نقل قول:
خسته نباشید .....
من الان تو Gaia هستم فعلا UM تو PVP هست ..
Printable View
نقل قول:
خسته نباشید .....
من الان تو Gaia هستم فعلا UM تو PVP هست ..
gaia هم که fury بودینقل قول:
بچه ها من Ban شدم :41:
من اومدم Gaia و Dark هم هستم .
اسمم : IR_Warrior
کی می تونه کمکم کنه لول آپ شم ؟ :31:
به ازای هر 5 لول Earth Alchemy Powder میدم که 500k می ارزه!
نقل قول:
فعلا تو لایت دارم فعالیت میکنم
500k که پولی حساب نمیشه.دیگه الان 1bil هم پولی نیست حتی 4bil هم پولی حساب نمیشه.برو بالای 10bil اگه یه قسمت از یه gear متوسط میخوای تو endgame داشته باشی.نقل قول:
اتفاقا الان 4 بیل خیلی هم پول قابل توجهیه :دی 1 بیل هم همینطور ... شما مگه کلا چقدر پول داری که اینو می گی ؟نقل قول:
بطور کلی ارزش گلد کم شده ولی اگه شما + 4 بیل داشته باشی می تونی آیتم های خوبی بخری . بعضی اوقات هم آیتم های سوپر خوبی ! برای فروش توی ah می ذارن بین 3 تا 4 بیل
آیتم سوپر خوب به Goddess لینک شده میگن که 50 تا 100 بیل میارزه یا weapon های +13 enchant .نقل قول:
آیتم خوب به Legendry های معمولی میگن که لینک معمولی شده و میشه هر part رو 3 تا 4 بیل گیر آورد (فعلا)!
کلا یک هفته بخوای با UM تو pvp60 بازی کنی و هیچ چیزی هم لینک نکنی پولش بیشتر از 4 بیل میشه. pid / EE/summon/move rune/Conti/pot/...
مثل این که شما هم خیلی پولکی هستین .
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من .
خودم میرم لول آپ می کنم . :44:
آقا skill جدید Ass/Ran دیدید ؟ که میتونه Class / ele / mode طرف مقابل رو ببینه .......
شما خودت به من گفتی اگه dagger 7 نداری borc خوب رو بیخیال شو . مثل خودت که بیخیال شدی . من خودم dagger 7 تو ahدیدم ولی پول نداشتم بخرم .نقل قول:
الان داری از [13] حرف می زنی ؟ :دی سوپر خوب برای ما منظورم بود حاجی ...
از ah خریدم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بی انصافیه اگه بگی سونیک لگ بوت فقط خوبه ... چون آیتم خیلی خوبیه . . یکی از آیتم های کلیدی برای um های لول +51 هست و عالی برای گریند تا 60 .نقل قول:
آیتم خوب به Legendry های معمولی میگن که لینک معمولی شده و میشه هر part رو 3 تا 4 بیل گیر آورد (فعلا)!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رینگ فوول لینک شده از ah خریده بودمش نشون دادم به افیسر گیلدمون um آرج 60 ه . داشت خر کیف می شد .
4 بیل پول خوبیه و می شه باهاش خیلی کارا کرد .
این هم عکس جالب که گاو ها حمله کردن ( سرور 3 ) .... lol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاظم منو چرا کشتی اخه ped نداشتم ... ای بابا ... باز این ترک ها bg ها یه معرفتی دارن و هوای همو دارن :دی
مود و کلاس و لول رو که قبلا هم می شد . اما ele رو ندیده بودم . البته اگه مثل قدیم باشه زیاد بدرد نمی خوره . کلی طول میکشید شارژ شه بعدشم Cast اذیت می کرد. حالا تو pvp60 تا بخوای طرف رو inspect کنی سفرت می کنه.نقل قول:
من 7 dagger ندارم چون دنبال [13] بودم . با 7 تازه میشه بازی کرد با 13 می تونی uber شی.نقل قول:
شما خودت به من گفتی اگه dagger 7 نداری borc خوب رو بیخیال شو . مثل خودت که بیخیال شدی . من خودم dagger 7 تو ahدیدم ولی پول نداشتم بخرم .
الان داری از [13] حرف می زنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوپر خوب برای ما منظورم بود حاجی ...
Sonic هم لینک معمولی نیست. و 3 یا 4 بیل هم نیست. الان +12 بیل هست.
اون 2 تا هم چیزای خوبین.کاشکی One-Handed بود.
Walker سخت ترین لینک و حیاتی ترین هست واسه pvper ها چون اکثر lapis lvl6 بهش لینک میشن نه مثل muffler و legging . یکی که full goddess هست لینک شده . walker بهش +130 تا stat بدونه در نظر گرفتن stat های اولیه ، که با اونها 150 رو هم رد می کنن.
در ضمن من دارم می گم خوب اینه دلیله نداره که خودم داشته باشم.
کل منظور من همین بود دیگه یعنی من سونیک بووت رو از توی ah خریدم 4 بیل >.<نقل قول:
Sonic هم لینک معمولی نیست. و 3 یا 4 بیل هم نیست. الان +12 بیل هست.
یه عالمه آیتم خوب هر روز میاد توی ah و با قیمت حدود 4 بیل می شه خرید از conti 30 تا ele لجند تاپ فوول لینک شده و سونیگ بووت و انچنت 7 ... حتی یه بار گادس نصف لینک شده برای orc من دیدم .
این اطلاعات جالبی بود که دادی . من برای گریند گفتم به فرض اینکه um ام هنوز به مرحله pvp و گادس نرسیده .نقل قول:
Walker سخت ترین لینک و حیاتی ترین هست واسه pvper ها چون اکثر lapis lvl6 بهش لینک میشن نه مثل muffler و legging . یکی که full goddess هست لینک شده . walker بهش +130 تا stat بدونه در نظر گرفتن stat های اولیه ، که با اونها 150 رو هم رد می کنن.
خب خیلی خوب می شد ولی اینم کلاس خاص خودش رو داره :دی حیف مجبورم برای خرید استون و conti بفروشمشنقل قول:
کاشکی One-Handed بود.
آخه این چجور استدلالیه؟!نقل قول:
کل منظور من همین بود دیگه یعنی من سونیک بووت رو از توی ah خریدم 4 بیل >.<
یه عالمه آیتم خوب هر روز میاد توی ah و با قیمت حدود 4 بیل می شه خرید از conti 30 تا ele لجند تاپ فوول لینک شده و سونیگ بووت و انچنت 7 ... حتی یه بار گادس نصف لینک شده برای orc من دیدم .
اینا هیچ کدومشون 4 بیل نیست. اون قدیم ها بود. این ها اگر هم 1 در 1000 باشه شانسیه. تو Barter این قیمت ها رو بگی بهت می خندن. یک try واسه لینک کردن sonic الان +6بیل خرجش هست، چطوری می گی sonic walker linked رو 4 بیل میدن ؟! خوب یکی به هر دلیلی یه بار 4 بیل فروخته دلیلی نمیشه قیمت این باشه.حالا صبح تا شب باید بشینی AH و refresh کنی که شاید شاید یه موقعیت گیر بیاد !
من به همون یک جمله خودم اکتفا می کنم. خرج یک هفته بازی تو pvp60 با um بیشتر از 4 بیل میشه (بدونه خرج آپگرید)
سونیک بووت رو توی Barter ده بیل فروختم . چند ساعت بعد اینکه از ah خریده بودم . طرف خیلی هم خوشحال بود ...نقل قول:
تو Barter این قیمت ها رو بگی بهت می خندن
من استدلالی نمی کنم اصلا حرف خاصی نمی زنم .... می گم با 4 بیل می شه پول خوبی در اورد .
دیروز ele برای سلاح رو یکی گذاشت 2.5 بیل . ( اومدم تعمیر کنم توی ah دیدم)
باید وقتی می ری توی ah یه جاهایی رو مخصوص نگاه کنی . مثلا من همیشه بخش gear 1-15 رو نگاه می کنم . یا ele لپیس ها و لجند رو کلی سرچ می کنم .نقل قول:
حالا صبح تا شب باید بشینی AH و refresh کنی که شاید شاید یه موقعیت گیر بیاد !
خیلیا پول لازمن و بعضیا هم ممکنه ارزش آیتمشون رو ندونن
این تاپیک منه جالبه که صاحب آیتم پیدام کرده :دی تازه زیر قیمت 6 بیل فروختمش چون احمق تاپیک رو خراب کرد
[PHP]http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?p=6674923#6674923[/PHP]
اگه اون ملتی رو که رو زمین تو AH میشینن و shop میزنن رو میگی تو نمیتونی لوازمشونو با 4 bil بخری حتی اگه پول هم داشته باشی اونا فقط میان نشون بدن چی دارن واسه فروش تو باید بهشون pm بدی قیمت بدی
من تو رو کشتم؟نقل قول:
کی؟ کجا؟
شرمنده اگه این اتفاق افتاد.من لایت ببینم می کشم.خدایی شرمنده ام.اسمت چیه؟
تو کد.م گیلد هستی؟
Notice Board توی ah رو می گم .نقل قول:
اسمم erfi هست قبلا عکس گذاشته بودم . من اول فکر کردم فقط می خوای اونی که باهاش دووو می کردم رو بکشی . یخورده واستادم اونو که کشتی اومدی سراغ من که دیگه اومدم فرار کنم دیر شده بود و جان به جان آفرین تسلیم شد ^^نقل قول:
اسمت چیه؟
اشکال نداره خب قوی هستی می کشی >.< ولی حال می ده آدم آشنا دارکی داشته باشه که نکشه . اون کمانی که اینجا گفتی رو گویا خریدی الان برای هانترت؟!
آره.همون Goddess Yucon رو گرفتم.نقل قول:
اسم گیلدت چیه؟ بگو از این به بعد مواظب باشم.فقط نگو که تو enlightment هستی که کلی دلخور میشم.
با چند تا از اونا که برخورد داشتم همشون دهن گشادی داشتن و چرت و پرت تحویلم دادن.
هادی هستی ؟
پست اول رو بالاخره تموم کردم !:8:
13 صفحه word 2007 با فونت 11 :18::19:
کلی وقت گرفت ! اکثرشم ذهنی نوشتم. فایل word رو آپلود کردم برات PM می کنم .
دوستان با تجربه دیگه هم پست رو بخونن اگه مشکلی داشت یا چیزی کم داشت بگن.
پست خیلی طولانی میشه . نمی دونم یه پست چقدر محدودیت داره . فکر کنم جا بشه تو یک پست.
اگه این پست ردیف شه دیگه تازه وارد ها سریع راه میفتن و وقتشون هم سر کارای بیخودی زیاد تلف نمیشه ! مثل ما :27:
دوستان درسته كه ساخت Hunter در HM وقت تلف كردنه؟آخه من عاشق Hunter هستم!
به نظرت اگه pdf اش کنی بهتر نیست؟بعد فایلش رو میذاریم پست اول تا هر کی خواست دانلود کنه.نقل قول:
هادی پست منو نذاشتی ؟ آموزش آپدیت دستی 100% تضمینی !
خودم این روشو تست کردم نصف خارجیام زدن درست در اومده
نه !نقل قول:
چند دلیل:
1- اگر فایل word یا pdf رو بزارم کپی پیست کردن مطلب خیلی راحتتر میشه و جاهای دیگه به اسم خودشون میذارن ! و کاریشم نمیشه کرد.
2- کسایی که هر دفعه می خوان یه جاییش رو بخونن مجبور شن به فروم سر بزنن ! lol
3-کسایی که گذری فروم رو نگاه می کنن ، پست اول خیلی خوب به چشمشون میاد و حتی شاید اونقدر وقت نزارن که فایل رو دانلود کنن تا ببینن.
4-هر موقع نیاز شد یه تغییر جزئی داده بشه خیلی راحت ویرایش میشه و نیازی نیست فایل رو دوباره آپلود کرد.
جایی تا حالا دیدی review بازی رو pdf کنن بگن خودتون بخونین؟! حتی تو فروم P30 world
پ . ن : لعنتی یه جای درست حسابی واسه upload نیست !!!
اوکی.منطقیه.نقل قول:
فقط یه مشکلی من آفیس 2003 دارم.میتونی تبدیلش کنی به 2003 ؟
هانتر اگه میخوای برداری um بردار hm هانتر بدرد نمیخورهنقل قول:
چرا هانتر در HM به درد نميخوره؟از نظر مالي مشكلي ندارما!(پول خوب به دست ميارم و چندتا از دوستانم هم پول ميدن بهم!!آ)
در ضمن در HM براي هانتر بيلد 5Luc/2Dex مناسبه؟
ما می گیم نره ! تو میگی بدوش !نقل قول:
حالا این بیلد رو از کجا آوردی؟! من گفتم 5str/2dex
یا باید 500 تا Luck جور کنی یا بیخیال Luck Build .
----------
راستی AzzGaurd کی بود ؟!
امروز PvP بودم يارو دو لول ازم كمتر بود ولي لامصب خيلي قوي بود.HM بود.گفتم بيلدت چيه گفت 5 Luc/2Dex
مبارکه . از نوع تیرایی که نوش جان کردم مشخص بود همونه !نقل قول:
اسم گیلدم FRIENDS هست .
--------------
um رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه :دی
محمد ببخشید امروز عصر رفتم بیرون با برو بچ همین الان رسیدم دیگه امشب نمیتونم پست اول رو درست کنم.احتمالا فردا عصر میذارمش.
okنقل قول:
دو تا نکته جدید امروز دیدم :
1- چرا first mobs تو مپ 1 لاپیس لول 5 دراپ کرد واسه من !!!؟
2- وقتی یه لول بالا میاد تو پارتی که plvl کنه exp کم میشه !!
باشه.اگه Friends بود کاری ندارم.XDنقل قول:
خالی نبند من از روزی که تو رو میشناسم عضو enlightment بودی که لیدرش هم یه ارچره که خودت هم گفتینقل قول:
یذره دیگه با UM بازی کنی کلا HM رو می بوسی میزاری کنار.نقل قول:
رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه
طرف fury هنوز آدم پیدا میشه ولی نه مثل قبل .
20-30 Gaia رفتم وحشت کردم . باورتون نمیشه +50 تا لایت بود اونجا و دارک ها ماکزیمم 10 تا !!!
ولی یه GS با Dual Box تو هر دو تا Raid هست و نمیزاره PvP خراب شه. امکان -- و نوس کردن نیست. ولی بازیکن های خفنی داره . +2K میزنن تو لول 30 .
و همون PvP بودش كه من ميگفتم هانتر لول 29 من و حتي واريور ها رو One Hit Kill ميكرد!يكي از يارامون هم اينجوري بود لول 30.
آرههههههههههه؟نقل قول:
اینجوریاست؟
شرمندتم عرفان جان.اگه کشته شدی گیلدت رو ملامت کن.XD
یه رنجر رنک دارن اینا مثلا خیلی خفنه.تو جنگل یه Trio رو ترکوندم رفتن اینو آوردن.
2 تا بهش زدم stealth کرد رفت.یارو شانس آورد AOE من رو cool Down بود.
باز تو DD2 دیدمش با PP بود.تا منو دید stealth کرد.منم نامردی نکردم AOE زدم
همه لت و پار شدن این از Stealth در اومد.شروع کرد به دویدن.نزدیک پورتال خودشون گرفتمش.
منم stun کردمش و با خیال راحت شروع کردم به زدن(با اون 5 ثانیه stun کرده بودم)
تو گابا جز ACES کسی ندیدم UT بزنه.همه nub هستن.
راستی مجی جز shower time پیشنهاد دیگه ای که رنجر ها رو از Stealth در بیاریم؟
ACES همون Archer نیست که قبلا Etain بود؟نقل قول:
هانتر 2 تا Debuff داره که اگه به رنجر بزنه و رنجر Stealth کنه سریع خودش از حالت Stealth خارج میشه . اگه فکر می کنی می خواد در بره سریع Debuff کن. یکی از اون Debuff ها هم فقط با Disple Healer میره و pot نداره.