[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
دوستان عزیزی که از داتک نت دارن در ساعتهای مختلف یه پینگ برای ما میگیرن لطفا میخوام ببینم برای بازی چطوره چندتا ای پی میدم خدمتتون
ping 8.8.8.8 -t
ping 4.2.2.4 -t
ping easo.ea.com -t
ping 210.148.52.193 -t
ping 210.148.52.194 -t
ping 210.148.52.131 -t
لطفا بذارین یه 30- 40 تا بره بعد نتیجه بذارین ممنونم
سلام به دوستان داتکی
اینجا چه قدر سوت و کوره! آخرین پست مال یک ماه پیشه.
دوستان یکی دوتا سؤال داشتم.
1. سرعت دانلود شبانه داتک چه قدر با سرعت روزانهاش اختلاف داره؟ به خصوص تو بازه 2 تا 6 صبح؟ از سرورهای داخلی و خارجی؟
2. آیا دانلود زیاد تو ساعت شبانه باعث محدودیت میشه یا نه؟ (البته با توجه به این که هزینه 10% یا 25% روزانه میگیره قاعدتاً دیگه نباید محدود کنه، اما گفتم اینجا ایرانه؛ هر چیزی ممکنه.)
3. وضعیت اینترنت داتک با ف.ی.لترشکنها چه طوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان براي استفاده از تخفيف شبانه نيازي به ريست مودم هست؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
.................نقل قول:
- - - Updated - - -
خیر لازم نیستنقل قول:
از کجا میشه وارد حساب وایمکس شد ؟
یوزر من این شکلیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
از کجا میشه وارد حساب وایمکس شد ؟
یوزر من این شکلیه :
5055xxx@datak.com
کلا این شرکت تو بحث پوشش خیلی ضعیف عمل کرده
سلام من از داتک سرویس دارمم قبلا 8 سال 256 نامحدود داشتم .امروز عوض کردم به یک مگ محدود ویژه با 5 گیگ ماهی قیمت 23000 تومن.
از وقتی عوض کردم پینگ افتضاح شده شده 400 یا 500 با 10 درصد پکت لاست چیکار کنم.
سرعت با اسپید تست متغییر هست از130 کیلو تا 200 داشتم واسه دانلودو اپلود 64
ایا سرعتم خوبه؟؟باید همین باشه؟؟پکت لاست رو چی کار کنم؟؟
سلام من از داتک سرویس دارمم قبلا 8 سال 256 نامحدود داشتم .امروز عوض کردم به یک مگ محدود ویژه با 5 گیگ ماهی قیمت 23000 تومن.
از وقتی عوض کردم پینگ افتضاح شده شده 400 یا 500 با 10 درصد پکت لاست چیکار کنم.
سرعت با اسپید تست متغییر هست از130 کیلو تا 200 داشتم واسه دانلودو اپلود 64
ایا سرعتم خوبه؟؟باید همین باشه؟؟پکت لاست رو چی کار کنم؟؟
شما سرعت دریافت اینه یا سرعت سرویس؟نقل قول:
من خودم 256 دارم (سرعت سرویس) سرعتم 400 هستش
سرعت دانلودم شده 130 تا 200 نوسان دارهنقل قول:
سرعت سرویس که یک مگ هست
- - - Updated - - -
سرعت دانلودم شده 130 تا 200 نوسان دارهنقل قول:
سرعت سرویس که یک مگ هست
کسی اینجا نیست الوووو می خوام لباسمو در بیارماااا
آقا لباسات رو بپوش، دوستان به صورت نامرئی بخش داتک رو رصد میکنن:n02:نقل قول:
سلام
می بخشید که تاپیک رو بالا میارم!:n21:
اما من یه مشکلی دارم اونم اینکه حجم اینترنتیم بسیار سریع به پایان میرسه!
1 گیگ در روز حجم من مصرف میشه در صورتی که نه کسی به مودم من وصل شده و نه ویروسی دارم و استفاده از اینترنتم هم رفتن توی تلگرام و 1 تا 2 ساعت بازی های انلاین هست!
و هیچ کس هم به من در شرکت داتک پاسخ گو نیست!
متاسفانه در منطقه من که ایستگاه امامت مرکزش میشه هیچ شرکتی پرت خالی نداره!(به دلایل سیاسی )
یک بار هم 5 گیگ حجم خریده بودم که با قطع و وصل شدن برق 5 گیگم 0 شد و شرکت داتک گفت که خرید شما ناموفق بوده در صورتی که در لیست خرید های من در کنترل پنل داتک خرید موفق بود!
پینگشم که افتضاح در رنج 250 هست!
این رو هم بگم که تمام اپدیت ها و ... رو غیر فعال کردم!
من در حال حاضر بیش از 6 سال هست که مشترک داتک با سرویس 4 mb هستم و از این شرکت کاملا ناراضی هستم!
حالا اگر شما روشی دارید که به من کمک کنه با اینکه بتونه میزان حجم استفاده شده من در روز رو نشون بده از من دریغ نکنید!
منم با شما موافق هستم و چندین بار هم به شرکت اطلاع دادم که خیلی زود حجم تموم میشه ولی زیر بار نمیرن. در صورتی که من یه خط دیگه از اسیاتک دارم همون مقدار استفاده ولی حجم کسر شده نسبت شرکت داتک خیلی خیلی کمتر هست.نقل قول:
داتک اپلود را هم جزو حجم مصرفشده محاسبه میکنه و این باعث میشه تا حجم اینترنت زودتر تموم بشه.مثلا مخابرات و شاتل اپلود رایگان دارند.
سلام دوستان
سرعت دانلود شبانه داتکدر ساعات تخفیف دار 2 تا 8 با idm چنده و حدودا شبی چند گیگ میتونیود دانلود کنید؟
وآیا جشنواره تابستانی داتک شامل تخفیف دانلود شبانه میشود یا نه؟؟
نقل قول:
ربطی به این موضوع که شما میگی نداره آپلود اگه محسابه میشه 25% حجم اضافه میدن در ضمن مشکل از برنامه هک وای فای هستش که الان مثل گوشی موبایل دست همه افتاده تنها راه واسه هک نشدن و مصرف حجم بستن WPS تو تنظیمات مودم هستش دیگه به هیچ عنوان هک نمیشی که زود به زود حجم تموم شه
سلام شما بهتره با واحد فروش شرکتشون تماس بگیری تا اطلاعات بیشتری رو در اختیارت بزارن ولی تا جایی که میدونم کلاً سرعت سرویس بستگی به شرایط خط شما و منطقه که هستین ، من خودم 2 تا 8 سرعت دانلودم بین 400k تا 600k متفاوته و به هیچ عنوان هم به خاطر دانلود زیاد تو شب از نظر سرعت محدود نمیکنن ولی تو روز سرعتم خیلی بیشتره و به 2MB هم میرسه اگه بخواهی به مگابیت هم میشه سرعت 16Mbpsنقل قول:
نقل قول:
مشکل از برنامه هک وای فای هستش که الان مثل گوشی موبایل دست همه افتاده تنها راه واسه هک نشدن و مصرف حجم بستن WPS تو تنظیمات مودم هستش دیگه به هیچ عنوان هک نمیشی که زود به زود حجم تموم شه
احساس نوستالژیک است ادم برگرده تاپیک داتک باسه بحث اینترنت:n02:
هنوز از اهل داتک کسی زنده است یکم به من وضعیت اینترنت رو بده؟
من می خوام سرویس های به اصطلاح نامحدود ( چون نمی دونم بعد از حجمی که نوشته اینترنت رو قطع می کنند یا سطح سرعت رو میارن پایین ) رو بگیرم.
کسی می تواند منو یکم با اطلاعات پر کند؟:n01:
نامحدود نیست، همه سرویس هایی که داره حجمی هستننقل قول:
اگر حجم تمام بشه باید بسته حجمی بگیریم یا میشه سرویس ماه بعد رو فعال کرد؟نقل قول:
نسبت سرعت دانلود به اپلود اسمی سرویس های داتک به چه شکلی است؟ ( چون تو جدول داخل سایتش نزده)
اگه حجم تموم بشه ولی هنوز زمان داشته باشید، باید حجم تهیه کنید (بسته های حجمی خوبی هر هفته قرار میدن، الان یه بسته 75 گیگ گذاشتن 70 هزار تومن)نقل قول:
من 512 دارم روی 5 مگ گذاشتن (البته بیشتر از این خط من نمیکشه) و سرعت آپلود رو هم روی 600 گذاشتن
به به سلام zed2 عزیز. منم بعد سالها اینجا برگشتم یه نگاهی بندازم.یادش بخیر خیلی وقت پیشا اینجا چقد فعال بودیمنقل قول:
من هنوزم از سرویس های تک کاربره قدیمی داتک استفاده میکنم:n02::n02:
به به دوست قدیم sms جان:n11: شما خوبید؟:n18:نقل قول:
یادش بخیر:n14: - گرچه داره بوش میاد داریم دوباره فعال می شیم:n02: خدا به داتک رحم کنه:n09:
چه خبر؟
چه کار ها انجام می دید؟
زندگی بر وفق مراد است؟
می بینم که جزو پیشکسوتان مانده اید :n02:
سرویس تک کاربره قدیم رو تا جایی که یادمه تا 512 نامحدود می داد - درست گفتم یا حافظه من نم کشیده:n31:؟
هنوز 512 را داری یا پایین تر است؟
من یک هدف جدید رو دارم دنبال می کنم و دارم روش کار می کنم :n05: . بخاطر همین پر رنگ تر هم دارم میشم :n18:
من اگر پیشنهاد بهتر تو سرویس ها نیاد احتمالا میام سمت سرویس های 8 مگ یا 10 مگش که جواب منو بده( کارم طوری شده که نیاز به اینترنت سرعت بالا دارم و حاشیه اش این است که باعث می شه پر رنگ تر بشم)، انوقت وقت داشتی می تونیم دوباره بریم بحث های اساسی انجام بدیم:n05:
سلام دوست من:n20:نقل قول:
احوالت؟
الحمد الله.شما خوبی؟
آره دیگه ما خودمونو بازنشسته کردیم و عرصه روبرای جوونا باز کردیم.ولی با اومدن شبکه های اجتماعی دیگه کسی نمیاد اینجا.یادش بخیر همین تایپک داتک با وجود دوستایی مثه تو و مهدی و مصطفی و بقیه چه صفایی داشت.:n30:
شبکه اجتماعی ما تو اون سالها همین فوروم بود:n31:
آره من 512 نامحدود دارم از داتک. خداروشکر خیلی خوبه.داتکم دیگه کاری به ما نداره و گذاشته با همون سیستم قبلی کارو جلو ببریم.منم راضیم.هنوزم بخاطر دانلود زیادم ازین اینترنت استفاده میکنم و راضیم:n18:
اتفاقا روی یه خط دیگه اینترنت 8 مگش رو هم گرفتم برای خانواده که اونم خوبه.البته گهگاهی قاطی میکنه اما خوبه
یکم درباره کار جدیدت بگو.چه کاریه که اینترنت خفن میخواد:n36:
اگه دوست داری تو پی وی ( پ خ سابق :n02::n02:) بگو
نقل قول:
ممنون :n11:
بازنشست:n02: در اوج جوانی:n09: تازه باید بیایم بجز اینکه فعال تر بشیم باسه جدید ها باید راه و روش نشون بدیم که چرخ رو نرن از اول بسازن:n10:
الان فکر کنم تمام داتک جدیدی هارو با بسته محدو حجمی به خونت تشنه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواظب خودت باش:n02:
اتفاقا روی یه خط دیگه اینترنت 8 مگش رو هم گرفتم برای خانواده که اونم خوبه.البته گهگاهی قاطی میکنه اما خوبه
8 مگ
بالاخره یک ماه تمام صبر کردن نتیجه داد....... خیلی وقت بود کمپ کرده بودم که اطلاعات سرویس 8-10 مگ داتک رو بدست بیارم......
you wish you didn't tell that to me [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی اطلاعات داری بریز بیرون:n24:
- سرویس چطوری است؟
- پینگ چطوری است؟
میانگین سرعت واقعی که می ده در حالت عادی چقدر است و پایدار است یا نه؟
- قاطی کردنش چطوری است؟
پ ن:
این پی وی چیه؟؟؟؟ کی جانشین پ خ شد؟
من انقدر در خواب اصحاب کهف بودم ؟؟؟؟:n38:
آره باید خیلی مراقب باشم:n02:
ببین صبح تست کردم پینگ رو 38 بود و سرعت دانلود روی 7 مگ و آپلود هم روی 0.8 مگ بود.اینم ماله الانه:
ولی پایدار نیست و گاهی هم کلا قطع میشه اما خیلی کم اتفاق میوفته.البته فک کنم اکثر شرکتا این مشکلات رو دارن.در کل به درد بازی آنلاین نمیخوره
جالبه بدونی که بازی آنلاین رو با سرویس قدیمیم انجام میدم چون پایدارایش خیلی خوبه.از قدیم میگن دود از کنده بلند میشه:n09::n02:
مشکل دیگه ای که الان هست اینکه بیشتر شرکتا پورتاشون پره.بنظرم تو اول باید پیدا کنی کدوم شرکتا پورت خالی دارن که بدن.
ای کاش تست سرعت و پینگ رو از خارج کشور ( از سمت اروپا ) می زاشتی که امار پینگ رو بهتر می تونستم داشته باشه ( من 99.9% سایت هایی که سر می زنم خارج از ایرانن، پینگ داخل ایران بدردم نمی خوره:n09:)نقل قول:
باسه شما عجب نوسان شدیدی داره داخل ایران.:n04: سرعت اپلودش هم چندان تعریفی نداره:n27: ( مگر اینکه سرور داخلی مشکل داشته باشه اینجوری شده باشه:n31:)
من نگران این موضوغ نیستم چون همین الانش dsl پشتیبان دارم که در صورت لزوم سوییچ کنم به ان در زمانی که تو نوبت باشم. ( + بیشتر نگران این بودن که فیبر نباشم من و به مسئله بر نخورن.)
دستت درد نکنه :n12:الان یک دید بهتر بهم می ده :n16:- اگر میانگین سرعت اینجوری باشه می تونم بهش امیدوار باشم که حال گیری نکنه :n05:- گرچه ظاهرا بعضی مسیرهارو مشکل داره باسه ارتباط:n15:نقل قول:
فقط این سرعت اپلودش زیاد جالب نیست - باید ببینم موقع گرفتن می تونم یکم روش کار کنم تا بهتر بدن یا نه.:n15:
حالا ایشالا بازم برات تست میزارم ببینی.ولی گفتم نوسان داره.خوبش خیلی خوبه و بدش خیلی رو مخهنقل قول:
حالا شاید یه موقع دیگه تست گرفتم آپلودش هم خوب باشه:n40::n40:
به این میگن بازی روزگار - وقتی من درخواست سرویس می دم نامه میاد می گن هر دو حجم رو یکی کنید تا هزینه تولید محتوا بیشتر بشه:n08:
دل مارو خوش باش که می خواستیم استفاده کنیم:n27:
امیدوارم داتک حجم بسته هاشو بیشتر کنه در غیر این صورت صرف نمی کنه با سرویس شبانه ای که داره ادم بیاد سمتش:n15:
تو ایران وضعیت همینه.هرجام زنگ بزنی تهش بهت میگن همینیه که هست.نقل قول:
بنظرم خدا میخواست ماهارو عذاب بده که تو این کشور به دنیا اومدیم
جهت اطلاع رسانی دوستان داتکی ( چون داشتم وضعیت اینترنتش رو بررسی می کردم دیدم)
کسایی که می خوای سرویسشون رو عوض کنند به طرح جدید یا از طرح های جدید داتک بگیرند حواسشون باشه.
داتک در سایت اصلی مطلبی در رابطه با نسبت ترافیک داخلی به خارجی ننوشته ولی در تلگرامش اعلام کرده تنها در ماه اول حجمی که گذاشته چه برای داخل چه برای خارج یکسان است.
