laser هم بد نیست
128 ماهی 25/800
من که رازی ام
Printable View
laser هم بد نیست
128 ماهی 25/800
من که رازی ام
مودم چی بخرم بهتره؟
سلام...
پیش شماره ی من 4408 هست
میخواستم ببینم با قیمت زیر 20 تومان در ماه کدوم شرکت و کدام سرویس دو پیشنهاد می کنین
برای مصرف خانگی میخوام
در مورد 128 پارس آنلاین با محدودیت 3GB هم اگر کسی استفاده کرده ممنون میشم بگه..
من از پنج شنبه فرم لایزرو اینترنتی پر کردم چرا خبری نمیشه!؟
حتما باید تلفن بزنیم!
عزیز جان سوالتونو اینجا نباید مطرح میکردید چون تاپیک برای این مورد هستنقل قول:
اما برای اینکه دوباره مطرح نشه
به نظر من بهترین مودم ASUS AM602 هست
من خودم دارمش و مثه مرد داره کار میکنه و به تمام شرکتا هم میخوره
بهترین مودم به نظر من همینه.به نظرم از خریدش پشیمون نمیشی
من خودم می خوام از شهراد بگیرم !نقل قول:
کد:http://shahrad.net/default.asp?page=services&cat=1&no=4
منظورتون اينه كه فرمها و صورتحساب رو براتون اوردن ( پيك ) دم در و شما امضا كرديد و مدارك و پول رو تحويل دادين ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه اين مراحل طي شده بايد منتظر باشيد خودشون زنگ ميزنن ( مثل خود من ) البته اگه تا پنجشنبه خبري نشد حتما زنگ بزن شركت
ولي اگه اين مراحل رو طي نكردي يعني پيكشون هنوز صورتحسابتو نياورده حتما زنگ بزن تا برات بيارن و بعدش ديگه با مخابراته كه چقدر طولش بده .
چرا کسی جواب منو نمیده ؟ :41:نقل قول:
100 درصد باید بیخیال adsl بشم ؟
وایرلس 64 جایی نداره؟
وایرلس وای مکس لایز هم می ده خیلی گرون تر از داتک ! پارس انلاین هم می ده ولی قیمت نزده !نقل قول:
نه فرم ثبت نام که تو سایتشون هستو پر کردم! چرا پس زنگی چیزی :دینقل قول:
منظورتون اينه كه فرمها و صورتحساب رو براتون اوردن ( پيك ) دم در و شما امضا كرديد و مدارك و پول رو تحويل دادين ؟؟؟؟؟؟؟
اگه اين مراحل طي شده بايد منتظر باشيد خودشون زنگ ميزنن ( مثل خود من ) البته اگه تا پنجشنبه خبري نشد حتما زنگ بزن شركت
ولي اگه اين مراحل رو طي نكردي يعني پيكشون هنوز صورتحسابتو نياورده حتما زنگ بزن تا برات بيارن و بعدش ديگه با مخابراته كه چقدر طولش بده .
رفیقم 10 دیقه بعد از پر کردن فرم شاتل بهش زنگ زدن!
شما میتونی 64 نا محدود سپنتا بگیری به نظر من خوبه!نقل قول:
سلام دوستان
بنده قصد نصب یه عدد adsl دارم
این قیمت رو از لایزر دیدم
A60 128 128 8333 4G
بهترین شرایط (یعنی قیمت) رو برا من داره
کسی نداشته نت حالا اینو
خوبه؟
قیمتی که گفته (8333) قیکت تمام شدس یا قیکت مخابرات + مالیات میاد روش ؟
شما همون وایرلس داتک رو که 128 رو 40 تومن میده رو بگیر بقیه شرکتا خیلی گروننن!نقل قول:
دوست عزیز ایت قیمتا قدیمین!نقل قول:
حالا این سرویس رو میدن:
A86-3 A-BR-128-3Mo 128/128 5GB 16,000
به کليه تعرفه ها سه درصد ماليات و عوارض و ماهانه ٣٠٩٠ تومان آبونمان مخابرات نيز اضافه مي گردد.
در این صورت شما یه 64 نا محدود مثلا از سپنتا بگیری به صرفه تره!ماهی 19900 تومان.
بابا من اینو همین الان از سایتش گرفتمنقل قول:
دوست عزیز ایت قیمتا قدیمین!
حالا این سرویس رو میدن:
A86-3 A-BR-128-3Mo 128/128 5GB 16,000
به کليه تعرفه ها سه درصد ماليات و عوارض و ماهانه ٣٠٩٠ تومان آبونمان مخابرات نيز اضافه مي گردد.
در این صورت شما یه 64 نا محدود مثلا از سپنتا بگیری به صرفه تره!ماهی 19900 تومان.
