در مورد فیزیک گفتم ...نقل قول:
فرمول ها رو بسط بدید ... تحلیل کنید .
و مهمتر اینکه
مسایل رو پارامتری حل کنید یعنی کاری با اعداد مساله نداشته باشید .
Printable View
در مورد فیزیک گفتم ...نقل قول:
فرمول ها رو بسط بدید ... تحلیل کنید .
و مهمتر اینکه
مسایل رو پارامتری حل کنید یعنی کاری با اعداد مساله نداشته باشید .
بهترین کار برای هندسه تحلیلی اینه که با جزوه تست بزنی ، منم این مشکل رو داشتم . درضمن اسمش روشه دیگه ، هندسه تحلیلی ، دیدی مسئله رو گیر کردی ، شکلش رو بکش ، راحت تحلیل میکنی ، مخصوصا خط ، صفحه و مقاطع مخروطی . با همین روش که گفتم ،مبحث دایره رو که غایب بودم ، تو آزمون هفتگی خودمون 50 یا 60 زدمنقل قول:
سلام!
شما با هندسه ی تحلیلی مشکل فرار بودن موضوعات رو ندارید؟ .... من همگام با معلم پیش رفتم ولی توی این چند روز که خواستم دوره کنم و اینا فرمولاش برام تازگی داشتند .... وبدتر از همه! توی کتاب مبتکران چندین تا فرمول دیگه هم دیدم! .... آیا لازم هست این همه فرمول حفظ باشیم؟ ... همون فرمول های اصلی کفایت می کنند؟
سلام
بچه ها درسها چطوره ؟
میخونین دیگه؟
کسی مشکلی نداره؟
والا عربی مشکل زیاد داشتم توی این چند هفته با گاج سفید و تست زدن تقریبا مشکلمو بیشترشو حل کردم فقط حل همه مشکل ها نیاز به یه همت و پیوستگی قوی داره که حل شه قبلا مثلثات مشکل داشتم اونم با پیوسته کار کردن روزی 45 دقیقه توی 3 هفته برطرفش کردم :دی :دی
فکر کنم که اولین نفر باشم که تو پس سی ولد رفتم دفترچه گرفتم :دی
یه سوالی داشتم :
تو یکی از تبصره های سازمان سنجش نوشته که :
مبلغ 000/3 (سه هزار) ريال علاوه بر مبلغ 6000 ریال تبصره 2 فوق بابت هزينه توزيع كارت اعتباري علاقمندي به رشتههاي فوق نيز توسط دفتر پستي، از داوطلب دريافت ميگردد.
حالا من این کارت اعتباری علاقه مندی رو ندارم ! و حتی اونجا هم ندیدم که به کسی چیزی بدن ... تازه 9500 هم ازم پول گرفتن :18: ( بابت دفترچه و کارت اعتباری سراسری و غیرانتفاعی )
حالا کسی این کارت اعتباری علاقه مندی رو داره یا نه ؟!
تا کی ثبت نام مهلت داره؟
سرعت سایت سنجش خفنناک زیاد شده.....شما هم امتحان کنید....
sanjesh.org
مهلت ثبت نام تا سه شنبه 24/9
حذف شود.
.................
قسمت دريافت كد 14 رقمي اطلاعات دانش آموزي ايراد داره .کد:http://www1.sanjesh.org/ap88s/index.php
کجاش ایراد داره؟؟؟؟
مال من رو که کامل داد و همش هم درست بود.....
شما دو تا کارت گرفتی دیگه؟یکیش سبزه و یکیش هم آبیه که مال پیام نور و غیر انتفاعیه درسته؟نقل قول:
یه سوالی داشتم :
تو یکی از تبصره های سازمان سنجش نوشته که :
مبلغ 000/3 (سه هزار) ريال علاوه بر مبلغ 6000 ریال تبصره 2 فوق بابت هزينه توزيع كارت اعتباري علاقمندي به رشتههاي فوق نيز توسط دفتر پستي، از داوطلب دريافت ميگردد.
حالا من این کارت اعتباری علاقه مندی رو ندارم ! و حتی اونجا هم ندیدم که به کسی چیزی بدن ... تازه 9500 هم ازم پول گرفتن ( بابت دفترچه و کارت اعتباری سراسری و غیرانتفاعی )
حالا کسی این کارت اعتباری علاقه مندی رو داره یا نه ؟!