در کنار ان هم معلوم نیست در ماه های بعد روی همین حجم می خواهد تقسیم بندی کند ( که دیگر بدرد هیچ مشترکی نمی خوره ) یا افزایش حجم دهد.:n23:
حواستون بهش باشه
دوست عزیز واقعا متشکر. من سایت رو نگاه انداخته بودم متوجه نشدم تا پست شما رو دیدم. من خیلی وقت ها پیش مشتری داتک بودم که اون موقع ها کیفیتش خیلی خوب بود. امروز دنبال یه سرویس دهنده جدید میگشتم که تجربه داتک یادم افتاد. تا صفحه بانک رفتم پست شما رو دیدم الان دوباره زنگ زدم، اپراتور بعد از صحبت با سوپروایزرش گفتش که ما نمیتونیم گارانتی کنیم. چون هنوز به ما اعلام نشده که از ماه بعد ترافیک داخلی خارجی میشه یا نه. گفتش الان بیشتر شرکت ها دارن داخلی خارجی رو بنابراین غیر معمول نیست. که من هم گفتم بله غیر معمول نیست ولی های وب داره ۱۱۰۰ گیگ رو ۱۶ مگ با همون قیمت ۸۰ تومان میده و نسبت خارجی به داخلی رو ۱ به ۴ حساب میکنه که میشه ۲۷۵ گیگ ترافیک خارجی که بازهم از ترافیک شما بیشتره (متاسفانه های وب مرکز کلانتری رو سرویس نمیده اصلا). گفتش ما سعی میکنیم طوری تنظیم کنیم که به ضرر مشتری نباشه. واقعیتش متقاعد نشدم. آسیاتک هم ۳۰۰ تا میده ۸۰ تومان و نسبت رو ۱ به ۲ حساب میکنه که میشه ۱۵۰ گیگابایت که درسته کمتره ولی حداقل مشخصه تکلیف ملت.نقل قول:
با سلام من حدود 9 سال( 86-95 ) از مشترکین شرکت داتک تلکام بودم سرویس 128 کیلوبیت نامحدود مشترکین قدیمی این شرکت با سرویس های نامحدودش اشنایی دارند
از سال 93 خود شرکت سرعت اسمی سرویس را بر روی 2 مگابیت بسته بود و حدود 256 کیلوبایت هم سرعت دانلود من بود با هزینه ماهیانه 21000 تومان با این شرایط خیلی از سرویس دهی شرکت راضی بودم روزی 20 گیگ و در ماه 600 گیگ دانلود می کردم :n19::n02::n10:
از تیر ماه 95 شرکت شرایط سرویس را به حالت عادی برگردوند و من با توجه به شرایط سرعت 128 و سرعد دانلود 16 کیلوبایت دیگه از اینترنت استفاده نکردم و در تاریخ 1/8/95 از خود شرکت داتک با من تماس گرفته شد که وضعیت سرویس را مشخص کنم و در نهایت سرویس جمع اوری شد
این بود تجربه من از سرویس دهی شرکت داتک
اما در اذر ماه امسال تصمیم گرفتم دوباره از اینترنت adsl استفاده کنم اکثر شرکت ها تو مرکز مخابرات شهید سعادتمند تهران نمی تونستند اینترنت بدن
فقط شرکت های مثل فن اوا - شبدیز - و دیده بان نت شرکت فن اوا بعدا اعلام کرد که تو مرکز مخابرات سعادتمند پورت خالی نداره و بعد از ثبت نام در شرکت دیده بان نت پیامی از سمت شرکت برای من اومد که خط شما دارای سرویس از شرکت دیگری میباشد لطفا پس از جمع اوری خط از شرکت قبلی ( داتک ) با شرکت دیده بان نت تماس بگیرید
و بعد از پیگیری های فراوان و تماس با شرکت داتک به نتیجه نرسیدم شرکت داتک اعلام می کنه که نامه جمع اوری ارسال شده و سرویس جمع اوری شده ولی خط تلفن در مرکز مخابراتی هنوز به شرکت داتک متصله و جمع اوری نشده سر همین موضوع هیچ شرکتی نمی تونه روی این خط تلفن اینترنت بده دوستانی که در ایم مورد تجربه دارند لطفا یه راهنمایی بکنند
برای حل این مشکل در سامانه 195 شکایت کردم
- - - Updated - - -
سلام.من از مشتری های قدیمی داتک هستم.از اون موقع تا الان 512 نامحدود داشتم.امروز متوجه شدم که سرعت دانلودم دو برابر شده.فکر کردم سرویسم رو عوض کردن.پرسیدم ازشون گفتن هیچ تغییری در سرویس ها صورت نگرفته.با این حساب سرعت دانلود من که در قدیم 62 بود الان رسیده به 170 و ثابت هست:n04:.اینقد این موضوع باورنکردنیه که از صبح چند بار خودمو وشگون گرفتم که نکنه خواب باشه:n02::n02:.از یه بنده خدایی که توی داتک بود پرسیدم گفت دستگاه جدید نصب کردن و خدمات رو بهتر کردن در نتیجه سرعت توام رفته بالا.گفت که قراره بهتر هم بشه
خدایا خودت بگو که شوخی نیست و خواب نمیبینیم.بگو که بعد از سی سال بلاخره یه چیزی هم تو این مملکت به جای اینکه بدتر بشه بهتر شده.ازین شوخیا با ما نکنید ما جنبشو نداریم:n02::n08::n08::n08:
ماهی چقدر می دید در حال حاضر؟نقل قول: