پردازنده i5 - کارت گرافیک ATI 5650 و ... می باشد.
دارای 12 ماه گارانتی الماس می باشد.
12,700,000 ريال
کدوماش بهتره؟
سلامنقل قول:
این لپ تاپ برای من نیست و کسی که میخواد بخره هم دختره ولی حالا اگه 14-15 اینچی باشه قبول داره و 16 به بالا نمیخواد.
راستش میخواد با توجه به این اطلاعاتی که خواستم بین این سه مدل یکی و انتخاب کنه.
نیاز های لپ تاپ مورد نظر و تو این پست
عنوان کردم(البته برند acer هم به پیشنهاد دوستان اضافه شد)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5707665&postcount=4202
ممنون میشم جواب بدین
در ضمن اگه میشه بگین مزیت های این مدل acer که معرفی کردین به مدل 5742G چیه؟
و میخواستم بدونم کلا برند acer قابل اطمینان هست یا نه؟یا برند hp ؟چون یه مدت پیش شنیده بودم که بعضی مدلای hp زیاد داغ میشه
ممنون
تو دیجی کالا ایسر 5742 رو با کانفیگ core i3 و رادئون 5470 دیدم 690/000 توماننقل قول:
hmmmنقل قول:
هیچ کدوم پیشنهاد نمیشه. اون سونی 1/270 تومانی رو میتونی با 970 تومان تو برندهای دیگه گیر بیاری. 300 هزار تومان به خاطر سونی بودن!!!
کانفیگ یعنی پیکربندی. همون مشخصات فنی
مزیتش سایز 14 اینچیشه و الا همه چی همونه .. .نقل قول:
این لپ تاپ برای من نیست و کسی که میخواد بخره هم دختره ولی حالا اگه 14-15 اینچی باشه قبول داره و 16 به بالا نمیخواد.
راستش میخواد با توجه به این اطلاعاتی که خواستم بین این سه مدل یکی و انتخاب کنه.
....
در ضمن اگه میشه بگین مزیت های این مدل acer که معرفی کردین به مدل 5742G چیه؟
بهترین انتخابه . . .
مرسی ! فقط چرا 5742 بهتر ؟ راستش درباره Acer خیلی بد میگن :41:نقل قول:
نه گرامی، لپ تاپ شما ماهه :31:نقل قول:
شاید هم من اشتباه کرده باشم اگه پیداش کردم لینکش رو میذارم
جسارتا ، ولی خیلی بیخود میگننقل قول:
راستش درباره Acer خیلی بد میگن
خود من ایسر 5739 دارم یکساله دارمش حدود 11 ماه روشن بود و 1 ماه خاموش یعنی روزی حدود 20 ساعت
آخ هم نگفته ......
سلام - از تمام فعالان این بخش ممنون واقعا تشکر که بدون چشم داشت و دست مزد راهنمایی میکنید
من دیروز hp 3140 رسید دستم خیلی خوبه و خیلی هم زیبا و دوست داشتنی هست
بازم تشکر
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
خواهش میکنم :40:نقل قول:
من نمیخوام تعصب بیخود داشته باشم ولی شاید از بقیه یکم داغتر میشه - من وقتی لب تاپ رو گرفتم قبل اینکه باتریشو بزن شارژ با برق مستقیم ازش استفاده کردم برای ساخت دیویدی ریکاوری و کارای دیگه که ببینم چطوری و بعد 5 ساعت که خاموش کردم اصلا گرم نبود چه برسه به داغ - نمیدونم شایدم موقع بازی و کارای سنگین داغ کنه:20:
ممنونمنقل قول:
باشه شما معرفی کنید:11:
فقط کاربردشو بگم برای کارای خوندن و فیلم دیدن و کارای معمولی + گرافیک بالا اصلا
مهم نیست فقط تنها چیزی که مهمه کار کردن اونه و این که خرابی نداشته باشه و مدت طولانی کار کنه همین
صفحه اش پر نور باشه و با کیفیت
قیمتش هم یه ملیون اگه یک و دویست هم شد خوبه
منتظر پاسختون هستم
دوستا گلم اگر ممکنه قیمت لپ تاپ های زیر رو به من بدید در فروشگاه های تهران تا یکی از دوستام بدم بخره برام در هفته اینده
ACER 5742G
ACER 5742 معمولی
بعد کدوم از این دو محصول ویندوز اصل روشون هست