این کارت پیام نور و غیر انتفاعی همون کارت اعتباری علاقه مندیه دیگه ... روی کارت هم نوشته: کارت ویژه علاقمندیهای آزمون سراسری
شما چقدر واسه ثبت نام هول هستین! ثبت نام روز آخر حال میده نه حالا! : دینقل قول:
مال من رو که کامل داد و همش هم درست بود.....
گرفتن اطلاعات دانش آموزي تاکی فرصت داره ؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا من که تاحالا هیچی نخوندم یعنی اصلا شروع نکردم البته ترازام 5000 میشه همیشه
شما چقدر عجله دارید... مثل من باشید:20:
اين بخش هم به صورت اينترنتي هست و هر وقت ثبت نام كني ميتوني اطلاعاتت رو ببيني. مهلت ثبت نام هم فكر كنم تا 24 آذر باشه.نقل قول:
و ناگهان چه زود دیر می شود...نقل قول:
از دوستاني كه امسال پشت كنكور ! هستند يكي يه لطفي كنه بگه كد 14 رقمي پيگيري اطلاعات دانش آموزي امسال با كد 14 رقمي پارسال فرق كرده يا نه. من نميتونم كد 14 رقمي رو بگيرم. اطلاعاتم رو نشون ميده ولي كد رو نميده.
سلام
بالاخره بعد از111111111روز کارنامه سنجش اومد.
دوستان اگر سنجشی دیگه ای هست بی زحمت کارنامه بزارید. ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اگر تو کنکور 88 این درصدها رو می زدی رتبت تو منطقه یک همین بود من اون موقع فکر می کردم رو هوا می گه ولی الان که می بینم می بینم درصدهای کنکورو می بینه هر چند که رتبه ی منو تو 87 طرفای 7000 می زد!!!!!!!!!!!1
وسه من اطلاعات رو هم نمیده میگه اطلاعاتت اشتباهه!!نقل قول:
منم اون3 تا آخريه رو كه امتحان دادم معمولا با همين تراز مي شدم 8000 اما فكر كنم الان برحسب سراسري88 رتبه ها رو تخمين مي زنه كه كاملا درسته(چون خودم شدم 2500)نقل قول:
بچه ها یه موضوع برام تودیفرانسیل پیش اومده خواستم با شما مشورت کنم
ببینید من توی دیفرانسیل ، فصل حد رو به غیر از مجانب ها خوب یاد نگرفتم. نه این که بلد نباشما! بلدم ولی تست آموزشی هم کم زدم ، هم اگه سخت باشه نمیتونم بزنم. البته مشکل زیادی ندارم ولی میخوام حد و پیوستگی رو مثل دنباله و سری فول یاد بگیرم.
حالا سرفصل تدریس معلممون رسیده به مشتق (اولش) حالا به نظر شما من برم کتاب رو بخونم و بعد خوشخوان و خیلی مفهومی مشتق رو یاد بگیرم(پارسالم خوب کار کردم) و همراه با معلم بیام جلو و بعدا حد رو کامل تر بخونم یا این که مشتق رو سطحی بخونم و خودم حد رو مفهومی بخونم ازالان؟؟؟؟
به نظر شما چه کار کنم ؟ همراه معلم بیام جلو بعدا حد رو بخونم یا از الان حد و مفهومی بخونم؟؟؟
به نظر خودم اگه همراه معلم بیام و مشتق رو فول یاد بگیرم بهتره، اون وقت هر موقع که معلم وایساد سر امتحانا یا اینکه خواست پایه بگه حد بخونم؟؟؟
بچه ها اگه ميشه دوستان تجربي لطف كنن و به اين سوال من جواب بدن :
ميشه زيست شناسي رو توي اين يك سال و نيم خوند و تموم كرد ؟ تجربي ها چندتا درس دارين كه تو رياضي نيست ؟ سال سوم بجز زيست شناسي چه درس غير مشترك ديگه اي داره ؟توي پيش دانشگاهي چطور ؟
در ضمن ، آيا ميشه همه اين درس ها رو بدون معلم و با كتاب كمك آموزشي خوند ؟
سلام.نقل قول:
نه داداش،به نظر من شما وقتی میتونی مشتق رو توپ یاد بگیری که حد و پیوستگی رو خیلی مفهومی یاد بیگیری....
