سرعتم با idm با لینک مستقیم با 16 کانکشن 10 تا 20 متغیره
فایده نداره
تاریخ ارسال(mb) دریافت(mb) ارسال رایگان(mb) دریافت رایگان(mb)
1387/12/21 18.11 15.66 24.37 241.71
کل دیشب تا همین الان 250 مگ شده
من که چشم دیگه آب نمیخوره !!!
Printable View
سرعتم با idm با لینک مستقیم با 16 کانکشن 10 تا 20 متغیره
فایده نداره
تاریخ ارسال(mb) دریافت(mb) ارسال رایگان(mb) دریافت رایگان(mb)
1387/12/21 18.11 15.66 24.37 241.71
کل دیشب تا همین الان 250 مگ شده
من که چشم دیگه آب نمیخوره !!!
بلک جان تو دیشب چقدر دانلود داشتی ؟؟؟ اوضاعت خوب شده ؟؟
سرعت من داره کم کم بهتر میشه.
دیشب با لینک های ADrive توانستم 1108.68 مگ دانلود کنم.(2 شب پیش 1089 مگ و شب های قبل 450-560-801 بوده)
البته این نکته را هم بگم برای اینکه از حداکثر پهنای باند استفاده بشه حداقل 2 لینک را همزمان دانلود کنید.
مثلا من وقتی یک لینک را به تنهایی میذارم دانلود سرعت بین 25 تا 35 متغیر هست.اما وقتی 2 تا لینک را با هم میذارم سرعت دانلود برای هر لینک میشه 25 تا 30 که مجموعا حدود 50 تا 60 هست.وضعیت برای 3 لینک هم زمان بهتره هر لینک حدود 20 تا 22 که مجموعا میشه 60 تا 66
من هم توی 3 ساعت 653 مگابایت دانلود داشتم!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
برای منم خوب بود. فقط لینکهایadrive بود،حدود 800 خورده ای. البته اشتباهم این بوده که مثل choory چون چند لینک رو همزمان نذاشتم برای دانلود، امشب 3 تا لینک رو میذارم همزمان دانلود بشه ببینم چطوریاست. بهر حال بهتر از قبل شده و راضی هستم. امیدوارم برای بقیه هم خوب باشه. :10:
حالا هی فحش بده ... :31:نقل قول:
خب خدا را شکر که داره بهتر میشهنقل قول:
ایشالا کاملا درست بشه و هر شب 1400 مگ دانلود کنی:46:
:27:نقل قول:
بابا ما کی فحش دادیم، ولی هر کاری هم کردن که درست شده وظیفه شون بوده اشکان جان، کار خاصی نکردن! تازه خیلی زودتر از اینا باید درستش میکردن نه بعد 10-12 روز! شاتل دیگه از چشم من افتاده مثل قبل دوسش ندارم. فقط ازش استفاده میکنم ولی قلبم باهاش نیست دیگه!(اوه اوه چه رومانتیک شد!)نقل قول:
ممنوت همشهری جونم، امیدوارم برای تو هم همینطور باشه.:10:نقل قول:
آقا تكليف منو روشن كنين كرايه دوربين اينا خرج داره... بازيگرا پولشونو ميخوان... پول آب را بايد داد پول برق جدا... اتاق ميكس و مونتاژ نم كشيده... پاي بدل كار شيكسته... و ديگر هيچ! :31: آخر فيلم برداري شروع بشه يا نه؟ :31:نقل قول:
اره شروع کن خود شاتل میشه اسپانسرت:31: صورت حسابت را بده از رئیس هزینه ها را می گیرم!:5:نقل قول:
بساز سیا جون بساز، فقط اسمش رو بذار " در کنارم نه در قلبم!":37::37::37:نقل قول:
در وضعیت من انتظار برای رانژه از 17 ثبت شده . حدودا تا کی باید منتظر بمونم . ممکن تا شبه 24 وصل بشه:41:
آقا من رفتم شاتل بگیرم، گفتند برا منطقه مخابراتی شما پورت نداریم، رزروت میکنیم برا بعد عید. خیلی حالم گرفته شد. تا اون موقع
چیجوری صبر کنم؟. رفتم صبا اون ها هم پورت نداشتند رزروم کردند، فقط آسیا تک پورت خالی داشت که نمیگیرم. اول شاتل نشد
صبا.
سلام
خوشبحالتون !!