پیشنهاد من 3140 هست من یه هفته پیش گرفتم کاملا راضی هستم.واسه کارای وبگردی گرافیکش سوییچ میکنی رو آنبرد دمای cpu میاد رو 32!!با قیمت فوق العاده به صرفه(900 تومن).نمودار قیمتش نگاه کن الان بهترین وقت برای خریدشه.در ضمن 900 بدون گارانتی هستنقل قول:
کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-DV6-3140&Type=PriceChart#Tab
سلام به همه
راستش من اول قرار بود ایسر 5742 بخرم اما انگار شرکت سازگار قصد نداره وارد کنه الان تو بازارم اصلا نیست
امروز دیدم زیگورات دل5010 با کارت گرافیک5650v اورده می خوام برم این بگیرم نظر بقیه رو می خواستم که چی کار کنم
بازم صبر کنم ایسر 5742 با گرافیک gt420 وارد بشه یا برم دل5010 با گرافیک 5650v بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( جفتشونم CPU i5-460M )
ی سوال این گرافیک ATI Radeon 5650V همون 5650 خودمون یا با این v که تهش اضافه شده باعث میشه قوی تر بشه یا ضعیف تر؟؟؟؟؟؟؟
لطفا سریع کمکم کنید می خوام شنبه برم خرید:8::8::8:
دم همتون گرم بچه های انجمن:10::10:
سلام!
در باره ی این مدل اطلاعات و قیمت میخواستم
dell 5010
corei5 2.4 3m
ram 6g
hdd 640g
vga :5470 ati
lcd: 15.6
web/bt
راستش هر چی جلوم بودو نوشتم! اگه غلط املایی دارم ببخشید!!!:31:
مرسي دوست من:نقل قول:
اين مشخصات اين دو مدل هست:
Acer Aspire 5742G-A
پردازنده:
Intel 370M Core i3 2.4 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 5470 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA PortS
Dell Inspiron 5010-Q
پردازنده:
Intel CFI i3 350M Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
....من زياد اطلاعاتم در مورد لب تاپ بالا نيست اما:
1-كارت گرافيك 5010 حده اقل 1024 رو ساپورت ميكنه،اما مدل 5742 ايسر حده اقل 512 هست.حالا ميشه يه توضيحي بدي كه چرا 5742 قوي تره؟(حالا چه براي بازي يا فيلم 1080 و كانال hd)
2-پردازنده 5010 از تكنولوژي i5 بهره ميبره و اين يك مزيت نميتونه باشه؟(به رنگ ابي جدا شده در پردازنده دو مدل دقت كنيد،كدام يك از دو عامل در قدرت پردازنده مهم ترند)
3-شنيدم كه روي ايسر و hp نصب ويندوز اكس پي يه مقدار مشكله و تو زمينه تعميرات و گارانتي هم زياد برنداي قوي نيستند.درسته؟
4-قيمت 5010 حدود 100 تومن از اين مدل 5742 گرون تره و اين مقدار به چه علته؟به علت dell بودن؟كارايي و كاركرد بالاتر؟....
تشكر بابت راهنماييت...:11:
سلام دوستان
من می خوام دو تا لپ تاپ بخرم یکی برای خودم یکی برای برادرم
کار من با لپ تاپ بیشتر کار گرافیکی (3dmax) و مایا و با نرم افزار های ویژوال استدیو 2010 و متلب 7 هست
می خوام این برنامه ها رو به خوبی ساپورت کنه و کم نیاره و از لحاظ پشتیبانی تعمیرات مشکلی نداشته باشم می خوام برای این سیستم نهایتا تا 800 هزینه کنم
سیستم دوم بیشتر در حد کار با برنامه های حسابداری و مدیریتی و در کنارش فتوشاپ هست
در این سیستم هم نهایتا هزینه بشه 700 الی 800
ممنون میشم دوستان بیشتر راهنمایی کنن و تمام گزینه ها رو بگند
سلام دوستان
دیجی کالا یه لپ تاپ سونی وایو گذاشته 890 تومن. مدلش EA22EA هست. قطعاتش هم به نسبت قیمتش خیلی خوبه. خوبیه دیگش هم اینه که 14 اینچه.
