آره سیستم Beats Audio واقعا عملکرد عالی داره؛ مخصوصا اگر بهش یک سیستم حرفه ای صوتی (یا حتی HeadPhone) وصل کنید صداش محشره...نقل قول:
تو مدل های جدید HP اکثرا Beats Audio رو قرار داده.با یک سرچ ساده میتونید مدل ها رو در بیارید.
Printable View
آره سیستم Beats Audio واقعا عملکرد عالی داره؛ مخصوصا اگر بهش یک سیستم حرفه ای صوتی (یا حتی HeadPhone) وصل کنید صداش محشره...نقل قول:
تو مدل های جدید HP اکثرا Beats Audio رو قرار داده.با یک سرچ ساده میتونید مدل ها رو در بیارید.
سلام دوستان.
به کمک فوری نیاز دارم.....
میخوام ریکاوری رو استفاده کنم. سی دی 1 رو که میزارم ریست میکم بعدش f11رو میزنم این ارور رو میده
an error occurred while attemptiong read the boot confinguration data
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان به تازگی یه لبتاپ 4530s گرفتم . یه چندتاییسوال داشتم که چشم و امیدم شماست .( لطفا کمک کنید ):
1. از کجا میتونم چک کنم لبتاپم ریفر هست یا نه و همچننین به سفارش کدوم کشو ر هست ؟ از بخش وارانتی سایت اچ-پی که شماره سریال و وارد میکنم . فقط مدت گارانتی و نمایش میده . میزنه ازفبریه2012 تا مارچ 2013 .
2. 4530 فاقد فینگر پرینت هست ؟ هرچی دیدم فینگرپرینت داشت . به نظرتون طبیعیه !
فروشنده میگفت سری جدیدی آوردن همشون فاقد این مورد هستند.
3. ویندوزسون 64 ببیت نصب کردم . توی دیوآیس منیجر همه چیرو به راهه ( هیچی ضربدر نداره ) . به نظرتتون کارش تمومه یا باید درایو های خاص دیگه ای رو هم نصب کنم ؟
4. وبکم این مدل چطور فعال میشه ؟ ( میشه بدون ارتباط آنلاین تصویر خودم وروی صفحه ببینم ) ؟
...........
درآخر هم دوستانی که این مدل و دارن و باتجربه هستند . توصیه ای اگه در مورد این مدل دارید خوشحال میشم گوش زد کنید.
ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن بنده رو .... با سپاس
1.اینو نمیدونم برای من هم فقط مدت گارانتی را میزنه
2. اره مال من هم فینگر نداره
3.نه چیز دیگه ای نیست به جز یک سری نرم افزارهای خود HP مثل درایو گارد وFN و..
4.نمیدونم ! فقط با نرمافزار خود HP (همون قفل با تشخیص چهره) تونستم وبکم را راه بندازم
دکمه های fn+b که برای فعال کردن و غیر فعال کردن beast audio هست کار نمیکنه .beats audio فعاله ولی این دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته . مشکل چیه؟
سلاممم
براي خريد لپ تاپ رفتم 6180 گفتن بهممم 6b80 نسل جيده اين لب تاپ هستش
گرافيكش هم قدرتمندتر هستش 6790 هستش به جاي 6770 اما و ايتنرنت ديدم گرافتيكش 6b80 باز همون 6770 حالا گرافيكش بلاخره چيه؟؟؟؟؟؟
وشما كدوم مدل را پيشمهاد ميكنيد 6180 يا 6b80 ؟؟؟؟؟؟
وزن دو مدل 2.9 كيلو هستش ؟؟؟؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون دوست عزیز
+ ازوبکم تونستم تصویر بگیرم : ازطریق آیکون موجود در برنامه وبکم اچ دی فیکس - جزو درایوها بوده - ( از طریق پروگرام فایل میتونین پیداش کنین اگه درایوش نصب باشه ) .
:40:
گرافیک 6790 نداریم احتمالا همون 6770 بوده.نقل قول:
براي خريد لپ تاپ رفتم 6180 گفتن بهممم 6b80 نسل جيده اين لب تاپ هستش
گرافيكش هم قدرتمندتر هستش 6790 هستش به جاي 6770 اما و ايتنرنت ديدم گرافتيكش 6b80 باز همون 6770 حالا گرافيكش بلاخره چيه؟؟؟؟؟؟
وزن دو مدل 2.9 كيلو هستش ؟؟؟؟؟نقل قول:
پس كلا سره كار بوديم كلا 6790نداريم اما نميدونم اين از كجاش گفته بودش :41:
برای تمیز کردن فن لپتاپ 6190 چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ سشوار با باد سرد خوبه؟
سلام دوستان
من تازه یه 4530 کانفیگ i5 گرفتم. از توی سایت hp درایورهاش رو دانلود و نصب کردم.
فقط یه چیزی، اول اینکه درایور Intel Video Driver and Control Panel نصب نمیشه ! البته درایورش رو خود ویندوز شناخته و هر دوتا گرافیک نصبه. ولی اینو دانلود کردم که آپدیت کنم
نصب نمیشه. گرفیک ATI هم دانلود و نصب کردم.