من دیشب سرعتم بین 6 بود (البته با دپ آشغالی :دی)
بعد بیخیال دپ شدم و IDM رو ران کردم سرعتم با سرور ایرانی با 16 کانکشن شد 15 تا 25 :دی که متوسطش روی 17 18 بود
ولی بازم خیلی کمه
ADRIVE قابلیت resume داره ؟؟ چجوری باید ازش دانلود کرد ؟؟
بنظرتون پهنای باند شیراز یا اصفهان شاتل چنده :دی ؟؟من فک نکنم واسه سمنان بیشتر از 10 مگابیت باشه
نقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
1. دوستان منظور از اون cvv چیه؟ من کارتم صادراته و یه شماره 4 رقمی داره؟؟؟
2. رمز اینترنتی (کلمه عبور) دیگه چیه؟ همون رمزیه که توی عابربانک میزنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمار یاسر، قم.نقل قول:
نقل قول:
اون چيزي كه گفتين تو run بنويس كه هيچ اتفاقي نميفته وقتي مي نويسم...مطمئني درست نوشي؟؟؟ بعد يه توضيحي هم بدين پينگ يعني چي؟؟؟ اونم پينگ 1000!!!!!
يه چيز ديگه ....در مورد idm اصلا هيچ وقت عدد ثابتي نيست يه وقتي توي رنج 20 هست ،يه وقتي 30 بعضي وقتا هم 50 و بعضي اوقات هم ممكنه 12 13 باشه..البته با كانكشن8....چه جوري متوجه شم؟؟؟ راستي 256 آرت هستم....يه توضيحاتي بدين يه وقت نكنه پول 256 بگيرن،128 داده باشن...
ممنون....
1-اگه کارتت را جدیدا گرفتی cvv2 داره و یک عدد 3 یا 4 رقمیه که پشته کارتت روی اون قسمت سفید نوشته شدهنقل قول:
2-رمز اینترنتی برای خرید تو اینترنت استفاده میشه. نه با اون فرق داره!
برای گرفتن رمز اینترنتی و cvv2 این کار را بکن
کارتت را بر میداری میری به نزدیکترین شعبه بانکی که ازش کارت داری
کارت را وارد دستگاه خودپرداز میکنی میری تو قسمت تغییر رمز اینترنتی-حالا یه رمز برای کارتت برای استفاده توی اینترنت تعین میکنی همین(این رمز میشه رمز اینترنتیت)
بعد دستگاه خودش بت یه رسید میده که یه عدد 3 یا 4 رقمی توش هست که بهش میگن cvv2
چرا سرعتم اینقدر بد شده!!!
سرعت دانلود خوبه ولی صفحات وب رو خیلی خیلی کند باز میکنه. خیلی کند یعنی از دایال آپ هم خیلی کندتر.
برای هر صفحه توی استاتوس بار برازر مدام حالت waiting میزنه. الان 1 ساعتی هست اینطوریه.
اهریمن جان یکمی غلط لوپی داشتن:31::46::11:نقل قول:
برو و run بزن cmd بعد بزن :
[HTML]ping www.yahoo.com[/HTML] یا هر سایتی دیگه
پینگ بیشتر برای بازی خویه
اما در اصل چی هست نمیدونم:31::31:
اما میدونم 1000 خیلی بده :27::27::27:
آرت و نوسان؟! عجیبه........ :5::5::5:
اره یه چند دقیقهای بود که سرعت باز شدن صفحات کم شده بودنقل قول:
الان ولی خوب شده
اين دگيه چه وضعشه يا قطع يا سرعت پايين :13:
مثل اينك اين نزديك عيدي خيلي روي اين شاتلي ها تاثير گذاشته !!!
قعطی هم نبود که اضافه شد ....:41::41::41::37::37::37::37:نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت packet lost بوده از سمت مخابرات ... درست شده الان ... کلی بهش غر زدم ... دوستان اینجا ایرانه ... نه سوئد ... تازه شاتل خوب خوبه است ... یه سر به تاپیک های دیگه مثل آسیاتک یا سپنتا بزنید ببنید چه خبره ...
آسیاتک تازه پرداخت اینترنتی رو راه انداخته ... که تازه الان هم خرابه ... :27:
بله درست شد.نقل قول:
فکر کنم اون پست رو خیلی با عجله زدم باعث تشویش اذهان عمومی شد :31:. الان عالیه. art 256
شما چه جوری با پشتیبانی تماس میگیرید. من هر چی زنگ میزنم یارو میگه هیچکس چوابگو نیست.:13:نقل قول:
فقط 23089 رو بگیر و 10 ثانیه صبر کن تا وصل شی ...