البته شاید به نظر اونقدر که من میگم مشتق با حدو پیوستگی مرتبط نباشه،ولی چون خودت میگی میخوای توپ مفهومی یاد بگیری ،باید اول به حد و پیوستگی مسلط بشی.
چند تا مطلب قشنگ و مفید خوندم گفتم برای شما ها که وقت وبگردی ندارین اینجا بزارم.:
1.یک دانشمند آزمايش جالبي انجام داد:
اون يک اکواريم شيشه اي ساخت و اونو با يک ديوار شيشه اي دو قسمت کرد .
تو يه قسمت يه ماهي بزرگتر انداخت و تو قسمت ديگه يه ماهي کوچيکتر
ماهي کوچيکه تنها غذاي ماهي بزرگه بود و دانشمند به اون غذاي ديگه اي نمي داد…
اون براي خوردن ماهي کوچيکه بارها و بارها به طرفش حمله مي کرد، اما هر بار به يه ديوار نامرئي مي خورد. همون ديوار شيشه اي که اونو از غذاي مورد علاقش جدا مي کرد .
بالا خره بعد از مدتي ازحمله به ماهي کوچيک منصرف شد.
او باور کرده بود که رفتن به اون طرف اکواريوم و خوردن ماهي کوچيکه کار غير ممکنيه .
دانشمند شيشه ي وسط رو برداشت و راه ماهي بزرگه رو باز کرد.
…اما ماهي بزرگه هرگز به سمت ماهي کوچيکه حمله نکرد!
ميدونيد چرا؟
اون ديوار شيشه اي ديگه وجود نداشت، اما ماهي بزرگه تو ذهنش يه ديوار شيشه اي ساخته بود.
يه ديوار که شکستنش از شکستن هر ديوار واقعي سخت تر بود.
اون ديوار باور خودش بود.
باورش به محدوديت.
باورش به وجود ديوار.
باورش به ناتواني...
2.ماه را هدف قرار بده.اگر به خطا رفتی جایی میان ستارگان سر دربیاوری...(لس براون)
3.خداوند به هر پرنده ای دانه می دهد اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد.
4.اگر تاسف دیروز را بخوری ونگران فردا باشی امروزت را از دست می دهی.
5.یا الله گفتم تا از نو شروع کنم از صفر
از همان قطره های باران
یکی از همان نقطه ها
استین های همتم را بالا زدم
روبه اسمان کردمو گفتم خدایا ره و مقصدم این است
یاری ام کن تا این بار بر خاک زمین نخورم
و انگاه خدارا دیدم که زودتر اماده ی راه است
و گفت: فقط در راه رهایم مکن من رهایت نخواهم کرد
سلام و خسته نباشید به همه کنکوریا
من سال دومیم بعدم متولد نیمه دوم 69 هستم(ابان).کسی می دونه وضعیت نظام وظیفه من چیه؟چه کدی باید انتخاب کنم؟
تو دفترچه که زده بایدبرگ اعزام داشته باشم :41: کمک کنید تروخدا...
حالا چرا 1سال و نیم؟برای کنکور 90 میگی؟اگه واسه ی اون موقع میگی میشه به شرطی که هر روز زیست کار کنی.سال سوم و پیش زمین شناسی هم درس غیر مشترکه . البته اگه بخوای پزشکی یا دندونپزشکی بیاری زمین شناسی نیاز نداری. ولی اگه داروسازی بخوای زمین لازمه (والبته خیلی رشته های دیگه هم به زمین نیاز دارن)نقل قول:
در ضمن نیازی به معلم نداره خودت میتونی بخونی
سوالتون رو میتونین اینجا بپرسین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=104798
سلام دوستان من سال دوم که کنکور ریاضی شرکت میکنم اوایل اول مهر وضعیتم خیلی خوب بود ولی الان دو هفته ای میشه بدجوری افت کردم و دیگه نمیتونم با همون روحیه اولیه بخونم میشه بگید مشکل از چیه؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم یکی از دوستام فنی رشته مکانیک میخونه اونم باید الان واسه کنکور ثبت نام کنه یا دفترچه جدایی داده؟ اگه دفترچش جداست اون دفترچه کی میاد؟؟
اين ماجرا مربوط به يكي از دوستانم هست كه ميخواد امسال و سال آينده براي تجربي شركت كنه .نقل قول:
امسال رو كه خودشم ميدونه نميتونه پزشكي قبول بشه ولي براي سال آينده ميخواد حتما قبول بشه .
توي منطقه 3 براي پزشكي چه رتبه اي ميخواد ؟ ( اين دوستم رياضي و فيزيك و شيمي رو حدود 60 ميزنه تو كنكور . براي زيست چه درصدي كافيه ؟ )
در ضمن چطور زمين شناسي براي پزشكي و دندانپزشكي لازم نيست ؟ يعني سوال طرح نميشه يا هنگام تصحيح سوالاتش حساب نميشن ؟ كسي كه ميخواد بره پزشكي اگه به سوالاي زمين شناسي جواب نده هيچ فرقي با جواب صحيح دادن نداره ؟
توی سایت سنجش رفتم کد پیگیری اطلاعات دانش آموزی بگیرم
یک بار زدم یک کدی اومد
بار دوم زدم یک کد دیگه ای اومد با این تفاوت که 2 رقم از وسطاش فرق داشت
حالا کدوم کد رو باید وارد کنم؟
احیانا که ایا رو از وبلاگ های لینک یه بنده خدا که برداشتی؟:46:واسه بالا بردن روحیه خوب بود.نقل قول:
سلام دوستان من دیپلم پیش دانشگاهیم رو سال 85-86 گرفتم و الان دوباره می خوام کنکور امتحان بدم ولی تو فهرست منابع سایت سنجش تاریخ چاپ کتاب ها رو مال زمان بعد از من گذاشته حالا من تمام کتاب ها رو دوباره باید بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور بفهمم که کتاب ها عوض شده یا نه ؟؟؟ اون کد کتاب مشخص نمی کنه در ضمن رشتم ریاضی هستش لطفا راهنمایی کنید
ممنون
راستش واسه منطقه 3 رو درست نمیدونم ولی فکر میکنم با رتبه کشوری 2000 بتونه پزشکی بیاره . ببین برای رشته های پزشکی و دندونپزشکی (و خیلی رشته های دیگه) ضریب زمین شناسی صفره یعنی بزنه یا نزنه تاثیری نداره ولی برای داروسازی ضریبش 2 هست. توی کنکور سوالات زمین شناسی هست ولی کسی اگه خونده باشه میزنه اگرم نخونده باشه نمیزنه . اغلب اونایی که آینده نگرن زمین رو میزنن چون ممکنه بعد از قبولی رشته ای رو بخوان انتخاب کنن که به ضریب زمین نیاز داره (کسی که از آیندش خبر نداره. ممکنه بره واسه پزشکی رتبش خدایی نکرده به پزشکی قد نده. اونوقته که....)نقل قول:
اخری رونقل قول:
خودش وقتی کد رو میگیرین بالاش نوشته لطفا این کد رو یادداشت و نگهداری کنید
دفعهی بعد که برای بار دوم از این سیستم کدتون رو بگیرین کو متفاوتی مشاهده خواهید کرد.
این برای امنیت سیستمه.
من کد پیگیری تو اون سه قسمت نبود بعد از پایین اقدام کردم وخودم مشخصات وارد کردم
اونجا کد رو گرفتم تا اومدم کپی کنم PC خاموش شد بعد دوباره کد رو گرفتم که حس کردم تفاوت داره به نظرتون مشکلی پیش نمیاد
سینا جان ضریب زمین شناسی برای داروسازی 1 هستنقل قول:
سلام
بچه ها کسی روشی برای زدن تست های ردینگ نمیشناسه؟؟؟من خیلی لغت بلدم ولی سر تستای این بخش اصلا نمیدونم چیکار کنم!!من که خودم تو خونه میشینم متنا معنی میکنم.ولی خیلی وقت گیره.
بهترین روش اینه که اول سوال ها رو بخونید بعد متنو !نقل قول:
اینطوری وقتتون برای پیدا کردن جمله ی مورد نظر بیشتر صرف میشه مخصوصا وقتی که جملات مشابه زیاد باشه !نقل قول:
بهترین روش اینه که اول سوال ها رو بخونید بعد متنو !
به نظر من یک نگاهی به ریدینگ بندازید و بعد هم سوال ها و بعد با دقت دنبال جواب بگردید ...
میگم من برای هر درسی یه جزوه معلم رو دارم یه کتاب رو و یه جزوه ی گزینه 2 رو! یعنی اول اون بخش کتاب رو میخونم و بعدش میرم جزوه معلم رو میخونم و همچنین جزوه گزینه 2 رو! به نظرتون منابع زیاد باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