اینم کانفیگش :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده: Intel 350M Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 3GB DDR3
هارد دیسک: 320GB 5400RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam -
حالا میخواستم بدونم که آیا این مدل تازه وارد بازار شده یا قدیمی هستش؟ و اینکه اگه بخوام از بازار خودم بخرمش تا چندتومن ارزونتر گیرم میاد؟
سلام بچه ها كسي از اين مدل جديد ايسر كه تو سايت سازگار زده خبري نداره؟!!!!!!مدل Acer Aspire 5742G-484G64Mncc آخه كارت گرافيكش رو زده Nvidia GeForce GT 540M 1GB !!!!!!!!!!! بعد قيمتش از همه جالبتره 829 در حالي كه مدل هاي مشابهش با گرافيك 420 رو ميدن 830 قضيه چيه؟ من خودم هنگ كردم اينم لينك كارت گرافيكکد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
خبر داغ از بس حال كردم با مدلش زنگ زدم سازگار ارقام گفت قيمت ها قرار شده كمترهم بشه!!!!!!!!!!!!! بعد گفت اشباه نكردين همون 540 هست و بالاترين كارت گرافيكمون و جديدترين مدلمون هست!!!!!!!! ميگم عجب چيز هلوييه كاش يكيشو ميدادن روش يه تست اساسي ميرفتيم آهان راستي گفت DDR3 هست و اپتيموس داره بهني روي گرافيك Intel HD Graphics هم سويچ ميتونه بكنه!!!!!!!!!!!
کسی نیست کمک من کنه؟؟؟نقل قول:
راستی امروز دیدم سازگار یه مدل دیگه اورده با Nvidia GeForce GT 540M 1GB , CPU i5-480M البته تو سایت ایسر نتونستم این مدل پیدا کنم و اطلاعاتی در موردش گیر نیوردم و صفحه نمایششم معلون نیست ال ای دی یا نه؟؟؟ :41::41:
help me
دادا نگوفت تو بازار اومده یا نه آخه تا چند روز پیش من هرچی مغازه بود گشتم اصلا5742g با cpu i5 وجود نداشت؟؟؟نقل قول:
راستی اگه اطلاعات بیشتری پیدا کردی راجبش به ما هم بگو
در مورد بلنگو و صفحه نمایشش که تغییر کرده یا نه؟؟؟ و ...
سلامنقل قول:
خوب قیمت گرافیک 420 رو 780-790 هم بچه ها خریدن ... کمی گران گفته
اما قیمت گرافیک 540 رو خیلی خوبه !!
میگم نگفت کی قراره ارزانتر بشه؟؟؟
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
نقل قول:
سلام
اگه بگم حرفایتان نشان میده هیچی از لپ تاپ سرتان نمیشود ناراحت نمیشوید ؟ :31:
عزیز من به شخصه میگم ایسر بگیر خیلی بهتره ...
شما دقیقآ چقدر هزینه میخواهید کنید تا بگم با کدام کانفیکت بگیرید.
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
دقیقآ...:31::31:نقل قول:
سلام دوستان ..
یه لپتاپ میخوام بگیرم ..... مبارکه : دی ..
بیشترین استفاده م دیدن فیلم خواهد بود احتمالا! : دی .. + اینترنت و اینا ..
ورد و اکسلم سریع باز کنه : دی
اگه بتونه فیفا 11 رو هم اجرا کنه ممنونش میشم : دی ..
دیگه....... خوشگل هم باشه ..
ال ای دی بهتره نه ؟ .. واسه مووی ؟ ..
خلاصه هرچی کرمتونه : دی .. تا 900 تومن ..
ممنون و اگه میشه خیلی سریع : ) ..
:40:
سلامنقل قول:
تو بازار اومده اما الان من جایی موجود ندیدم که قیمت درست بده
هیچ فرقی با 5742 قدیمی ها نداره فقط چیپ گرافیکی و پردازنده قویتر ... LED هست و تک اسپیکر
ممنون
:46::10:نقل قول:
نه داداش باسه همين سوال ميكنم ديگه.
اما بايد بگم كه، من حدود 850 تا 900 تا ميتونم خرج كنم.
اما خب ميشه بگي كه چرا كارت گرافيك ايسر قوي تره؟(با هر دو مشكلي بابت بخش فيلم ها و كانال هاي hd 1080 و بازي ها نيست؟؟)و اگه اين طوره چرا ايسر حدود 100 تومن از اين مدل ارزون تره.
پردازنده هاش چطور؟چه فرقي با هم دارن؟ايسر مشكل ويندوز و يا تعميرات و گارانتي نداره؟پافشاري من روي dell همينه كه يك برند برتر تو اين صنعته و امتحانش رو پس داده و مشكل گارانتي نداره و تو زمينه تعميرات خيلي قويتره و بانصب ويندوز xp مشكلي نداره.(البته مشكل نصب xp رو يكي از دوستان در همين فروم مطرح كرده بود)
مرسي دوست من...
سلام . . .نقل قول:
سلام دوستان ..
یه لپتاپ میخوام بگیرم ..... مبارکه : دی ..
بیشترین استفاده م دیدن فیلم خواهد بود احتمالا! : دی .. + اینترنت و اینا ..
ورد و اکسلم سریع باز کنه : دی
اگه بتونه فیفا 11 رو هم اجرا کنه ممنونش میشم : دی ..
دیگه....... خوشگل هم باشه ..
ال ای دی بهتره نه ؟ .. واسه مووی ؟ ..
خلاصه هرچی کرمتونه : دی .. تا 900 تومن ..
ممنون و اگه میشه خیلی سریع : ) .
Inspiron 5010
Ci5 2.5-3MB
4GB DDR3
500
DVD RW
15.6LED
5470 ATI
DOS
900.000
و البته 5742 هم از ایسر هستش که کارت گرافیک بهتری داره ولی صفحه نمایشش کمی ماتتره . . .قیمتش هم حدود 850 هست...
اچ پی هم G62 رو داره و با کمی قیمت بیشتر حدود ( 950.000 ) 3142 رو هم میتونید تهیه کنید که از همه بهتره !
ممنون دوست من : )نقل قول:
ببین من مشکلی که کلا موقع فیلم دیدن با ال سی دی دارم ( کلا lcd ) اینه که کمی سرتو بالا پایین کنی برایتنس تغییر میکنه !.. البته من با لبپتاپ های فدیمی تر کار کردم و از جدیدا خبر ندارم ..
این مشکل هنوز پابرجاست ؟؟ .. led تا حدودی برطرف کرده ؟؟ ..
من پلیری دارم با صفحه amoled که اصلا این مشکلو نداره : ) ..
مورد بعد اینکه اینا همه 15.4 هستن نه ؟ ... تو این رنج 16 یا 17 هم گیر میاد ؟! ...
با همۀ اینا میشه فیفا 11 رو بازی کرد ؟ : دی .. روی چه کیفیتی ؟ های ؟ : دی
باتری همه شون 6 سلولی هست ؟ .. 9 تایی ها گرونن ؟
و مورد آخر : شما کدومو پیشنهاد میکنی ؟ همون آخری رو ؟ hp 3142 ؟
چون من نمیتونم از نزدیک ببینم و میخوام سفارش بدم واسه م بیارن ..
ممنون : )
بله هنوز پابرجاست. . .نقل قول:
ببین من مشکلی که کلا موقع فیلم دیدن با ال سی دی دارم ( کلا lcd ) اینه که کمی سرتو بالا پایین کنی برایتنس تغییر میکنه !.. البته من با لبپتاپ های فدیمی تر کار کردم و از جدیدا خبر ندارم
ربطی به LCD یا LED بودن نداره . . .نقل قول:
led تا حدودی برطرف کرده ؟؟ ..