آقا این شاتل میگه 512 فقط مال شرکت هاست
چی کار کنم 512 بم بدن؟
سلامنقل قول:
1 سوال باحال:31:
منظور از این قطعی چیه؟
یعنی کانکت نمیشه
یا کانکت میشه ولی سند و ریسیو نداره؟
یا چیزه دیگه؟ اخه تا حالا قطعی را تجربه نکردم:8:
بچه ها شما لینک های Adrive رو از کجا گیر میارید ؟؟ از همین سایت ؟؟ دانلود من با تورنت خیلی سرعتش بالا باشه 18 میشه ... تا 21.3 خیلی راهه ... :31::8:
سوالت شوخی شاتلی بود یا جدی نمی دونی vroom جان ؟؟ :46:نقل قول:
جفتش هست ... اینی که امروز ماله من بود کانکت بودم ولی سند و ریسیو کمی داشتم که الان مرتفع شده :31:
Adrive عموما برای دانلود فیلم استفاده میشه اگه میخوای فیلم دانلود کنی برو به تاپیک زیرنقل قول:
و هم میتونی تو Adrive عضو بشی (مجانی)و فایل ها را انتقال بدی به اکانتی که ساختی و بعد دانلود کنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=261798
برای اطلاعات بیشتر در این رابطه برو به تاپیک زیر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275527
نه بابا جدی شاتلی بود:31:نقل قول:
اخه من تالا هیچ کدوم از این حالات برام پیش نیومده!
فقط یکی 2 بار این طوری شد اونم قبلا
درود ...
دوستان اینجا کسی هست که آرت 2 داشته باشه ؟؟ سرعت ماکزیمم اون با لینک مستقیم چقدره ؟؟ من با آرت 1 ماکز 21.3 دارم ...
اره قابلیت رژیوم داره! توی تاپیک درخواست مستقیم کردن درخواست بده تا لینک هایت را مستقیم کنن!نقل قول:
البته منظورت 10 گیگابیت بود!
بستگی به پهنای باند مرکزتون یا ترافیک مرکز مخابراتتون داره!
جک نگو مرد =))
10 گیگابیت =))
کل ایران (پارس آنلاین که بزرگترین شرکته و بیشترین پهنای باند رو داره) 500 مگابیت نداره !! چه برسه با گیگابیت
شاید سرجمع کل پهنای باند ایران 1 گیگابیت بشه
ببین من یوزرم 231012xx هست !! یعنی من 12xx نفرم که توی سمنان از شاتل سرویس دارم
حالا شما 10 گیگابیت رو که میگی برای 1500 نفر هم تقسیم کنی میشه نفری 660 الا 700 کیلوبیت !! اگه اینجوری بود که دیگه شبانه کسی افتی نداشت چون همه 700 کیلوبیت ددیکیت داشتند و افت معنا نمیداد
جک نمیگم مرد:31:نقل قول:
از پشتیبانی هم پرسیدم گفت گیگابیت درسته!شما از کجا پهنای باند پارس انلاین را می دونی البته فکر نمی کنم بیشترین پهنای باند را پارس داره در صورتی که نسبت به دیگر شرکتها زیاد کاربر هم نداره!
یوزر من هم 71109100xx هست یعنی من 9100xx کاربر شاتل شیراز هستم؟!:18:
از کجا معلوم این عدد 10 هست شاید 1 یا 2 یا 3 باشه!
اون گرفتن رمز اینترنتی و cvv2 که دوستمان گفتن بستگی داره کدام بانک باشه! بعضی از بانکها از طریق خود پرداز نمیشه رمز اینترنتی را گذاشت و گرفت وباید به بانک مراجعه کنی!البته بستگی به نوع کارت هم داره من ملت کارت متمرکز داشتم از عابر بانک رمز اینترنتی را قرار دادم و گرفتم!نقل قول:
ولی بانک تجارت و سپه و ملی را امتحان کردم نداشته گزینه تغیر رمز اینترنتی!
گزینه تغیر رمز اینترنتی هم داخل قسمت تغییر رمز هست!
دوستان من تعرفه قیمت 512 شاتل رو میخواستم ....؟ راستی شبانه هم داره ...؟ از چه ساعتی ؟