دوم هم اینکه از قسمت Driver - Network توی سایت hp :
نمی دونم کدوم درایورها و چندتا درایور رو باید نصب کنم !؟ میشه راهنمایی کنید ؟
سوم هم اینکه موقع نصب یکی از درایورها نرم افزار یه پارتیشن به اسم HP_TOOLS توی مای کامپیوتر ساخته ! چطور می تونم این پارتیشن رو پاک کنم !؟
شرمنده دوستان بی زحمت راهنمایی کنین...
نقل قول:
اصلاااا فرق بينه 6180 و 6b80 در چيه ؟؟؟؟؟ چه فرقي دارن
اون درایور 80 مگی مال کانفیگهایی است که فقط کارت گرافیک اینتل را دارند و کارت گرافیک جدا ندارندنقل قول:
اچ پی تولز هم بزار باشه به نظر من فقط اگه میخواهی حجمشو کم کن(10 گیگ براش بسه)
درایورها هم ایده ای ندارم من خودم همشو دانلود کردم و نصب کردم و بعد فهمیدم کانفیگ دقیق لپتاپم چیه :31: چون اچ پی به خاطر تیراژ بالاش از چندین نوع چیپ استفاده میکنه
دوستان مگه گرافیک 4530s نباید 6490m باشه !؟
پس این چه معنی میده !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب درایورها دیدم ...
لطفا زودتر راهنمایی کنین ببینم قضیه چیه !؟ یعنی سرمون کلا گذاشتن !؟
سرت کلاه نرفته
7470m از 6490m بالاتره. این مدل تازه خریدی؟
به تازگی مدل های ارتقا داده شده وارد بازار شدن.
واقعا !؟نقل قول:
بله همین دو روز پیش گرفتم !
یعنی این گرافیکی که روشه از 6490 بهتره ؟! یعنی چقدر بهتره ؟! قیمت این ارتقا داده شده ها بالاتره ؟!
نه تقریبا تو همون رنجهنقل قول:
هر چند وقت ati مدلهای جدید جایگزین قبلی میکنه که این سری هم جایگزین سری قبلی شده
نقل قول:
هنوز دنباله اين سوالم قيمتشون هم 100 تا 150 فرق داره
فقط ميگن 6b80 سريه جديده چه فرقي كرده نميدونم
سلام
من یک مشکل پیدا کردم.
مدل 6080
قبلا وارد ایمیل میشدم ازم اثر انگشت میخواست و خودش وارد میشد .اما الان دیگه اثر انگشت نمیخواد و باید یوزر و پسورد بنویسم و وارد شم.
تو قسمت خود نرم افزارشم رفتم همه چی درست بود و یوزر پسورد سیو شده بود.
راهنمایی کنید
دوستان من یک لپتاپ hp pavilion g6 1225tx ولی نمیتونم درایور mass storage نصب کنم تو خود سایت اچ پی هم دو تا درایور داره که نصب کردم ولی شناسایی نشد حتی نرم افزار Driver Genius هم چیزی پیدا نکرد لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان کسی نتونسته مشکل فن HP 4530 رو حل کنه؟؟
نقل قول:
مگه مشکلش چیه؟
همین سرعت متوسط رو به بالاش که صداش یکم رو مخه
دمای لب تاپ من تهش میرسه به 50 بیشتر روی 48 تا45 هستش از وقتیم که روشن میکنم سرعت فن کم نیست یعنی مثلا سه سرعت داشته باشه low.mediom.high
برای من متوسط رو به بالا..خیلا این مشکلو داشتن
سلام من می خواستم از اونایی که لپ تاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرسم که ازش راضی هستن زیاد داغ نمی کنه شارژ دهیش چطوره ؟
مرسی
سلام.
اگه من یه فن بزارم جلوی فن خود لپ تاپ،مشکلی پیش نمیاد؟!
من یه ماه میشه خریدمش:20: 4 ساعت و 50 دقیقه شارژ نگه میدارهنقل قول:
گرافیک 6490 هم داره.... خیلی قوی و محکم هست
من که راضی ام
ولی یکم صدای فنش زیاده ولی باعث میشه دستگاه زیاد عمر کنه:46:
و همیشه خنک باشه
برنامه hp coolsense تو این لپتاپ وجود نداره مگه؟
من این برنامرو دانلود کردم..اما وفتی میخوام نصب کنم تا وسطای نصبم میره..بعد یدفه ارور میده که یه برنامه دیگه بازه اونو ببند دوباره نصب کن درصورتی کی هیچ برنامه ای درحال نصب نیستنقل قول:
آقایون دکتر Hp CoolSense به صورت مجزا برای مدل های سری 6000 وجود نداره و مربوط به سری 7000 هست ...
برای اجرای این برنامه باید آخرین ورژن hp assistant رو نصب کنین و داخل Start Box اسم رو سرچ کنین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواستم مدل های 14 اینچ یا 15 سبک اج پی رو ببینم میشه یه آدرس مناسب که همه مدل ها رو داشته باشه معرفی کنین؟
ترجیحا فارسی
مهندس من این آسیسنانت رو نصب کردم start box کجاس؟نقل قول:
وقتی میخوام cool sense نصب کنم وسطاش ارور میده که یه نرم افزار دیگه بازه اونو ببند تا این نصب بشه..
HP 4530S
باسواد یعنی روی منوی استارت کلیک کن و cool sense رو تو کادر پایین واردکن تا بیاد ...
کسی نیست یه راهنمایی به ما بکنه؟نقل قول:
حالا چرا دعوا داری؟نقل قول:
زدم cool sense چیزی نیومد یعنی پیدا نمیکنه
هیچ جوری نصب نمیشه
کی گفت به شما اچ پی بده ؟ به من نشون بده کیه ...
اگر هم شما از اون دسته آدم ها هستین که با کوچکترین حرف دو تا بی سواد تغییر نظر می دین آره بهتون توصیه می کنم همین روند رو ادامه بدین و اچ پی نگیرین به دلیل این که هر برندی باید در سطح کسی که ازش خریداری می کنه باشه اچ پی برندی نیست که همه لیاقت استفاده از محصولاتش رو داشته باشن ...نمی خوام زیاد در این مورد صحبت کنم ...
اما من که 12 ماه پیش ییکی از نوت بوک های سری 6000 رو گرفتم تا همین الان که دارم باهاش تایپ می کنم کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و واقعا از هر نظر فوق العاده س ...
واقعا کم پیش میا نوت بوکی در عرض یک سال هیچ گونه مشکلی نداشته باشه ...
تازه این سری 6000 هست برو مدل های سری 7000 رو ببین طراحیش مثل مک بوک های 2012 هست نه این کپی باشه چ.ن زودتر از اون اومده ....
واقعا خیلی شیک و فوق العاده س ....
جالا بازم برو اسم لنوو بی کلاس و بی ارزشو بیار و فک کن کیفیت داره که البته داره ولی برندی نبست که واسه آدم های high class باشه ...
آدم ها ی داغون معمولا از این برندها خرید می کنن ...
بقیش بماند ...
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
بعضی وقتا کار زیادی با لبتاپم نمیکنما مثلا یه صفحه نت بازه یه تلوزیون یا همون media center بعد قسمت تاچ لب تاپم زیاد گرم میشه..سمت چپ اونجایی که نوشته pro book اون منطقه هم گرم میشه... بنظر شما از چیه؟؟
بعد اگه میشه یکی توضیح بده چطوری این نرم افزار cool sens رو برای 4530s نصب کنم؟
درست زیر تاچ نوت بوک چیپ گرافیک وجود داره کناره لیبل probook هم هارد قرار گرفته:20:نقل قول:
اگه رو high performance بزاری این قسمت ها زیاد داغ می کنن و طبیعیه
ولی رو power saver این گرما تا حدودی کم میشه
باید یه coolpad مناسب تهیه کنین:23:
coolpad من perfect هستش
بخاطر آلومینیومی بودن سطح روییش خنکی خوبی هم میده... اما یکم او قسمتهایی که گفتم موقع کار کردن گرم میشه... فکنم طبیعیه .
سلام به همگی
کسی 6c45 یا مدل های مشابه این رو داره؟ (مثل 6c55 یا 6c65 یا...)
چطوره؟ گرافیکش که قویه درسته؟
مثل Nvidia اپتیموس داره؟ یعنی سوئیچ کنه بین گرافیک ها؟
در کل راضی هستید؟
من دقیقا این مدل رو ندارم اما شما یاید بدونین با یه هیولا واقعی روبرو هستین که از هر لحاظ فوق العاده هست ...
با این که خودم 1 سال هست که 6050 از سری 6000 دارم و سنگین ترین اپلیکیشن ها و بازی ها رو باهاش Run می کنم اما تا بحال کوچکترین مشکلی نداشته ...
گرافیکش هم 6770M هست که فوق العاده عالیه اما کمی از 7690M XT ضعیف تره ...
توضیح فنی خیلی زیاده اجازه بدین تا همین جا کافی باشه ....
پس تو خرید سری Pavilion Dv6 به هیچ عنوان شک نکنین ...
ضمنا اگر عجله ندارین منتظر بمونین تا مدل های سری 7000 وارد بشن که خیلی فوق العاده تر و شیک تر هستن نسبت به 6000 اما با این حال سری 6000 هم بی نهایت عالی هست و حتی خیلی ها اونو از سری 7000 بهتر می دونن ...
بله اگر گرافیک از سری 7000 باشه که در این مدل هست تکنولوژی Endurmo داره که همون Optimus انویدیا هست ...راضی هستین ؟ دوس دارم شما فقظ یک نفر رو پیدا کنین که از سری 6000 اچ پی کمی ناراضی باشه ...
فقط یه نفر ...
غیر ممکن چنین چیزی ...
سری 7000 که بماند ...