همشون 15.6 اینچ هستند و با سایزی که گفتید مدل خاصی در این قیمت البته وجود ندارهنقل قول:
مورد بعد اینکه اینا همه 15.4 هستن نه ؟ ... تو این رنج 16 یا 17 هم گیر میاد ؟! ...
بله میشه . . . رو کلیه ی مدلهایی که معرفی کردم میشه . . .High هم میشه .. مشکلی نیست..نقل قول:
با همۀ اینا میشه فیفا 11 رو بازی کرد ؟ : دی .. روی چه کیفیتی ؟ های ؟ : دی
بله . . .نقل قول:
باتری همه شون 6 سلولی هست ؟ .. 9 تایی ها گرونن ؟
میتونید 9سلول بذارید ولی خب اصلا به صرفه نیست + قیافه ی لپتاپ از بین میره ..
اگر از بابت مالی مشکلی نیست بدون شک همین مدل 3142 . . در غیر اینصورت بهترین میشه 5742 جی . .نقل قول:
شما کدومو پیشنهاد میکنی ؟ همون آخری رو ؟ hp 3142 ؟
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیز DELL N5010 واقعا از هر نظر به صرفه هست.پشیمون نمیشی.نسبت به پولی که میدی لپ تاپ خوب میگیری.درجه 1.
تازه من FIFA 11 -NEED FOR SPEED HOT PURSUIT-PES 11 و .... بازی دیگه رو نصب کردم بدون کوچکترین مشکلی نصب شد اجرا شد و کیف کردم.
نقل قول:
دوست عزیز من به شما DELL N5010 رو پیشنهاد میکنم.هم برای کارای شما خوبه هم برادرتون و قیمتش هم مناسبه.اینم مشخصات:
CPU: Core i5
cache: 3mb
RAM: 4GB DDR3
HDD: 500GB
VGA: 1GB 5650 DDR3
Display: 15.6 LED
Wireless-Bluetooth-WiFi-WLAN
Webcam: 1.3 megapixel
USB
HDMI
BATTREY: 6CELL
Drive: DVD RW
MADE IN CHINA
من اینو دارم و کاملا راضیم.
سلام شرمنده دوستان كه دير جواب دادم parsa0001 جان اين مدل تو بازار اومده خودم از نزديك ديدمش وزنش خوب بود ظاهرش معمولي بود و سياه بود البته تو سايت سازگار زده قهوه ايه بلندگو و صفحه نمايشش هم تغييري نكرده فكر كنم بلند گوش منو باشه SMSK جان 420 با cpu :corei5 هارد 640 و 15 اينچ شما 780-790 قيمت داري؟يا با كانفيگ پايينتر؟ نمايندگي سازگار نگفت كي ارزون ميشه اما يه طوري حرف زد كه انگار به زودي قيمت هاي جديدشون رو اعلام ميكنه ايسر هم اگه درايور هاي ويندوز اكس پيش رو بتوني پيدا كني هيچ مشكلي با نصب اكس پي نداره اينا همش شايعه است فقط تو خريد لپ تاپ روي باتريش خيلي خيلي خيلي دقت كنيد
داداش اینو بخون ...دیگه سوالی مربوط به قدرت کارت های گرافیک برات باقی نمیمونهنقل قول:
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
اگه نیست پس من از کجا خریدم!!!!!نقل قول:
کسی جواب نمیده؟ :41:نقل قول:
کسی تا حالا از دیجی کالا چیزی سفارش داده؟ کیفیت قطعات و محصولاتشون چطوره؟ :10:
سلام
یه لپتاپ میخوام که:
قیمتش هر چقدر که میشه ارزون تر باشه ترجیحا زیر 800
صفحه اش حداکثر 14 باشه(لپتاپ کوچیکی باشه)
سیستمش حدود زیر باشه:
cpu 2core یا بیشتر
ram 2-4
graphic مهم نیست (بازی خیلی خفن نمیخوام روش)
با تشکر