حدود 800 900 مگ باید باشهنقل قول:
5*50*3600=900
البته ممکنه توی مرکز شما افت سرعت باشه به خاطر تعداد مشترکین
Printable View
حدود 800 900 مگ باید باشهنقل قول:
5*50*3600=900
البته ممکنه توی مرکز شما افت سرعت باشه به خاطر تعداد مشترکین
ظاهرا منظور ارم نت (نماینده اسیاتک) از ارتقای تجهیزات، کم کردن سرعت شبانه بوده.
سرعت شبانه ی من که بعد از این ارتقای چند روزه تجهیزات کم شده، شما چطور؟
آره.سرعت دالود شبانه کم شده.الان مال من میانگین 45 هست.:41:نقل قول:
قطعی چطور؟ مال من هر چند ثانیه یه بار قطع میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا پارس آنلاین پشیمون نمیشی...نقل قول:
منم دستغیبم(تاچارا)سرعتم روزا روی 120هست (256 دارم) شبا روی 35 تا40.شبی 1 گیگ میگیرم.
پینگش هم خوبه.توی سرورای ایرانی mw2 پینگ بین 100 تا 120 هست.
سلام
دیروز ارم نت توی شهرستان یادش رفته بود شیر شبانه رو ببنده :31: تا ساعت 11 صبح شبانه دانلود کردیم
کس دیگه ای هم به این مشکل سودمند :27: برخورد کرده
کدوم شهرستانی ؟! سرعت چقدره ؟نقل قول:
استهباننقل قول:
سرعت شبانه همونی که دوستان میکن طرفای 50 تا 60
سرعت روزانه هم طرفای 100
البته سرویس 128
منم دو روز پیش با شبانه ساعت 11 شب کانکت شدم تا 10 11 صبحنقل قول:
سیستم محاسبه ترافیک مصرفی هم تغییر داده همزمان میزان ترافیک مصرفی حساب میشه قبلا باید دیسکانکت میکردی و کانکت میکردی میدیدی چقدر حجم مصرف شده!
برای من حدود 2 ماه پیش اینطوری شدنقل قول:
ای بابا؛
الآن 2 روزه که سرعت شبانه من اومده رو 40-50!
فقط من اینجوریم یا شما هم همینجورید؟!
قیمتش چطوره؟ هر کاری میکنم سایت پارس انلاین باز نمیشه. میزنه Server not found نمیدونم کی مشکلش حل میشه.نقل قول:
بازی در نمیاره؟
--------------------------------
این ارم نت خیلی اذیت میکنه. تا حالا چند بار تجهیزاتشونو به قول خودشون ارتقا دادن تو این چند ماه و هر بار یه مشکلی پیش اومده. یه بار ارتقا دادن سرعت شبانه از 200 شد 30 که بعد کردنش 60. یه بار دیگه ارتقا دادن 1 هفته اینترنت معالی اباد قطع شد بعدش هم که وصل شد نزدیک 1 هفته اینقدر قطع میشد و سرعت پایین بود که عملا نمیشد از اینترنت استفاده کرد و بعد از اون هم اینترنت خیلی قطع میشه (برای جبران این دو هفته 4روز به قرار داد اضافه کردن). چند روز پیش تجهیزاتو ارتقا دادن که سرعت شبانه از 60 شد 45.
پینگ هم که افتضاحه، اینقدر که 2 ماه هست بازی انلاین نمیکنم. خلاصه سرشون داره حسابی شلوغ میشه :31:.
پشتیبانی هم که خیلی خیلی دروغ میگه. اون مدت که اینترنت معالی اباد قطع بود 20 بار زنگ زدم، یه بار میگفت برو مودمو از سر خط چک کن، یه بار میگفت اسپلیتر خراب شده، خلاصه همه چیز گفت بجز اینکه خودشون مشکل دارن.
اما هنوز از شاتل بهتره!
من چه جوری میتونم بفهمم یه نفر از یه شرکتی adsl داره یا نه؟
موضوع حیثیتیه.
شرکتش هم آسیاتک هست.
زنگ بزن ارم نت و آوامهر بگو کانکت نمیشه میگه شمارتو بگو تو هم اون شماررو بگو!:31:نقل قول:
دوستان صبانت چجوره روی خط فیبر نوری؟ الان زنگ زدم گفت 128 را روی 2مگ میبندیم! دوستانی که دارن شبانش چنده؟!مرکز مدرس کسی نیست؟!