والا 19900 خیلی برا من گرون اونم تازه + 3 4 تومن ابونماه
چیز ارزون مرزون نیست ما استفاده کنیم
در مورد 128 پارس آنلاین با محدودیت 3GB هم اگر کسی استفاده کرده ممنون میشم بگه..
خوب سلام .نقل قول:
دوست من شما دقت کنید که اگر بروید و 512 آسیاتک را بگیرید با سرع 63 معمول دانلود می کنید و ماهانه 2 گیگ حجم دانلود . آپلود می گیرید . که ماهانه 13.900 هست میدهی و 1 گیگ هم اضافی بگیری میشه 17 تومن -
ولی اونجا ماهانه 15 تومن می دهی سرعت 128 که 3 گیگ بهت می دهد و سرعت دانلود 16 رو در اختیار داری
حالا بسنج ببین 2 ومن ارزش داره که با سرعت 63 دانلود کنی یا 16 - و ....
دوست عزیز با همه چی یعنی مالیات و عوارض میشه 19900 تومان.نقل قول:
پیشنهاد دوستمون در مورد آسیاتک بد نیست ولی مطمئنید که 3 گیگ کافیتونه؟نقل قول:
این که نوشته 96 kb سرعتش ثابته؟
با همین سرعت دانلود میکنه؟
کجا نوشته !؟!؟؟!
معمولا بیشترش رو دری وری می زنند .
من الان 128 محدود آسیاتک دارم سرعت دانلود روی 63 هست .
من مخم هنگ کرد چی کار کنم بالاخره !! :دي
شنیده بودم اسیا تک بده ! شما پیش شمارتون چنده ؟؟؟ ( اخه شنیدم می گن توی محله ها فرق می کنه ! )
تقسیم بر 8 !نقل قول:
این که نوشته 96 kb سرعتش ثابته؟
با همین سرعت دانلود میکنه؟
آقا سرويس من از لايزر اينه : A-BR-256 3 MO .نقل قول:
كه بهم گفتن كلا 30 هزارتومن ميشه وقتي پيك اومد دم در ازم 29 هزارو 800 گرفت و رفت . يعني 200 تومن هم ارزونتر . همه چي هم حساب كردن . تمام . البته هنوز وصل نشده تا ببينيم چي ميشه . البته با 5 گيگ ترافيك براي 3 ماه .
هر 1 گيگ ترافيك هم 9 تومن ميگيرن .
بچه ها نظرتون راجع به این چیه ADSL 15 mbps هم میده ولی پول......میگیره!!!!!!!!!!!!!!!
کد:http://www.afranet.com/Internet/LeasedLine.aspx
128 تش 230000 تومن ماهیانه مادر جان!!
یعنی12 ؟نقل قول:
برای اینکه بگیرم باید اول برم مخابرات؟
میشه مراحل خرید رو بگید؟
دوست عزیز ماکزیمم سرعت در خطهای ایران 8 مگ دانلود و 1 مگ آپلود هست گول این حرفا رو نخورید!نقل قول:
راستی وقتی میری تو سایت Speedtest.net بیش ترین سرعت ایران 1 مگ هست اونم برای دانشگاه تهران!
شما زنگ بزنید به ISP تون ببینید اونا چی میگند!نقل قول:
کارای مخابراتی رو خودشون انجام میدن!
مگه میشه سرعت دانلود 128 - 16 است.نقل قول:
البته بعضی جا ها من بیشتر هم دیدم که انگشت شمارن !نقل قول:
لابد مثل همین صبا نت !!نقل قول:
باید توی سایتش سفارش بدی ! بهت احتمالا زنگ می زنن برات توضیح می دن چی کار کنی ! به مخابرات هم ربطی نداره !نقل قول:
یعنی12 ؟
برای اینکه بگیرم باید اول برم مخابرات؟
میشه مراحل خرید رو بگید؟
سلامی گرم بر دوستان و آشنایان... بازگشت قدوم نحسم به p30world رو به خودم تبریک میگم... امیدوارم بیش از گذشته بتونم اینجا به اذیت و آزار مردم بپردازم...
غرض از مزاحمت اینه که دوستان به ما یه F1 ی رسونده و ما رو به راه راست هدایت کنن...
من یکی از طرفدارای صبانت بودم البته تا قبل از 4 ماه پیش که تعرفه هاش رو تعمیم داد و قیمت هاش رو جدا کرد و گند زد به سرعتا... تا 4 ماه پیش صبانت بهترین بود چون سرعت همه سرویساش 512 بود که یه ماه آخرم شده بود 1024... البته هنوزم 1024 هه ولی با این تفاوت که فقط در چند دقیقه اول شروع دانلود سرعتش 1024 هه و بعدش میشه حدود 160 که واقعا زجرآوره...
طی تصمیماتی که با مقامات بلند پایه گرفتیم و بررسی سرویس ها به این نتیجه رسیدم که ای کاش از همون اول رفته بودم شاتل حداقل اینهمه مشکل پینگ و اینا نداشتم....
حالا میخوام برم ECO512 شاتل بگیرم ولی لنگ نامه م... یکی به ما یه راهنمایی ای برسونه بگه اولا محتوای نامه باید چی باشه و دوم اینکه کسی تا حالا از ادارات دولتی نامه گرفته (مخصوصا آموزش و پرورش که خود طرفم کارمند اداره آموزش پرورش باشه)...؟؟؟
اینهمه ما یه زمانی به مردم Help میرسوندیم حالا شماها یه کمکی به ما برسونید...
من همینجام و هی کلید F1 رو میزنم شاید یه کمکی رسید...!!!
دوست عزیز سرعت دانلود با سرعت 1024 - 128 کیلو بیت بر ثانیه است این 160 که شما گفتی خیلی زیاده!نقل قول:
نه... یه ذره بیشتر از 128 ه... حدود 150...نقل قول:
در کل خیلی مذخرفه...
معلوم نیست این صبانت داره چیکار می کنه؟نقل قول:
من که قات زدم!
می دونستی این عددی که نوشتی خیلی زیاده ؟؟ :دينقل قول:
نه... یه ذره بیشتر از 128 ه... حدود 150...
در کل خیلی مذخرفه...
شما 100 مگ رو تو چند دقیقه دانلود می کنی ؟؟؟
دوست عزیز شما لیست قیمت رو از کجا گرفتید ؟ لینکشو برام میزاری ؟نقل قول:
آقا سرويس من از لايزر اينه : A-BR-256 3 MO .
كه بهم گفتن كلا 30 هزارتومن ميشه وقتي پيك اومد دم در ازم 29 هزارو 800 گرفت و رفت . يعني 200 تومن هم ارزونتر . همه چي هم حساب كردن . تمام . البته هنوز وصل نشده تا ببينيم چي ميشه . البته با 5 گيگ ترافيك براي 3 ماه .
هر 1 گيگ ترافيك هم 9 تومن ميگيرن .
یعنی شما چیزی که شما گرفتید اینه : 256 سه ماه 5گیگ ترافیک ؟
اگه این باشه که برا من خیلی خوبه هم ارزونه هم سرعتش خوبه فقط ترافیکش کمه که اونم اشکال نداره
بعد از شما چقدر هزینه نصب و این جور چیزا رو گرفتن + هزینه (قیمت) و مدل مودم هم بگید
یه چیز میخوام باشه که حداقل زیر 15 تومن باشه (تموم شده)نقل قول:
دوست عزیز با همه چی یعنی مالیات و عوارض میشه 19900 تومان.
این چی ؟ این چه طوره ؟
ECO128 شاتل
یک ماه 13.900 3 گیگ
بفرما اینم قیمت های لایزر:نقل قول:
کد:http://sajad2006.parsaspace.com/Customer%20Information%20Note.rar
از بس این عدد بزرگه داره از در و دیوار میزنه بیرون... :31:نقل قول:
تا 4 ماه پیش من 100 مگابایت رو دقیقا در 27.306666666666666666666666666667 دقیقه دانلود میکردم (با سرعت 512) ولی الان با توجه به اینکه 4 مگابات اول با سرعت 1024 دانلود میشه (یعنی در 32.768 ثانیه) میمونه 96 مگابایت که با توجه به اینکه سرعت از 1024 میشه حدوداً 140 کیلوبیت بر ثانیه در نتیجه این 96 مگابایت رو در 95.869805714285714285714285714286 دقیقه دانلود میکنم که در کل با جمع اون 4 مگ و این 96 مگ من 100 مگابایت رو الان دقیقا در 96.415939047619047619047619047619 دقیقه میتونم دانلود کنم...
که این قضییه خیلی بده... شما تا 4 ماه پیش صبانت رو مقایسه کن با الان...
البته اکانت شبانه همچنان بین 350 و 1000 گیج میزنه و سرعت دانلودش بالاس ولی به دلیل کندی شبکه به دلیل ترافیک بیش از حد و خارج از توان شبکه، عملاً نمیشه از ساعات رایگان شبانه (3 تا 7:45 بامداد) به نحو احسن استفاده برد (شانس بیاری سرعت میرسه به 512 و بعد از ساعت 6:30 که شبکه خلوت تر میشه شاید سرعتت به نزدیکیای 1000 کیلوبیت بر ثانیه هم برسه) که اینم به شدت مسئله بدیه...
اگه بازم آمار و ارقام خواستی بگو.. منم میگم اگه خواستی بازم بگم میگم... بگم؟ بگم؟ میگما...
:20:
نه , من که این اعداد رو باور نمی کتم؟نقل قول:
1000 کیلوبیت بر ثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
بله میشه - 128 محدود آسیاک با 512 محدود آسیاتک یکی است - من عکسی از دانلود کردنم گزاشتم . سرعتم روی 79 هم رفته است ---- تهرانپارس هستم .