ارزش داره ارم نت را ول کنیم بریم صبانت؟
ای ول
شماره اسیاتک رو کسی داره؟
هر دوتاشو زنگ بزنه چون ممکنه از اون یکی اشتراک گرفته باشهنقل قول:
1844 برای ارم نته
1888 هم برای اوامهر
شمارش 1844 هسنقل قول:
یک منبع آگاه از قطعی اینترنت در جنوب و جنوب غربی کشور از ساعت ۱۲ امشب تا ۴ صبح هفتم مهرماه خبر داده است.
بنا به گفته این منبع، این قعطی به علت تغییرات در توزیع پهنای باند کشور خواهد بود و کاربران در این ساعات با کندی شدید اینترنت مواجه خواهند شد.
نارنجی قادر به تایید این خبر نیست و از صحت آن اطمینان ندارد اما اگر ساکن جنوب ایران هستید این احتمال وجود دارد که امشب با کندی یا قطعی اینترنت مواجه بشوید.
در کنار همه مشکلات اینترنت ایران، به نظر میرسد اختلالات شبکه و قطعی ها نیز اکثرا به صورت رسمی اطلاع رسانی نمی شود و تمام این موارد مشکلات زیادی را برای کاربران اینترنت ایران به وجود آورده است.
جدیدا انگار نمیشه با اکانت دیگه ای روی خطت کانکت شده! کسی امتحان کرده؟!
سلامنقل قول:
با vpn باز میشه
حالت معمولی هم باز میشه مشکلی نیست!نقل قول:
اینها قرار بود به خاطر این چند روز اختلال زمان اضافه کنن برای کسی اضاف کردن؟
بله با چیز پی ان باز میشه! جالبه انگار دارن سایت isp های رقیبو میبندن. البته سایت اراکس که نماینده پارس انلاین هست بدون چیز پی ان هم باز میشه.نقل قول:
ارم نت یا شاتل؟ ارم نت که اضاف نکرد :27:نقل قول:
تعرفه های سایت پارس انلاین با سایت اراکس فرق میکنه. کسی میدونه تو شیراز همه تعرفه های سایت اصلی پارس انلاینو ارائه میدن یا نه؟
ارزون تر از ارم نت هم هست تازه :13:
خوشمان آمد
سلامنقل قول:
نماینگی اصلی پارس آنلاین تو شیراز میده:
خ عفیف آباد -مجتمع تجاری حافظ-تلفن:6288712
بدون چیز پی ان باز میشه سایت پارس انلایننقل قول:
ارم نت را میگم اینها که زده بودن اضاف میکنیم!
صبانت نماینده اصلیش کاوش رایانه؟!
PPTP ها رو بستن
در جریان باشید...فعلا که اینطوره
سلام دوستان گل شیرازی.میدونم جایه پستم اینجا نیست اما مجبورم.توو قسمت یاهو مسنجر رفتم.هیشکی کمکم نکرد.کسی اینجا هست با موبایلش به یاهو مسنجر وصل بشه؟؟؟ من هر کاری میکنم نمیشه.خطم ایرانسل هست.اینترنتمم وصله.یعنی میشه باش وب باز کرد.کلی هم برنامه جاوا یاهو مسنجر روش نصب کردم.آیدیمو بهش میدم.پسوردمم میدم.لوگین میکنم.موقعی که مبخوام کانکت بشم مینویسه کانکتینگ.بعد یه مدتی مینویسه کانکشن ارور.جایی باید برم چیزی نصب کنم. یا توویه قسمت اینترنتش باید چیزی دست کاری کرد؟ کسی اگه اطلاعی داره کمکم کنه ممنون میشم:40::11:
برای من باز نمیشه :41:نقل قول:
من زیاد اهلش نیستم، اما الان امتحان کردم با برنامه shmessenger بدون مشکل باز میشه. ایرانسل.نقل قول:
سلام دوستان
عذرخواهی میکنم اگر این پست ربطی به تاپیک نداره ولی تاپیک مربوط به تورنت کاملا مرده است و کسی جوابم رو نمیده.
من یک مشکلی با برنامه bittorrent دارم:
وقتی که با دانلود شبانه میذارم برای دانلود بعد صبح که توی ترانسفر کلی سیستمم نگاه میکنم میبینم مثلا زده 2600 megabyte دانلود داشتم ولی توی bittorrent نوشته: downloaded this run: 1900 megabytes
راهی هست که همه دانلود هام صرف bittorrent بشه؟
-همه updateها رو off کردم
-ویروس هم ندارم
بسیار ممنونم از راهنماییتون :40:
اگر ترانسفر کلی را نگاه میکنی که اسمش روشه کلی یعنی download + upload اون مقداری که کم میاد آپلودی هست که هنگام دانلود تورنت انجام میشهنقل قول:
کلا هر چی دانلود کنی حالا لینک مستقیم یا تورنت یا حتی پیج باز کردن مقداری آپلود داری که نسبت سرعت دانلود به آپلود معمولا یک شیشم یا یک به شش هست
من پیشنهاد می کنم نرم افزار DU Meter را نسب کنی به علاوه اینکه لینک های تورنت را مستقیم کنی بعد با idm دان کنی بازدش بیشتره کمک خواستی پ.خ بده
سلام بر شیرازی های عزیز
همون طور که مستحضر هستید شاتل این روزها خراب شده و من هم میخواستم برم یه شرکت دیگه .حالا دو شرکت رو انتخاب کردم یکی ارم نت و یکی همیار نت .ولی نمیدونم کدومش بهتره . ملاک بهتری هم برای من اینکه اولا پشتیبانی درست و شفافی داشته باشه و دوم اینکه سرعتش مخصوصا تو این یکی دو سال اخیر نوسان زیادی نداشته (مخصوصا شب ها) حالا هر کی چیزی میدونه خدا خیرش بده بیاد به ما هم بگه
الن این برنامه ای که شما گفتید نصب کردم ر.. گوشیو.خدا رو شکر جواب داد.تنها مسنجری هست که در حال حاضر روو گوشی جواب مبده:11::11: تشکرنقل قول:
دوست عزیز ارم نت در کل بد نیست، اما به خاطر ملاک شما میگم که اصلا طرفش نیا. من خودم هم دو صفحه قبل تو یه پستم گفتم که به همین دو دلیل( و چند تا دلیل دیگه) دارم از ارم نت میرم. پشتیبانی خیلی دروغ میگه؛ هیچ وقت اعتراف نمیکنه به مشکلاتشون. سرعت شبانه هم تو این 6_7 ماه که من ازشون سرویس داشتم چندین بار بالا پایین شده. همین چند روز پیش هم از 60 شد 45.:10:نقل قول:
راستی پارس انلاین هم ممکنه بد نباشه، من هم فعلا دارم میگردم دنبال یه شرکت نسبتا خوب.
دوستان گل و عزیز.
دیشب کسی هم قطعی داشته ؟؟؟
خوب خدا رسوندنت که سراغ ارم نت نریم .در مورد همیارنت چی اطلاعاتی داری؟ حالا به هر حال اگه شرکت خوبی پیدا کردی حتما یه پی ام هم به من بزننقل قول:
دوستان شیرازی من تو این 2-3سال بعد از کلی شرکت عوض کردم رسیدم به همیارنت :-)
خداییش این 6-7 ماهه کیفیت سرویساش نگم 100% ولی 96-97% حفظ کرده.
بالا پایین سرعت نداره. سرعت ها هم همون سرعت واقعی خودتونه.ن اینکه 256 رو روی 1مگ ببندن و اینا...
کلهم من خیلی راضی هستم. ولی تا اونجا که من خبر دارم اکثر پورت های ADSL شون پر شده. باید از خدمات وایرلسشون استفاده کنید که هم قیمت همون ADSLست. فقط پول 1مودم رو باید بدین
اینجور که تو سایتش زده دانلود شبانه نداره که! سرویسای نامحدودشم گرونه، سرویس نامحدود 512 رو میده 135 تومن.نقل قول:
اینجوری وایمکس ایرانسل ارزون تر در میاد، 1مگ نامحدود میده 85 تومن اگه اشتباه نکنم.
سلامنقل قول:
بیا پارس آنلاین بگیر ،پشیمون نمیشی
بچه ها راهی هست جلوی حجم-دزدی ماتریکس گرفته بشه؟ چند شبه دانلود های شبانم رو به حساب روزانه میذاره. برای کسی از بچه های ماتریکسی اینطوری شده؟
شبانه دارهنقل قول: